Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wygraj Euro

28.05.12, 13:27
    Dzisiaj w gazecie sport jest reklama nowej edycji Wygraj Euro. Niestety podana strona do gry nie istnieje. O co tu chodzi?
    Obserwuj wątek
      • vertigo70 Re: Wygraj Euro 28.05.12, 20:43
        a jaki podali adres ???
        • gadam Re: Wygraj Euro 28.05.12, 22:58
          wygrajeuro.sport.pl Przecież to jest anormalne żeby reklamować coś czego nie ma:)
          • t-clapek Re: Wygraj Euro 29.05.12, 16:38
            Niebywałe :D
            • gadam Re: Wygraj Euro 29.05.12, 21:02
              Też tak myślę, że niebywałe:) A tak z innej beczki? Nie wiecie co się stało z serwerami Fantasy Liga, że nic nie działa?
              • katmpb Re: Wygraj Euro 31.05.12, 20:24
                Na właśnie ja też czytałem w poniedziałkowej GAZECIE WYBORCZEJ, że pod adresem:
                www.wygrajeuro.gazeta.pl,
                jest konkurs z nagrodami 20 000 zł.

Jest jeszcze jeden konkurs euro, ale tam są do dupy nagrody:
                euro-2012.moja11.pl/
                • messi72 Re: Wygraj Euro 31.05.12, 22:59
                  katmpb napisał:

> Jest jeszcze jeden konkurs euro, ale tam są do dupy nagrody:
                  > euro-2012.moja11.pl/

Tak, nagrody maja dupowate. Ale to dlatego, że w poprzedniej edycji jakis zasrany "członek" założył setkę drużyn i narobił smrodu. Organizatorzy boją się, że teraz niewielu zagra i tną koszty. Hurt zabija nadal.
                  • akst1 Re: Wygraj Euro 31.05.12, 23:22
                    To, że hurt zabija detal, to było tak zawsze. Nawet za komuny. O kapitalizmie nie wspomnę. W menagerach piłkarskich jest jednaj inaczej. Dobry detal daje kopa każdemu hurtowi. Jako pierwszego na świadka powołuję Prezesa t-clapka.
                  • katmpb Re: Wygraj Euro 01.06.12, 00:12
                    Tak znam sprawę, ale taki był regulamin, że było można tyle drużyn zakładać.

Zresztą każdy to mógł zrobić.

A wiecie co z tym: www.wygrajeuro.gazeta.pl ?
                    • katmpb Re: Wygraj Euro 01.06.12, 00:16
                      A tak swoją drogą to nie wiem czy taki kretyn, który w końcu do wygrał.

Co do tego WygrajEuro, to chyba zamieszała się P.
                      • cygano20 Re: Wygraj Euro 01.06.12, 22:12
                        w tvp mówili ze w czerwcu ma byc konkurs manager (euro2012.tvp.pl/) wiecie cos o tym?
                        • asmistrz Re: Wygraj Euro 01.06.12, 23:01
                          "Obecnie prowadzimy prace techniczne w serwisie, przygotowujące grę do mistrzostw.
                          W poniedziałek 04.06 startujemy!." Była mowa o tym, co jest niebywałe. Niebywałe jest przekonanie twórców gry, że ta wystartuje już w poniedziałek. Oby tak było ;)
                          • cygano20 Re: Wygraj Euro 02.06.12, 10:57
                            4 czerwca startuje gra na tvp.sport czy gazeta.pl ?
                            • asmistrz Re: Wygraj Euro 02.06.12, 13:02
                              cygano20 napisał:

> 4 czerwca startuje gra na tvp.sport czy gazeta.pl ?
                              Wygraj Euro(sport.pl).
                              • gadam Re: Wygraj Euro 02.06.12, 16:47
                                A skąd Ty wziąłeś taką datę startu? Bo ja żadnej informacji, że na sport.pl coś startuje, nigdzie nie znalazłem.
                              • katmpb Re: Wygraj Euro 02.06.12, 16:48
                                A pod jakim adresem bo pod:
                                sport.tvp.pl/
                                nic o grze nie wiadomo, a w telewizji było, że ma być.

A pod poniżym adresem z gazety:
                                www.wygrajeuro.gazeta.pl
                                jest pustka.

Więć pytam się Was czcigoni koledzy skąd wiecie, że wystartuje.
                                • messi72 Re: Wygraj Euro 02.06.12, 19:50
                                  boisz się koleszko, czy zdążysz trzasnąc setkę składów??? no bo masz taki sam nick jak ten "zasrany członek" z pewnego managera piłkarskiego. Trudno mi uwierzyć, że to przypadek.
                                  • sportsmanxx1 Re: Wygraj Euro 04.06.12, 14:03
                                    Konkursów związanych z Euro 2012 na tvp.pl czy gazecie.pl z pewnością nie bedzie. Te osoby ktore probowaly zrobic niepotrzebnie zamieszanie prosze o potwierdzenie plotek dot. potencajlnych konkursów na w/w portalach np. link z info na ten temta lub dokladne szczegoly.
                                    Domyslam sie, ze bedzie cisza i nikt zadnych konkretowna dowod nie zamiesci :)
                                    Nawet wp.pl z fantasyeuro chyba nie da rady, mimo wczesniejszych zapowiedzi, ze taki konkurs wystartuje, a co dopiero gazeta.pl jak tu juz nawet sepy nie maja ochoty sie zbierac nad tym zalosnym trupem hehe
                                    • marwi75 Re: Wygraj Euro 04.06.12, 14:13
                                      gra wygrajeuro.sport.pl jednak wystartowała.
                                      • gadam Re: Wygraj Euro 04.06.12, 16:49
                                        Jestem zaskoczony że w ogóle powstało. Tak na gorąco jeśli chodzi o minusy: ubogi interfejs, -4 pkt za drugi i każdy kolejny transfer( uważam, że jest to trochę bezsensu ponieważ zabija to dynamikę gry), trochę kiepsko zrobiona lista transferowa. Po wybraniu danego kraju wszyscy zawodnicy są w jednym worku bez podziału na pozycje, na których grają.
                                        • wodz01 Re: Wygraj Euro 04.06.12, 17:10
                                          Jest tylko ustawienie 4-4-2 czy ja coś zle patrze ?
                                          • akst1 Re: Wygraj Euro 04.06.12, 20:12
                                            Ta gra to chyba coś najlepszego z tych, które dotychczas zaistniały. Wszystko za darmo, stosunkowo wysokie wygrane i jeden prezes kieruje jedną drużyną. Ale żeby wybrać skład, trzeba w zamian pewną znajomością piłki w danym kraju się wykazać, poczytać co nieco, powchodzić na niektóre strony itp. To jest ze strony organizatorów piękny prezent dla koneserów, za co mi wypada jedynie podziękować.
                                        • p_kozak Re: Wygraj Euro 05.06.12, 15:57
                                          ubogi interfejs to jedno ale za to pula nagród przyciąga uwagę, to że ta gazeta zrobiła jakikolwiek postęp to już cud sam w sobie i oby to nie był jednorazowy wystrzał na Euro

ps. w końcu doczekałem się konkursu z zastępca kapitana
                                    • asmistrz Re: Wygraj Euro 04.06.12, 20:57
                                      sportsmanxx1 napisał:

> Konkursów związanych z Euro 2012 na tvp.pl czy gazecie.pl z pewnością nie bedzi
                                      > e. Te osoby ktore probowaly zrobic niepotrzebnie zamieszanie prosze o potwierdz
                                      > enie plotek dot. potencajlnych konkursów na w/w portalach np. link z info na te
                                      > n temta lub dokladne szczegoly.
                                      > Domyslam sie, ze bedzie cisza i nikt zadnych konkretowna dowod nie zamiesci :)
                                      > Nawet wp.pl z fantasyeuro chyba nie da rady, mimo wczesniejszych zapowiedzi, ze
                                      > taki konkurs wystartuje, a co dopiero gazeta.pl jak tu juz nawet sepy nie maja
                                      > ochoty sie zbierac nad tym zalosnym trupem hehe
                                      Zatkało :) ?

marwi75 napisał:

> gra wygrajeuro.sport.pl jednak wystartowała.
                                      Cieszę się, że nie zrobiliście sobie po raz kolejny jaj z nas, graczy i okazaliście nam trochę szacunku tworząc tę grę. Mam nadzieję, że WL i WLM będzie od teraz regularnie startować :) Przyznam, że bardzo przyjemnie grało i gra mi się w FL, ale jednak brakuje WL ;)

• marwi75 Re: Wygraj Euro 05.06.12, 08:34
                                        > marwi75 napisał:
                                        >
                                        > > gra wygrajeuro.sport.pl jednak wystartowała.
                                        > Cieszę się, że nie zrobiliście sobie po raz kolejny jaj z nas, graczy i okazali
                                        > ście nam trochę szacunku tworząc tę grę. Mam nadzieję, że WL i WLM będzie od te
                                        > raz regularnie startować :) Przyznam, że bardzo przyjemnie grało i gra mi się w
                                        > FL, ale jednak brakuje WL ;)
                                        >

dla jasności ja jestem tylko zwykłym uczestnikiem tej zabawy - nie mam już nic wspólnego z organizacją tej gry, proszę więc mnie z nią nie łączyć.
                                        • sportsmanxx1 Re: Wygraj Euro 05.06.12, 11:51

No prosze, wiec jednak sie udalo :) Teraz miejmy nadzieje, ze w sierpniu wystartuje Wygraj Lige.
                                          • cygano20 Re: Wygraj Euro 05.06.12, 23:46
                                            wszystko ok ale nadal nie ma konkursu obiecanego na tvp1. (tvp.sport.pl) lipa
                                        • asmistrz Re: Wygraj Euro 06.06.12, 00:24
                                          marwi75 napisał:

> > marwi75 napisał:
                                          > >
                                          > > > gra wygrajeuro.sport.pl jednak wystartowała.
                                          > > Cieszę się, że nie zrobiliście sobie po raz kolejny jaj z nas, graczy i o
                                          > kazali
                                          > > ście nam trochę szacunku tworząc tę grę. Mam nadzieję, że WL i WLM będzie
                                          > od te
                                          > > raz regularnie startować :) Przyznam, że bardzo przyjemnie grało i gra mi
                                          > się w
                                          > > FL, ale jednak brakuje WL ;)
                                          > >
                                          >
                                          > dla jasności ja jestem tylko zwykłym uczestnikiem tej zabawy - nie mam już nic
                                          > wspólnego z organizacją tej gry, proszę więc mnie z nią nie łączyć.

W takim razie moje słowa kieruję do obecnych twórców gry i liczę, że staną na wysokości zadania, a zabawa(teraz dzięki Wygraj Euro, a potem WL i WLM) będzie trwała przez dłuuuugie lata :)
                                          • kristg Re: Wygraj Euro 06.06.12, 11:47
                                            Fajnie fajnie. Podziekowania. Tylko te nagrody sa smieszne biorac pod uwage range imprezy i kultowosc samej gry Wygraj Lige. Ludzie to jest Euro w Polsce! No ale kit tam... Plus ze startujecie pozno, bedzie mniejsza konkurencja.

Przy okazji! Gral ktos w Liga T-mobile? Jezeli gral, czy cos wygral i czy dostal nagrode. Krotko po zakonczeniu konkursu strona przestala dzialac a o nagrodzie cisza...
                                            • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 06.06.12, 19:00
                                              witajcie!
                                              tak, gra wystartowała i znajduje się pod adresem wygrajeuro.sport.pl

mamy też wątek na Forum Euro na Sport.pl:
                                              www.sport.pl/euro2012/w,3113,136379201,136379201,Wygraj_Euro_2012.html
                                              jesteśmy też na Facebooku: www.facebook.com/wygrajeuro

Mam nadzieję, że to oznacza powrót Wygraj Ligę do gry.

Jestem na bieżąco na Forum Euro na Sport.pl, gdzie Was zapraszam i na Facebooku. Tutaj też będę zaglądać, więc pytajcie.

Uprzedzając: sami widzimy, że gra ma jeszcze braki (czasowe trudności z drag&drop - przesuwaniem zawodników czy nie do końca dopracowany filtr w transferach) - zgłaszamy je wykonawcy i liczymy, że na Wygraj Ligę będzie to już działało bez zarzutów i intuicyjnie.

powodzenia!
                                              Bartek z Wygraj Euro

• neonzamachowiec Re: Wygraj Euro 11.06.12, 15:24
                                                No Bartku...gra ma "zayebiste" braki. Zarejestrowalem sie na szybko, na 40 minut przed rozpoczeciem turnieju. Nie sprawdzilem czy dostalem link rejestracyjny, gdyz... nie trzeba bylo? Program dopuscil mnie do wybrania skladu bez odnoszenia do klikniecia w link na poczcie. Poustawialem wiec zawodnikow i wylogowalem sie. Pozniej nie mialem czasu nawet na to zerknac, gdyz bezposrednio po meczach wyjezdzalem na wakacje. Dzis zagladam do gry i... okazuje sie ze wcale mnie w niej nie ma. Linku aktywacyjnego na poczcie, ani zadnej wiadomosci rowniez. Program nie zapisal mnie w zaden sposob.
                                                Cale szczescie ze sa gry na Uefie i dreamteamfc.com.
                                                A co do was... zdechnijcie w koncu z ta wasza nieudaczna gra. Napisalem to rok temu, napisze i dzis: rozwaliliscie najstarsza gre menadzerska w Polsce. GW zatrudnila darmowych stazystow, czy innych nieudacznikow, i efekty widac od blisko roku. Zdechnijcie z ta gra, i niech jej juz nigdy nie bedzie.
                                                • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 11.06.12, 15:36
                                                  @neonzamachowiec: Wielkie dzięki za tą zgłoszoną uwagę. Wcześniej takiej nie dostaliśmy. Zakładam, że na tym loginie rejestrowałeś się do gry. Przekażę dalej, bo to rzeczywiście wielki błąd.
                                                  Wygraj Euro zostało zbudowane od zera przez innego wykonawcę. Nie ma już nic wspólnego z poprzednimi grami. To prawda, że długo było krucho z tą grą, ale sam - jako gracz tego typu gier - widzę, że został tu zrobiony krok do przodu. Są niedociągnięcia, ale jest też gra. Liczę, że Wygraj Ligę wróci już w sierpniu, bez usterek, które ma Wygraj Euro.
                                                  Zdychania nie komentuję. Pozdrawiam. [Bartek]
                                                  • miniaga Re: Wygraj Euro 12.06.12, 00:57
                                                    Witam. Grałam w tą grę przy okazji MŚ i było super. Teraz brakuje mi jasnego i przejrzystego przewodnika ( może jest gdzieś ale ja go nie znalazłam). Nie wiem od kiedy do kiedy można ustawiać skład na 2 kolejkę (chciałam teraz ale jeszcze nie ma) informacji kiedy można dokonywać transwerów. Oglądam drużyny innych i mam masę pytań : np dlaczego niektórzy mają drużynę o wartości 100 mln i jeszcze 2 mln budżetu (w sumie 102 , nie?) Jak to?
                                                    Albo dlaczego niektórzy mają inne ustawienie drużyny np 3-5-2 zamiast takiego wymuszonego jak ja mam 4-4-2.

Tu profil lidera, w którym można znaleźć obie rzeczy, które mnie ciekawią. wygrajeuro.sport.pl/team/view-team?id=14865

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź
                                                    • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 12.06.12, 09:13
                                                      @miniaga: przewodnik jest tutaj: wygrajeuro.sport.pl/faq
                                                      jeżeli nie wyjaśnia wątpliwości, pytaj na forum Sport.pl:
                                                      www.sport.pl/euro2012/w,3113,136379201,136379201,Wygraj_Euro_2012.html
                                                      bądź na Facebooku:
                                                      www.facebook.com/wygrajeuro
                                                      Zmiany można robić po zakończeniu jednej kolejki i przed następną. Okienko między 1. a 2. kolejką otworzyło się ok. 2-3 w nocy i trwa do 18 dzisiaj.

Możesz zmienić ustawieni na 352 - musisz przeciągać zawodników. Np. pomocnika z ławki za obrońcę z 1. składu.

Z budżetem to jakiś kłopot - wyjaśniamy.

powodzenia!
                                                      Bartek
                                                    • miniaga Re: Wygraj Euro 12.06.12, 09:38
                                                      Bardzo dziękuję za odpowiedź! W pełni wyczerpująca.

Ten "Przewodnik" widziałam ale jest dosyć skąpy w porównaniu przy tym który był przy okazji MŚ. Byłoby w fajnie gdyby przy kolejnych grach przed startem wszystko było w jednym miejscu jakieś FAQ, bo długo szukałam jak zmienić ustawienie i uznałam że nie ma takiej możliwości przez co mój skład na 1 kolejkę zapunktował ledwo przeciętnie a te przeciętne punkty wydam na transwery :)

Jeszcze raz dzięki- czas na 2 kolejkę:)
                                                    • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 12.06.12, 09:41
                                                      @Miniaga: dzięki za sugestię! Przy Wygraj Ligę musimy się postarać o lepszy przewodnik.
                                                      Powodzenia! Jak jesteś na Facebooku dołącz do nas - tam więcej dyskusji i szybciej reaguję. [Bartek]
      • olboy Re: Wygraj Euro 06.06.12, 19:58
        Wejdzcie na stronę "Przeglądu Sportowego" tam jest WYGRAJ EURO - GRA !!!
      • dzolomi Re: Wygraj Euro 12.06.12, 11:14
        mam problem z gra .po wykonaniu obcji transfer klikam przycisk zakoncz transfer i dane nie zostaja zmienione,czy cos z moim laczem jest nie tak czy cos u was nie dziala?
        • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 12.06.12, 11:29
          @Dzolomi: zgłaszam to do wykonawcy jako błąd. Dzięki za sygnał! [Bartek]
          • boja55 Re: Wygraj Euro 12.06.12, 12:41
            Drużyna boja , prezes boja55
            Źle naliczone punkty.Lewandowski jako kapitan punktuje podwójnie.Według mnie tych punktów powinno być 47
            • boja55 Re: Wygraj Euro 13.06.12, 00:16
              Przepraszam jest wszystko dobrze
          • michal.swidzinski Re: Wygraj Euro 12.06.12, 13:28
            u mnie tez sie nie udaje zatwierdzic transferu zawodnikow
          • mmrozowsk Re: Wygraj Euro 12.06.12, 18:55
            Skandal!! Okno transferowe zostało zamkniete około 15 minut przed meczem Czechy-Grecja.
            Z tej gry została tylko nazwa.
      • gadam Re: Wygraj Euro 15.06.12, 15:05
        O co chodzi z tą anormalną grą. Próbuję się zalogować na swoją drużynę i niby mnie loguje ale zamiast pokazać mi moją drużynę to jest cała biała strona przez którą przebija pod spodem mój klub a w prawym górnym rogu kręci się to cholerne kółeczko i jest info "trwa ładowanie składu Twojej drużyny". I kompletnie nic nie mogę zrobić.
      • gadam Re: Wygraj Euro 27.06.12, 13:37
        Panowie organizatorzy uważam, że trochę bezsensu jest fakt, że jak nie gra napastnik to za niego punktuje rezerwowy obrońca. Jeśli macie w planach organizować nową edycję WL to zróbcie tak, że jak nie gra z podstawowego składu obrońca to w jego miejsce gra obrońca, a jak nie gra napastnik to gra rezerwowy napastnik.
        • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 27.06.12, 13:41
          @gadam: właśnie, że tą zmianę chcieliśmy wprowadzić. masz większe pole manewru ustalając kolejność rezerwowych. poza tym - czy trener musi wprowadzać napastnika za napastnika?
          największy gry Fantasy mają właśnie taką zasadę i naszym zdaniem jest ona dobra [Bartek]
          • piast78 Re: Wygraj Euro 30.06.12, 12:05
            no i gra gitarra :) każdy ma wybór co do rezerwowych i w ilości możliwości tkwi siła, dajcie tylko podział w klubach (tak na przyszłość) na formacje jak się wchodzi w transfery i będzie dobrze
            • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 30.06.12, 12:17
              piast78 napisał:

> no i gra gitarra :) każdy ma wybór co do rezerwowych i w ilości możliwości tkwi
              > siła, dajcie tylko podział w klubach (tak na przyszłość) na formacje jak się w
              > chodzi w transfery i będzie dobrze

jasne, to rzeczywiście brak. poprawimy :) [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka