Gość: jac IP: *.tvgawex.pl 30.05.04, 19:34 NO BYŁO SUPER ,DZIĘKI ZA UDANY WYSTĘP... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lookdawn Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... 30.05.04, 19:39 No, nieźle. Ale ja nie rozumiem czemu nie wstawią shmita za Kowalika? (No, teraz już będą zmuszeni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Było extra! IP: *.tvgawex.pl 30.05.04, 20:32 brawo panowie, tak trzymać! szkoda troche że Fiałek pojechał słabiej, ale to chyba kwestia objeżdżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symon41 Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: 212.122.214.* 30.05.04, 20:42 Oj...długo,długo, ale się działo...:-))) co sie dzieje z Robakiem..czy ktoś wie...? Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... 30.05.04, 22:58 O rany..jeszcze trzyma :) Dawno nie bylo takich emocji, takiego wyczekiwania.. Takich checi zakonczenia biegu lub go wydluzenia..uch.. I dawno nie bylo takich upadkow na wlasnym torze :/ Oby z Kowalikiem i Robakiem sie wyjasnilo na plus.. W kazdym razie: DZIE-KU-JEMY! DZIE-KU-JEMY! DZIE-KU-JEMY! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 31.05.04, 07:44 Oj dobry był to meczyk. Brawa dla wszystkich. Szkoda tylko że Fijołek i Cieluś odstają sprzętowo. Wybiegając w przyszłość. Mamy w Rybniku szansę na zwycięstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.k241.webspeed.dk 01.06.04, 01:30 >>Mamy w Rybniku szansę na zwycięstwo? chyba nie mamy, bo Rybnik sie zasilil troche a zawodnikow, a u nas Robacki jest poobijany jak diabli i zapowiada, ze nie pojedzie do Rybnika. Wyglada na to, ze wszysko sie rozstrzygnie przez to, kto mniej meczy przegra u siebie. My mamy juz Wlokniarza za soba, ale tu by trzeba jeszcze wygrac wszystkie pozostale mecze u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 11:39 Witaj Igrek! Byc moze bardziej przemawia przeze mnie kibic niz realista, ale wierze w BTZ w Rybniku. OK, ostatni sie wzmocnili, ale (tylko nie zrozum mnie zle - nikomu nie zycze i nie ciesze sie z upadkow) my tez powinnismy zyskac na zamianie Smith za Kowalika. W ostatnich dniach AS kreci niezle punkty i to na torach, jaki prawdopodobnie zmajstruja w Rybniku, przyczepnych. Tylko zeby pozostali sie nie zakopali po daszki w kaskach. Jak mawia nasz kapitan druzyny "my sie koncentrujemy na meczach w Bydgoszczy..." To chyba dlatego na wyjazdach wszyscy robili nam "oboz koncentracyjny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 01.06.04, 19:14 Witaj Iksie . Rybnik zrobi wszystko by wygrać ten mecz. Mam nadzieję, że nasze ASY też nie poddadzą się bez walki - wreszcie. Chciałbym się mile zdziwić. Może się doczekam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 19:47 Mam nadzieje ze obaj sie doczekamy... Zreszta, ja coraz bardziej zastanawiam sie, czy nie pojechac na ten mecz. Kto wie, czy to naprawde nie bedzie dla naszych mecz sezonu. Kto wie, o ktorej bedzie mecz, bo trzeba jakos zaplanowac powrot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.06.04, 20:58 Szanowny nasz kochany i lubiany spiker mówił że niby ma być o 19:00, albo 17:00. Ale prędzej bym powiedział że o 17:00. pozdro... ps. Pamiętaj, tak usłyszałem od spikera :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 01:09 rybnik tez ma sztuczne :) my jezdzilismy o 19 wiec ja bym postawil wprost przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.06.04, 07:20 Spiker gadał że mecz w Rybniku będzie o 19-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 11:20 Dzieki Panowie. Troche ta godzina kijowa. Raczej trudno dojechac w poniedzialek do roboty. Znow to tlumaczenie. Chyba, ze uda mi sie zebrac ekipe na jakis pojazd. Zabieram sie do dziela. Narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edgar92 Rybnik - Bydgoszcz IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 10:48 Mecz jest o godz. 19. Zapowiada się znakomity mecz! Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Rybnik - Bydgoszcz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 11:02 Dzieki Edgar za wiadomosc. Tylko nie wiem czy ty wiesz co robisz z tym zaproszeniem? My sie na zartach nie znamy i... przyjedziemy! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś