Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sprzedany mecz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 11:40
    uważam że mecz Szwecja-Dania był sprzedany i jestem teraz wkurzony bo w moim
    składzie było aż czterech włochów buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    Obserwuj wątek
      • Gość: marwi Re: sprzedany mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 11:42
        Nie TY jeden !!! SKANDAL !!!!
      • Gość: miron Re: sprzedany mecz IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 23.06.04, 12:00
        Co do ustawienia meczu to się zgadzam! Też miałem w podstawowej 11 czterech z
        Italii i też jestem wkurzony (Buffon, Nesta, Zambrotta i Totti). Niestety
        mieliśmy popis solidarności skandynawskiej i moi Włosi wyoutowani. Szczególnie
        dziwi mnie zagranie w końcówce Sorensana prosto pod nogi Jonsona, który nie
        specjalnie atakowany przez obrońcę ustalił na 2:2. Uważam, że ta akurat bramka
        była, choć bardzo sprytnie, wyreżyserowana. Zresztą Włosi są sami sobie winni.
        Grając bardzo dobrze w meczu ze Szwecją nie potrafili postawić kropki nad "i"
        (1:1). Powinni się uczyć od Polaków, których Szwedzi wykolegowali w
        eliminacjach. Ja skwitowałbym to tak: "umiesz liczyć, licz na siebie".
        PS. Gilu czyżbyśmy mieli takie same składy drużyn? ;-)
        • Gość: gilu Re: sprzedany mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 12:02
          niestety nie ja miałem Bufona, Panucciego, Gattuso'a i Vieriego (tego
          ostatniego to nie wiem po co ja w ogóle wziąłem)
      • Gość: Jurek Re: sprzedany mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 15:49
        "...jestem teraz wkurzony bo w moim
        składzie było aż czterech włochów "

to akurat czterech zawodników możesz skorygować ;)
      • Gość: jurand Re: sprzedany mecz IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 23.06.04, 16:16
        a ja zadnego juuuuuuppppppppppppiiiiiiiiiii
        • Gość: xxx Re: sprzedany mecz IP: *.acn.pl 23.06.04, 21:52
          ja miałam 4 włochów, 3 hiszpanów, z holendrów jak przejdą to mam w składzie
          tych którzy się nie pojawiaja na boisku więc zakończyłam liczenie punktów i
          zabawę bo nawet jak bym wymieniła piłkarzy to i tak mi to nic nie da!!!
          Pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka