Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaki sklad na Walie ?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 16:38
    Za zolte kartki nie zagraja Swierczewski i Kaluzny. Kontuzjowani sa Karwan,
    Zielinski i prawdopodobnie Waldoch.
    W takim wypadku sklad moglby wygladac nastepujaca:

1 Dudek
    2 Klos
    3 Bak (ciekawe jak forma po kontuzji)
    4 Kozminski
    5 Michal Zewlakow
    6 Hajto
    7 Iwan
    8 Pater
    9 Krzynowek
    10 Olisadebe
    11 Kryszalowicz

w rezerwie: Majdan,Rzasa,Bak,Juskowiak,Marcin Zewlakow.
    Obserwuj wątek
      • Gość: PER Re: Jaki sklad na Walie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 20:04
        zauwazylem, ze nie pokladasz wielkich nadziei w panu Zdeblu, ja uwazam,
        podobnie jak Engel, choc jestem w ZDECYDOWANEJ mniejszosci, ze ten czlowiek,
        mimo wszystko, w pilke grac umie, zycze mu bardzo, zeby w koncu w reprezentacji
        zagral dobry mecz, moze wlasnie z Walia, co do innych zawodnikow, ktorych
        wymieniles, to nie moge sie prawie do niczego doczepic, jedynym odstepstwem
        jest formacja ataku, obok Oliego postawilbym Juskowiaka, nie mowie, ze
        Kryszalowicz jest kiepski, ale z przeciwnikiem takim jak Walijczycy powinnismy
        grac raczej taka wlasnie dwojka napastnikow, nie wiem w jakiej formie jest
        Juskowiak, moze sie myle, byc moze nie wejdzie w pierwszym skladzie, ale dobrze
        byloby mu dac szanse chocby w drugiej polowie (wszedlby ewentualnie wlasnie za
        Kryszalowicza)... tak na marginesie slyszalem, ze z Waldochem nie jest tak zle.
        • Gość: Balzer Re: Jaki sklad na Walie ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 22:10
          Pan Zdebel wielokrotnie otrzymywal juz szanse i za kazdym razem nie potrafil jej wykorzystac.
          Moze to dlatego ze gra w przecietnym zespole ligi tureckiej i nie ma mozliwosci doskonalenia
          tam swoich pilkarskich zdolnosci. Co do Jusko to nie mam pewnosci czy wytrzymalby caly
          mecz. W Wolfsburgu nie dawal rady 90 min. Uwazam ze powinien dostac szanse wejscia
          w II polowie, to mozeby sie wreszcie przelamal. Cale szczescie ze w meczu z Armenia beda
          mogli juz grac Swierczewski z Kaluznym co powinno znaczaco wzmocnic srodek.
        • Gość: wer Jaki sklad na Walie ? Nic innego tylko SZARŻA UŁAŃSKA!!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.05.01, 16:40
          1-Dudek

Obrona:
          Rzasa, Klos, Zewlakow, hajto
          Pomoc:
          Zdebel, Krzynowek, Iwan
          Cofniety napastnik: Kryszalowicz
          Atak: Oli+Jusko

3 razy Oli w pierwszych minutach, potem mozna wprowadzic jakiegos dupawego
          Patera za Jusko(cienko biega nieboraczek) zeby psul gre
      • Gość: Dave Chcesz czy nie chcesz bedzie tak IP: *.ade.iprimus.net.au 26.05.01, 22:13
        Dudek

Klos
        Hajto
        Waldoch
        Zewlakow

Iwan
        Zdebel
        Kukielka
        Kozminski

Olisadebe
        Kryszalowicz
        • Gość: qrde Re: Chcesz czy nie chcesz bedzie tak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 01:03
          pewnie tak będzie. ale najwazniejsze żeby wygrali, nie ważne w jakim składzie
          • Gość: campo Re: Sklad na Walię IP: 212.244.177.* 28.05.01, 08:47
            Podpijuję się pod składem podanym przez Dave.Ewentualnie gdyby Wałdoch nie mógł
            zagrać to pewnie go zastąpi Jacek Bąk.Mam nadzeiję że jednak zagra Tomek.
            Pozdrawiam
            • lhp Re: Sklad na Walię 28.05.01, 09:02
              Niestety Waldoch nie zagra ani z Walia, ani z Armenia, ma znowu klopoty z
              pachwinami i prawdopodobnie potrzebna bedzie operacja

Pzdr
              • Gość: campo Re:To bardzo przykre IP: 212.244.177.* 28.05.01, 09:25
                Hm,to bardzo przykra wiadomość lhp.Miejmy nadzieję że to nie będzie nic bardzo
                poważnego.Tak więc na 99,9% Bak zagra z Kłosem w środku obrony.
                P.S.
                Bede na futbolu ok 14.
                Pozdrawiam.
      • Gość: zerro Re: Jaki sklad na Walie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 00:47
        waldoch out, trudno sie mowi, i tak wygraja walijczycy
        • Gość: Dave Co ty??? IP: *.ade.iprimus.net.au 29.05.01, 11:57
          Jestes chyba chory. W najgorszym wypadku zremisuja, ale raczej mysle ze wygraja
          przewaga dwoch bramek. Szkoda ze Waldoch nie zagra bo Bak nie jest jeszcze w top
          formie. Ale ten facet to napewno jeden z najlepszych polskich pilkarzy ostatnich
          lat, wiec miejmy nadzieje ze wszystko bedzie ok w obronie. Wiec, mimo to ze
          druzyna jest oslabiona to i tak jest w stanie zkopac dupe Walijczykom.

Gość portalu: zerro napisał(a):

> waldoch out, trudno sie mowi, i tak wygraja walijczycy

• Gość: aero Re: Jaki sklad na Walie ? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.05.01, 12:53
        Wezcie pod uwage ze Iwan nie wytrzyma calego meczu (w tym sezonie zawsze po 60
        min ledwo zipie), wtedy na prawej pomocy zastapi go ktos z lawki, albo
        przesunie sie do przodu Hajto... nie wiem. W kazdym razie jak Iwan wejdzie w
        pierwszym skladzie to wydaje mi sie ze bedzie najslabszym punktem druzyny.. mam
        nadzieje ze sie myle.
        • Gość: Balzer Re: Jaki sklad na Walie ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 13:51
          Najslabszym ogniwem bedzie raczej Tomasz Zdebel, ktory w dotychczasowych meczach
          reprezentacji jeszcze niczego dobrego nie pokazal. Dla mnie ten czlowiek jest wielkim
          nieporozumieniem w reprze. Osobiscie zaryzykowalbym i postawil na Patera.
          Widzialem go w paru meczach Wisly i spisywal sie naprawde dobrze. Ale oczywiscie
          wszystko zalezy od p. Engela. Grunt by wygrac
          • Gość: Dave Zdebel v Pater IP: *.ade.iprimus.net.au 29.05.01, 14:08

Zdebel da sobie rade w sobote, zobaczysz. Nie ma mowy zeby Pater zastapil go
            jako rozgrywajacego w takim meczu. Nie ma doswiadczenia, nie zna druzyny, i to
            raczej nie jest jego pozycja. Najwyzej to moze grac na prawej stronie, ale tam
            go nie bedzie bo Engel wystawi Iwana. On nie gra tak jak kiedys (2-3 lata temu
            byl naprawde dobry) ale coz. Moze wroci mu forma. Moze.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka