Gość: saffron IP: *.icpnet.pl 28.11.11, 09:15 Witam! Chciałbym pograć w tenisa stołowego. Czy jest ktoś chętny i czy są takie miejsca w Poznaniu, gdzie można amatorsko pograć? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Tenis stołowy IP: *.wtvk.pl 29.11.11, 22:06 Chętnych znajdziesz. Problemem jest miejsce. Ciężko coś znaleźć. Gg 7707480 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tenis stołowy IP: *.icpnet.pl 05.02.12, 21:53 Cześć, Ja jestem chętna o ile nie chodzi Tobie o grę jak zawodowiec ;) Dawno nie grałam, ale z wprawy zapewne nie wyszłam. Może jakieś reguły, zasady trzeba by ze mną ustalić, ale to przecież wszystko podczas spotkania. W tygodniu po 18:00 czy weekend chętnie bym zagrała w tenis stołowy. Orientowałam się w listopadzie jak wygląda sprawa z wynajęciem stołu i z tym są spore kłopoty. Trzeba min. 3 dni wcześniej rezerwować stół. Poniżej link do jednego z ośrodków w którym można pograć. www.tenis-poznan.pl/badbington.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ping Pong Re: Tenis stołowy IP: 91.220.17.* 30.01.13, 08:39 Cześć, ja również szukam kogoś chętnego do pogrania co jakić czas, np. raz w tygodniu w tenisa stołowego z Poznania. Gra oczywiście amatorska, żeby sobie trochę pobiegać chociaż ten raz w tygodniu po pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tenis stołowy IP: *.icpnet.pl 05.02.12, 21:58 właśnie znalazłam jeszcze jedno ciekawe miejsce, gdzie można wynająć stół. szkolkatenisa.com.pl/ •wynajęcie stołu 15zł od stołu, •gra na automacie 15 zł za godznię, •godzina z instruktorem 25 zł za godznię, •godzina gry dwóch osób pod okiem instruktora 15 zł za godzinę w razie zdecydowania się daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Tenis stołowy IP: *.wtvk.pl 05.02.12, 22:42 Cześć Aga, w sprawie tenisa stołowego odezwij się na gg 7707480. Odpowiedz Link Zgłoś