clover1 06.11.09, 17:05 Ten temat będzie w postaci ankiety.Zadam wam cztery pytania o treści waszych przyjaciół... 1.Ile posiadasz przyjaciół? 2.Za co ich lubisz? 3.A co Cie w nich czasem denerwuje? 4.Jak często się kłócicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selgomez97 Re: Kumple.:) 06.11.09, 17:09 1) Ze 200 2) Za to, że są zabawni 3) Denerwowanie mnie xD 4) Czasami... Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Kumple.:) 06.11.09, 17:09 1. nieskończenie wiele 2. za swój sposób bycia 3. że mi przerywają , jak mówię . x d 4. prawie nigdy . Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka ajaj xD 20.11.09, 18:05 1. jest ich wielu ... ale nie każdy może zostać moim przyjacielem... 2. za poczucie humoru najczęściej;D 3. często obgadują innych co mnie bardzo wkurza... 4. czasami xD Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Kumple.:) 06.11.09, 17:10 1. 1 najlepsza 2 poboczne 6 dalszych 2. Najlepszą za wszystko !! jEst fantastyczna 2 - zam je długo i świetne kumpele do zabawy reszta są spoko 3. Z jedną najlepsza żdarzyło mi się raz i akurat dzisiaj sępogodziłem Trwało to 1 dzień Z dwiema drugimi ze 2 razy na 3 miesiące A z tamtymi żadkokiedy Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Kumple.:) 06.11.09, 17:25 1. Trzech. 2. Lubię Ich za to, że można z Nimi pożartować, porozmawiać na trudne tematy, zwierzyć się. 3. Moja przyjaciółka czasami ściemnia, ale to takie malutkie kłamstewko, które można wybaczyć. 4. Prawie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Kumple.:) 06.11.09, 18:13 1.Ile posiadasz przyjaciół? mam jednego prawdziwego przyjaciela i 4 prawdziwe przyjaciółki. A takich kolegów i koleżanek mam bardzo dużo. 2.Za co ich lubisz? nie dam rady określić za co lubię moich przyjaciół. Lubię ich za to jacy są i ,że zawsze mnie wysłuchają kiedy mam jakiś problem. Doradzą ,poradzą ,pocieszą. Spotkają się zawsze wtedy kiedy tego potrzebuję. 3.A co Cie w nich czasem denerwuje? Każdy jest inny ,w każdym są inne denerwujące cechy. 4.Jak często się kłócicie? czasami ,nie można tego nazwać kłótnią ,ale zwykłą sprzeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Kumple.:) 06.11.09, 18:16 1.Ile posiadasz przyjaciół? 2.Za co ich lubisz?kiss 3.A co Cie w nich czasem denerwuje?confused 4.Jak często się kłócicie? 1. 4 -takich BFF . 2.za całokształt ,że mnie akceptują ,że mi pomagają i takie tam swiitasne inne bzdety 3. że wkurza ich czasem ,że jestem za szczera ,ale już powoli się z tym godząą. 4. prawie nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
bubinka Re: Kumple.:) 06.11.09, 19:58 1. Trzy najlepsze przyjaciółki A koleżanek całą mase 2.Za to, że znamy się 8 lat i zawsze jesteśmy razem Za to, że jesteśmy wobec siebie szczere 3.Komentarze na temat mojego wyglądu ! Odnoszę się do punktu 2 "szczerość" ^^ 4.Rzadko chociaż czasem tydzień odpoczynku nie zaszkodzi . Nie kłócimy się tylko od siebie odpoczywamy Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Kumple.:) 17.11.09, 18:20 1.Ile posiadasz przyjaciół? 2.Za co ich lubisz? 3.A co Cie w nich czasem denerwuje? 4.Jak często się kłócicie? 1. Bardzo dużo . 2. Za to , że sa zawsze blisko mnie . 3. Upartość . 4. Czasami . Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. ;] 18.11.09, 09:04 1.dwóch [od serca] 2.za poczucie humoru 3.że są głupie [np.idzie jakaś starsza babka, a one z jakimś tekstem] 4.prawie nigdy *: Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: ;] 20.11.09, 13:37 1.dużooo xD 2.za to że... no moge im powiedzieć o swoich tajemnicach szczególnie jednej osobie mojej BFF innym też ale do niej mam takie naj naj większe zaufanie 3.ja wiem... każda z nich wkurza mnie czasem na swój sposób 4.czasami Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: moje x ;p ;* 20.11.09, 17:56 1. duużo ... 2. można z nimi szczerze porozmawiać, zawsze się wygłupiamy itp itd xP 3. Czy ja wiem... wiadomo każdy ma jakąś wadę... 4. baardzo żadko Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Kumple.:) 20.11.09, 18:04 1. Myślę, że prawdziwi przyjaciele nie istnieją. Każdy w końcu cię zdradzi. Cóż... Chociaż przyjacielem mogłabym nazwać bardzo dobrego kolegę i oczywiście swojego chłopaka. 2. O własnym chłopaku się nie wypowiem xd Za dużo by pisać : ) A kumpel jest szczery i mam do niego cholerne zaufanie ; ) Potrafi mi poradzić i zawsze staje po mojej stronie xd 3. To, kiedy zachowuje się jak nadęty głupek i małe dziecko xd 4. Bardzo rzadko: ) Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: Kumple.:) 20.11.09, 18:12 Myślę, że liczba przyjaciół nie jest ważna i nie tym powinniśmy się kierować. Ja niezależnie od tego ilu przyjaciół by mi "pozostało", nie wahałam się przy zrywaniu bliższych kontaktów z tymi, którzy okazali się naprawdę fałszywi i po prostu, na to nie zasługiwali. Najważniejsze jest, żeby taki przyjaciel przynajmniej próbował cię zrozumieć, chociaż nie musi się z tobą zgadzać, ale powinien też potrafić przemilczeć niektóre sprawy i dodać otuchy. Jeśli tylko nie będzie obgadywał cię za plecami i nic nie będzie wskazywało na to, że nie jest warty twojego zaangażowania i zaufania, wszystko powinno być w porządku. Co do kłótni, to naturalnie zdarza się, ale chyba nie ma związku czy przyjaźni bez drobnych potyczek. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Kumple.:) 20.11.09, 18:15 1)posiadam 3 przyjaciółki 2)za to że są zabawne ;] 3)to że sie wygłupiają przed chłopakami to dziwne ! ;/ 4)nigdy Odpowiedz Link Zgłoś