Gość: Dominik IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 16:30 mecz dnia na zywo video Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herkiszmerki Pary 1/8 finału Pucharu Polski: 30.09.11, 20:19 Legia Warszawa - Widzew Łódź Podbeskidzie Bielsko-Biała - Śląsk Wrocław Ruch Zdzieszowice - MKS Kluczbork Polonia Bytom - Lech Poznań Arka Gdynia - Polonia Warszawa Ruch Chorzów - Cracovia Gryf Wejherowo - Górnik Zabrze Limanovia Limanowa - Wisła Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babba Re: Pary 1/8 finału Pucharu Polski: IP: *.bb.sky.com 30.09.11, 22:44 Ruch Zdzieszowice - MKS Kluczbork ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebate Lechia - GKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 21:22 www.e-bate.xn.pl/ Chcesz dyskutować z kibicami drużyny przeciwnej w dowolny sposób? Debatować z kultura, na poziomie czy bez cenzury, bez żadnych ograniczeń? Wejdź na e-bate i wypowiedz się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Łajt Lechia - GKS IP: *.toya.net.pl 30.09.11, 22:19 Fantastyczny wybór Canal plus - dwie dołujące drużyny grają na pustym stadionie o 20.00. Wynik 0-0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: Lechia - GKS IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 22:22 17 tys to nie pusty stadion ale mecz zenada kafarski do wywalenia ile mozna ? nie wygrac z ost druzyna w tabeli wstyd a belchatow byl 3 razy lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry łajt Re: Lechia - GKS IP: *.toya.net.pl 30.09.11, 22:40 Celowo tak napisałem, a Canal plus niech weźmie w końcu pod rozwagę że nie tylko stadion się liczy, ale i poziom gry. Nie ma co patrzeć na wypasione obiekty i ciągle promować Legii, Lechii, podczas gdy są inne drużyny w ekstraklasie, niektóre grające efektowniej. Obudźcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darklew Re: Lechia - GKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 23:08 troszkę się czepiasz człowieczku bez sensu. Canal + pokazuje wszystkie mecze kolejki na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsadsad Re: Lechia - GKS IP: *.acn.waw.pl 01.10.11, 00:01 Hehehehheheheh pajcu, jak nie Legia, Wisła i Lech to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Łajt Re: Lechia - GKS IP: *.toya.net.pl 01.10.11, 01:46 Chodzi mi o mecze pokazywane tylko w Canal plus na żywo, czyli ostatnie mecze w piątek, sobotę i i niedzielę. Czepiam się, bo ewidentnie Canal poszedł "w stadiony", bez względu na to co kluby reprezentują. Żeby efektownie pokazać obiekt, nieważne że Lechia gra padlinę, że Legia u siebie dostaje w tyłek, że mecze na super stadionach kończą się 0-0. Kryterium dla Canalu jest "super stadion". Czyli Korona, Lechia, Legia, Wisła, Lech, o dziwo jeszcze Lubina i Cracovii mało pokazują, chociaż tam faktycznie mizeria. Ale PGE Arena jest the best, skoro przyjazd jednj drużyny broniącej się przed spadkiem do drugiej będącej w takiej samej sytuacji jest warty zaprezentowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lechia - GKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 00:17 na następnym meczu będzie 7 tysięcy. Ależ będzie to pięknie wyglądać na tym "tuskogigancie" (czyżby najpiękniejszy stadion drugiej ligi przezwanej przez zakompleksionych frustratów "pierwszą"?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale mecz Remisowy handelek. IP: *.ists.pl 30.09.11, 22:31 Za remis u bukmacherów kasa, po co się męczyć. Udawana gra, gołym okiem każdy głupi widział. Obrońcy Lechii jak wmurowani w ziemie, pozwalali na wszystko, z Barceloną z taką grą straciliby ze 100 albo 150 bramek. Z Kolei środek pola nie umiał odbierać piłek, kompletna beznadzieja. Brak umiejętności celnego podania, brak umiejetności odbioru podania, kiepska szybkość, brak ustawienia, brak kiwki, brak silnego strzału, o celności szkoda gadać. Dno niespotykane nigdzie. Jak te pseudodrużyny dostały się do ekstraklasy, kiedy z taką grą nie utrzymałyby się w III lidze?? Frajerzy buraki i czereśniaki wstyd Gdańskowi robią. A Bełchatów to samo, nie będę się powtarzał. Buraki niespotykane. I tylko ta kaska za remisy u buków ich grzeje. A potem wódzia, panienki i piwko. Szkoda pieniędzy na stadiony dla tych szulerów, beztalenci i leniwców. Przecież to jest wstyd. Gorzej po prostu niepodobna grać. Ja na miejscu właściciela wypieprzyłbym tych jołopów lechickich na zbity pysk. Wypieprzyłbym za darmo albo jeszczy bym zapłacił, żeby dziadów ktoś chciał wziąć. To już lepiej jakieś dzieciaki szkolne wziąć do drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Nie wiem o co wam chodzi IP: *.bb.sky.com 30.09.11, 22:54 Fryzjer opuszczał stadion szeroko uśmiechnięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lim Pogromca Lechii zagra teraz z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 22:56 www.limanovia.pl Limanovia Limanowa zagra z Wisłą Kraków w Pucharze Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Lechia - GKS IP: 89.78.233.* 01.10.11, 10:39 Lechia to same cioty. Straciłem wczoraj 2 godziny na oglądanie tych leszczy, którzy nawet pół składnej akcji nie są w stanie sklecić. Gdyby Buzała nie był tak podniecony grą przeciwko swojej byłej drużyny to strzeliłby 4 bramki i amatorzy z Lechii zobaczyliby gdzie ich miejsce - przegraliby 0:4 na swoim obiekcie z ostatnią drużyną w tabeli naszej przesłabej ligi. Na ich miejscu bym się zastanowił czy dobrze wybrałem "zawód". Oprócz braku umiejętności u tych słabeuszy nie widać do tego za grosz ambicji i woli walki. Kompletne nic, zero. Nie pójdę na stadion oglądać takich miernot choćby mi ktoś dopłacił! Odpowiedz Link Zgłoś