adamus91 31.07.04, 10:21 Ja sie zastrzele tego Nowaka z Cracowi to mialem na ławce. A gral Giza i tylko 1 asyste chyba mial:( Jesli ktos z was mial podobnego pecha piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamus91 Re: Pech 31.07.04, 10:29 dzieki stary podnioslo mnie to na duchu stary. a jak myslisz na ktorego lepiej stawiac giza czy nowak z cracowi??? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
malwakus Re: Pech 31.07.04, 12:40 Wedlug mnie Giza. On gral rowno w zeszlym sezonie. Zreszta czesto gra z przodu. Mysle ze Nowakowi wyszedl ten mecz, choc jak bylo 4:0 to szczeze powiem - gral jak profesor. adamus91 napisał: > dzieki stary podnioslo mnie to na duchu stary. a jak myslisz na ktorego lepiej > stawiac giza czy nowak z cracowi??? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
lukelasko1 Re: Pech 31.07.04, 12:45 No coz, ja mialem Nowaka na rezerwie. Liczylem bardziej na Gize, bo gral dobrze w zeszlym sezonie, wedlug mnie w ogolnym rozrachunku w rundzie jesiennej Giza zdobedzie wiecej punktow niz Nowak. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
radek.real2 Re: Pech 31.07.04, 12:50 A ja miałem w Jednym składzie Gize i Nowak oraz Banie Odpowiedz Link Zgłoś
lukelasko1 Re: Pech 31.07.04, 12:52 Bardzo ladnie, ale wiesz, ze to bylo najwyzsze zwyciestwo Cracovii w tym sezonie? Bo watpie zeby byla w stanie powtorzyc to. Ale gratuluje. Boje sie tylko o ta kontuzje Bani. Odpowiedz Link Zgłoś