Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

punkty Lewczuka

IP: *.play-internet.pl 03.12.13, 20:40
    Lewczuk zagrał cały mecz, a nie 45 minut, więc poproszę o 1 pkt więcej.
    Obserwuj wątek
      • Gość: PogromcaJełopów Re: punkty Lewczuka IP: 62.233.222.* 03.12.13, 22:01
        jełop jesteś i tyle,
        przeczytaj regulamin jełopie,
        za zadawanie głupich pytań powinni odejmować punkty ,
        • Gość: Midżi Re: punkty Lewczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 22:40
          Jełop to zbyt słabe określenie na takiego człowieka.
        • Gość: mick Re: punkty Lewczuka IP: *.play-internet.pl 03.12.13, 22:55
          Po pierwsze, jak sobie spojrzysz, o której był mój wpis, to zobaczysz, że było to prawie godzinę po meczu, a u Lewczuka "wisiał" tylko 1 pkt za występ, co obecnie jest już zmienione. Skoro widzę, że u większości zawodników punkty są już zliczone, a u któregoś coś nie gra, to chyba mogę to zasygnalizować.
          Po drugie, skoro już się tytułujesz "pogromcajełopów", to taka dobra rada, zacznij od siebie, napinaczu.
          • wygrajlige_pomoc Re: punkty Lewczuka 04.12.13, 10:57
            @mick: wiele razy pisaliśmy na forum, że nawet godzina może być jeszcz za krótko na aktualizację. Część drużyn może mieć zaktualizowane a część nie. Proszę kolejny raz o cierpliwość.

@pozostali: racja, że mick się zniecierpliwił, ale proszę bez takich słów. Wystarczy zwrócić uwagę

[Bartek]
          • Gość: PogromcaJełopów Re: punkty Lewczuka IP: *.ip.netia.com.pl 04.12.13, 12:28
            Kolego - to jak mam kogoś na rezerwie i nabił mi punktów, a podstawowy nie zagrał to też mam płakać do admina by mi punkty naliczał.
            No weź wyluzuj punkty są na koniec kolejki, a to co jest w trakcie -chyba logiczne, że może być obarczone jakimś błędem.
            • Gość: mick Re: punkty Lewczuka IP: *.ittmedia.pl 04.12.13, 13:07
              Zgadza się - błędy zawsze mogą się zdarzyć (np. nie policzona asysta czy jakaś kartka dla zawodnika) i tylko co do takiego ewentualnego błędu zgłosiłem wątpliwości. Co do rezerwowych - to jest trochę inna sprawa, bo wiadomo, że rezerwowy zapunktuje dopiero wtedy, gdy nie zagra ktoś z podstawowego składu i tu rzeczywiście trzeba poczekać, aż drużyny wszystkich zawodników ze składu rozegrają mecze. Dobrej dalszej zabawy życzę.
              • Gość: Midżi Re: punkty Lewczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.13, 20:46
                Człowiek, gdybyś czytał regulamin to bys tego tu nie zgłaszał.

Powiedz szczerze, lenistwo Cię powstrzymało przed tym, czy brak znajomości liter?
                • Gość: mick Re: punkty Lewczuka IP: *.ittmedia.pl 05.12.13, 08:12
                  Midżi - jeszcze raz napiszę, moim "grzechem" było tylko i wyłącznie to, że rzeczywiście za wcześnie o tym napisałem. Ale podam Ci i nny przykład - chyba 2 tygodnie temu jeszcze 2 dni po meczu Jagi Plizga nie miał odjętego punktu za żółtą kartkę, bo zostało to przeoczone, i też to zgłosiłem, mimo że miałem go w składzie. Tak więc to nie jest żadne parcie na punkty, bo wtedy akurat traciłem, tylko patrzenie, czy wszystko gra. Miłej zabawy.
      • Gość: krokodyl4444 Re: punkty Lewczuka IP: *.toya.net.pl 04.12.13, 23:30
        Myślę , że to forum jest fajne. Jak wracam z pracy zdołowany i zmęczony, to potem odpalam laptopa, wchodzę na forum wygraj ligę i humor mi wraca. Nawet moje córki (13 i 14 ) lat mają ubaw, czytając wpisy gamoni (pseudo graczy) nie znających regulaminu. Ja to z drugiej strony podziwiam administratorów za ich opanowanie. Ja to bym od razu puścił "wiązankę". Przypuszczam że są to "goście" chcący za wszelką cenę zdobyc jedną z głównych nagród. Dla mnie to jest fajna zabawa, moje najlepsze miejsce w generalce (wszystkie edycje Wygraj Ligę), to pozycja 3.256. A i tak się z tego cieszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka