Gość: mxr IP: *.crowley.pl 25.05.04, 11:32 Mam pytanie. Gdzie w krakowie oglada sie w knajpach mecze wisly?! Macie jakies z telebimami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: pub w krakowie?! 25.05.04, 13:19 o rany, na forum krakow chyba predzej bys mial odpowiedz albo zobaczyl stare watki, bo juz kilka takich bylo:) projektor jest w ck browarze, ale na atrakcyjne mecze /legia,groclin/ trzeba rezerwowac, poza tym free pub i non iron, ze zwyklymi telewizorami. a i moze jeszcze np bull pub plus pare innych, ale mnie znanych i popularnych.. ogolnie to ck browar i non iron przoduja- tylko trzeba przyjsc troche wczesniej, zeby zajac dobre miejsce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: pub w krakowie?! IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.05.04, 15:42 zazwyczaj nei ma tloku w mordowni zwanej 'albo tak' [maly rynek], 'opium' na kazimierzu wyglada sympatycznie i zazwyczaj puszczaja mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: pub w krakowie?! 25.05.04, 19:10 opium to znana dresiarnia (a przynajmniej tak bylo jeszcze niedawno), wiec z zasady nie bywam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: pub w krakowie?! IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.05.04, 14:54 seven napisał: > opium to znana dresiarnia (a przynajmniej tak bylo jeszcze niedawno), wiec z za > sady nie > bywam... hm, zadnego dresa tam nie widzialem, moze dlatego, ze bylem tam ledwie kilka razy, mily ogrodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: pub w krakowie?! IP: *.citynet.pl / 149.156.98.* 25.05.04, 20:09 Dlaczego wg Ciebie Albo tak jest mordownią??? Fajoski barman... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: pub w krakowie?! IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.05.04, 14:55 Jagna napisała: > Dlaczego wg Ciebie Albo tak jest mordownią??? Fajoski barman... ;) no taka tam przecietna knajpka, nic wielkiego, na plus piwo za 4zl. a walory estetyczne barmana nie mnie oceniac :> Odpowiedz Link Zgłoś