Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stelmach to ciota!

IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.05.01, 13:54
    Z takim rozgrywającym to możemy sobie pograć - w mistrzostwach Afryki. Jedyne
    co potrafi to przepychać się na siatce i w miarę serwować. Wystawa jest
    czytelna chyba nawet dla ślepego, zero kombinacji tylko rzucanie piłki po
    skrzydłach.
    Obserwuj wątek
      • Gość: butterfl Re: Stelmach to ciota! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 16:41
        No muszę przyznać, że mnie zaskoczyłeś(aś)... Nie wiedziałam, że taki debil
        umie obsługiwać komputer... Jestem pod wrażeniem... Fakt, że nie jest asiorem
        jest niezaprzeczalny, ale jest niezły... Dobry serwis (w Polsce to nieczęste
        zjawisko ), niezły blok, walka na siatce (niezbędna umiejętność), często dobre
        rozegranie po skrzydłach, jedyne co złe to beznadziejne krótkie piłki...
        Przemyśl to!!! (b_lesia@poczta.onet.pl)
        • Gość: cat Re: Stelmach to ciota! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 18:31
          zgadzam sie-mamy wielu gorszych zawodnikow...a poza tym co moze zrobic
          rozgrywajacy po tak(przewaznie) kiepskim przyjeciu...
        • Gość: Qba Re: Stelmach to ciota! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.05.01, 21:02
          Rosjanie też nie mieli wspaniałego przyjęcia, a widziałeś(aś) gdzie była
          wystawa, a gdzie wisiał nasz blok?
          btw: tego "debila" to mogłeś(aś) sobie odpuścić
          • Gość: butterfl Re: Stelmach to ciota! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 10:22
            Za "debila" sorry, ale nie mogłam się powstrzymać... Nasz blok czasem sprawował
            się nieżle, ale to za mało... Jeśli nie będzie dobrego przyjęcia to nikt nie
            wyczaruje z piłki punktu ani Stelmach, ani Rudy (Zagumny)jak wróci... Rosjanie
            mało mylili się w przyjęciu i taki jest efekt jaki jest...
      • Gość: Dude Re: Stelmach to ciota! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 18:21
        Jesli AS jest taki słąby to co mzna pwiedzieć o Prusie(Komplentnabeznadzieja?)
        • Gość: Chelsea Re: Stelmach to ciota! IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 15:51
          A co ty sie tak do Prusa przyczepiłeś?
      • Gość: luk Re: Stelmach to ciota! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 08:45
        Co do Stelmacha to wydaje mi się, że facet naprawdę umie dużo, o czym świadczy
        choćby fakt, że trzymają go w lidze włoskiej. Grałem trochę w siatkówkę i wiem,
        że rozgrywający nie ma lekkiego życia, szczególnie jeśli, jak ktoś słusznie
        zauważył, odbiór jest na poziomie jaki reprezentuje nasza kadra. Co do
        zarzutu,że rozgrywa tylko po skrzydłach, to popatrzcie na różnicę klas między
        naszymi skrzydłowymi i środkowymi,a dostaniecie odpowiedź, czemu Papkin i Murek
        mają cztery razy więcej roboty niż środkowi- są po prostu cztery klasy lepsi.
        Prawda jest jednak taka, że choćbysmy mieli najlepszych skrzydłowych na świecie
        to bez środka będziemy wciąż pod koniec drugiej dziesiątki na świecie. Jaką
        siłę reprezentują porządni środkowi pokazali nam Rosjanie. Żal było patrzeć na
        te wszystkie czapy. Na koniec jedna "wycieczka" personalna, wybaczcie nie moge
        się powstrzymać. Pan Gruszka powinien grać co najwyżej w polskiej drugiej
        lidze, na pewno zaś nie w reprezentacji. Chłop jak dąb, zasięg jak wiatrak, a
        gra szkoda pisać.Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców siatkówki.
        • Gość: Qba Re: Stelmach to ciota! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 14:00
          Istnieją też inne możliwości, nie tylko środek lub skrzydło, np: podwójna
          krótka, druga linia...
          • Gość: luk Re: Stelmach to ciota! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 14:42
            Zgadzam się w 100%, że istnieje krótka i podwujna krótka, ale do tych zagrań
            też potrzebny jest porządny środkowy (choćby po to by przy podwójnej stwarzać
            realne niebezpieczeństwo i wyciągnąć w górę blok). Prus to zawodnik świetny w
            bloku (ma wyczucie) ale krótka nie zawsze mu wychodzi. Podobnie Stancelewski. O
            Gruszce już pisałem wyżej. Nadzieja w młodych.
        • Gość: 44 Re: Stelmach to ciota! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 18:49
          zgadzam sie gruszka gra zle,a niekiedy wrecz fatalnie,szkoda mi go troche,bo co
          jak co ale warunki ma...
          • Gość: butterfl Re: Stelmach to ciota! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 13:13
            Niestety Gruszka to ma tylko i wyłącznie warunki... Mógłby być asem, ale nie
            jest... To niespełniona nadzieja polskiej siatkówki... Myślę, że ktoś popełnił
            błąd w szkoleniu... Za wcześnie wyjechał do Włoch... Tam się siatkarzy nie
            szkoli, a tylko eksploatuje... Powinien był zostać w kraju, jeszcze trochę
            podszkolić się i dopiero wtedy w świat...
            Stelmach jak wyjechał to już był niezły, a tam zdobywał nie technikę, a raczej
            doświadczenie i to było ok... Takie jest moje zdanie... Może nie jest wybitny,
            ale na pewno nie stracił na wyjeżdzie tak jak Gruszka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka