Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

UWAGA!!! Trudny temat!!!

13.03.02, 12:23
    Pisze tu raz jeszcze , bo jakos nikt nie moze dac odpowiedzi na to jakze trudne
    pytanie: Czy jestemy narodem bohaterow?

W Zabrzu tabuny szwabskich chuliganow mogly rozrabiac do oporu, pokazywac swoje
    transparenty, palic polskie flagi, wyrywac lawki na stadionie i strzelac do
    Polakow amunicja sygnalizacyjna. Jakos wtedy nie bylo (lub bylo bardzo
    malo) "patriotow" gotowych im sie przeciwstawic. Zaden Niemiec nie wyladowal w
    szpitalu. Tylko policja zatrzymala kilku.

Ale za to nie brak nam "twardzieli", "bohaterow" i "patriotow", ktorzy w
    kilkudziesieciotysiecznych stadach z bezpiecznej odleglosci wygwizduja i
    obrzucaja jednego jedynego chudego skoczka niemieckiego.

Norod bohaterow i zolnierzy. Nie ma co. Czy tak jest?
    Obserwuj wątek
      • Gość: lalka Re: UWAGA!!! Trudny temat!!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.02, 12:47
        Od przeciwstawiania sie uzbrojonym bandytom jest policja. Juz kilka razy wychodzilismy z golymi rekami na Niemca i nie poskutkowalo.....
      • Gość: kajo95 Re: UWAGA!!! Trudny temat!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 12:51
        lxlxl napisał(a):

> Pisze tu raz jeszcze , bo jakos nikt nie moze dac odpowiedzi na to jakze trudne
        >
        > pytanie: Czy jestemy narodem bohaterow?
        >
        > W Zabrzu tabuny szwabskich chuliganow mogly rozrabiac do oporu, pokazywac swoje
        >
        > transparenty, palic polskie flagi, wyrywac lawki na stadionie i strzelac do
        > Polakow amunicja sygnalizacyjna. Jakos wtedy nie bylo (lub bylo bardzo
        > malo) "patriotow" gotowych im sie przeciwstawic. Zaden Niemiec nie wyladowal w
        > szpitalu. Tylko policja zatrzymala kilku.
        >
        > Ale za to nie brak nam "twardzieli", "bohaterow" i "patriotow", ktorzy w
        > kilkudziesieciotysiecznych stadach z bezpiecznej odleglosci wygwizduja i
        > obrzucaja jednego jedynego chudego skoczka niemieckiego.
        >
        > Norod bohaterow i zolnierzy. Nie ma co. Czy tak jest?

nie wiem o co chodzi z tym zabrzem? co tam sie takiego stało i kiedy?
      • Gość: hols Re: UWAGA!!! Trudny temat!!! IP: *.miasto.to.krakow.pl 13.03.02, 21:10
        Co mają huligani do narodu? Ja też mogę zrobić rozpizdówę w jakiejś niemieckiej
        miejscowości i nikt mnie nie powstrzyma ,bo akurat nie będzie tam na miejscu
        takich pojebańców jak ja. Nie można na przykladzie jakiejś zadymy oceniać
        narodu. Kapujesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka