Gość: janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 13:31 myslę, że realnie tak wyglada że Barca się spotka z Realem, ale nie skreslałbym Milaniu. czym jest to życie? zobacz na: zycietowiecej i dodaj com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalina xd Re: barca vs. Real IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.12, 15:30 barca a kto real przecież to cieniasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliee . RM <3 Re: barca vs. Real IP: *.sattom.pl 02.04.12, 16:35 Real cieniasy . ??? no chyba niee . :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkk Re: barca vs. Real IP: 91.210.242.* 26.03.12, 21:17 Jestem fanem Arsenalu Londyn a barca to cioty ! i i potwierdzi to 50% kibiców na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
mojojojo63463737636 Re: barca vs. Real 27.03.12, 14:49 ciotą to jesteś ty i ten twój arsenal ;//// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arsenal fan Re: barca vs. Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.12, 09:50 A kto rozgromił barcelone 2:1? Arsenal. Sam jestem fanem arsenalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yiy Re: barca vs. Real IP: *.chojnet.pl 29.03.12, 20:30 Nie chcę nikogo obrażać, ale patrząc na grę obu zespołów, Barcelona gra piękniejszy futbol niż Real, którego, mówmy szczerze, Mou wręcz zniszczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: barca vs. Real IP: *.234.245.2.mediahost.pl 22.04.12, 13:47 tak jest barca góra a real to pizdy z ronaldo na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu Re: barca vs. Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 13:38 Ja uważam, że Barca polegnie w półfinale:piwo: Chyba, że będzie sędziował ktoś typu pana Ovrebo lub jakiś reżyser z Hollywood, bo oni zachwycają się aktorstem:cool: Ja czekam na Arsenal - Manchester City, Manchester City - Manchester United, FC Liverpool - Chelsea, Arsenal - Chelsea i jeszcze kilka innych ciekawych meczy w PL. Na pewno nie Barca - Real, bo to anty-futbol: aktorstwo, brutalność i nienawiść w jednym. 10 lat temu te mecze oglądało się z przyjemnością i pasją, a teraz? Wolę popatrzeć nawet na film z Seagalem niż ten ochłap:piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: barca vs. Real IP: *.lukman.pl 06.04.12, 15:43 barca napewno spotka sie z realem zwycięscą tej konfrontacji bedzie real madryt ponieważ mają świetnego ronaldo w doskonalej formie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goo Re: barca vs. Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 15:17 taaaak a więc Real Madryt to świetna drużyna... bez zwątpienia się z tym zgadzam jednak gdyby nie jeden, a raczej dwa małe szczegóły... chłopczyk Ronaldo i szanowny pan Mourinho. Oni psują ten zespół. Zawsze winni sa sędziowie, UEFA, Barcelona ale oni nigdy. oni sa najdoskonalsi na świecie ! tak mi ich szkoda bo mogą wygrać ze wszystkimi, wszystkie turnieje, jednak z FC Barceloną nie potrafią. Jak to jest ? Nie potrafią wygrać z tak cienką drużyną, która wygrywa swoje mecze tylko dzięki sędziom ? coś tu jest nie tak. pozdrawiam wszystkich fanów "CR7" i "the special one". Życzę wam by wasi ulubieńcy pokonali FCB :) z całego serca wam tego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctt124 Re: barca vs. Real IP: *.dsl.telepac.pt 21.04.12, 22:13 Dzięki za życzenia, musiały być szczere bo się spełniły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: barca vs. Real IP: *.234.245.2.mediahost.pl 22.04.12, 13:45 real to skurwesyny a ronaldo ma małego i niech idzie na pokaz mody sku...syn pie...ny ku... barcelona i tak najlepsza messi mistrz ku... a ronaldo to ku... pie...na robiona w betoniarce i real niech sie pie... barca górą Odpowiedz Link Zgłoś
szkwiro997 Re: barca vs. Real 10.04.12, 20:48 Ja jestem i mowie ze barca jest lepsza od realulepsza technika bardziej mi sie podoba ich gra a w realu wiekszosci to symulnci wystarczy popatrzec na mecz real z valencia jak ronaldo symulowal. bez obrazy:-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Barca vs. Real IP: *.cdma.centertel.pl 22.04.12, 11:19 Moim zdaniem sytuacja wygląda tak, że w obu zespołach są gwiazdy, aczkolwiek w Barcelonie gra się drużynowo i nie tak często można oglądać indywidualne akcje. Natomiast w Realu jest Ronaldo, który takie indywidualne akcje lubi i reszta piłkarzy z Madrytu się od niego uczy, chociaż Real też potrafi zagrać zespołowo, ale Real i Barca to jednak dwie zupełnie inne drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.k Re: Barca vs. Real IP: 92.244.36.* 06.04.13, 19:34 wygra barca i real]:->:sciana: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plplpp Re: barca vs. Real IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.12.14, 00:37 Oglądaj transmisje online na żywo meczów piłki nożnej w internecie.Liga Mistrzów na żywo za darmo , Liga Europejska na żywo , eliminacje mistrzostw europy 2016.Wejdź na plmecz i oglądaj mecze za darmo na żywo - LIVE ! PLMECZ.tk - mecze na żywo PLMECZ.tk - mecze online PLMECZ.tk - liga mistrzów na żywo Odpowiedz Link Zgłoś