Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ufff... wygraliśmy!

IP: 80.51.220.* 20.06.04, 20:07
    46 - 44. ale męka...
    Obserwuj wątek
      • Gość: MAVERICK PL Re: Ufff... wygraliśmy! IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.06.04, 20:12
        Ten koleś co go Atlas wziął pożyczył z II ligi (chyba Nowacki - nie pamiętam),
        to:
        DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!!
        KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!!
        DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!!
        KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!!

Takich żużlowców powinno się karać cofnięciem licencji, albo zawiesić
        przynajmniej na 3 mecze. Bo przez takie bzdury można BARDZO dużo stracić
        pozdro...
        ps. ten koleś ma fuksa że w 14 biegu w powtórce było 5:1, bo pewnie kibice by
        go zlinczowali.
        • lookdawn Re: Ufff... wygraliśmy! 20.06.04, 20:28
          To nie wina kolesia
          to CIEŚLEWICZ (czy jak ci tam) DEBIL !!!!!!!!!!!!!

TO ON MU KAZAŁ!!!! KAŻDY TO WIE!!!! TY STARY OSZUŚCIE!!!!!!
          • Gość: MAVERICK PL Re: Ufff... wygraliśmy! IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.06.04, 21:06
            hehe... pewnie chodziło ci o bardzo "pozytywnie" sławnego CIEŚLAKA :p
            NIE CIEŚLEWICZA, oni NIE MAJĄ NIC WSPÓLNEGO
            pozdro...
            • Gość: PIOTREK Re: Ufff... wygraliśmy! IP: *.byd.elnet.pl 20.06.04, 21:40
              Cieślak jaki jest taki jest nie cierpie faceta ale jedno trzeba mu
              przyznać że zna się na rzeczy.To mi się nie mieści po prostu w pale jak
              takimi zawodnikami o mało wroclaw nie wygrał meczu.Przecież to sie po
              prostu nie mieści w pale ,jak można było dopuścić do takiego
              horroru.Fiałkowski powinien dać sobie spokój z tym sportem, przynosi po
              prostu wstyd.
              • Gość: fan Re: Ufff... wygraliśmy! IP: *.hipernet.ras.pl 20.06.04, 22:23
                Niestety nie moglem byc na meczu, moze ktos napisac co dzialo sie ciekawego?
                • Gość: Lucyper Re: Ufff... wygraliśmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 08:03
                  Nie widziałem gestu Cieślaka, ale jego tłumaczenie po meczu ( że pokazywał
                  juniorowi aby ten jechał pomalutku ) uważam za lekko niepoważne. Przed meczem
                  typowałem remis i prawie tak się też stało. Wynik wcale nie jest niespodzianką.
                  Pamiętajmy jakim sprzętem dysponuje Atlas, a o co walczy w tym sezonie Polonia.
                  Brak Drabika został odpowiednio zrównoważony zmianami, natomiast za Hampela
                  cały mecz jezdził równie znakomity Miśkowiak. Nie było więc mowy o pogromie,
                  jak to upatrywało wielu "gorących" fanów z Bydgoszczy :-P
                  A co do Dariusza Fijałkowskiego - chłopak przez ostatnie sezony jezdził w drugo
                  ligowych klubach, które w dodatku upadały i nie płaciły mu naleznych pieniędzy.
                  Mimo tego prezentował wczoraj ( i nie tylko wczoraj ) niespotykaną ambicję i
                  wolę walki. Gdyby nie wolniejszy sprzet ( na prostych było dobrze to widać... )
                  zdobyłby z Wrocławiem sporo punktów. Poza tym ma fantastyczne starty. Fijałek
                  jest z pewnością lepszym żużlowcem od Andyego Smitha ( skądinąd bardzo
                  zasłużonego dla Polonii ), młodszym i zdecydowanie bardziej perspektywicznym.
                  Myślę, że podobnie jak Krystian Klecha dowiodł niesamowitej waleczności,
                  niestety nie popartej odpowiednim sprzętem. Ogólnie nie żałuję, iż wybrałem się
                  wczoraj na ten mecz, dawno nie byłem na Polonii - przeprosiłem się chyba z
                  klubem. Miałem ( i mam ) nadal pretensje o casus Gollobów i parę innych rzeczy.
                  Ale obecna druzyna mimo tego, że zaawansowana wiekowo to ekipa z charakterem.
                  • byzydura wygraliśmy zasluzenie! 21.06.04, 08:51
                    przegrywalismy glownie sprzetem, wiec wynik jest jak najbardziej zasluzony. w
                    koncu juz 2pkt stracilismy przez sprzet (w meczu z Unią T.). zreszta gdyby
                    Jonsson z Robackim pojechali na 100% w 15 biegu to na pewno nie byloby 4:2 dla
                    atlasa. o utrzymanie jestem spokojny, bo z 18 pkt ciezko spaść (licze 18, bo
                    chyba nikt juz w Bydgoszczy z nami nie wygra, a na wyjezdzie ciezko bedzie
                    cokolwiek zdzialac)
                    • Gość: !! Re: wygraliśmy zasluzenie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:04
                      Apator wygra
      • Gość: vratislavius Re: Gratulacje! IP: *.core.lanet.net.pl 21.06.04, 10:08
        Szczęście było blisko. Szkoda... Gratulacje dla zwycięzców!
        • Gość: byzydura re: IP: *.tvgawex.pl 21.06.04, 13:16
          amator nie ma tu szans. jeszcze jak troche sprzet nasi poprawia to 30pkt dla
          amatora bedzie ich sukcesem :)))
          • Gość: Lucyper Do Byzydury i innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 14:00
            Do Byzydury: zgodnie z tokiem Twojego rozumowania powinniśmy mieć nie 18 jak
            piszesz, a 16 punktów. Dlaczego? Dlatego, że u siebie jezdzimy 9 spotkań, a 1
            juz przegraliśmy ( z Unią Tarnów ). Dlatego po wygraniu reszty u siebie będzie
            16.
            Do innych: przestrzegałbym przed takimi wyliczankami. Choćby z Apatorem na
            własnym torze będzie nam bardzo ciężko. Mają dużo lepszą młodzież. Mają lepszy
            sprzęt. Poza tym P.Protasiewicz zna ten tor jak mało kto, myslę, że będzie
            bardzo silnym punktem torunian.
            Jeśli chodzi o kwestię samego utrzymania to utrzymamy się - jeśli nie dojdzie
            do jakiegoś trzęsienia ziemi w klubie. Na to się jednak na razie nie zanosi.
            Chciałbym bardzo, by do Ekstraligi wszedł Motor Lublin. Mało kto bardziej
            zasługje na ten awans niż właśnie chłopaki z Koziołkiem na plastronie.
          • Gość: Jazon Re:Do byzydury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:49
            Cieszy mnie twoja pewnośc siebie obiektywny forumowiczu który za patrona
            przybrał sobie to co pisze. NIe jestem pewien wygranej Apatora w Bydgoszczy
            (spodziewam sie zacietego meczu), ale wiedz dziecko że ciebie pierwszego
            wysmieje jeżeli przegracie. A słowa 'amator', którego z takim upodobaniem
            uzywasz powinno odnosic sie raczej do ciebie.
            • Gość: igrek Re:Do byzydury IP: *.atr.bydgoszcz.pl 21.06.04, 17:09
              Kolega Jazon zza miedzy ma racje. Mecz będzie zacięty. Jeśli Klecha i
              Fijałkowski nie będą mieć lepszego sprzętu, to meczu z Apatorem nie nie wygramy.
              Niestety z tego co widziałem wczoraj na lepszy sprzęt dla Fijałkowskiego nie ma
              co liczyć. Ale wczoraj byłem pod wrażeniem jazdy Czechowskiego, dwie jego akcje
              na torze miały ręce i nogi. Chłopak chce jeździć, a to już dobrze. Szkoda,że
              Krzyżak w pierwszym swoim biegu pojechał jak tramwaj. Generalnie derby powinny
              być zacięte (jak zawsze zresztą).
              • Gość: Chris Re:Do byzydury IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 21.06.04, 19:57
                BUAHAHAHAHA ale sie naśmialem,niemiłosiernie czytajać kolego byzydura twoja
                wypowiedz!!!Pamietam niedawny watek w ktorym opowiadałeś o ciężkim urazie z
                młodosci nabytym w Toruniu,mam nadzieje że nie nakrece spirali nienawiści do
                siebie,ale ty na prawde bardzo cierpisz?Ty po prostu nie nawidzisz Torunia bo
                nie lubisz to słowo conajmniej nieodpowiednie!!!Chociaż wyczuwam że to chyba
                zart z twojej tonacji?:):):)Uważam że w obecnym składzie stać nas na minimalne
                40 pkt do wykrecenia w Bydgoszczy,chociaz sam nie mam pewności czy ten mecz
                można wygrać???Wierze jednak że to Apator ukreci 46 pkt! Swoja drogą ten pułap
                30 pkt jest bardzo rozweselajacy!!!Mam niezły ubaw!!!:):):)Lucyferze wedle
                twojej woli zmieniam pismo i schodze z Capsa na małe!!!
              • Gość: iks Re:Do byzydury IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 11:33
                Igreku, mam do ciebie ogromna prosbe: nie krytykuj Jacka Krzyzaniaka. Ten
                doskonaly /jak mawia spiker/ zawodnik aktualnie testuje nowy model motocykla
                zuzlowego, w ktorym zamontowano urzadzenie odpowiadajace tzw "tempomatowi" w
                samochodach z wyzszej polki. Zauwazyles ta maestrie i rowne tempo jazdy. Ma to
                za zadanie uspic przeciwnika... i w ten sposob pomoc koledze z pary. Juz
                niedlugo nasz "kapitan" bedzie testowal jeszcze nowszy model, ktory pozwoli z
                pozycji "tempomat" przyspieszyc. Wiec po co ta krytyka?
                • Gość: igrek Re:Do byzydury IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.06.04, 15:05
                  Po co? Nie wszyscy jakoś dają się uśpić. Na przykład ja, krew mnie zalewa jak
                  widze, że chłop jedzie metodą "na konia" z klapkami na oczach.
                  • Gość: iks Re:Do byzydury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 07:58
                    Oj Igrek, znow zadajesz klopotliwe pytania. "Po co?" Po co byl Krzyzaniak i
                    jego ziomal w Bydzi to chyba nikt /poza spikerem/ nie jest w stanie
                    odpowiedziec a ty sie czepiasz. Chociaz z 2giej strony predzej bym zaakceptowal
                    rudego paszkwilka niz slicznego marchwiaczka. Choc jak nigdy dotad nie
                    przepadalem za horrorami czy science fiction..
                    • Gość: igrek Re:Do byzydury IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.06.04, 09:06
                      Oj Iksie, wiesz dobrze po co oni się tu znaleźli. W założeniach mieli zastąpić
                      (przynajmniej częściowo) pewnego pana, to co sobie poszedł, bo mu nie płacili.
                      • Gość: iks Re:Do byzydury IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 11:17
                        No i wiedzialem ze naciebie Igreku moge liczyc: oswieciles mnie ulomnego. A
                        wiec skoro wszystko wiemy, to moze tak jak w siatkowce - "zmiana powrotna"?
                        • zinekk Czesc 24.06.04, 13:28
                          Ojej żadnych zmian powrotnych!!! Starczy juz..

Jesli chodzi o wyliczanki to bawic sie mozemy, ale to jest sport i zawsze z
                          wyliczanek nic nie wychodzi. Ja tez sobie zawsze wyliczam, nawet obstawiam
                          kazdy bieg i nic z tego nie wychodzi.

Pozdrawiam.
                          • Gość: iks Re: Czesc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:03
                            No widzisz Igrek, przyszedl Zinek i postawil nas do kata. Ale jestes, Czesc!
                            • zinekk do kąta? <lol> 25.06.04, 01:03
                              Byzydura troche dowalił i nie pamietam juz kto obstawiał 16 pkt dla Polonii
                              na koniec sezonu. To tak jak przed pierwsza randka mysli sie: ja powiem to-ona
                              to -odpowiem jej i bedzie cudownie.Po czym dochodzi do randki a ona zupełnie
                              mówi cos innego i cały porzadek w pień. :)))))
                              • Gość: iks Re: do kąta? <lol> IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 06:52
                                A mowilem, na 1sza randke nie umawiaj sie z blondynka! Pozdrawiam
          • Gość: !! Re: re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 10:30
            jaki ty pozbawiony wyobrazni jestes. Żalosne pisanie podekscytowanego chłopca
            co butelką w głowę dostał
            • Gość: iks Re: re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 09:14
              Witaj Zinek. Czy ty tez masz ochote zadac to stare szkolne pytanie: "co poeta
              chcial przez to powiedziec? (i dlaczego tak glupio?)
              • zinekk Podekscytowany chłopiec 27.06.04, 15:58
                Nie wiem kogo ma dotyczyc okreslenie "podekscytowany chłopiec". Fakt jest
                faktem, nie ma co przed koncem sezonu pisac o ilosci punktów i miejscu w
                tabeli. Jesli chłopiec ma mnie okreslac to miło.Pisze posty-jak pisze.Lubie na
                wesoło.Pozdrawiam Litery Alfabetu i Pozostałych.
            • Gość: byzydura hehe IP: *.tvgawex.pl 26.06.04, 23:46
              niby to ja jestem podekscytowym chłopcem? fajowo, tylko chwila... kto mi tu
              jeszcze niedawno pisal ze nie wiem co znaczy slowo "ironia"? no przyznac sie! :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka