Gość: Delta IP: 80.51.220.* 20.06.04, 20:07 46 - 44. ale męka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAVERICK PL Re: Ufff... wygraliśmy! IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.06.04, 20:12 Ten koleś co go Atlas wziął pożyczył z II ligi (chyba Nowacki - nie pamiętam), to: DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! DEBIL !!! KRETYN !!! Takich żużlowców powinno się karać cofnięciem licencji, albo zawiesić przynajmniej na 3 mecze. Bo przez takie bzdury można BARDZO dużo stracić pozdro... ps. ten koleś ma fuksa że w 14 biegu w powtórce było 5:1, bo pewnie kibice by go zlinczowali. Odpowiedz Link Zgłoś
lookdawn Re: Ufff... wygraliśmy! 20.06.04, 20:28 To nie wina kolesia to CIEŚLEWICZ (czy jak ci tam) DEBIL !!!!!!!!!!!!! TO ON MU KAZAŁ!!!! KAŻDY TO WIE!!!! TY STARY OSZUŚCIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Ufff... wygraliśmy! IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.06.04, 21:06 hehe... pewnie chodziło ci o bardzo "pozytywnie" sławnego CIEŚLAKA :p NIE CIEŚLEWICZA, oni NIE MAJĄ NIC WSPÓLNEGO pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK Re: Ufff... wygraliśmy! IP: *.byd.elnet.pl 20.06.04, 21:40 Cieślak jaki jest taki jest nie cierpie faceta ale jedno trzeba mu przyznać że zna się na rzeczy.To mi się nie mieści po prostu w pale jak takimi zawodnikami o mało wroclaw nie wygrał meczu.Przecież to sie po prostu nie mieści w pale ,jak można było dopuścić do takiego horroru.Fiałkowski powinien dać sobie spokój z tym sportem, przynosi po prostu wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ufff... wygraliśmy! IP: *.hipernet.ras.pl 20.06.04, 22:23 Niestety nie moglem byc na meczu, moze ktos napisac co dzialo sie ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyper Re: Ufff... wygraliśmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 08:03 Nie widziałem gestu Cieślaka, ale jego tłumaczenie po meczu ( że pokazywał juniorowi aby ten jechał pomalutku ) uważam za lekko niepoważne. Przed meczem typowałem remis i prawie tak się też stało. Wynik wcale nie jest niespodzianką. Pamiętajmy jakim sprzętem dysponuje Atlas, a o co walczy w tym sezonie Polonia. Brak Drabika został odpowiednio zrównoważony zmianami, natomiast za Hampela cały mecz jezdził równie znakomity Miśkowiak. Nie było więc mowy o pogromie, jak to upatrywało wielu "gorących" fanów z Bydgoszczy :-P A co do Dariusza Fijałkowskiego - chłopak przez ostatnie sezony jezdził w drugo ligowych klubach, które w dodatku upadały i nie płaciły mu naleznych pieniędzy. Mimo tego prezentował wczoraj ( i nie tylko wczoraj ) niespotykaną ambicję i wolę walki. Gdyby nie wolniejszy sprzet ( na prostych było dobrze to widać... ) zdobyłby z Wrocławiem sporo punktów. Poza tym ma fantastyczne starty. Fijałek jest z pewnością lepszym żużlowcem od Andyego Smitha ( skądinąd bardzo zasłużonego dla Polonii ), młodszym i zdecydowanie bardziej perspektywicznym. Myślę, że podobnie jak Krystian Klecha dowiodł niesamowitej waleczności, niestety nie popartej odpowiednim sprzętem. Ogólnie nie żałuję, iż wybrałem się wczoraj na ten mecz, dawno nie byłem na Polonii - przeprosiłem się chyba z klubem. Miałem ( i mam ) nadal pretensje o casus Gollobów i parę innych rzeczy. Ale obecna druzyna mimo tego, że zaawansowana wiekowo to ekipa z charakterem. Odpowiedz Link Zgłoś
byzydura wygraliśmy zasluzenie! 21.06.04, 08:51 przegrywalismy glownie sprzetem, wiec wynik jest jak najbardziej zasluzony. w koncu juz 2pkt stracilismy przez sprzet (w meczu z Unią T.). zreszta gdyby Jonsson z Robackim pojechali na 100% w 15 biegu to na pewno nie byloby 4:2 dla atlasa. o utrzymanie jestem spokojny, bo z 18 pkt ciezko spaść (licze 18, bo chyba nikt juz w Bydgoszczy z nami nie wygra, a na wyjezdzie ciezko bedzie cokolwiek zdzialac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: wygraliśmy zasluzenie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:04 Apator wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vratislavius Re: Gratulacje! IP: *.core.lanet.net.pl 21.06.04, 10:08 Szczęście było blisko. Szkoda... Gratulacje dla zwycięzców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura re: IP: *.tvgawex.pl 21.06.04, 13:16 amator nie ma tu szans. jeszcze jak troche sprzet nasi poprawia to 30pkt dla amatora bedzie ich sukcesem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyper Do Byzydury i innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 14:00 Do Byzydury: zgodnie z tokiem Twojego rozumowania powinniśmy mieć nie 18 jak piszesz, a 16 punktów. Dlaczego? Dlatego, że u siebie jezdzimy 9 spotkań, a 1 juz przegraliśmy ( z Unią Tarnów ). Dlatego po wygraniu reszty u siebie będzie 16. Do innych: przestrzegałbym przed takimi wyliczankami. Choćby z Apatorem na własnym torze będzie nam bardzo ciężko. Mają dużo lepszą młodzież. Mają lepszy sprzęt. Poza tym P.Protasiewicz zna ten tor jak mało kto, myslę, że będzie bardzo silnym punktem torunian. Jeśli chodzi o kwestię samego utrzymania to utrzymamy się - jeśli nie dojdzie do jakiegoś trzęsienia ziemi w klubie. Na to się jednak na razie nie zanosi. Chciałbym bardzo, by do Ekstraligi wszedł Motor Lublin. Mało kto bardziej zasługje na ten awans niż właśnie chłopaki z Koziołkiem na plastronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re:Do byzydury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:49 Cieszy mnie twoja pewnośc siebie obiektywny forumowiczu który za patrona przybrał sobie to co pisze. NIe jestem pewien wygranej Apatora w Bydgoszczy (spodziewam sie zacietego meczu), ale wiedz dziecko że ciebie pierwszego wysmieje jeżeli przegracie. A słowa 'amator', którego z takim upodobaniem uzywasz powinno odnosic sie raczej do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re:Do byzydury IP: *.atr.bydgoszcz.pl 21.06.04, 17:09 Kolega Jazon zza miedzy ma racje. Mecz będzie zacięty. Jeśli Klecha i Fijałkowski nie będą mieć lepszego sprzętu, to meczu z Apatorem nie nie wygramy. Niestety z tego co widziałem wczoraj na lepszy sprzęt dla Fijałkowskiego nie ma co liczyć. Ale wczoraj byłem pod wrażeniem jazdy Czechowskiego, dwie jego akcje na torze miały ręce i nogi. Chłopak chce jeździć, a to już dobrze. Szkoda,że Krzyżak w pierwszym swoim biegu pojechał jak tramwaj. Generalnie derby powinny być zacięte (jak zawsze zresztą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re:Do byzydury IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 21.06.04, 19:57 BUAHAHAHAHA ale sie naśmialem,niemiłosiernie czytajać kolego byzydura twoja wypowiedz!!!Pamietam niedawny watek w ktorym opowiadałeś o ciężkim urazie z młodosci nabytym w Toruniu,mam nadzieje że nie nakrece spirali nienawiści do siebie,ale ty na prawde bardzo cierpisz?Ty po prostu nie nawidzisz Torunia bo nie lubisz to słowo conajmniej nieodpowiednie!!!Chociaż wyczuwam że to chyba zart z twojej tonacji?:):):)Uważam że w obecnym składzie stać nas na minimalne 40 pkt do wykrecenia w Bydgoszczy,chociaz sam nie mam pewności czy ten mecz można wygrać???Wierze jednak że to Apator ukreci 46 pkt! Swoja drogą ten pułap 30 pkt jest bardzo rozweselajacy!!!Mam niezły ubaw!!!:):):)Lucyferze wedle twojej woli zmieniam pismo i schodze z Capsa na małe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re:Do byzydury IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 11:33 Igreku, mam do ciebie ogromna prosbe: nie krytykuj Jacka Krzyzaniaka. Ten doskonaly /jak mawia spiker/ zawodnik aktualnie testuje nowy model motocykla zuzlowego, w ktorym zamontowano urzadzenie odpowiadajace tzw "tempomatowi" w samochodach z wyzszej polki. Zauwazyles ta maestrie i rowne tempo jazdy. Ma to za zadanie uspic przeciwnika... i w ten sposob pomoc koledze z pary. Juz niedlugo nasz "kapitan" bedzie testowal jeszcze nowszy model, ktory pozwoli z pozycji "tempomat" przyspieszyc. Wiec po co ta krytyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re:Do byzydury IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.06.04, 15:05 Po co? Nie wszyscy jakoś dają się uśpić. Na przykład ja, krew mnie zalewa jak widze, że chłop jedzie metodą "na konia" z klapkami na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re:Do byzydury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 07:58 Oj Igrek, znow zadajesz klopotliwe pytania. "Po co?" Po co byl Krzyzaniak i jego ziomal w Bydzi to chyba nikt /poza spikerem/ nie jest w stanie odpowiedziec a ty sie czepiasz. Chociaz z 2giej strony predzej bym zaakceptowal rudego paszkwilka niz slicznego marchwiaczka. Choc jak nigdy dotad nie przepadalem za horrorami czy science fiction.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re:Do byzydury IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.06.04, 09:06 Oj Iksie, wiesz dobrze po co oni się tu znaleźli. W założeniach mieli zastąpić (przynajmniej częściowo) pewnego pana, to co sobie poszedł, bo mu nie płacili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re:Do byzydury IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 11:17 No i wiedzialem ze naciebie Igreku moge liczyc: oswieciles mnie ulomnego. A wiec skoro wszystko wiemy, to moze tak jak w siatkowce - "zmiana powrotna"? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Czesc 24.06.04, 13:28 Ojej żadnych zmian powrotnych!!! Starczy juz.. Jesli chodzi o wyliczanki to bawic sie mozemy, ale to jest sport i zawsze z wyliczanek nic nie wychodzi. Ja tez sobie zawsze wyliczam, nawet obstawiam kazdy bieg i nic z tego nie wychodzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Czesc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:03 No widzisz Igrek, przyszedl Zinek i postawil nas do kata. Ale jestes, Czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk do kąta? <lol> 25.06.04, 01:03 Byzydura troche dowalił i nie pamietam juz kto obstawiał 16 pkt dla Polonii na koniec sezonu. To tak jak przed pierwsza randka mysli sie: ja powiem to-ona to -odpowiem jej i bedzie cudownie.Po czym dochodzi do randki a ona zupełnie mówi cos innego i cały porzadek w pień. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: do kąta? <lol> IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 06:52 A mowilem, na 1sza randke nie umawiaj sie z blondynka! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 10:30 jaki ty pozbawiony wyobrazni jestes. Żalosne pisanie podekscytowanego chłopca co butelką w głowę dostał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 09:14 Witaj Zinek. Czy ty tez masz ochote zadac to stare szkolne pytanie: "co poeta chcial przez to powiedziec? (i dlaczego tak glupio?) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Podekscytowany chłopiec 27.06.04, 15:58 Nie wiem kogo ma dotyczyc okreslenie "podekscytowany chłopiec". Fakt jest faktem, nie ma co przed koncem sezonu pisac o ilosci punktów i miejscu w tabeli. Jesli chłopiec ma mnie okreslac to miło.Pisze posty-jak pisze.Lubie na wesoło.Pozdrawiam Litery Alfabetu i Pozostałych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura hehe IP: *.tvgawex.pl 26.06.04, 23:46 niby to ja jestem podekscytowym chłopcem? fajowo, tylko chwila... kto mi tu jeszcze niedawno pisal ze nie wiem co znaczy slowo "ironia"? no przyznac sie! :P Odpowiedz Link Zgłoś