Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pub w krakowie?!

IP: *.crowley.pl 25.05.04, 11:32
    Mam pytanie. Gdzie w krakowie oglada sie w knajpach mecze wisly?! Macie
    jakies z telebimami?
    Obserwuj wątek
      • seven Re: pub w krakowie?! 25.05.04, 13:19
        o rany, na forum krakow chyba predzej bys mial odpowiedz albo zobaczyl stare watki, bo juz
        kilka takich bylo:) projektor jest w ck browarze, ale na atrakcyjne mecze /legia,groclin/ trzeba
        rezerwowac, poza tym free pub i non iron, ze zwyklymi telewizorami. a i moze jeszcze np bull
        pub plus pare innych, ale mnie znanych i popularnych.. ogolnie to ck browar i non iron przoduja-
        tylko trzeba przyjsc troche wczesniej, zeby zajac dobre miejsce:))
        • Gość: alan Re: pub w krakowie?! IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.05.04, 15:42
          zazwyczaj nei ma tloku w mordowni zwanej 'albo tak' [maly rynek], 'opium' na
          kazimierzu wyglada sympatycznie i zazwyczaj puszczaja mecze.
          • seven Re: pub w krakowie?! 25.05.04, 19:10
            opium to znana dresiarnia (a przynajmniej tak bylo jeszcze niedawno), wiec z zasady nie
            bywam...
            • Gość: alan Re: pub w krakowie?! IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.05.04, 14:54
              seven napisał:

> opium to znana dresiarnia (a przynajmniej tak bylo jeszcze niedawno), wiec z
              za
              > sady nie
              > bywam...
              hm, zadnego dresa tam nie widzialem, moze dlatego, ze bylem tam ledwie kilka
              razy, mily ogrodek.
          • Gość: Jagna Re: pub w krakowie?! IP: *.citynet.pl / 149.156.98.* 25.05.04, 20:09
            Dlaczego wg Ciebie Albo tak jest mordownią??? Fajoski barman... ;)
            • Gość: alan Re: pub w krakowie?! IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.05.04, 14:55

Jagna napisała:
              > Dlaczego wg Ciebie Albo tak jest mordownią??? Fajoski barman... ;)
              no taka tam przecietna knajpka, nic wielkiego, na plus piwo za 4zl. a walory
              estetyczne barmana nie mnie oceniac :>

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka