Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fantasy UEFA Champions League

12.09.12, 11:30
    en.uclfantasy.uefa.com/
    jak co roku pod tym samym adresem
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Fantasy UEFA Champions League 13.09.12, 14:00
        ale sporo się zmieniła! trzeba spróbować [Bartek]
      • wygrajlige_pomoc Re: Fantasy UEFA Champions League 13.09.12, 14:03
        Proszę by wszelkie tematy związane z tą grą były tylko w tym wątku.
        Inne wątki będę usuwał. Dzięki [Bartek]
        • Gość: Jimmy Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 17:31
          Mistrzowie Północy zapraszają
          Code to join this league is: 663845-425347
      • daniello3006 Re: Fantasy Liga Mistrzów 14.09.12, 22:47
        To jest darmowe?
      • Gość: nowytomek Fani z Polski IP: *.icpnet.pl 16.09.12, 22:29
        Zapraszam do prywatnej ligi Fantasy UEFA Champions League :
        1241285-439684
      • Gość: forester16 Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 09:46
        1223998-424934

AMBER GOLD zaprasza!
        Złota nie ma ale jest fajna zabawa :piwo:
        • Gość: jorg57 Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.12, 13:39
          zapraszam do Ligi+50 kod 1164238-438755
      • maticzi911 Re: Fantasy UEFA Champions League 18.09.12, 16:55
        Jaki macie skład? Ja wybrałem tak:
        Neuer
        Cole Alves Boanteg
        Lampart Denilson Błaszczykowski Pastore
        Hunteraar Mhiitaryan van Persie
      • Gość: marwi Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.static.betamed.3s.pl 19.09.12, 10:45
        ktoś próbował już robić zmiany po wczorajszych spotkaniach ?
        w zasadach jest opisana możliwość "Manager substitutions", zresztą już w poprzednim sezonie już tez taka możliwość była - tylko że ni jak ich nie idzie zrobić.

Powinno się dać na zakładce "latest points"...
        • wygrajlige_pomoc Re: Fantasy UEFA Champions League 19.09.12, 12:32
          @Marwi: ja próbowałem i nie zatwierdza mi ich... Coś im się pokiełbasiło. Może później się uda [Bartek]
          • Gość: doopa Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 13:07
            a dodatkowo wczoraj 40 min przed deadline'm nie dzialala strona... niestety, nie udalo mi sie zrobic ostatnich korekt ustawienia i jestem z punktami w plecy...
            • Gość: marwi Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.static.betamed.3s.pl 19.09.12, 13:56
              tak to jest jak się zmienia "dobre" na "jeszcze lepsze". z liga angielską w poprzednim sezonie było tak samo.
              • Gość: marwi Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.static.betamed.3s.pl 19.09.12, 15:04
                w końcu się udało zrobić zmiany. Udało im się zdążyć.
                • Gość: doopa Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 15:54
                  tak nie do konca... moj caly sklad zniknal...
                  • Gość: doopa Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 15:56
                    wiecie moze jak sie skontaktowac z organizatorami?
                    • wygrajlige_pomoc Re: Fantasy UEFA Champions League 20.09.12, 19:36
                      @doopa: jest podany kontakt mailowy do nich w zasadach: fantasy.support@uefa.com

widzę, że chyba nie zamknęli jeszcze 1. kolejki. [Bartek]
      • Gość: marwi Fantasy UEFA Europa League IP: *.static.betamed.3s.pl 20.09.12, 12:47
        en.uelfantasy.uefa.com/
        dla tych którym wciąż mało tego typu gier :)
      • Gość: jimmy53 Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 18:57
        witam
        wiecie moze gdzie zobaczyc składy kolegów z ligi?
        • Gość: seby Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.toya.net.pl 25.09.12, 21:14
          Nie wiem czy jest taka możliwość. Też nie widzę składów znajomych :(

Wiecie może jak aktywować dziką kartę ??? Nie widzę tej opcji w transferach.
          • wygrajlige_pomoc Re: Fantasy UEFA Champions League 25.09.12, 22:01
            Nie chcę narzekać, bo Wygraj Ligę nie jest wolna od niedociągnięć, ale coś jest nie halo w Fantasy CL. Zrobiłem zmianę po wtorku, przed środą a system jej nie uwzględnił. Były tylko automatyczne zmiany.
            To, że nie można zobaczyć innych składów.. myślę, że FCL nie zamknęła jeszcze kolejki. Pisałem na support, ale nie odpisali. [Bartek]
            • Gość: marwi Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.static.betamed.3s.pl 26.09.12, 10:38
              Zmiany pomiędzy wtorkiem a środą musiały być zrobione na zakładce "latest points" a nie "my team". Taka możliwość pojawiła się dopiero około 15 we wtorek. Mi wszystko się ładnie zmieniło i zatwierdziło.

a co do składów innych użytkowników to myślę, że dopiero nad tym pracują.
              zmienili troszkę w całym interfejsie przed tą edycją i podejrzewam że wciąż nad nim pracują.

możliwość zastosowania dzikiej karty pojawi się po wciśnięciu przycisku "make transfers" - wtedy na górze będzie "play wildcard".
              • Gość: seby Re: Fantasy UEFA Champions League IP: *.toya.net.pl 26.09.12, 17:17
                Zgadza się że zmiany w danej kolejce odbywają się w zakładce "latest points" a nie "My team", tak jak piszą w regulaminie.
                W "My team" ustala się tylko skład na daną kolejkę.
              • wygrajlige_pomoc Re: Fantasy UEFA Champions League 27.09.12, 15:42
                Dzięki @marwi i @seby za wyjaśnienie. [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka