Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polonia W. - Lech

IP: *.cdma.centertel.pl 04.11.11, 12:29
    3-2 dla lecha!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: kredens Polonia W. - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 14:58
        Gdzie będzie można obejrzeć ten mecz?
        • Gość: warszawiak Dlaczego nie opisujecie akcji ofensywnych Polonii? IP: *.warszawa.mm.pl 04.11.11, 20:45
          Śmiesznie to wygląda jak w relacji piszecie, że Polonia ma przewagę. A w ogóle nie wspominacie o kolejnych groźnych atakach.
          • Gość: szydera Mistrz relacja! IP: *.warszawa.mm.pl 04.11.11, 21:06
            "Strzał celny: Artjom Rudniew. Djurdjević odbiera piłkę Trałce na połowie Polonii, dogrywa w pole karne do Rudniewa, ten łatwo mija Sadloka i potężnie strzela lewą nogą. Piłka minimalnie mija bramkę Przyrowskiego. Powinno być 1:0 dla Lecha!"

Jak może celny strzał minąć bramkę i to jeszcze Przyrowskiego skoro broni Gliwa? :D
      • Gość: Czaki Polonia W. - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 18:55
        Podpowiedzcie gdzie można obejrzeć mecz w necie, tylko bez zacinania.Z góry dzieki.
        • Gość: adam Re: Polonia W. - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 20:13
          probets.pl/viewpage.php?page_id=10 to źródło działa całkiem nieźle
          • Gość: Czaki Re: Polonia W. - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 20:29
            Dzieki adam
            • Gość: adam Re: Polonia W. - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 22:27
              My, kibice musimy sobie pomagać.
      • Gość: Wkurzony Polonia W. - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 19:00
        Gdzie można obejrzeć mecz w necie, żeby nie cieło ?
        • Gość: Elka Z okien widzę światła na Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 20:03
          wygrajcie! W sumie Warszawa to Warszawa.
        • Gość: adam Re: Polonia W. - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 20:05
          Niestety, ale ciężko powiedzieć, czy będzie cięło, czy nie. Trzeba sprawdzać różne źródła, których sporo jest choćby na tej stronie meczenazywo.eu/ . Przeważnie DrHTV działa całkiem dobrze, ale to wszystko też zależy od Internetu jakim dysponujesz...
      • Gość: mateo pokemony macie dziś zagrać dla Legii IP: *.home.aster.pl 04.11.11, 20:14
        i odebrać pyrom punkty
        • Gość: warszawiak Polonio! macie dziś zagrać dla pokemonów IP: *.warszawa.mm.pl 04.11.11, 20:43
          Pokemon to Cię zrobił i Twój śmieszny klubik
      • Gość: CCC Polonia W. - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 20:32
        5:2 DLA LECHA
        KOLEJORZ GÓRĄ
        POLONIA DOŁEM
        • chateaux Re: Polonia W. - Lech 04.11.11, 21:41
          Gość portalu: CCC napisał(a):

> 5:2 DLA LECHA
          > KOLEJORZ GÓRĄ
          > POLONIA DOŁEM

Jak na razie to Lech gra jak Lechia Zielona Góra
          • Gość: rr Re: Polonia W. - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.11, 10:48
            jak byś się nie osrał to liczy się wynik końcowy. Nie wygrywa się wirtualnie.
            • chateaux Re: Polonia W. - Lech 05.11.11, 12:49
              Gość portalu: rr napisał(a):

> jak byś się nie osrał to liczy się wynik końcowy. Nie wygrywa się wirtualnie.

Nie wygrywa się realnie, jeśli gra się jedynie na własnej połowie
      • Gość: mecz TV online Polonia W. - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.11, 20:43
        oglądaj tu:
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?aid=/20110406/kraj_swiat/942244478
      • Gość: si4mano Re: Polonia W. - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 20:47
        mecz Groclin - Amica, derby Wielkopolski, rozgrywany w Warszawie :)
        Chyba przez te słynne wielkopolskie murawy.No i frekwencja iście derbowa, pewnie ze 4000 ;)
        • Gość: Praga Re: Polonia W. - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:29
          A co tam u was, kibice Legii? Dziś piątek, więc najpierw zapchaliście wszystkie drogi wyjazdowe z Warszawy na wschód, a teraz u starych pod Siedlcami kurujecie się bimberkiem przed jutrzejszym remontem stodoły i wywożeniem gnojówki?
          • crimsonking71 Re: Polonia W. - Lech 04.11.11, 22:41
            a gdzie wyjeżdżają sympatycy poloni ..... ząbki? grodziska?
            nigdy nie widziałem w stolicy gościa/gosteczki w barwach takiego klubu
          • crimsonking71 Re: Polonia W. - Lech 04.11.11, 22:42
            a gdzie wyjeżdżają sympatycy poloni ..... ząbki? grodziska?
            nigdy nie widziałem w stolicy gościa/gosteczki w barwach takiego klubu.

du(P)a stolicy
            • Gość: szmulki Re: Polonia W. - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:56
              to mało ciotko jeszcze widziałaś. )))))
          • Gość: szmulki Re: Polonia W. - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:55
            nic dodać nic ując.
          • Gość: si4mano Re: Polonia W. - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 22:59
            ooo jeden z 12 kibiców groclinu JW jest na forum. Nie będę Ci wspominał od ilu pokoleń moja rodzina mieszka w Warszawie bo to bez znaczenia, pokazujesz straszne kompleksy uważając się za lepszego tylko ze względu na miejsce urodzenia. Niczym innym się nie możesz pochwalić oprócz miejsca urodzenia? gratuluje, ja nie dzielę ludzi na lepszych lub gorszych ze względu na miejsce w którym się urodzili. Słoma Ci z butów wyłazi krypto Warszawiaku, jak wszystkim kibicom groclinu

• Gość: szmulki Re: Polonia W. - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 23:05
              Zielonki? a dlaczego jak pokazujecie środkowy palec to uciekacie? haha )))))))))))))
      • chateaux Lech w Warszawie po remis. 04.11.11, 21:29
        Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Lech Poznań przyjechał do Warszawy po remis. Jakby chciał na własnej połowie doczekać do końca meczu. Przez takie a nie inne ustawienie drużyny, skrzydła nie istnieją, ponownie 50 podań na własnej połowie, po czym długie niecelne podanie do Rudniewa, albo na skrzydło nie powolnego Stilića nie mającego najmniejszych szans na przejęcie piłki.
        • Gość: ICE Re: Lech w Warszawie po remis. IP: *.icpnet.pl 04.11.11, 23:36
          No a co się dziwisz? Trenejro ma radochę , że drużyna ma większą przewagę w posiadaniu piłki od przeciwnika tylko szkoda, że na własnej połowie, a nawet jak zremisują to się kretyn cieszy, że w zasadzie to wygrana. Do puki pazerne wieśniaki z Wronek będą rządzić tym czymś z tym pseudo trenejro to I ligowe derby w Poznaniu nieuniknione haha.
      • bmc3i Mam dość tej gry Lecha na własnej połowie 04.11.11, 21:46
        Nie można na to patrzeć
      • Gość: niezalezny kibic kuzwa Lech sie stoczyl, gra antyfutbol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 21:54
        kiedys ta druzyna grala ofensywnie, wygrywala po 5:1

a dzis co?
        bezbramkowe remisy?
        nie rozsmieszajcie mnie !
        • thomas4friends Dokładnie, antyfutbol. 04.11.11, 21:57
          Ale Bakero powie po meczu że grali świetnie
          • Gość: poznaniak Re: Dokładnie, antyfutbol. IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 04.11.11, 22:44
            Antyfutbol to był w meczu Podbeskidzie -Górnik. Posadzic Rudnieva na 3 mecze na ławkę. Wprowadzić Ubiparipa. I grac na 2 napastników.
            • Gość: Asd Re: Dokładnie, antyfutbol. IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 05.11.11, 01:00
              Ubipariparaparaparapo, dziękuję dobranoc.

Teraz moge pójśc spac spokojnie wiedząc, że mój dzisiejszy komentarz otworzy oczy tysiacom i byc może coś zmieni w tym wielkim internecie, czuję się taki dumny i spełniony...
      • Gość: grucha Polonia W. - Lech IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.11.11, 22:06
        Kolejny wielki mecz z udziałem Lecha i kolejna klapa -.-
      • thomas4friends Styl Lecha jest piekny jak cegła 04.11.11, 22:08
        Kibicuję Lechowi, ale w tej sytuacji chciałbym alby Lech przegrał, aby wstrząsnąć Bakero.
        • Gość: baron Re: Styl Lecha jest piekny jak cegła IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.11, 22:11
          beznadziejny ten mecz im szybciej bakero wyleci tym lepiej swoja droga polonia tez nedza
      • Gość: klikaj w reklamy Polonia W. - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.11, 22:13
        Bramki z Ligi Europejskiej+ dzisiejsze gole(gol Grosickiego) wpisz w google sportowyportal.BLOGSPOT
      • Gość: pinter antyfutbol Bakero IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.11, 22:15
        to co prezentuje dzisiaj drużyna Bakero to antyfutbol - gorszy od murowania bramki, dawno tak się nie męczyłem oglądając mecz Lecha, co z tego że mamy ponad 60% posiadania pilki, skoro 90% tego posiadania to wymiana piłek na swojej połowie pomiędzy wołąkiewiczem, kamińskin i buricem, tego się nie da oglądać, chciałbym żeby przegrali (kibic lecha) !
        • Gość: pinter Re: antyfutbol Bakero IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.11, 22:18
          brawo Polonia !!!
      • Gość: bezrobotny jestem bez pracy, wolalbym myc gary niz ogladac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:16
        takie mecze caly dzien, nawet gdyby mi za to placono
      • Gość: ja Polonia W. - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.11, 22:17
        "komentator" poszedł się wysr....
        Przepraszamy za 7 minut końcówki meczu bez żadnej aktualizacji
      • thomas4friends Pieknie. Nie oglądam wiecej meczów Lecha 04.11.11, 22:20
        Trenera nie Bakera. Brawo Polonia.
        • Gość: znafca Re: Pieknie. Nie oglądam wiecej meczów Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:24
          z takim trenerem to tylko środek tabeli, ale chyba nie o to chodzi ?
          • chateaux Re: Pieknie. Nie oglądam wiecej meczów Lecha 04.11.11, 22:28
            Gość portalu: znafca napisał(a):

> z takim trenerem to tylko środek tabeli, ale chyba nie o to chodzi ?

Jesli Bakero dalej bedzie przekonany że Lech gra dobrze, to nie bedzie środka tabeli, lecz walka o utrzymanie
      • Gość: ... Derby wielkopolski amica-groclin IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 22:23
        ...
        • Gość: XXL wielki czas na białe chusteczki ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:25
          wielki czas na białe chusteczki dla bakero
      • chateaux Rudniew na ławke, Ubiparip na boisko 04.11.11, 22:23
        Rudniew przestał wnosic cokolwiek go gry w ostatnich meczach. Drygas - co on robi na boisku? Murawski do Młodej Ekstraklasy
        • Gość: .... Re: Rudniew na ławke, Ubiparip na boisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:27
          buraki vs. ziemniaki 1:0

dziękujemy:)

(L)
          • Gość: Ania Re: Rudniew na ławke, Ubiparip na boisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:32
            Oooo, pojawił się przedstawiciel "zmasakrowanych ofiar Podbeskidzia". Jak tam, weekend, to pewnie już w rodzinnym gospodarstwie pod Białystokiem?
            • Gość: ... Re: Rudniew na ławke, Ubiparip na boisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:34
              no ba....ja palę cygaro a Ania "pali" moje cygaro...mrrrrrrr....nie przerywaj sobie na net.....
              • Gość: fghfg Cygaro? IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 04.11.11, 22:36
                Cygaro to Ty tylko w telewizji widziales.
                • Gość: .... Re: Cygaro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:41
                  nie.....niejaka "Ania" przypomniała mi Mazury itd...widocznie lubi.....zassać "cygaro"

ps. a trafiła jak ślepy ataman turecki w płot którego nigdy nie było:)....Aniu ssij....bo globus to dla Ciebie zawrót głowy:/
                • Gość: ... Re: Cygaro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:42
                  Daj spokój, my na legii chętnie częstujemy się nawzajem cygarami.
                  • ramyus Re: Cygaro? 04.11.11, 22:44
                    Gość portalu: ... napisał(a):

> Daj spokój, my na legii chętnie częstujemy się nawzajem cygarami.

Raczej skrętami z petów z popielniczek przy wejsciu do centrum handlowego
                  • Gość: ....:) Re: Cygaro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:50
                    nieładnie podszywać sie pod nick-a:)
                • Gość: ... Re: Cygaro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:47
                  a Ty tylko i wyłącznie w "cable"??:)P
                  • Gość: ...... Re: Cygaro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:53
                    to już nawet internacjonalnie "druta" drzecie??!!!!!......wafsiafiaki od neolitu tak mają...podobno wars i sawa od gadów to załapali.....hmmmmmm:)
        • Gość: joł Bezbarwny Sultes? IP: *.warszawa.mm.pl 04.11.11, 22:28
          Człowieku oglądałeś mecz czy pisałeś z innej relacji tekstowej? :D
          • chateaux Re: Bezbarwny Sultes? 04.11.11, 22:29
            Gość portalu: joł napisał(a):

> Człowieku oglądałeś mecz czy pisałeś z innej relacji tekstowej? :D

Ogladałem przez cały czas, choc to było torturą. Gratuluje Ci jednak dobrego samopoczucia.
          • Gość: knut Pomyliły Ci sie mecze IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 04.11.11, 22:40
      • Gość: jaceloth brawo Bakejro! IP: *.icpnet.pl 04.11.11, 22:26
        ku...jeden mecz na tydzień, a poruszają się przez 90 min. jak muchy w smole.
      • Gość: LP Polonia W. - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.11, 22:27
        Jak tak mają garć że w jednym meczu graja na max możliwości a w drugim biegają po boisku jak cienie to lepiej dać sobie spokuj i zamiast ich oglądać iść do kina...
      • Gość: wojtas Polonia W. - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:31
        to była żenada nie było widać rudnewa, stilica......................itd. ku..wa trzeba cos z tym zrobic przeciez nie było zadnej akcji dla lecha . ta gra to w oczy kuła. PANIE RUTKOWSKI niecha pan w koncu wyda pieniądze na nowego kreatora gry.
      • Gość: Lechita Brawo Polonia, brawo Polonia IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 04.11.11, 22:31
      • Gość: brawo polonia! tak się robi w chvja chłopków:) IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 04.11.11, 22:34
        • Gość: Henryk Re: tak się robi w chvja chłopków:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:47
          Legia!!!!!!!!!!!!!!!! Legia ale w dupę dostał Kolejorz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka