Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

łzy prawdziwej fanki

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.03.02, 23:43
    Jeszcze nigdy nie ryczałam oglądając skoki, ale dzisiaj miałam ku temu 3 powody:
    1 to skoki Adama i to jak się musiał po nich czuć
    2 to polscy kibice
    3 to Sven H.
    Właśnie on. Nie załamał mnie nawet 2. skok Adama; pomyślałam: eee tam po prostu
    miał kiepski wiatr, nawet najlepszym się to zdarza. Ale kiedy Sven po skoku
    triumfalnie zaczął miotać swoimi tyczkowatymi rękoma to łzy same mi popłynęły.
    Pomyślałam: NIENAWIDZĘ TEGO PAJĘCZAKA W DZIĄSŁO SZARPANEGO. Ciekawe czy gdybym
    miała okazję walnąć go śnieżką to czy bym nie skorzystała z okazji...mam
    nadzieję że nie, bo my, prawdziwi fani Adama powinniśmy od dziś mieć swoje
    motto brzmiące:NIEZALEŻNIE OD SYTUACJI TRZYMAJ SWOJE NISKIE INSTYNKTY NA
    SMYCZY. Bo inaczej Adaś będzie mógł nam poklaskać uśmiechając się ironicznie
    pod wąsikiem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Troy Re: łzy prawdziwej fanki IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 02:30
        Gość portalu: socjola napisał(a):

> Jeszcze nigdy nie ryczałam oglądając skoki, ale dzisiaj miałam ku temu 3 powody
        > :
        > 1 to skoki Adama i to jak się musiał po nich czuć
        > 2 to polscy kibice
        > 3 to Sven H.
        > Właśnie on. Nie załamał mnie nawet 2. skok Adama; pomyślałam: eee tam po prostu
        >
        > miał kiepski wiatr, nawet najlepszym się to zdarza. Ale kiedy Sven po skoku
        > triumfalnie zaczął miotać swoimi tyczkowatymi rękoma to łzy same mi popłynęły.
        > Pomyślałam: NIENAWIDZĘ TEGO PAJĘCZAKA W DZIĄSŁO SZARPANEGO. Ciekawe czy gdybym
        > miała okazję walnąć go śnieżką to czy bym nie skorzystała z okazji...mam
        > nadzieję że nie, bo my, prawdziwi fani Adama powinniśmy od dziś mieć swoje
        > motto brzmiące:NIEZALEŻNIE OD SYTUACJI TRZYMAJ SWOJE NISKIE INSTYNKTY NA
        > SMYCZY. Bo inaczej Adaś będzie mógł nam poklaskać uśmiechając się ironicznie
        > pod wąsikiem.

Glupia cipo.
        Wygral lepszy,rozumiesz,TY
        GLUPIA BLONDYNKO????
        • Gość: Lechita Re: łzy prawdziwej fanki IP: 211.168.222.* 10.03.02, 07:39
          Gość portalu: Troy napisał(a):

> Gość portalu: socjola napisał(a):
          >
          > > Jeszcze nigdy nie ryczałam oglądając skoki, ale dzisiaj miałam ku temu 3 p
          > owody
          > > :
          > > 1 to skoki Adama i to jak się musiał po nich czuć
          > > 2 to polscy kibice
          > > 3 to Sven H.
          > > Właśnie on. Nie załamał mnie nawet 2. skok Adama; pomyślałam: eee tam po p
          > rostu
          > >
          > > miał kiepski wiatr, nawet najlepszym się to zdarza. Ale kiedy Sven po skok
          > u
          > > triumfalnie zaczął miotać swoimi tyczkowatymi rękoma to łzy same mi popłyn
          > ęły.
          > > Pomyślałam: NIENAWIDZĘ TEGO PAJĘCZAKA W DZIĄSŁO SZARPANEGO. Ciekawe czy gd
          > ybym
          > > miała okazję walnąć go śnieżką to czy bym nie skorzystała z okazji...mam
          > > nadzieję że nie, bo my, prawdziwi fani Adama powinniśmy od dziś mieć swoje
          >
          > > motto brzmiące:NIEZALEŻNIE OD SYTUACJI TRZYMAJ SWOJE NISKIE INSTYNKTY NA
          > > SMYCZY. Bo inaczej Adaś będzie mógł nam poklaskać uśmiechając się ironiczn
          > ie
          > > pod wąsikiem.
          >
          >
          > Glupia cipo.
          > Wygral lepszy,rozumiesz,TY
          > GLUPIA BLONDYNKO????

Pieprzony nazisto zamknij swoj szawbski ryj.

• Gość: Skin Aleśmy zrobili zadymę w harrachowie! Pełen sukces! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 22:07
        Było kurwa zajebiście! Zrobilismy zadymę w Harrachowie jak nigdy! Ledwo co
        wróciłem czarterem z Pragi. Słyszałem wypowiedzi w mediach.. no to chyba już
        żeśmy zdetronizowali angielskich hooligans? Obiłem mordy trzem zapitym szwabom.
        A jakie im juhy z klubrów poleciały!!! zasłużyli sobie na to! Nastepnym razem
        spizgamy Hanniego i Hessa!! Jest wypas! Koolejooooooooorz!!!!!!!!!
        • koro Re: Aleśmy zrobili zadymę w harrachowie! Pełen sukces! 10.03.02, 22:37
          Tacy są właśnie debilni kibole Lecha Poznań- 'najlepsi polscy kibice'
        • koro Re: Aleśmy zrobili zadymę w harrachowie! Pełen sukces! 10.03.02, 22:38
          chodzi mi o lechite i skina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka