Gość: gilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 11:40 uważam że mecz Szwecja-Dania był sprzedany i jestem teraz wkurzony bo w moim składzie było aż czterech włochów buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marwi Re: sprzedany mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 11:42 Nie TY jeden !!! SKANDAL !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: sprzedany mecz IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 23.06.04, 12:00 Co do ustawienia meczu to się zgadzam! Też miałem w podstawowej 11 czterech z Italii i też jestem wkurzony (Buffon, Nesta, Zambrotta i Totti). Niestety mieliśmy popis solidarności skandynawskiej i moi Włosi wyoutowani. Szczególnie dziwi mnie zagranie w końcówce Sorensana prosto pod nogi Jonsona, który nie specjalnie atakowany przez obrońcę ustalił na 2:2. Uważam, że ta akurat bramka była, choć bardzo sprytnie, wyreżyserowana. Zresztą Włosi są sami sobie winni. Grając bardzo dobrze w meczu ze Szwecją nie potrafili postawić kropki nad "i" (1:1). Powinni się uczyć od Polaków, których Szwedzi wykolegowali w eliminacjach. Ja skwitowałbym to tak: "umiesz liczyć, licz na siebie". PS. Gilu czyżbyśmy mieli takie same składy drużyn? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilu Re: sprzedany mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 12:02 niestety nie ja miałem Bufona, Panucciego, Gattuso'a i Vieriego (tego ostatniego to nie wiem po co ja w ogóle wziąłem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: sprzedany mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 15:49 "...jestem teraz wkurzony bo w moim składzie było aż czterech włochów " to akurat czterech zawodników możesz skorygować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand Re: sprzedany mecz IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 23.06.04, 16:16 a ja zadnego juuuuuuppppppppppppiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: sprzedany mecz IP: *.acn.pl 23.06.04, 21:52 ja miałam 4 włochów, 3 hiszpanów, z holendrów jak przejdą to mam w składzie tych którzy się nie pojawiaja na boisku więc zakończyłam liczenie punktów i zabawę bo nawet jak bym wymieniła piłkarzy to i tak mi to nic nie da!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś