Gość: purify IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 13:04 to bedzie w koncu na tym rtl czy nie? Bo niektorzy twierdza, ze sygnal bedzie kodowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gostek Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczeni IP: 212.244.185.* 09.09.11, 13:14 Adamek prosi się encefalopatię bokserską. Ma spore szanse. ___ Promocja, wyprzedaż, przeceny, gazetki promocyjne Odpowiedz Link Zgłoś
pyry_na_frytki Mały ten nasz Adam. Ale jeśli obędzie się bez noka 09.09.11, 13:14 utu to będzie moralne zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadsa Re: Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczen IP: *.home.aster.pl 09.09.11, 13:14 bedzie na rtl. waldze niemieckiego rtl-u powiedzialy ze nie beda blokowac kanalu na Polske, walka od 22:10 na rtl-u, a wczesniej na sportklubie od 20:30 do 22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek będzie pojutrze na youtube :] IP: 212.244.185.* 09.09.11, 13:16 mi tam obojętne kiedy oglądam ważne czy walka ciekawa jak ciekawa to mogę obejrzeć tydzień później na pewno nie zabulę 40pln za obejrzenie kogoś pogięło z tą ceną szczególnie że to nie jest żadna walka stulecia tylko ustawka pod dużą kasę :/ ___ Promocja, wyprzedaż, przeceny, gazetki promocyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: będzie pojutrze na youtube :] IP: *.68.broadband14.iol.cz 09.09.11, 13:47 niestety nie bedzie na youtube;e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka0 rtl IP: *.nycmny.east.verizon.net 09.09.11, 13:16 Czytalem gdzies ze ponoc kodowanie takiej tv jest niezgodne z prawem europejskim, ze oni nie moga tego zakodowac, a wiec wydaje sie ze walak powinna byc na RTL. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: rtl 09.09.11, 13:39 Zakodować kanał może tylko i wyłącznie jego nadawca i właściciel, czyli w tym przypadku RTL. A jak już słyszeliśmy władze i właściciele tej stacji nie zamierzają tego robić. Mogą jednak ten kanał zablokować, lub wyłączyć polscy nadawcy, którzy mają ten kanał w swojej ofercie programowej. To byłoby jednak łamaniem prawa i nie sądzę, by się na to zdecydowali... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczen 09.09.11, 13:28 RTL to kanał FTA (niekodowany i darmowy). Można go odbierać za pomocą zwykłego satelitarnego zestawu, bądź dekodera dowolnej platformy cyfrowej z Astry 19,2 st. wschód. Nigdy nie był kodowany i podczas tej walki też nie będzie. Odrębną sprawą są jednak umowy z polskimi nadawcami, czyli sieciami kablowymi i platformami cyfrowymi, które mają ten kanał w swojej ofercie. Wg. prawa polskiego i UE nie mają prawa go kodować, czy blokować. Jednak z uwagi na fakt, że niektórzy z tych nadawców zdecydowali się na system PPV, jest oczywistym, że z racji zysków nie bardzo im po drodze z RTL-em w swojej ofercie. Mogą go więc na czas gali wyłączyć, lub zablokować, ale będzie to działanie niezgodne z prawem. Platforma "n" ma ten kanał w swojej ofercie i już zapowiedziała, że kodować, czy blokować go nie będzie. Cyfra + i Cyfrowy Polsat RTL-u w swej ofercie nie mają i normalnie na ich dekoderach z pojedynczym konwerterem odbierać tego kanału nie można (nadają z Hotbirda). Można jednak użyć "zeza" (podwójny konweter) lub przestawić antenę na Astrę i po ponownym wyszukaniu kanałów bez problemu ten kanał odbierać. Ja tak właśnie uczyniłem. Mam Cyfrowy Polsat i odbierałem tylko z Hotbirda. Wymieniłem zwykły pojedynczy konwerter na podwójny tzw. "zez" i teraz odbieram z 2 satelitów (Hotbird i Astra). Czekam na sobotnią walkę i mam nadzieję, że żadnych machloi ze strony Cyfrowego Polsatu (jest jakby nie było właścicielem mojego dekodera) nie będzie i bez żadnych przeszkód tę walkę obejrzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PosłuchałemSzatana Re: Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczen IP: *.broker.com.pl 09.09.11, 14:13 Pewnie wydałeś więcej niż 40 zł, co? Żartuję oczywiście. Zez będzie jak znalazł również na inne walki... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczen 09.09.11, 15:05 Oczywiście, że taki podwójny konwerter jest sporo droższy od pojedynczego, bo nie dość, ze jest podwójny, to posiada wbudowany przełącznik sygnału Diseqc. Kosztuje w zależności od marki i gdzie się go kupuje 80 - 100 zł i oczywiście, że biorąc pod uwagę tylko ten wydatek, to kosztował drożej, niż ta walka. Jednak to dobra inwestycja, na Astrze jest mnóstwo niekodowanych kanałów, szczególnie niemieckich (tu prym wiodą RTL i Sport1), które transmitują wiele wydarzeń sportowych normalnie z Hotbirda niedostępnych. Są też, i to przyjemna niespodzianka, niekodowane kanały HD, których na Hotbirdzie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczen IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.11, 16:09 niekoduja publiczne niemieckie w HD,czyli ARD i ZDF do tego Arte,wszystkie w opcji 720p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczeni IP: *.68.broadband14.iol.cz 09.09.11, 13:46 Gdyby Kliczko schudł 30 kilo, żeby się dostosować do wagi Adamka, a nie Adamek przybrał na wadze 15, żeby móc zostać dopuszczonym do walki z Kliczko, wynik mógłby być tylko jeden. Wygrałby Adamek, tak jak jutro wygra Kliczko. Adamek jest wielkim pięściarzem, ale Kliczko też jest wielkim pięściarzem, a do tego urodził się dwa razy większy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczen IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.11, 14:24 Nie chciał bym być w skórze Adamka to już nie dziadek Gołota tu wystarczy że go dobrze macnie i gościu zaliczy zgon.Chyba że się dogadali żeby go za mocno nie bił.Coś na zasadzie kawału o bacy w ringu baco wytrzymasz jeszcze rundę? chyba nie i mu wpie...ę .Nie czarujmy się Adamek nie ma predyspozycji do wagi ciężkiej patrząc na zawodników z tej kategorii to tak jakbym przyrównywał Komara do szerszenia.Adamka natura nie obdarzyła by startować w takiej kategorii na tym polu może się nabawić tylko poważnej kontuzji no ale cuda się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczen 09.09.11, 15:33 Nie jest tak źle u Adamka pod tym względem. Brakuje mu co prawda z 10 cm, ale wagę (98-100 kg) ma odpowiednią do wagi ciężkiej. Na tle Kliczki nie wygląda może zbyt okazale, ale jest napakowany mięśniami jak trzeba. Zresztą nieźle sobie radził z wielkimi i tłustymi wieprzami. Jak mawiają fachowcy od boksu, tu liczy się głowa i jeszcze raz głowa. Od samego widoku przeciwnika jeszcze się nikt ze strachu nie zesrał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczeni IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 14:19 Już nie mogę się doczekać jak Kliczko zleje Adamka. Obstawiam nokaut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliver Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczeni IP: *.w86-213.abo.wanadoo.fr 09.09.11, 14:25 do filmu propagandy doloza kliczke lezacego,tak skonczy sie kariera pierwszego a potem nastepnego kliczki,tomek wybij mu boks z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
nieniebieski Jedno jest pewne. 09.09.11, 14:49 Świetnie zarobi na tym Kliczko, nieźle Adamek a i dentysta Adamka tez szarpnie parę ładnych zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczen IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.11, 14:58 Witam, mam do sprzedania 1 bilet na walkę adamek - kliczko z dobrą widocznością w sektorze 213. Zainteresowanych proszę o kontakt maciej.jedraszek@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek kliczko Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.11, 15:31 Oglądaj za darmo: www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?aid=/20110905/sport_boks_walki/248500481 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realny Walka Adamek - Kliczko. Bitwa o kawał pieczeni IP: *.51.105.189.meganet.net.pl 09.09.11, 17:48 Co ty kolego opowiadasz że nie można odbierać RTL-u z Hotbirda !!!!!!! Ja mam zwykły konwerter( pojedynczy) z którego odbieram Polsat i jak przełączę się na wszystkie kanały jakie mi wyszuka z Hotbirda mam na 739 pozycji RTL - niemiecki. a tu jeszcze link do urogramu TV który na nim leci www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/rtl/ Wy tak nie macie ???????? Odpowiedz Link Zgłoś