austria 24.06.04, 11:46 Działa jako Wyszukiwarka Wygraj Ligę. Najlepiej wpisać samą nazwę drużyny. DUŻYMI LITERAMI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdezo Re: Wyszukiwarka 24.06.04, 11:50 Działa dobrze i są moje drużynki, ale co z drużynami które startowały w Wygraj Ligę? Teraz nie ma ich w wyszukiwarce i nie znam ostatecznych pozycji moich drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrapy Re: Wyszukiwarka IP: 195.136.30.* 24.06.04, 12:08 Wysłałem 4 drużyny w jedenj kopercie: Skraperzy1 Skraperzy2 Skraperzy3 Skraperzy4 a wyszukiwarka znajduje tylko Skraperzy1. Co się dzieje Droga Redakcjo??...gdzie są moje pozostałe drużyny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK Re: Wyszukiwarka IP: *.pkobp.pl 24.06.04, 12:16 z moich 7 drużyn są tylko 2. Sprawdzałem nie ma w nich błędu a wszystkie wysłałem razem O co kurwa chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMYKU Re: Wyszukiwarka IP: 82.145.76.* 24.06.04, 12:08 A jak jednej mojej druzyny nie ma to znaczy ze ztypalem kupon czy ze jeszcze nie wprowadzona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: Wyszukiwarka IP: *.waw.pl 24.06.04, 12:28 TO SKANDAL!!!!!!!!! W wyszukiwarce do WL nie ma żadnej mojej drużyny Są tylko drużyny z WE (ciekawe czemu) Tak Nie Można!! 2 tygodnie czekam na wyniki WL a tu nagle wyszukiwarka znika!!!!! Dobrze zrobiłem nie grając w WE - gra nie ma sensu przy takiej obsłudze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acrossi Pytanie do redakcji IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.06.04, 12:30 Czy wszystkie zespoły są już w wyszukiwarce? Nie jednej z moich ekip-POTOP SZWEDZKI.Popełniłem jednak błąd przy zmianie zawodników i otrzymałem sms zwrotnego-"Zawodnik o kodzie 7131 występuje już w twojej drużynie" Potem wysłałem jednak kolejnego sms w którym skorygowałem błąd i otrzymałem sms zwrotnego który akceptuje zmianę-"Dziękujemy właśnie dokonałeś zmiany w drużynie....." Czyli zespół powienien figurować w wyszukiwarce ze zmianami!-a przynajmniej bez nich.(co uważałbym za niesprawiedliwe-szczególnie zważywszy na treść ostatniego sms akceptującego zmiany,który nie mówi nic o wykluczeniu zespołu lub naruszeniu reguł) Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acrossi błędny kod w wyszukiwarce IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.06.04, 12:36 Ok-zespół znalazłem lecz nie zgadza się jego kod. Mam nadzieję że ten drobny błąd zostanie szybko usunięty-chodzi o ostatnią cyfrę w kodzie-powinna być tam 9 zamiast 3. Proszę o skorygowanie kodu na prawidłowy-wysłałem do konkursu 19 ekip także ustalenie moich danych nie będzie trudne -zespół POTOP SZWEDZKI - prawidłowy kod- 04-479 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMYKU Re: Wyszukiwarka IP: 82.145.76.* 24.06.04, 12:34 Ja tez nie dostalem raportu o bledzie ale ten sms byl jakis dziwny co napisalem w poscie WAZNE PYTANIE AUSTRIA. No i tej druzyny nie ma w wyszukiwarce. Juz bym wolaj raport ze nie ma druzyny a tak zastanawiam sie czy nie kupic karty bo nie mam w telefonie na kolejnego SMSa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: Wyszukiwarka 24.06.04, 12:54 Radze poprobowac wpisywac nazwy na rozne sposoby(jesli miales nazwe z cyfra tak jak ja LIONS1 pozniej LIONS2 i tak dalej to okazalo sie ze w wyszukiwarce jest ale LIONS 1 czyli trzeba dodac spacje, troche to dziwne bo jak wysylalem to nei dalem tam spacji). U mnie zadzialao . Szkoda tylko ze nie podaje skladow a tylko sume punktow bez tego jestm niestety zielony bo nie pamietam wszystkich skladow a wysylalem na ostatnia chwile i nie zapisalem skladow na kartce (blad) Odpowiedz Link Zgłoś