bombadilwlocie 30.09.11, 17:44 A mnie nie rusza Mariusz Wlazły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mccudden PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... 30.09.11, 17:59 Każdy siatkarz z USA, Kanady, Brazylii od razu zadeklarowałby że jest do dyspozycji trenera. Pan Wlazły jak celebryta odpowiada "bez komentarza". Oto Majkel Dżekson polskiej siatkówki, czyli dobrze sprzedane discopolo. Panie Wlazły - bardzo dziękuję za emocje i wzruszenia, jakich mi Pan dostarczył. Zachowam Pana w pamięci. Ale koszulki z orłem niech Pan już nie zakłada. Nie pasujecie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.tks.pl 30.09.11, 22:49 Jestem za !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odpie...asieodma Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.77.classcom.pl 30.09.11, 23:32 Ludzie, opamiętajcie się! Wlazły nie jest własnością publiczną i jeżeli nie ma ochoty zagrać, to trudno. To świetny siatkarz, ale ma prawo sam decydować o swoim życiu. Wszyscy tylko w kółko jęczą i pieprzą, że Mariusz gwiazdorzy, że jest chimeryczny, że nie szanuje kibiców. Co za bzdury! Gdyby mnie od pół roku ciągle prześladowano pytaniami "co z kadrą?", "kiedy zagrasz w reprezentacji", to też bym zaczął odpowiadać "bez komentarza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajman Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 23:34 Zgadzam się. Jedyne co potrafi powiedzieć ludziom, dzieki którym kasuje miliony to bez komentarza. Niech więc sie kuruje i relaksuje ja mu kibicował nie będę. takie moje prawo. Chwała i szacunek dla Piorka Gruszki za to ze zawsze był na zawołanie dla orzełka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcr Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.com 30.09.11, 17:59 O większego trudno Zuszka Niż jest Mariusz Bolinóżka Łazi, stęka - nóżka boli W kadrze grać mu nie pozwoli W klubie za to - gra wspaniale Nóżka go nie boli wcale Biega, skacze, atakuje Asy wali i blokuje Lecz gdy kadry czas nadchodzi Oko same łzą zachodzi Nóżkę wszystkim pokazuje Każdy w bólu mu współczuje Skurcz go łapie w każdym secie Wiedzą o tym w całym świecie Każdy spieszy mu z pomocą Lecz trzeba się spytać - PO CO? W Barcelonie dali wkładki By nie sztywniał mięsień gładki `To pomoże tylko w klubie Bo ja w kadrze grać nie lubię' Mówi Mariusz rozzłoszczony Na Świderka obrażony `Póki z kadra jest Lozano Wolę Skrę mą ukochaną' I namówił jeszcze Gruszkę By i ten uszkodził nóżkę Niech se inni w kadrze grają Ci - co klubów nie kochają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeKibice Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.dynamic.mm.pl 30.09.11, 18:07 niezły wierszyk :D Żarty żartami, ale przydałby się nam taki drugi Wlazły na pozycji atakującego. Gwiazdorzy czy nie, ale odkąd nie gra w reprezentacji łatamy dziury na jego pozycji i tak naprawdę ciężko go zastąpić. Gdyby tylko Mariusz chciał grać... w każdym razie ja pamiętam lata kiedy grał na maksa, byłam jego wielką fanką i dalej życzę mu jak najlepiej. Tylko proszę Cię, graj!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 18:45 szacun za wierszyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 19:15 wierszyk świetnie oddający stosunek Wlazłego do Kadry:) ale, ale... historia kołem się toczy, był już kiedyś taki pan, nazywał się Paweł Papke - też w sezonie reprezentacyjnym był wiecznie chory a na końcu kariery i tak wszyscy o nim zapomnieli, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clam007 PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... IP: *.microchip.net.pl 30.09.11, 18:07 mam nadzieje że trener kadry nie zadzwoni Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws 30.09.11, 18:09 Nie rusza go opinia publiczna? To ciekawe, bubek utrzymywany przez spółkę skarbu państwa, która tak czy owak muszę utrzymywać, bubek który gra w klubie tworzącym rozrywkę dla bełchatowskich proli za publiczne pieniądze? Jego nie interesuje. Co za pajac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fender Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: 95.178.12.* 30.09.11, 22:00 A ty pewnie jesteś zwykłym urzędniczynom za kawałkiem biurka od 7 do 15 i utrzymuje cię starosta za własne pieniądze. Bubuś spójrz na siebie i dopiero wtedy oceniaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
gauecki A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. 30.09.11, 18:08 Ta śmierdząca opinia publiczna, co miesiąc składa się naszej gwiazdce i jej podobnym na nie najgorszą pensję. Jak tak dalej pójdzie, że reprezentację omijać będą kluczowi zawodnicy, zafajdana opinia publiczna może się odwrócić i od rozgrywek klubowych i reprezentacyjnych. A dla PGE i innych sponsorów (którzy na kluby wykładają kasę z przychodów i zysków) opinia publiczna jest bardzo ważna, jak się ta opinia odwróci od siatkówki, to się od siatkówki odwrócą i pieniążki. A wtedy pan jaśnie nam świecący, ale tylko na klubowych parkietach, gwiazdor Wlazły i jemu podobni, p;o pieniążki będą musieli wyjechać do Włoch, Grecji czy nie daj boże Putinolandu. Ja osobiście już teraz w zadzie mam PGE i tym podobnych i kibicuję twardym chłopakom od Bogusia Wenty, dla których gra z orzełkiem, nie jest mało płatnym przekleństwem, tylko sprawą HONORU Odpowiedz Link Zgłoś
mccudden Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. 30.09.11, 18:20 gałecki, super:) w długim, dobrze napisanym poście wyraziłeś to, o czym myślę ja i spora gromada ludzi. Panie Wlazły. Nie ma ludzi niezastąpionych. Nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. IP: *.dolsatbelchatow.pl 30.09.11, 20:08 Nie ma? No błagam was i tak kurde Wlazły kogo zastąpi w kadrze. Jarosza który raz dobrze gra a raz fatalnie, Bartmana który jest dobry ale nie aż tak jak Wlazły lub Gruszkę który nadal szuka formy... no błagam was jeśli wszyscy oczekują od siatkarzy medali no to Anastasi musi powołać tych najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 20:32 Jeszcze rok dwa i o nim zapomnimy i tyle. BYŁ SUPER ale jego (Wlazłego) czas już minął Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. 01.10.11, 02:33 To się jeszcze zdziwisz. Na jego pozycji lepszy jest może jedynie Clayton Stanley w formie, , Milijković i jak mają dzień to Visotto albo Michaiłow. Niech się chłop zbierze do kupy, wyzdrowieje, rozwiąże problemy, a zobaczysz powrót do kadry i wejście smoka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gauecki Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. 01.10.11, 11:03 Jak Wlazły łaskawie wróci do kadry, to ja już jej nie będę oglądał Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. 01.10.11, 11:12 Myślę, że nikt się nie zmartwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 11:27 Chłopie Jest tylko jeden warunek dla którego Włazły zagra w kadrze - Nawrocki trenerem :) Tutaj jedna grupa ludzi chce podporządkować sobie cała siatkówkę a jak nie wychodzi to szukają innych sposobów. Chcę się mylić ale pamiętając szum ze zwolnieniem Castellaniego i wyborem nowego trenera mam wrażenie że jest jeszcze druga przyczyna dlaczego 3 siatkarzy Klubu ODÓWIŁO (takiego słowa używajmy) gry w reprezentacji. Dlaczego mam nie wierzyć Anastaziemu, który po 3 miejscu na ME, mówił że po przyjeździe do Polski przy powołaniach dostawał kłody pod nogi. Jakoś Świderski z kontuzją był do dyspozycji trenera. Teraz jest 5 minut siatkówki i mam wrażenie że za dużo osób chce na tym ugrać coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lil Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.11, 11:39 Wujku Zielarzu, ale dlaczegoż my w ogóle dyskutujemy o tym, jaką formę prezentuje w kadrze Mariusz Wlazły, skoro go w tej kadrze nie ma? On nie ma co zdrowieć, bo jak widać w meczach ligowych, jemu nic nie jest - chyba, że ta jego choroba tkwi w głowie. Lepszy Jarosz, Gruszka czy Bartman w kadrze, niż Skarpetkowy Potwór poza nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starykibic Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 19:32 właśnie oglądałam mecz AZS Częstochowa : JSW i myślę że spokojnie można do tej listy dopisać Janeczka. Jest lepszy od Bartmana, który sprawia czasami wrażenie że nie kontroluje się zupełnie. i przez to popełnia masę błędów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosti Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 19:02 Loool, ludzie rozbawiacie mnie do łez. Jest dobry, sprzedaje swoje umiejętności jako towar i ma w du** skąd pochodzą pieniądze na to. Skoro jakaś drużyna go chce i płaci mu to może mieć swoje zdanie. Czy to podatnicy się na to składają czy inni sponsorzy nie ma to znaczenia. I może mieć na ten temat dowolną opinię. Bo jest pracownikiem, któremu się płaci za pracę, a jak pracownik nie spełnia oczekiwań to się go zmienia. Skoro np nie chce występować w reprezentacji to jego wybór, bo dla niego to rzecz normalna że może decydować o swojej pracy. Nie jest to dla niego wydarzenie na miarę być albo nie być, was w pracy jak jest delegacja nikt nie pyta o zdanie ? Jak przyjdzie szef i ci powie pakuj się jedziesz na 3 miechy na grenlandie to kłaniasz się w pas i zaczynasz się pakować ? Co do ważności opinii publicznej to bym się tak nie zachłystywał naszą ważnością... Jesteś czytelniku jednym z milionów, twoje pojedyncze zdanie znaczy nie aż tak wiele jak ci media non stop wmawiają, liczy się ilu innych ma taki sam pogląd jak ty. Sprawa honoru to jest jeśli o coś walczysz, a oni nie walczą o honor tylko zarabiają na życie, więc opanujcie się z tym napinaniem się. Skoro wszyscy są w tym kraju tacy honorowi to czemu mamy wszędzie takie bagno, kumoterstwo i korupcję ? Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. 30.09.11, 19:28 Tosti - uprzedziłeś mnie z tą wypowiedzią.Facet ciężko pracuje na swoje pieniądze.Ma prawo dbać o swoje zdrowie. Nałapać kontuzji i zrobić z siebie kalekę jest bardzo łatwo. Nikt nie będzie o nim pamiętał i będzie wegetował na ZUSowskiej rencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic = idiota? Re: dokładnie. zarzuty "kiboli" są śmieszne. IP: *.man.tk-internet.pl 30.09.11, 19:43 gość robi to co lubi, ktoś mu za to płaci i tyle. a wy wp.ierdalać na drzewa buraki wy jedne. to jego życie, jego zdrowie i wam ch. do tego. gra gdzie chce i robi to dobrze. jakby do was ktoś przyszedł i powiedział wam że macie się zarzynać dla jakiejś idei i zapier.dalać w czynie społecznym przy pielęgnacji miejskich trawników to zaraz byście mordy darli. gość nie jest jakimś pieprzonym więźniem z wyrokiem by grać tam gdzie tego sobie jacyś spoceni goście w kapciach przed telezorem życzyli. idźcie sami grać do reprezentacji jak wam źle. możecie np. piłki myć i buty za zawodnikami nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: dokładnie. zarzuty "kiboli" są śmieszne. IP: *.dynamic.mm.pl 01.10.11, 01:16 Ale jak lekarz nie chciałby cię z leczyć bo mu NFZ nie płaci to byś pierwszy poleciał z pyskiem do gazet, hipokryto pieprzony. Sportowiec to taki fach, ze jego psim obowiązkiem jest reprezentować swój kraj na arenie międzynarodowej. Jak to mu się nie podoba, to niech zajmie się sprzedażą ogórków na straganie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: dokładnie. zarzuty "kiboli" są śmieszne. 01.10.11, 02:41 Jaki "psi obowiązek"?! To już facet nie może decydować o własnym życiu?! Zapieprza codziennie od dwunastego roku życia, zero alkoholu, zero używek, ścisła dieta, zero wakacji tylko obozy przygotowawcze, gra na wyżynach nieosiągalnych dla większości zawodników na świecie na jego pozycji, dostarcza emocji i wzruszeń przez wiele lat, decyduje o losach meczu w reprezentacji i klubie. Po tych wszystkich latach chce chwilę odpocząć, poukładać sobie życie, zadbać o zdrowie, a wtedy armia trolli, którym jak się znudzi siatkówka, to się rzucą na pchnięcie kulą albo F1, przystępuje do pieprzenia o "psim obowiązku" i innych patriotycznych obowiązkach. Niech was szlag. Przecież facet odpuścił tylko jeden sezon! Poprzedniego nie liczę, bo naprawdę miał poważne problemy ze zdrowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lil Re: dokładnie. zarzuty "kiboli" są śmieszne. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.11, 11:44 Kibole to w Legii, drogi panie. W siatkówce kiboli raczej nie ma, poza jedną częstochowską bojówką. Nikt nie mówi, że Wlazły ma obowiązek grać w reprezentacji, musi się tylko liczyć z tym, że - jak piszesz - odpuszczając jeden sezon, odpuszcza wszystko. Anastasi dobrze powiedział, że teraz on ma atuty w ręku i on decyduje, kto gra, a nie że gwiazdunie sobie wybierają, kiedy będą grać w reprezentacji, a kiedy nie. I nie chodzi o sam fakt odmowy gry, tylko o styl. Zagumny rzekł, że potrzebuje przerwy, bo nie ma już 25 lat i sezon go zarżnął, a jeśli na Puchar Świata będzie potrzebny, to bardzo chętnie. A co zrobiły Bełchatowskie Gwiazdy? "tak go boli, że nie jest w stanie podnieść butelki z wodą", "za milion dolarów na boisko nie wejdzie", "nie zagra, choćby mu broń do głowy przystawili" etc. Więc niech się dowiedzą, że nikt im niczego nie będzie przystawiał. Skoro ze bełchatowskie siano ich nic nie boli, to niech skupią się na tym, bo skoro wczoraj tak się męczyli z beniaminkiem z Gdańska, znak to, że mogą jeszcze mieć zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: dokładnie. zarzuty "kiboli" są śmieszne. 01.10.11, 11:47 Ale ja nie pisałem nic o kibolach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lil Re: dokładnie. zarzuty "kiboli" są śmieszne. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.11, 11:50 Rzeczywiście, dwa posty wyżej po prostu został nadany taki podtytuł wątku. Mój błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weterynarz Re: nasrane masz, człowieku. IP: *.man.tk-internet.pl 01.10.11, 08:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lil Re: nasrane masz, człowieku. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.11, 11:59 "Nasrane?" - a cóż to za argument na poziomie, obdarzony wyczerpującym uzasadnieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: A ja myślę, że Wlazły mądry nie jest. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.11, 20:11 Tosti ,nic z tego nie rozumiesz,pomyliło ci się wszystko,dlatego skorzystej z okazji i nie odzywaj się. Bardzo wielu piszących tu ma rację,faktycznie,jeśli Wlazłemu opinia kibiców jest obojętna,to i kibice jego będą mieli w dupie,jego ataki,punkty,wygrane.Dla mnie też największym sportowcem jest Piotrek Gruszka ale także o dziwo ze skry Bartek Kurek który już dawno zdetronizował Wlazłego oraz niesamowity Ignaczak,który nigdy nie załował zdrowia dla reprezentacji naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... 30.09.11, 18:14 Po raz pierwszy od nie wiem jakiego czasu usłyszałem z ust samego Mariusza, że jest zdrowy i nic mu nie dolega. Super! Teraz tylko forma i gra w lidze, oraz w LM będzie decydowała o tym, czy Mariusz do kadry wróci, czy nie. A jest w niej potrzebny nie jako gwiazda, tylko jako zawodnik rywalizujący o miejsce w składzie na takich samych warunkach, jak wszyscy pozostali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogba11 Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 21:11 Wlazły do kadry nie wróci, bo są inni - lepsi na jego miejsce. Szkoda tylko, że prawie nikt tego nie potrafi zauważyć. Nie chciał grać, zresztą nadal nie chce grać. On myśli, że trener się będzie o niego starał. Dobre sobie. Anastasi ostatnio powiedział, że jak chodził i prosił żeby grali w kadrze to nie chcieli. Teraz niech oni się starają o powołanie. Powołał młodych i wypadli dużo lepiej niż reprezentacja z naszymi gwiazdami. Kibice lepiej niech się przyzwyczają, bo ta zmiana pokoleniowa której parę lat temu się wszyscy obawiali nastąpiła samoistnie. Sama też się jej bałam, bo nie wyobrażałam sobie kadry bez Zagumnego czy Wlazłego, a teraz cieszę się, że już ich w niej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws 30.09.11, 22:24 W chwili, gdy pisałaś ten post, trwał inaugurujący rozgrywki Plus ligi mecz Trefla Gdańsk ze Skrą Bełchatów. Mariusz Wlazły został najlepszym zawodnikiem meczu, walił jak z armaty. W drugim secie zdemolował Trefl zagrywką. Był niesamowicie skuteczny, a jego ataki uderzane były z niesamowitą siłą i na nieprawdopodobnym zasięgu. To był ten Mariusz Wlazły, który dał się poznać ze swych najlepszych czasów. Widać i czuć, że jest w formie, że jest w niesamowitym gazie i wygłodzony, jak wilk, gry w siatkówkę. Oczywiście, to dopiero pierwszy mecz, ale widać wyraźnie, że podczas wakacji nie leżał z dupą w egzotycznych kurortach wygrzewając się na słońcu, tylko ciężko zap-ierdalał, by dojść do formy, która go satysfakcjonuje. Do formy, o której jego kibice marzyli od kilku sezonów i do formy w jakiej potrzebny będzie naszej reprezentacji. Mecz stał na nieprawdopodobnie wysokim poziomie, obie drużyny stworzyły świetne widowisko, które usatysfakcjonowało 10 tys. widzów w hali Ergo Arena. Skra wygrała 3:1, bo miała bardziej doświadczonych zawodników, no i Mariusza Wlazłego w wielkiej formie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.lukman.pl 30.09.11, 23:00 Po co masz innym to tłumaczyć ,jak oni jak mantra ciągle to samo ,jakby to miało jakieś pozytywne strony.Wielu chłopaka na oczy nie widziało ,a i poczytać nie chcą .Szkoda słów.Glinka i WLAZŁY TO DWIE IKONY NASZEJ SIATKÓWKI, a tu ciągle tylko kubeł pomyji i ,że brak honoru i winny całemu złu jakie jest w naszej siatkówce.Nie powiedział nie ,bo i nie od niego wszystko zależy ,ale przecież już go się skreśla.Więc wcale się nie dziwię ,że chłopak nie chce dżwigać tego cieżaru.U nas to tylko zniszczyć sportowca i wykorzystac ,a potem to inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajman Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 23:38 Ikony?? co ten Wlazły ugrał w kadrze? moze być ikoną Skry i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.lukman.pl 01.10.11, 00:06 Wpisz w goole nazwisko i przestań kwestionować fakty.Jak kłopoty z memory to już nie dobrze ,bo czytanie ze zrozumieniem pewnie jeszcze gorsze .A już myślenie i wyciąganie wniosków to pewnie za trudne ,bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 02:29 Ikoną był Łukasz Kadziewicz. Ktoś wie co się z nim dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws 01.10.11, 02:50 Jak tylko dostanie zielone światło z Gazpromu Surgut (na razie de facto jest ich zawodnikiem, ale nie gra ze względu na limit obcokrajowców w drużynie), to zobaczymy go w barwach AZS-u Olsztyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulo Mnie nie rusza Pan Wlazły IP: *.olsztyn.mm.pl 30.09.11, 18:23 Żałosne dziecko z tego wlazłego. Ma pretensje, że daje się grać jako Polakowi łasce, a on przecież gra dla Włoch. mariuszku, przecież ty też nie grasz dla Polski. Możesz reprezentować Karaiby, lamerze Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_marchewa Re: Mnie nie rusza Pan Wlazły 30.09.11, 18:31 Panie Wlazły, mówisz Pan "bez komentarza"? Jeśli chodzi o grę w kadrze? Aż tak uderzyła sodowa? Szybciej o Tobie zapomną niż Ci się wydaje, gwiazdo.. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Re: Mnie nie rusza Pan Wlazły 30.09.11, 19:33 kapitan_marchewa napisał: > Panie Wlazły, mówisz Pan "bez komentarza"? Jeśli chodzi o grę w kadrze? Aż tak > uderzyła sodowa? Szybciej o Tobie zapomną niż Ci się wydaje, gwiazdo.. Co się napinasz Facet ma prawo sobą dysponować To jest jego praca i jego źródło utrzymania. To on decyduje co jest dla niego najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze piszesz Re: jak widać proste kwestie IP: *.man.tk-internet.pl 30.09.11, 19:45 są za trudne dla wielu dla zrozumienia... jak gość straci zdrowie i przestanie grać to ci sami kibice szybko zapomną i jakoś mało wierzę w to że złożą się na jego emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKRA Re: jak widać proste kwestie IP: *.dolsatbelchatow.pl 30.09.11, 20:17 Zapomną?! No błagam cię!! ogarnij się!! Dla Wlazłego najważniejsza jest gra w Skrze i uwierz mi że kibice bełchatowskiego klubu nigdy o nim nie zapomną bo to najlepszy polski siatkarz! I co miał pojechać na MŚ z z kontuzją małą bo małą ale jednak kontuzją?! Wyszedł by na 1 mecz i nabawił by się jeszcze większej. Czy wy ludzie wogóle myślicie?! Dajcie mu święty spokój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba nie bardzo Re: ...a ty czytać umisz? myśleć? IP: *.man.tk-internet.pl 01.10.11, 08:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hen PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... IP: *.centertel.pl 30.09.11, 18:27 Wlazły, Wlazły, zaraz-zaraz, kto to jest Wlazły? A już wiem, to ten ligowy wyrobnik, ciągle kwękający i narzekający, choc nieźle się zapowiadał. Niech imię jego zapomniane będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wooonz PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 18:33 jak mu się nie chce, to niech wypie... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwiara Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.internetunion.pl 30.09.11, 18:46 Panowie i Panie Wlazły się Rozlazł i tyle w jego temacie !! Nie komentujcie go ..mnie on już też nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczak a nie masz kaca moralnego wypinając się na reprę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 18:57 ...kac moralny?...powinieneś go mieć ćwoku Wlazły zlewając reprezentację...obyś nigdy w niej już nie zagrał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimuk PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... IP: *.btk.net.pl 30.09.11, 19:19 Szkoda poświęcac uwage temu Panu jeżeli nie rozumnie co to jest powołanie i jakim zasztytem jest gra w Reprezentacji Kraju. Nie powinien już nigdy dostać kolejnej szansy reprezentować Nasz Kraj. Dotyczy to niestety bardzo wielu naszych sportowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srajtaśmęwynosisz? a jak ty kmiotku boży reprezentujesz nasz kraj? IP: *.man.tk-internet.pl 30.09.11, 19:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.lukman.pl 30.09.11, 23:23 Honor w tych czasach ,we współczesnym sporcie, to wyświechtany frazes.Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
d.lomiwojski PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... 30.09.11, 19:24 Przepraszam ''panie''Wlazły bez opini publicznej,czyli kibiców jesteś nikim. Zobaczymy jak szybko połapią się sponsorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porcupine PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... IP: *.adsl.alicedsl.de 30.09.11, 19:28 Wlazly! Nabierz ty najpierw szacunku do pracy jaka masz szczescie wykonywac. Dla mnie to gowniarz, kretacz i kombinator jestes. Na grze w narodowej reprezentacji (bardzo miernej) sie wybiles a teraz sie wypinasz? osobiscie kopnal bym cie tak w cztery litery, ze smrodu po sobie nie zdazylbys powachac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.lukman.pl 01.10.11, 15:01 Wiesz co ,założę się ,że nie przeczytałeś ani jednego wywiadu z Wlazłym ,nie wiesz kto to jest ,jesteś normalnie uprzedzony i na dodatek powtarzasz ciągle niczym nie uzasadnione stereotypy .Przeczytałem wiele wywiadów z Wlazłym ,z jego żona i zapewniam cię on nigdy nie uważał się za gwiazdę ,a ty jak mantra ,ze jest bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel_sos PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... IP: *.22.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 30.09.11, 19:33 Wlazły to Nergal do potęgi. Katolików do niepłacenia abonamentu - praktykujących/niepraktykujących jest 40/80%. Wlazły ma gdzieś reprezentację Polski, a zatrudniający Go PGE należy w 100% do Polaków !!! Niech gra w Murmańsku, na Cyprze, ale nie w polskiej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.dolsatbelchatow.pl 30.09.11, 20:26 A co wyście sie tulko go tak uczepili?! Przeciez plinski winiarski zagumni tez nie chcieli grac na MŚ wiec ich tez sie czepiajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiman Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.elwico.pl 30.09.11, 22:26 uczepili się bo ośmielił się jaśniepaństwu powiedzieć że ma w d.. ich opinię i marne wypociny na różnych forach, to ich najbardziej zabolało, no bo jak ktoś może ich olewać? przecież oni są tacy honorowi, patriotyczni itp. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws 01.10.11, 02:52 Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazynski PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... 30.09.11, 19:37 Kolejny Małecki, co to nie rozumie, że za grę płacą mu z racji kibiców, a nie jego fenomenalnych umiejętności. Wlazły bez kibiców jest nikim, zwykłym wyrobnikiem, jesli takie są jego ambicje, to czas najwyższy przestac go wspominać w kontekście reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportowiec 246 Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 20:22 Koleś weź się schowaj bo się ciebie czytać nie da.. Obejrz sb choć jeden mecz Skry i zobacz jak gra Wlazły a nie odzywasz się nic nie wiedząc przypominając sb o siatkówce jak Polska jest w finale ;/ najpierw to trzeba coś wiedzieć na temat a potem się wypowiadać kropka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puffer PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 19:52 Panie Wlazly . gdyby nie chore zasady sponsorowania przez PGE i to ze moj rachunek jest wyzszy o kilkanascie zlitych co trzy miesiace nie bylo by SKRY Belchatow, wiec niech sie pan nie obnosi z wyzszoscia skry bo po prostu gra pan za nasze pieniadze ktore sie panu nie naleza ale my nic z tym nie mozemy zrobic. Moze PGE obnizy mi rachunek za prat o zlotowke i wtedy pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fender Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: 95.178.12.* 30.09.11, 22:05 Lepiej zobacz debilu na co idą o wiele większe pieniądze w PGE i dopiero wtedy drzyj ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skra!! PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... IP: *.dolsatbelchatow.pl 30.09.11, 19:58 A ja tam go lubię i to bardzo. I żal mi tych ludzi, którzy mówią że Wlazły nie zasługuje na grę w kadrze bo na MŚ nie chciał jechać. Widocznie miał jakiś powód i nic nam do tego. Jeśli Wlazły nie dostanie powołania uważam że to byłby najgorszy błąd jaki można by było popełnić, bo to jeden z najlepszych siatkarzy na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badziewiak66 On i Winiarski to wyjątkowa para IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 20:00 Pamiętam jak nas oszukali , szczególnie Winiarski. Kontuzje , a na drugi dzień na Majorce. Od razu widać po gębie z kim człowiek ma do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asior PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 20:03 Skandal! Bez kibiców jest nikim. Bezczelne lekceważenie swojego płatnika. Po takim czymś reklamodawcy pownni podziękować gwieżdzie. Tym bardziej, że ON uważa się za Gwaizde od lat. A zawsze zawodzi w kadrze. W kadrze dla mnie jest skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika moja sexy fotka :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.11, 20:04 adf.ly/183291/weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tępić spamerów Re: czy ktoś zaj. wreszcie tego chwasta??? IP: *.man.tk-internet.pl 01.10.11, 08:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... IP: *.net.stream.pl 30.09.11, 20:05 lepiej się podłożyć i miecz medal, niż grać fair play i mieć z tego gó*no.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws IP: *.lukman.pl 01.10.11, 00:15 Mądralo ,nawet własną matkę byś przechandlował ,a może nie ,bo ty się nie musisz martwić.Logika jest jedna i jedynie słuszna ,a takich epitetów jak wtedy o tym regulaminie to aż strach powtarzać.Masz porównanie i jest medal ,jakby było odwrotnie to i tak żle i tak nie zbyt czysto .Etyka ,pewnie to słowo jest ci obce. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_prawda500 Re: PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że ws 01.10.11, 23:43 Niezrozumiałą i niegramatyczną wypowiedź powyżej napisał jakiś sfrustrowany gimnazjalista, który swój mózg przeHandlował organizacjom NOP-opodobnym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yar A Ivan na to... IP: *.internetia.net.pl 30.09.11, 20:05 przypomnijcie sobie, co nt Wlazłego w naszej kadrze pewien Ivan z serbskiej kadry powiedział. Jest to coraz słuszniejsza i coraz bardziej adekwatna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Busiek Żenada IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 20:15 A mnie absolutnie nie obchodzą opinie M.Wlazłego... :) Moim skromnym zdaniem pan M.W. to - za Sapkowskim w Wiedźminie - 'Cykada-Mistrz-Miecza'. Lub prościej: 'Mistrz-Trzepaka'. Zatem wszystkiego dobrego i dużo zdrówka, panie Wlazły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś PlusLiga. Mariusz Wlazły: Wciąż słyszę, że wszy... IP: *.dolsatbelchatow.pl 30.09.11, 20:21 Japie*dole słabo mi się robi jak to czytam!!! Poprostu Wlazły był zmęczony no kurde odpuścił sobie jedne MŚ noi?! Odpowiedz Link Zgłoś