Gość: tom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 23:29 jak kolarze podczas wyscigu sikaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spector1 Re: sikanie u kolarzy 15.08.04, 11:19 Na komende kapitana druzyny. Przystanek w ustronnym miejscu niedostepnym dla dziennikarzy. Kolarze innych druzyn tez dolaczaja sie. Kilka lat temu Armstrong zostal ukarany mandatem podczas TDF gdy zrobiono jemu i innym kolarzom zdjecia podczas postoju. Etykieta kolarska zabrania ataku w takim przypadku. Wprawdzie kolarze wiele litrow plynow ale organizm ich dziala zupelnie inaczej niz piwosza czy zwyklego kibica. Nawet podczas 6 godzinnego wyscigu nie ma potrzeby na przerwe bo wiekszosc plynow zuzywana jest na chlodzenie organizmu tj pocenie sie. Sklad napoju musi byc odpowiednio dobrany dla danego zawodnika. Np za malo soli w plynie to nacisk na pecherz moczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: sikanie u kolarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:01 W zeszłym roku w TdF Armstrong na zjeździe zrobił to w czasie jazdy , nie schodzac z roweru. Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: sikanie u kolarek 16.08.04, 10:33 Gość portalu: yeti napisał(a): > W zeszłym roku w TdF Armstrong na zjeździe zrobił to w czasie jazdy , nie > schodzac z roweru. No dobra, technicznie mozliwe. Ale w takim razie jak to robią kobitki? Pampersy? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: sikanie u kolarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:40 Bez kitu. Wyciagnął sprzęt, odwrócił się lekko na pobocze i zrobił co trzeba. Komentator pominał to milczeniem. A kobitki.. przychodzi mi na myśl jeden sposób ale nie powiem bo nie chcę się narażać forumowym damom. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: sikanie u kolarek 16.08.04, 10:42 Gość portalu: yeti napisał(a): > Bez kitu. Wyciagnął sprzęt, odwrócił się lekko na pobocze i zrobił co trzeba. > Komentator pominał to milczeniem. A kobitki.. przychodzi mi na myśl jeden > sposób ale nie powiem bo nie chcę się narażać forumowym damom. pzdr. No nie, chyba nie chcesz powiedzieć, że zdejmuja siodełko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: sikanie u kolarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:44 To nie ja, to on!!!! Odpowiedz Link Zgłoś