Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ...

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 13:40
    że są Polakami, ja jestem z tego dumny! Cieszę się że urodziłem się w tym, a
    nie innym kraju, lubię Polskę i Polaków, szanuje inne narody, ale nie powiem
    nigdy, że się wstydzę swojej ojczyzny. Wstyd za tych co tak mowią.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Edek Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.lublin.pl 09.03.02, 13:41
        taa
      • Gość: socoow Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 09.03.02, 13:48
        więc nie wstyd Ci, gdy złapią w Stanach polskiego terrorystę, gdy w Niemczech
        łapią polska mafię samochodową, więc nie wstyd Ci, że Polska na świecie to
        synonim głupoty i brudu?
        Tak jest i ty się z tym pogodziłeś, a ja nie i chciałbym to zmienić.
        Niestety takie postawy jak dzisiaj wcale w tym nie pomagają i nie ma się z
        czego cieszyć, tylko trzeba się wstydzić!
        • Gość: Vespa Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.02, 13:56
          Najlepiej niech kazdy wstydzi sie za siebie i za swoje czyny.
          • Gość: ktos jestes pojeb. IP: *.Princeton.EDU 11.03.02, 23:18
            Ale ty qurwa jestes pojeb. Mieszkam w USA i tutaj uwazaja, ze Polska to bogaty
            kraj, nik nie uwaza Polakow za brudnych burakow, sa traktowani jak inni ludzie.
            Nie slyszalem o Polskim terroryscie, czy o Polskiej mafii, ty po prostu jestes
            zakompleksionym burakiem, ktory uwaza swoj narod za najgorszy z mozliwych.
            WSTDZ SIE!!!
        • Gość: Edek Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.lublin.pl 09.03.02, 13:56
          Gość portalu: socoow napisał(a):

> więc nie wstyd Ci, gdy złapią w Stanach polskiego terrorystę, gdy w Niemczech
          > łapią polska mafię samochodową, więc nie wstyd Ci, że Polska na świecie to
          > synonim głupoty i brudu?

Jest jak jest. Mam zyc we wstydzie cale zycie?

> Tak jest i ty się z tym pogodziłeś, a ja nie i chciałbym to zmienić.

Jak to chcesz zmienic?

> Niestety takie postawy jak dzisiaj wcale w tym nie pomagają i nie ma się z
          > czego cieszyć, tylko trzeba się wstydzić!

heh masz fiola

• Gość: socoow Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 09.03.02, 14:00
            więc to dobrze,że Hannawald dostał?
            • Gość: Edek Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.lublin.pl 09.03.02, 14:01
              Nie jest dobrze ale co ja mam do tego?
              • Gość: socoow Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 09.03.02, 14:05
                to przyznaj uczciwie, że jest ci wstyd za ich zachowanie i po sprawie, tak
                ciężko jest powiedziec "Szkoda, że tak zrobili"?
                • Gość: Edek Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.lublin.pl 09.03.02, 14:07
                  Juz pisalem ze nie jest mi wstyd ile razy mam powtarzac?
                  • Gość: wojtek Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 14:19
                    jestem dumny i pierdolić wstydzących się i tych którzy dają powody do wstydu
                    • danone Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... 09.03.02, 14:29
                      Gość portalu: wojtek napisał(a):

> jestem dumny i pierdolić wstydzących się i tych którzy dają powody do wstydu

Moja rada to uwazaj na ZKM.Bo bedzie jeszcze gorzej.
              • Gość: flisak Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 11:31
                Gość portalu: Edek napisał(a):

> Nie jest dobrze ale co ja mam do tego?

>>masz to ze skakajac w Zakopanem zamiast kibicow zebrala sie zgraja szowinistow
                sportowych, w Harhovie juz w bezsilna zgraje bandycka, a jutro, jutro w
                polityczna, i to juz bedzie niebespieczne. Mimo ze czesc tzw. kibicow zarobila
                pieniadze na ogladanie skokow na "robotach w Niemczech"

• Gość: bartek Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 12:37
                  człowieku, jak nie byłeś w Zakopanem to nie komentuj i nie pisz bzdur.
                  Publiczność była super. Wszyscy dostawali owację, a to że Hannawald został
                  wybuczany nie świadczy wcale o szowiniźmie. Wyobraź sobie, że przed zawodami
                  biegał po Zakopanem z trenerem (w ramach rozgrzewki) i robił zdjęcia z Polskimi
                  kibicami, pozdrawiano go itd.
            • Gość: Rado Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 11:01
              Gość portalu: socoow napisał(a):

> więc to dobrze,że Hannawald dostał?

Dobrze???-głupie pytanie jasne że dobrze po tym co powiedział o NARODZIE(nie o
              20 czy 100 tyś kibiców !!!!!)powinni go ukamieniować
              A ty socoow jak się wstydzisz to jesteś naprawdę pierdolnięty
              pozdrawiam
        • Gość: lumil Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.miasto.to.krakow.pl 09.03.02, 14:26
          Uważaj, bo możesz popaść w depresję jak będziesz się tak wszystkim przejmował.
          Trochę więcej szacunku dla siebie i dla swego narodu. I przestań tak często
          chodzić do McDonald'sa. Zrozumiano?!
        • Gość: bartek Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 22:10
          wstyd za nich, a nie za to, że jestem Polakiem!!!!
          • wpich Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... 10.03.02, 12:35
            Poczucie wstydu za chamskie zachowania naszych rodaków, za głupotę i brak
            obycia wcale nie kłócą sie z miłością do Ojczyzny - ono z tej miłości właśnie
            wynika. Czy nie wydaje się Ci się że wszelkie ekscesy naszych rodaków właśnie w
            imię poszanowania tej Ojczyzny powinny być piętnowane. Mnie osobiście obraża
            widok pijanego gnoja w barwach narodowych, z orłem na piersi i hymnem na
            ustach. Zawłaszczanie sobie symboli narodowych przez prostaków to naprawdę
            powód do wstydu. Dlatego, że kocham Polskę!
            • Gość: socoow i oto mi chodziło IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 10.03.02, 13:04
              ale nie wszyscy wiedzą o co mi chodzi, dzięki
            • Gość: Jan Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: 195.176.182.* 10.03.02, 18:06
              wpich napisał(a):

> Poczucie wstydu za chamskie zachowania naszych rodaków, za głupotę i brak
              > obycia wcale nie kłócą sie z miłością do Ojczyzny - ono z tej miłości właśnie
              > wynika. Czy nie wydaje się Ci się że wszelkie ekscesy naszych rodaków właśnie w
              >
              > imię poszanowania tej Ojczyzny powinny być piętnowane. Mnie osobiście obraża
              > widok pijanego gnoja w barwach narodowych, z orłem na piersi i hymnem na
              > ustach. Zawłaszczanie sobie symboli narodowych przez prostaków to naprawdę
              > powód do wstydu. Dlatego, że kocham Polskę!

Podpisuje sie pod tym obiema rekami. Pozdrawiam!
              • Gość: Olek Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 20:00
                Totalna histeria w niektórych przypadkach niedługo zaczniecie przepraszać za
                to że żyjecie przecież mieszkacie w wolnym kraju jak się nie podoba to zmieńcie
                obywatelstwo każdy ma prawo wyboru.
                • wpich Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... 10.03.02, 21:00
                  Gość portalu: Olek napisał(a):

> Totalna histeria w niektórych przypadkach niedługo zaczniecie przepraszać za
                  > to że żyjecie przecież mieszkacie w wolnym kraju jak się nie podoba to zmieńcie
                  > obywatelstwo każdy ma prawo wyboru.

To ty zmień obywatelstwo ćwoku!
                  Ja tu jestem u siebie i dlatego mam prawo zwalczać chamstwo!
                  • Gość: Olek Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 21:27
                    wpich napisał(a):

> Gość portalu: Olek napisał(a):
                    >
                    > > Totalna histeria w niektórych przypadkach niedługo zaczniecie przepraszać
                    > za
                    > > to że żyjecie przecież mieszkacie w wolnym kraju jak się nie podoba to zmi
                    > eńcie
                    > > obywatelstwo każdy ma prawo wyboru.
                    >
                    > To ty zmień obywatelstwo ćwoku!
                    > Ja tu jestem u siebie i dlatego mam prawo zwalczać chamstwo!

Super ty pseudo europejczyku pokazałeś jaki jesteś inteligentny i ty chcesz
                    pouczać innych sam jesteś chamem i słoma z butów wychodzi.

• Gość: bartek Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 22:04
                      chyba wszyscy są pomyleni...
      • Gość: hcwd Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 23:25
        Jestes dumny i takie tam .. sranie w banie
        głupia duma Polska:((
        chciales blysnac patriotyzmem??
        Przestan, poczytaj o co chodiz ludziom ktorym jest wstyd itp please poczytaj
        tylko
        Jak obywatele tego samego kraju zachowuja sie jak bydlo, to chyba wielu osobom
        jest wstyd. Moze Ciebie to kreci..itp.. a tam takie pieprzenie, po prostu
        smiesza mnie tacy moralizatorzy jak Ty "POLSKA ponad wszystko " itp. Napisz cos
        na temat, to ze kochasz Polske zostaw sobie
        • Gość: bartek Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 23:07
          Gość portalu: hcwd napisał(a):

> Jestes dumny i takie tam .. sranie w banie
          > głupia duma Polska:((
          duma nie jest oznaką glupoty, to po pierwsze
          > chciales blysnac patriotyzmem??
          patriotyzmem na forum ciężko błysąć, flagi chyba nie wywieszę
          > Przestan, poczytaj o co chodiz ludziom ktorym jest wstyd itp please poczytaj
          > tylko
          > Jak obywatele tego samego kraju zachowuja sie jak bydlo, to chyba wielu osobom
          > jest wstyd. Moze Ciebie to kreci..itp.. a tam takie pieprzenie, po prostu
          > smiesza mnie tacy moralizatorzy jak Ty "POLSKA ponad wszystko " itp. Napisz cos
          >
          > na temat, to ze kochasz Polske zostaw sobie

To co, nam wszystkim na caym świecie powinno byc wstyd? Za co ja mam się k...wa
          wstydzić? ja tam nie byłem i nic nie robilem, co to moja wina? To, że paru
          Polaków narobiło obory ma mnie zawstydzać? Człowieku, obudź się, niech każdy
          odpowiada za własne czyny. Mi chodzi własnie o to, że takie pieprzenie w stylu
          wstyd, że jestem Polakiem nie dotyczy tylko tego co się stało. Niektórzy z nas
          wprost chorują na jakieś amerykanizmy itp. Cieszmy się tym co mamy, nie
          błaznujmy. Jak ktoś się wstydzi swojej narodowości - droga otwarta i na wschód i
          na zachód. A że ja lubię kraj w ktorym mieszkam tez nie powinno Cię obchodzić,
          jeśli Ty nie lubisz - twoja sprawa. I to nie jest moralizatorstwo.
          • Gość: KAROL Re: WSTYD ZA TYCH CO SIĘ WSTYDZĄ... IP: *.chello.pl 13.03.02, 08:24
            Gość portalu: bartek napisał(a):

> Gość portalu: hcwd napisał(a):
            >
            > > Jestes dumny i takie tam .. sranie w banie
            > > głupia duma Polska:((
            > duma nie jest oznaką glupoty, to po pierwsze
            > > chciales blysnac patriotyzmem??
            > patriotyzmem na forum ciężko błysąć, flagi chyba nie wywieszę
            > > Przestan, poczytaj o co chodiz ludziom ktorym jest wstyd itp please poczyt
            > aj
            > > tylko
            > > Jak obywatele tego samego kraju zachowuja sie jak bydlo, to chyba wielu os
            > obom
            > > jest wstyd. Moze Ciebie to kreci..itp.. a tam takie pieprzenie, po prostu
            > > smiesza mnie tacy moralizatorzy jak Ty "POLSKA ponad wszystko " itp. Napis
            > z cos
            > >
            > > na temat, to ze kochasz Polske zostaw sobie
            >
            > To co, nam wszystkim na caym świecie powinno byc wstyd? Za co ja mam się k...wa
            >
            > wstydzić? ja tam nie byłem i nic nie robilem, co to moja wina? To, że paru
            > Polaków narobiło obory ma mnie zawstydzać? Człowieku, obudź się, niech każdy
            > odpowiada za własne czyny. Mi chodzi własnie o to, że takie pieprzenie w stylu
            > wstyd, że jestem Polakiem nie dotyczy tylko tego co się stało. Niektórzy z nas
            > wprost chorują na jakieś amerykanizmy itp. Cieszmy się tym co mamy, nie
            > błaznujmy. Jak ktoś się wstydzi swojej narodowości - droga otwarta i na wschód
            > i
            > na zachód. A że ja lubię kraj w ktorym mieszkam tez nie powinno Cię obchodzić,
            > jeśli Ty nie lubisz - twoja sprawa. I to nie jest moralizatorstwo.

Bartuś szkoda, że jesteś tak bezgranicznie głupi, iż nie rozumiesz o co w tej
            całej aferze chodzi. Problem polega na tym, że takie bezmógowe ścierwa przynoszą
            wstyd całemu Polskiemu Narodowi.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka