231955ali 20.10.11, 12:32 Mysle ,ze lepiej napisali o Kubicy jak jego " fani " za chwile to zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Erwin F1. FAZ: Duch zwany Kubicą IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.10.11, 12:34 Zadnej tresci w tym tekscie a halo na informacje dnia jakby juz wygrywal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F1 fun Czy Skoda NOS Team startuje w sezonie 2012 ? IP: *.star.net.uk 20.10.11, 12:54 Pytam bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpila F1-to jego życie?! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.10.11, 12:38 Życie udało mu się zachowac ale o F1 już czas zapomniec.Nie co sie oszukiwac w nieskończonośc. Odpowiedz Link Zgłoś
serowik F1. FAZ: Duch zwany Kubicą 20.10.11, 12:39 FAZ stawia tez pytanie, czy Kubica w ogole juz potrafi prowadzic samochod? Eric Boullier z Renault odpowiedzial, ze praktycznie nie wie, ze nie ma kontaktu z zawodnikiem. Bylo umowione, ze do 15.10. Renault otrzyma informacje o stanie zdrowia Kubicy ale nic takiego nie nastapilo. Proby nawiazania bezposredniego kontaktu z Kubica nie udaly sie. Brak komunikacji pomiedzy zawodnikiem i jego pracodawca nie swiadczy o wysokim profesjonalizmie w zespole Kubica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: F1. FAZ: Duch zwany Kubicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 12:59 Skąd ty takie bzdury wziąłeś? Bladego pojęcia nie masz o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
serowik Re: F1. FAZ: Duch zwany Kubicą 23.10.11, 16:56 Dokladnie, przeczytalem to w FAZ w cytowanym artykule. Nic wiecej, nic mniej. Mozesz sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
wmc-33 Robert, wracaj, niech to się wreszcie skończy! 20.10.11, 12:42 "Czy Kubica będzie w stanie wrócić do formy, którą niegdyś prezentował? - FAZ nie udziela odpowiedzi na to pytanie. " To esencja artykułu na temat innego artykułu, który jest o niczym. Jak wielu kibiców, czekam niecierpliwie na informacje (I N F O R M A C J E), a nie na ich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
willy1981 F1. FAZ: Duch zwany Kubicą 20.10.11, 12:47 wracaj jak najszybciej! ---------------------------------------------------------- Chcesz kompleksowo umyć swoje auto w każdym miejscu? Myjnia parowa z dojazdem do klienta!!! zamowmycie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Dajcie spokój IP: 217.98.85.* 20.10.11, 13:18 * miesięcy temu gość w zasadzie powinien umrzeć z powodu ubytku krwi, ale nie umarł ( i nie dla tego że jest taki mocny organizm, ale dlatego że się nazywa Kubica) i dobrze. Druga sprawa powinien stracić rękę a przynajmniej dłoń którą zmierzyła wbita w samochód bariera ochronna (ale nie stracił i nie dlatego że jest cudem natury ale dlatego że jest Kubicą i ratował jego dłoń/rękę spec światowej sławy . Normalny człowiek by pewnie tez nie miałby nogi którą podobno złamała wbita w samochód bariera w duch miejscach. Ale nogę uratowano i działa podobno sprawnie. Winsoki są takie zwykły człowiek by nie żył, przy dużym szczęściu ale nie miałby ręki lub dłoni, a w normalnych okolicznościach nie miałby ani ręki oraz nogi. Wniosek Kubica miał trzykrotne szczęście w tym wypadku, więc cieszmy się że podobno już chodzi normalnie a i ręka (dłoń) działa dość wprawnie. Bo to po pierwsze siła kasy i nazwiska, po drugie siła organizmu wytrenowanego na najwyższym poziomie, a po trzecie szczęścia (bo kto się interesował losami Kubicy pamięta wypowiedz lekarzy że gdy Kubica dodarł do szpitala był na granicy śmierci z powodu wykrwawienia), a dopiero po uratowaniu jego życia zajęto się ratowaniem jego reki, oraz nogi. Dlatego powtarzam, cudem będzie jak ten gość wróci do sportu kiedykolwiek. Ja złamałem kość strzałkową w nodze bez przerwania czyli bez czyli ja nadłamałem, rehabilitacja trwała 5 miesięcy zanim mogłem chodzić jako tako, a normalnie zacząłem chodzić po 8 miesiącach. No i tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościówa Re: Dajcie spokój IP: *.lukman.pl 22.10.11, 11:26 Waldemar Marszałek też miał tyle poważnych złamań i jakoś wracał .Kiedyś oglądałem program do czego jest zdolny organizm gdy jest zagrożony ,szczeki mi opadły i zrozumiałem jak wazna jest silna wola i niepoddawanie się .Wiadomo nie zawsze się to sprawdza ,ale jak Kubica wróci do ścigania będzie to chyba jego najważniejsze zwyciestwo i tego z całego serca mu życzę .Chciałbym zobaczyc jego usmiechniętą twarz,bo teraz jak nidgy w życiu potrzebne jest mu wsparcie i optymizm .Tyle jesteś wart ile umiesz .Zresztą ten chłopak równie dobrze może brać udział w konstruowaniu bolidów .Poczekajmy jeszcze trochę ,a jak nie wróci do ścigania chyba nikt nie będzie miał satysfakcji ,bo to będzie tak naprawdę flustracja .Będzie co ma być . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rbkubica F1. FAZ: Duch zwany Kubicą IP: *.adsl.highway.telekom.at 21.10.11, 08:27 Jak ogladam ta symulacje: www.youtube.com/watch?v=6y8lustUbwc , to az boli ze Robert nie bedzie w tym sezonie mogl z tego toru zkorzystac... Odpowiedz Link Zgłoś