Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyszukiwarka

24.06.04, 11:46
    Działa jako Wyszukiwarka Wygraj Ligę. Najlepiej wpisać samą nazwę drużyny.
    DUŻYMI LITERAMI
    Obserwuj wątek
      • zdezo Re: Wyszukiwarka 24.06.04, 11:50
        Działa dobrze i są moje drużynki, ale co z drużynami które startowały w Wygraj
        Ligę? Teraz nie ma ich w wyszukiwarce i nie znam ostatecznych pozycji moich
        drużyn.
      • Gość: skrapy Re: Wyszukiwarka IP: 195.136.30.* 24.06.04, 12:08
        Wysłałem 4 drużyny w jedenj kopercie:
        Skraperzy1
        Skraperzy2
        Skraperzy3
        Skraperzy4

a wyszukiwarka znajduje tylko Skraperzy1.
        Co się dzieje Droga Redakcjo??...gdzie są moje pozostałe drużyny??
        • Gość: MACIEK Re: Wyszukiwarka IP: *.pkobp.pl 24.06.04, 12:16
          z moich 7 drużyn są tylko 2.
          Sprawdzałem nie ma w nich błędu a wszystkie wysłałem razem
          O co kurwa chodzi?
      • Gość: SMYKU Re: Wyszukiwarka IP: 82.145.76.* 24.06.04, 12:08
        A jak jednej mojej druzyny nie ma to znaczy ze ztypalem kupon czy ze jeszcze
        nie wprowadzona?
      • Gość: MIKI Re: Wyszukiwarka IP: *.waw.pl 24.06.04, 12:28
        TO SKANDAL!!!!!!!!! W wyszukiwarce do WL nie ma żadnej mojej drużyny
        Są tylko drużyny z WE (ciekawe czemu) Tak Nie Można!!
        2 tygodnie czekam na wyniki WL a tu nagle wyszukiwarka znika!!!!!
        Dobrze zrobiłem nie grając w WE - gra nie ma sensu przy takiej obsłudze!
      • Gość: acrossi Pytanie do redakcji IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.06.04, 12:30
        Czy wszystkie zespoły są już w wyszukiwarce? Nie jednej z moich ekip-POTOP
        SZWEDZKI.Popełniłem jednak błąd przy zmianie zawodników i otrzymałem sms
        zwrotnego-"Zawodnik o kodzie 7131 występuje już w twojej drużynie" Potem
        wysłałem jednak kolejnego sms w którym skorygowałem błąd i otrzymałem sms
        zwrotnego który akceptuje zmianę-"Dziękujemy właśnie dokonałeś zmiany w
        drużynie....." Czyli zespół powienien figurować w wyszukiwarce ze zmianami!-a
        przynajmniej bez nich.(co uważałbym za niesprawiedliwe-szczególnie zważywszy na
        treść ostatniego sms akceptującego zmiany,który nie mówi nic o wykluczeniu
        zespołu lub naruszeniu reguł) Dzięki za odpowiedź

• Gość: acrossi błędny kod w wyszukiwarce IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.06.04, 12:36
          Ok-zespół znalazłem lecz nie zgadza się jego kod. Mam nadzieję że ten drobny
          błąd zostanie szybko usunięty-chodzi o ostatnią cyfrę w kodzie-powinna być tam
          9 zamiast 3. Proszę o skorygowanie kodu na prawidłowy-wysłałem do konkursu 19
          ekip także ustalenie moich danych nie będzie trudne -zespół POTOP SZWEDZKI -
          prawidłowy kod- 04-479 Dzięki
      • Gość: SMYKU Re: Wyszukiwarka IP: 82.145.76.* 24.06.04, 12:34
        Ja tez nie dostalem raportu o bledzie ale ten sms byl jakis dziwny co napisalem
        w poscie WAZNE PYTANIE AUSTRIA. No i tej druzyny nie ma w wyszukiwarce. Juz bym
        wolaj raport ze nie ma druzyny a tak zastanawiam sie czy nie kupic karty bo nie
        mam w telefonie na kolejnego SMSa:))
      • gregorz Re: Wyszukiwarka 24.06.04, 12:54
        Radze poprobowac wpisywac nazwy na rozne sposoby(jesli miales nazwe z cyfra tak
        jak ja LIONS1 pozniej LIONS2 i tak dalej to okazalo sie ze w wyszukiwarce jest
        ale LIONS 1 czyli trzeba dodac spacje, troche to dziwne bo jak wysylalem to nei
        dalem tam spacji). U mnie zadzialao . Szkoda tylko ze nie podaje skladow a
        tylko sume punktow bez tego jestm niestety zielony bo nie pamietam wszystkich
        skladow a wysylalem na ostatnia chwile i nie zapisalem skladow na kartce (blad)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka