Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła Kraków - Odense

• Gość: gość Wisła Kraków - Odense IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 08:41
        To jest kolejna kompromotacja kupa zbierańcow ze świata nie umieją nic kto ich szkoli kto nimi kieruje za co biorą takie ogromne pieniądze szkoda czasu na to patrzeć.
      • Gość: obiektywny Wisła Kraków - Odense IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 08:47
        tak koncza leszcze po co tylu obcokrajowcow w wisle oni nawet nie rozumieja co sie do nich mowi i co kibice rycza
      • mariaczczi1 dobrze, że to na płatnych kanałach puszczają 16.09.11, 08:52
        i nie wszyscy to badziewie oglądają. Pamietam jak w latach 70-tych zapytałem ojca czemu nie chodzi na Pogoń Szczecin ( ja właśnie zaczynałem ). Odpowiedział, że jak podrosnę to zrozumiem i życzył mi na Twardowskiego '' miłej zabawy ''. Pod koniec lat 80-tych zrozumiałem i podziękowałem '' naszej skopanej piłce''. Przez 30 lat jak dziadowali , tak dziadują. Wcześniej to jeszcze podkaładali się za pieniądze. Dzisiaj nie mają ani pieniędzy ani możliwości aby się podłożyć.
      • Gość: Killer Wisła Kraków - Odense IP: *.mynet.com.pl 16.09.11, 08:58
        Głupie kundle! Liga mistrzów im sie śniła ;-)
      • Gość: Mały Wisła Kraków - Odense IP: *.173.5.67.tesatnet.pl 16.09.11, 09:06
        To dziennikarze na siłę wyrabiają naszym kiepskim kopaczom renomę ,razem spędzić ich gdzieś na roboty ,bo biorą grube pieniądze za nic (można dodać do nich jeszcze polityków ,to ta sama mierna klasa)..
      • Gość: ag Wisła Kraków - Odense IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 10:15
        to Wsła Kraków jest najsłabsza , wynik o tym mówi
      • Gość: a Katastrofą nie jest wynik, tylko gra tej drużyny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 10:21
        ... oraz fakt, że jest ona mistrzem Polski. To tylko świadczy o poziomie polskiej ligi.
      • Gość: KIBIC Wisła Kraków - Odense IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 10:23
        LEWADIA PAMIĘTAMY !!!
        • Gość: agent Re: Wisła Kraków - Odense IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 10:48
          Już kiedyś pisałem, że stoperzy Wisły to dramat. Strata Jaliensa (głupia strata jak zwykle) na środku boiska dała duńczykom 2 bramkę a to drugie ciele, Chavez czy jak mu tam zawalił trzecią.
          O bocznych to szkoda gadać. Gra obrony świadczy nie tylko o tym, że są kiepskimi kopaczami ale ,że jako ludzie są głupcami. Sposób rozgrywania piłki, idiotyczne straty, idiotyczne rozgrywanie piłki (przez długie momenty podania między sobą nawet gdy przegrywają) dużo mówi o ich sposobie myślenia a wniosek nasuwa się jeden-są prostakami. Oczywiście piłkarz nie musi być intelektualistą to wobec tego niech przynajmniej ma technikę i szybkość. Tak z Cyprem jak i z Danią, Wisła przegrała bo miała gorszych technicznie piłkarzy. Szczególnie widoczne to było na Cyprze. Zawodnicy boją się atakować piłkarza dobrze wyszkolonego technicznie, ponieważ mogą narazić się na ośmieszenie gdy ten go minie efektownym zwodem.
          Apel zatem do Bogusia Cupiała- BRAĆ WYŁĄCZNIE DOBRYCH TECHNICZNIE.
      • leoleo po meczu w limassol myslałem... 16.09.11, 10:40
        ze tej drużynie, zebranej za grosze, brakuje zaangazowania, woli walki, koncentracji...; wczoraj widac było ze kiepsko jest u zawodników z czysto pilkarskimi umiejętnościami; zgranie na poziomie 5-6 pilkarzy nikłe, przewidywanie akcji, zarówno przeciwnika jak i własnej, marne, w ataku nie widzą partnerów....
      • Gość: cosmopolitan Wisła Kraków - Odense IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 15:30
        SZMACIARZE Z REYMONTA !!! pomysł na nowe hasło na koszulkę dla kiboli :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka