Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BTŻ - NO DZIĘKI....

IP: *.tvgawex.pl 30.05.04, 19:34
    NO BYŁO SUPER ,DZIĘKI ZA UDANY WYSTĘP...
    Obserwuj wątek
      • lookdawn Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... 30.05.04, 19:39
        No, nieźle.
        Ale ja nie rozumiem czemu nie wstawią shmita za Kowalika? (No, teraz już będą
        zmuszeni)
        • Gość: byzydura Było extra! IP: *.tvgawex.pl 30.05.04, 20:32
          brawo panowie, tak trzymać! szkoda troche że Fiałek pojechał słabiej, ale to
          chyba kwestia objeżdżenia.
      • Gość: symon41 Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: 212.122.214.* 30.05.04, 20:42
        Oj...długo,długo, ale się działo...:-))) co sie dzieje z Robakiem..czy ktoś
        wie...?
        • nortia Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... 30.05.04, 22:58
          O rany..jeszcze trzyma :)
          Dawno nie bylo takich emocji, takiego wyczekiwania..
          Takich checi zakonczenia biegu lub go wydluzenia..uch..

I dawno nie bylo takich upadkow na wlasnym torze :/
          Oby z Kowalikiem i Robakiem sie wyjasnilo na plus..

W kazdym razie:
          DZIE-KU-JEMY! DZIE-KU-JEMY! DZIE-KU-JEMY! :)))
        • Gość: igrek Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 31.05.04, 07:44
          Oj dobry był to meczyk. Brawa dla wszystkich. Szkoda tylko że Fijołek i Cieluś
          odstają sprzętowo. Wybiegając w przyszłość. Mamy w Rybniku szansę na
          zwycięstwo?
          • Gość: cs Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.k241.webspeed.dk 01.06.04, 01:30
            >>Mamy w Rybniku szansę na zwycięstwo?

chyba nie mamy, bo Rybnik sie zasilil troche a zawodnikow, a u nas Robacki jest
            poobijany jak diabli i zapowiada, ze nie pojedzie do Rybnika.
            Wyglada na to, ze wszysko sie rozstrzygnie przez to, kto mniej meczy przegra u
            siebie.
            My mamy juz Wlokniarza za soba, ale tu by trzeba jeszcze wygrac wszystkie
            pozostale mecze u siebie.
          • Gość: iks Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 11:39
            Witaj Igrek! Byc moze bardziej przemawia przeze mnie kibic niz realista, ale
            wierze w BTZ w Rybniku. OK, ostatni sie wzmocnili, ale (tylko nie zrozum mnie
            zle - nikomu nie zycze i nie ciesze sie z upadkow) my tez powinnismy zyskac na
            zamianie Smith za Kowalika. W ostatnich dniach AS kreci niezle punkty i to na
            torach, jaki prawdopodobnie zmajstruja w Rybniku, przyczepnych. Tylko zeby
            pozostali sie nie zakopali po daszki w kaskach. Jak mawia nasz kapitan
            druzyny "my sie koncentrujemy na meczach w Bydgoszczy..." To chyba dlatego na
            wyjazdach wszyscy robili nam "oboz koncentracyjny".
            • Gość: igrek Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 01.06.04, 19:14
              Witaj Iksie . Rybnik zrobi wszystko by wygrać ten mecz. Mam nadzieję, że nasze
              ASY też nie poddadzą się bez walki - wreszcie. Chciałbym się mile zdziwić. Może
              się doczekam??
              • Gość: iks Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 19:47
                Mam nadzieje ze obaj sie doczekamy... Zreszta, ja coraz bardziej zastanawiam
                sie, czy nie pojechac na ten mecz. Kto wie, czy to naprawde nie bedzie dla
                naszych mecz sezonu. Kto wie, o ktorej bedzie mecz, bo trzeba jakos zaplanowac
                powrot?
                • Gość: MAVERICK PL Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.06.04, 20:58
                  Szanowny nasz kochany i lubiany spiker mówił że niby ma być o 19:00, albo
                  17:00. Ale prędzej bym powiedział że o 17:00.
                  pozdro...
                  ps. Pamiętaj, tak usłyszałem od spikera :|
                  • Gość: sasiad Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 01:09
                    rybnik tez ma sztuczne :) my jezdzilismy o 19 wiec ja bym postawil wprost przeciwnie
                    • Gość: igrek Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.06.04, 07:20
                      Spiker gadał że mecz w Rybniku będzie o 19-tej.
                      • Gość: iks Re: BTŻ - NO DZIĘKI.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 11:20
                        Dzieki Panowie. Troche ta godzina kijowa. Raczej trudno dojechac w poniedzialek
                        do roboty. Znow to tlumaczenie. Chyba, ze uda mi sie zebrac ekipe na jakis
                        pojazd. Zabieram sie do dziela. Narka
                        • Gość: edgar92 Rybnik - Bydgoszcz IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 10:48
                          Mecz jest o godz. 19. Zapowiada się znakomity mecz! Zapraszamy!
                          • Gość: iks Re: Rybnik - Bydgoszcz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 11:02
                            Dzieki Edgar za wiadomosc. Tylko nie wiem czy ty wiesz co robisz z tym
                            zaproszeniem? My sie na zartach nie znamy i... przyjedziemy! Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka