Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kolejny wybryk Patryka Małeckiego!

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.11, 07:44
    Przestańcie już pisać o tym kopaczu,bo on istnieje tylko w mediach,a na boisku jest żałosny i nie wiem czemu jeszcze nie zasilił klubu kokosa.
    Obserwuj wątek
      • Gość: s Kolejny wybryk Patryka Małeckiego! IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 08:04
        kolejne wybryki idioty z wisełki żal mi tego klubu
      • Gość: bq Kolejny wybryk Patryka Małeckiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 08:22
        "Ludzie siedzący za bramka" i "sympatycy" widzę że propaganda jeszcze trwa w stosunku do prawdziwych kibiców. Obserwuje to z boku i żal serce ściska jak patrze na te ciche bez emocji stadiony. Mecz Polska-Niemcy porażka zero dopingu a pod koniec meczu aż się prosiło aby "ryknąć" i dodać wiary piłkarzom. Róbcie tak dalej i piękne, duże, stadiony będą zwykłymi pomnikami na które ludzie czasami przychodzą popatrzeć.
        • Gość: Patrycja_Małpecka skoro mam nie grać od początku IP: 195.42.249.* 16.09.11, 08:25
          to nie będę grała wcale. Kim ja ku... jestem, pedałem?
        • karol_zmj Re: Kolejny wybryk Patryka Małeckiego! 16.09.11, 08:35
          jeśli Polska bez dopingu remisuje z Niemcami to proszę szanownych kiboli by zostali w domu
          • Gość: Mr. Normalny Re: Kolejny wybryk Patryka Małeckiego! IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 08:54
            Oni nie są szanowni.
          • Gość: glupi_lemming jaki remis? czy ty się w ogóle znasz na piłce? IP: 141.189.205.* 16.09.11, 08:55
            niemcy przyjechali nam krzywdy nie zrobić, mogli strzelić tyle bramek ile chcieli, sedzia im zrobił psikusa w ostatniej minucie a ty się podniecasz. BQ ma rację - doping był żałosny. Droga jaką obrała reprezentacja, wisła i PZPN jest drogą do nikąd ("walka z kibolami", krótkowzroczna polityka prowadzenia kadry, brak systemu szkolenia itd)... bedziemy oglądać naturalizowanych najemników na stadionach wypełnionych w 20%, a za 10 lat na tych arenach tylko śmieci bedą fruwać. Gorzej niz w portugalii, bo tam przynajmniej Benfica czy Porto się do LM przebije i kasę zasili.
            • Gość: Przemek Czuba Re: jaki remis? czy ty się w ogóle znasz na piłce IP: *.unknown.vectranet.pl 16.09.11, 09:01
              Zgadzam się. Niemcy przyjechali jak na piknik. Czekałem kiedy zaczną wyciągać koce i rozsiądą się na trawie z prowiantem. Uważam, że 9 na 10 meczów wygrywają z nami różnicą 2-3 bramek. To zupełnie inna klasa. Nie chcieli zrobić sobie krzywdy więc grali na 60%. A doping był do bani. Nie wiem czemu.
              • najaremo kto sie ku*** urodził kanarkiem nie zdechnie 16.09.11, 10:33
                Małecki!?! co? ty wiesz co!
            • karol_zmj Re: jaki remis? czy ty się w ogóle znasz na piłce 16.09.11, 09:01
              następnym razem bardzo uprzejmie Ciebie proszę: "zostań w domu, zostań w domu, zostań w domu", czy to będzie chodziło o reprezentację, ekstraklasę, czy wyścigi w workach - mam już dosyć "prawdziwych" kibiców
            • Gość: Jasiu Re: jaki remis? czy ty się w ogóle znasz na piłce IP: *.adsl.net.t-com.hr 16.09.11, 09:14
              Gość portalu: glupi_lemming napisał(a):

>Droga jaką obrała reprezentacja, wisła i PZPN jest drogą do nikąd ("walka z kibolami",

A co ma brak kiboli (ryku na trybunach) do sportowego wyniku?
              Nawet gdyby przyjąć na chwilę humorystyczne powiedzenie, że "kibice byli dwunastym zawodnikiem" to dobry zespół powinien wygrać bez tego zawodnika.
        • Gość: Misiek Re: Kolejny wybryk Patryka Małeckiego! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 10:27
          Taak, a w razie niezbyt dobrego wyniku lub widzimisię wy, "prawdziwi kibice", przerobicie te piękne nowe stadiony na kupki gruzu znane nam z lat 90-tych.
      • Gość: dominik_wrocław nie dość że dresiwo to jeszcze gó...arz IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.11, 08:26
      • Gość: dasdasdsasd Kto to w ogole jest? Nie znam tego kopacza... IP: *.kielce.net.pl 16.09.11, 08:29
        ... cos umie w ogole, czy tak jak reszta "gwiazdorow"? Umie podac pilke dokladnie chociaz? Gwiazdorek od 7 bolesci...
      • Gość: gdzie te czasy... ...jakiś małecki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 08:32
        Gdy w Wiśle grali: Szymanowski, Musiał, Kmiecik, Kapka, Kusto, itd. taki debil nie nosiłby nawet piłek na trening!! Dziwię się p. Cupiałowi, że "wali kasę" na takie miernoty i prymitywy! Panie Prezesie, niech się Pan opamięta, robi Pan krzywdę całemu Krakowowi!!!
        • Gość: ...te czasy minęli Re: ...jakiś małecki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:10
          nie całemu Krakowowi.

Ci z drugiej strony Błoń cieszą się, że taka zakała jest u nas i mają z tego polewkę.
      • larsek Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły 16.09.11, 08:33
        nie dość, że cianias to jeszcze wielkie mniemanie o sobie. Wczoraj pograł pare minut, ale w zasadzie to kręcił się wokół swojej osi.
        No cóż jego zachowane to typowe wychowanie katolickie: brak kultury, tolerancji i niczym nieupoważnione mniemanie o swych umiejętnościach.
        Jak długo będzie grał w Wiśle nie pójdę na Reymonta...
        • Gość: gość Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 08:42
          tylko proszę, nie mieszaj do tego katolicyzmu - bo to jak go oceniłeś nie ma nic wspólnego z nim a tylko z Twoja subiektywną oceną.
          • Gość: polak dzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 08:47
            Nienawiść do religii siada niektórym na mózg... Małecki to przypadek sui generis, a nie jakiś katolicki model.......
            • Gość: Bezowy Ja również sobie wypraszam. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.09.11, 09:01
              Rozumiem, że neandertalczycy mają dłuższą historię niż chrześcijaństwo, jednak przeszło tysiąc lat tradycji i kultury mojego kraju nie koreluje z tym przypadkiem.
              • Gość: gość A ja nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:21
                do jasnobeżowego.

Myślałem, że tylko wy tam w Podkarpackim dajecie się wodzić za nos cwaniaczkom nadużywającym Boga do swoich przyziemnych celów. Jednak widzę, że to dociera i do Krakowa. Krakowscy "katole" nabierają się na tanie grepsy drobnego pijaczka z Suwałk.
                ("Katole" - bo między "katolem" a chrześcijaninem jest taka sama różnica jak między kibolem a kibicem)

Dla jasności: jestem wierzący, ale po tym co wyprawiają "biskupi" i "kardynałowie" (mieszanie się w politykę, Wawel, "komisja majątkowa" , księża TW patrioci) - do kościoła nie chodzę.
                Bóg wysłucha moich modłów także i bez pazernych pośredników.

• Gość: sea Re: A ja nie IP: *.toya.net.pl 16.09.11, 12:09
                  trzezwo myslacy katolik, pogratulowac
          • Gość: Misiek Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:01
            Wiesz dlaczego miesza religię do tego tematu? Dlatego że sam Małecki nosi Papieża na koszulce i demonstruje wielką wiarę w Boga. A jego zachowanie niespecjalnie przystaje do deklaracji wiary. Ale czy w naszym kraju kogokolwiek dziwi? Przecież to norma...
            • Gość: Bezowy Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.09.11, 09:12
              Hmyyy... jeżeli założę sobie np. koszulkę z napisem E=mc2 to nie znaczy, że reprezentuję środowisko naukowe.
              • Gość: pinokio Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły IP: *.braniewo.vectranet.pl 16.09.11, 09:23
                tego nie wiem,ale wiem ,ze jak zapuscisc brode medrcem nie zostaniesz.
              • Gość: Misiek Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:29
                Nie, ale jak będziesz powtarzał hasła tego środowiska i nieustannie deklarował swoją do niego przynależność to można uznać, że tak jest.
              • Gość: gość Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:32
                ale jak będziesz pokazywać taką koszulkę po każdym zdaniu, które uda ci się składnie wypowiedzieć , i będziesz wysyłać naukowców ze WSI-zu na inną uczelnię - to kto wie...

• Gość: Bezowy Do "Misiek" i "gość" IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.09.11, 10:35
                  Być może wówczas uda mi się kogoś nabrać i kilku uzna moją przynależność do tego środowiska ale nie znaczy, że de facto tak jest. O przynależności do określonego środowiska decydują czyny, a nie deklaracje. Choćbym nie wiem co rozpowiadał i nie wiem jak wielu nabrał, to nie będę artystą jeżeli nie będę tworzył. Mogę ich cenić, znać i przebywać wśród nich ale nigdy nie będę należał do środowiska artystycznego, a tym bardziej nie będę mógł ich reprezentować.
                  • Gość: Misiek Re: Do "Misiek" i "gość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 10:46
                    I tym sposobem doszliśmy do tego samego wniosku :)
                    Niestety jest to typowa w naszym społeczeństwie postawa - gęba pełna frazesów, których żaden czyn nie potwierdza.
        • Gość: ziomal Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.09.11, 08:59
          i dobrze że takie parówy jak ty nie będą przychodziły na ten stadion,(a propos tolerancji masz jej nadmiar m.in. we Francji Belgii ale ty tego nie ogarniasz "tolerancyjny")
        • Gość: emzi Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 09:05
          @ larsek

typowe wychowanie katolickie?

Poczułem się w tym momencie obrażony.
          Zastanów się dwa razy, zanim napiszesz jakąś bzdurę.
        • Gość: ro prymitywny burak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:21
          ten koles to prymitywny burak ktorego miejsce jest na ulicy ze szczotka - niech zamiata... ew. ze swoimi pupilami kibolami - pod osiedlowym smietnikiem niech blanty przypala...
          mam nadzieje ze dopoki ten burak bedzie w wisle to stadion nigdy nie wypelni sie ponad trybune przewidziana dla malp jego pokroju czyli 'kiboli'!
          • Gość: gość On jest burak ale nie obrażaj ludzi ze szczotkami. IP: *.ists.pl 16.09.11, 12:49
            Nie obrażaj sprzątaczy. Wielu z nich uczciwie żyje na swój koszt.

Nie zasłużyli na twoją pogardę. Żeby nie być czereśniakiem - przeproś ich.
        • Gość: realista Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły IP: *.ip.netia.com.pl 16.09.11, 10:38
          To taka sama prawda jak to że wszystkie "białasy" to rasiści a wszystkie "czarnuchy" to nieroby,wszyscy Polacy to antysemici a wszyscy Rosjanie to pijacy itd.Przemyśl to sobie zanim zaczniesz ferować wyroki.
        • pfg Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły 16.09.11, 11:57
          Małeckiego zwolnić, bez dwóch zdań.
          Katolicyzmu, przy wszystkich jego wadach, nie ma sensu do tego mieszać. To chyba jakaś obsesja. Skutek jest taki, że dyskusja natychmiast staje się niemerytoryczna.
        • Gość: kibic wychowany Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 12:12
          O Matko Jedyna, larsek, co ty za idiotyzmy wypisujesz.Masz ty pojęcie o katolickim wychowaniu, dzieciaku?właściwie biedny jesteś z ta swoją wiedzą-niewiedza.
        • Gość: dumny polak Re: Myślę, że nadszedł czas by go zwolnić z Wisły IP: *.pools.arcor-ip.net 16.09.11, 16:39
          larsek jestes zwyklym lachociagiem
      • Gość: cixem Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małecki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 08:36
        Nie miał czasu na rozgrzewkę, bo musiał obserwować, kto drze ryja a kto gwiżdże, żeby potem nie uogólniać, jak następny raz będzie komentował zachowanie publiki.
      • arche556 Kompletny brak profesjonalizmu.... 16.09.11, 08:38
        Jeszcze jeden przykład demoralizacji i kompletnego braku profesjonalizmu w tej pilce kopanej. Jaki związek, jaki zarząd tego związku, tacy jego przedstawiciele. Taki gowniarz za złe wykonywanie swojej pracy, zły przyklad dla innych powinien nie tylko zostać ukarany finansowo ale odsuniety od wszystkich i potępiony przez cale środowisko. Mozemy być jednak spokojni "działacze i kibole " go obronią....
        • Gość: Bezowy cd. ...i pewna partia polityczna. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.09.11, 08:52
          jw.
        • Gość: Przemek Czuba Re: Kompletny brak profesjonalizmu.... IP: *.unknown.vectranet.pl 16.09.11, 08:54
          Też tak uważam. Małecki swoim zachowaniem szkodzi klubowi a jest jego pracownikiem. To tak jakbym ja zaczął w pracy strzelać fochy, że tego nie zrobię albo tamtego. Długo bym chyba w firmie nie pociągnął. Czas Małeckiego w Wiśle dobiega końca. Za dużo tych kaprysów i niesubordynacji. Zachowuje się jak szczeniak a nie dorosły człowiek.
      • Gość: Mancini Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małecki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 08:39
        no i mamy polskiego Mario Ballotelli :)
        • Gość: zzz Re: Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małec IP: *.cable.mindspring.com 16.09.11, 08:52
          żeby ti jeszcze było jakieś zachowanie skali - wypier***ć Małeckiego na zbitą buzię!
        • Gość: Misiek Re: Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 10:39
          Prawda, nawet pozycje na których gra te same. Charakter też, szkoda tylko, że umiejętności jednak duuuużo słabsze.
      • Gość: WISŁA Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małecki... IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 08:53
        Ot idol bandytów.

Małecki!
        Co?
        Ty k%#&o!
      • Gość: EugeneVictorTooms Prostaczek. W dodatku z lekkim upośledzeniem... IP: *.icpnet.pl 16.09.11, 08:53
        Nic dodać, nic ująć. Tępy wyraz twarzy i spojrzenie wyrażające wieczną tęsknotę za rozumem. Ciekawe gdzie będzie grał, gdy mu w wreszcie podziękują w Wiśle. Za granicę raczej nie pójdzie, bo nie zapamięta więcej niż trzech wyrazów w obcym języku, a na migi to najwyżej na chlanie może się z kumplami umawiać. W Polsce też nie będzie łatwo. Takiego osła czołowe kluby nie zechcą, ze względu problemy wychowawcze i PR.
        A do tego, gdziekolwiek się przeprowadzi, to na dzień dobry wpie...zgarnie.
        W sumie jest mi go trochę żal. Nie jego wina, że urodził się idiotą. Pewnie doszedł do tego jeszcze alkoholowy zespół płodowy i nieszczęście gotowe. Ciekawe, czy umie czytać...
      • Gość: W. Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małecki... IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 08:54
        Małecki to prymityw,chuligan,a w dodatku beznadziejny piłkarz i nie powinien w ogóle grac w Wiśle,a już powołanie go do reprezentacji to zupełne nieporozumienie i kompromitacja Smudy.
      • pryszcze.duszy Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małecki... 16.09.11, 08:59
        może Wojciechowski go kupi? :)))
      • Gość: Wisła?cha,cha! Defensywa Wisły to beznadzieja! IP: *.253.120.smslowianin.pl 16.09.11, 09:00
        A Małecki?zadufany młodzian,troszeczkę ograniczony.W Wiśle 1 polak.Wstyd!
      • Gość: Sympatyk Re: Kolejny wybryk Patryka Małeckiego! IP: *.toya.net.pl 16.09.11, 09:02
        Nie łatwo wygrać mecz gdy na stadionie nie ma kibiców. Wczoraj mieliśmy okazję słuchać amatorskiego chóru który przez cały mecz wyśpiewywał przeróżne pieśni , oczywiście o wiśle Kraków. Ne tym polega kibicowanie ? a gdzie reakcja na wydarzenia boiskowe ,brawa po udanych zageaniach , rosnący tumult gdy nasza drużyna podchodzi pod bramkę przeciwnika, wreszcie należna porcja gwizdów dla przeciwnika tego nie słyszałem tylko jednostajne wycie (śpiew)wspomnianego chóru . Polecam oglądanie meczy ligi angielskiej. Sympatyk wisły.
        • Gość: rich Re: Kolejny wybryk Patryka Małeckiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:08
          Brawo! Wreszcie rozsądny głos. Ja też nie znoszę tego wycia pozbawionych słuchu debili. Nie ma u nas życia stadionu w zależności od rozwoj sytuacji.
      • Gość: gość a trener "ugiął się " pod presją kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:04
        i wpuścił tego patałacha na koniec.

Głaskajcie Małeckiego, głaskajcie, a on w końcu nie tylko porządnych kibiców, ale i pana Cupiała wyśle na Cracovię. Albo wytnie jeszcze lepszy numer
      • Gość: gość Małecki: Ojca Świętego trzeba mieć w sercu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:11
        a nie na koszulce
      • Gość: nick Śmieszne to to IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.09.11, 09:11
        Mały z małym małym i wielki EGO.
      • 3ras Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małecki... 16.09.11, 09:17
        Gdzie się pchał ten Małecki.Przecież Wisła KRAKÓW jest dla odrzutów z zagranicznych klubów.W drużynie polskiej gra jeden lub dwóch Polaków.Wstyd i hańba.Życzę temu szacownemu klubowi samych porażek.
        • Gość: tarkey Re: Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małec IP: 149.156.54.* 16.09.11, 09:59
          Ta jarmarczna zbieranina to pomysł "mędrca" basałaja.
      • Gość: pinokio Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małecki... IP: *.braniewo.vectranet.pl 16.09.11, 09:20
        pisalem juz ,ze to dewot i burak,a zwiazek nie ma nic do tego.
      • Gość: night jak sie wisla chce uzerac z tym kibolem IP: *.spray.net.pl 16.09.11, 09:22
        to jej sprawa
      • Gość: adam Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małecki... IP: 89.174.214.* 16.09.11, 09:31
        obrońcy Wisły do wymiany a szczególnie ten ciemny z 4
        • Gość: gość Re: Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:35
          o widzę, że kibole Wisły to rasiści. Krzywdę chcą naszemu opalonemu bratu zrobić usuwając go ze składu. Jesli z tym samym żądaniem pójdą "o numer dalej" - to będzie można ich zwać antrysemitami
          • Gość: Przemek Czuba Re: Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małec IP: *.unknown.vectranet.pl 16.09.11, 09:50
            To nie o kolor skóry idzie tylko o to, że jest drewniany. ;-)
            • Gość: Misiek Re: Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 10:49
              Było napisać mahoniowy. Oddałoby i kolor i umiejętności :)
      • Gość: mały wiślaczek... Liga Europejska. Kolejny wybryk Patryka Małecki... IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 09:32
        Wczoraj mój szalik Wisły pod osłoną nocy wyniosłem na śmietnik i zagrzebałem głęboko w śmieciach, żeby nikt się nie dowiedział, że kibicowałem Wiśle.
      • Gość: koles Re: Kolejny wybryk Patryka Małeckiego! IP: 80.87.36.* 16.09.11, 09:37
        juz niedlugo bedzie mogl wysle kibicowac jak prawdziwy kibol a nie jakis tam piknik ale z trybun!!! zalosny pajac....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka