Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Van der Sar do Arsenalu???

01.06.01, 09:23
    Co bedzie z Dudkiem, zostanie w Holandii, przejdzie do Wloch, Hiszpanii, czy
    moze to tylko zagrywka psychologiczna wlodarzy "popularnych" kanonierow ;-]],
    aby panowie z Rotterdamu nie marudzili i zgodzili sie na transfer -kto wie??
    Mam nadzieje, ze Dudek nie zostanie wystrychniety na dudka.

Pzdr
    Obserwuj wątek
      • campo Re: Van der Sar do Arsenalu??? 01.06.01, 09:53
        :)Też o tym słyszałem.Za Van der Sara Juve chce 6,5 mln funtów,a Feyenoord za
        Dudka 10 mln. Wydaje mi sie że to nie zagrywka psychologiczna,a po prostu
        oszczednosc Arsenalu.Gdyby Seaman pozostał w Arsenalu bylby pierwszym
        bramkarzem,po co wiec wydawac kupe szmalu na rezerwowego bramkarza,przynajmniej
        tak mi sie wydaje.
        Pozdrawiam
        • lhp Re: Van der Sar do Arsenalu??? 01.06.01, 10:11
          odpowiedz kibica z forum arsenalu /juz je opanowalem/ ;-]]

Seaman = past it.
          Van der Saar = We'd never get him.
          Dudek = Almost had him but it's all gone quiet over there.

Pzdr
          • campo Re: Van der Sar do Arsenalu??? 01.06.01, 10:14
            Hm:)
            Wchodze na chata lhp.
            Pozdr.
      • Gość: s.j Re: Van der Sar do Arsenalu??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 14:59
        Moim zdaniem Dudek jest wart tych pieniędzy. A jeżeli Arsenal zastanawia się
        nad tańszym Van der Sarem, to tylko dowód na to, że Dudek jest zdecydowanie
        lepszym golkiperem. Na ich mjejscu nie zastanawiał bym się ani chwili. Van Der
        Sar nie nadaje się do ligi angielskiej, tam jes potrzebny ktoś kto ma jaja i
        potrafi bronić przebojowo. Jurek już to udowodnił i mam nadzieję, że Anglicy
        też wezmą to pod uwagę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka