Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jacek Zielinski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 00:12
    powaznie uszkodzil sciegno Achillesa, w poniedzialek operacja, w tej rundzie
    nie wyjdzie na boisko.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mmm Re: Jacek Zielinski IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 30.07.04, 00:29
        Wlasnie czytalem. Powazny cios dla Legii. Nie tylko daltego, ze go zabraknie,
        ale tez, ze stalo sie to tuz przed rozpoczaciem nowego sezonu. Bedzie musial
        Kubicki na rzesach chodzic, zeby ta dziure teraz zapchac.
        • Gość: Porter Re: Jacek Zielinski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 01:39
          Obawiam sie, ze sie nie da.
          • Gość: duch olabogi Re: Jacek Zielinski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:15
            duza strata... bardzo prawdopodobny koniec kariery...

ale trzymam kciuki za Pana Jacka, najbardziej OK gracza Legii
      • demkel Re: Jacek Zielinski 30.07.04, 07:16
        Myślę że już w żadnej nie wyjdzie.
        Chyba że jako trener.
        Wiem że głupio tak kogoś grzebać za życia, ale on już ma 37 lat i coraz częstsze
        kontuzje.
        Kibice Legii powinni pomyśleć nad jakimś uroczystym pożegnaniem "Ziela"
        • Gość: bazyliszek Re: Jacek Zielinski IP: *.chello.pl 30.07.04, 09:24
          wg mnie jeszcze wróci. 37 lat to nie jest wiek emeryta, zwłaszcza, że zawsze
          się oszczędzał. no i nie był utalentowanym juniorem, więc organizm ma jeszcze
          niewyjechany...
          • oregon1 Re: Jacek Zielinski 30.07.04, 10:42
            Niestety ale 37 to jest wiek emeryta, ale emeryci tez "dorabiają" więc może....
            • Gość: Cyfra Re: Jacek Zielinski IP: *.g.pppool.de 30.07.04, 12:00
              Wierze ze wszystko bedzie dobrze i zobaczymy za pare miesiecy p.Jacka w dobrej
              formie.Zycze szybkiego powrotu do zdrowia.

Serce w Pasy
      • Gość: Beret Spoko spoko, ja go zastąpie! IP: *.chello.pl 30.07.04, 10:41
        Nie ma się czym martwić, ja zastąpie Ziela, jestem obecnie w życiowej formie,
        wale codziennie na śniadanie połówkę żytniej i powstrzymam bez problemu tych
        wszystkich chłopców ze wsi. A tak poza tym to i tak zawsze byłem lepszy od
        Ziela, w ostatnim sezonie to ja łatałem wszystkie błędy kolegów, a inepochlebne
        opinie rozpuszczane wśród kibiców i w gazetach to sprawka zawistnych
        dziennikarzy.

pozdro
        Beret z Mławy
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka