Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

THORPEda na zdjęciach

IP: *.eu.org 15.08.04, 17:39
    ALE NADĘTY BUFON
    Obserwuj wątek
      • Gość: IZUNIA Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:43
        JEST REWELACYJNY
        • Gość: gosc Re: THORPEda na zdjęciach IP: 61.1.85.* 15.08.04, 21:29
          i chyba lubi polskie dziewczyny...:)
          meganthorpe.topcities.com/before/files/mi3.jpg
          • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.pl / *.enterpol.pl 17.08.04, 05:56
            To chyba jakas Polko-Chinka
      • Gość: rafson Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.eu.org 15.08.04, 17:46
      • Gość: hazio jest cudowny mmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 13:06
        • Gość: kan_z_oz Re: jest cudowny mmm... IP: *.mega.tmns.net.au 16.08.04, 13:41
          Thorpe byl pod ogromna presja w wyscigu na 400m. Nie byl zakwalifikowany
          poczatkowo do Ekipy Olimpijskiej ze wzgledu na falstart w eliminacjach. Byla
          ogromna presja ze strony prasy i telewizji by zawodnik, ktory sie
          zakwalifikowal ustapil mu miejsca w druzynie. Tak sie tez stalo. Wyobraz sobie
          jaka mial na sobie presje i co by sie stalo gdyby zdobyl co innego niz zloto?
          Oz ma w tym roku najsilniejsza ekipe plywakow, jaka kiedykolwiek wystawili. Tak
          wiec i Thorpe musial walczyc w eliminacjach. Wyglad naprawde nie mial znaczenia
          i nie ma opinii 'Bufona' w Oz Land.
          Pzd
      • Gość: janusz Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.netspace.net.au 17.08.04, 03:11
        Gdybys zdobyl tyle medali co on tez bys sie nadymal. Poza tym bufonem to on nie
        jest. Bardzo mily i inteligentny chlopak.
      • Gość: Ewa Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 08:55
        Dla mnie zawsze był wielki !!!1
        • Gość: silver Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:06
          moim zdaniem jest rewelacyjny.wygrywa wszystko.niesamowite.nigdy nie ogladalam
          plywania, a teraz czekam na thorpa:)
          a poza tym to moim zdaniem nie koniecznie jest bufonem-czytalam na jego str o
          tym,ze zalozyl jakas fundacje dla dzieci. a ma tylko 22lata(!)
      • Gość: xxx Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:19
        On jest boski!!!!!!
      • Gość: Paulinka Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:37
        On jest po prostu cudem! Jest piekny, wysportowany ze ho ho! co tu duzo gadac
        no jest boski i tyle! i jeszcze jaki tors;) mmmmmmm
      • fioletka Uwielbiam go 17.08.04, 22:56
        Po Otylii to mój największy idol wśród pływaków i pływaczek :)
      • Gość: monia Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.azoty.pulawy.pl 18.08.04, 08:12
        Facet ma wspaniałą technikę, dzięki czemu wygrywa. Jak dla mnie jest super.
        • Gość: leelee Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:09
          ma cos w sobie... co nie dziewczyny:)
        • Gość: fiolka thorpe rzadzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 00:19
          THORPE JEST NAJLEPSZYm plywakiem na swiecie, i ma takie cialo mmmm...
      • Gość: Smok Re: THORPEda na zdjęciach IP: 213.17.236.* 18.08.04, 19:43
        Sam jesteś nadęty bufon. Co możesz powiedzieć o nim, nawet go nie znając. Jesteś
        beznadziejny.
        • Gość: mike Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:11
          tak najlepiej powiedzmy:wszyscy sa beznadziejni...luz ludzie. kazdy moze
          wyglosic wlasna opinie. osobiscie uwazam,ze thorpe jest niesamowity...szkoda ze
          wczoraj tylko braz...
      • Gość: Kalina Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 20:03
        Ian Thorpe jest najlepszy!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kasia Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 20:05
        jest słodki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: leelee Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:40
          hmm ale co w nim takiego jest? normalnie jak wchopdzi to zawsze taki jakby kij
          polknal..nie rozumiem. mi sie tez podoba i mnie to dziwi:)
      • Gość: K@chen Re: THORPEda na zdjęciach IP: 195.205.76.* 19.08.04, 22:13
        Jest boski, bóg powrócił na Olimp, dlaczego mieszkam zdala od takiego
        przystojniaka? Tak się do niego przytulić, on cię obejmuję... ech, co za
        uczucie :>
      • Gość: nina Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.petrus.com.pl 20.08.04, 09:23
        wydaje mi się, że odkryłam przyczynę faktu, że nikt nie może się oprzeć czarowi
        australijskiego pływaka. Według mnie całą tajemnicą jest jego strój pływacki.
        Jego kostium jest oryginalny i przez to Ian na starcie i w wodzie wygląda
        niezwykle kusząco (mmmm...). Wyobraźcie go sobie w zwykłych kąpielówkach-
        wygląda jak wszyscy pływacy.

Uwielbiam Ian'a Thorpe'a jako doskonałego sportowca, ale nie rozumiem
        fascynacji jego ciałem (w tej konkurencji zdecydowanie przegrywa z np.
        pływakami południowoafrykańskimi)
        • kan_z_oz Re: THORPEda na zdjęciach 20.08.04, 11:59
          Gość portalu: nina napisał(a):

> wydaje mi się, że odkryłam przyczynę faktu, że nikt nie może się oprzeć
          czarowi
          >
          > australijskiego pływaka. Według mnie całą tajemnicą jest jego strój pływacki.
          > Jego kostium jest oryginalny i przez to Ian na starcie i w wodzie wygląda
          > niezwykle kusząco (mmmm...). Wyobraźcie go sobie w zwykłych kąpielówkach-
          > wygląda jak wszyscy pływacy.
          >
          > Uwielbiam Ian'a Thorpe'a jako doskonałego sportowca, ale nie rozumiem
          > fascynacji jego ciałem (w tej konkurencji zdecydowanie przegrywa z np.
          > pływakami południowoafrykańskimi)

Fascynacja cialem; ma stope rozmiaru 16. Bardzo go lubie, nie jest bufonem ale
          plywa w 'pletwach'. To jego 'czuly' punkt i nie lubi mowic na ten temat.
          Pzd z Sydney
          • Gość: silver Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:52
            jest ok. szkoda, ze juz koniec...
            • Gość: leelee Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:44
              thorpe, we miss you
              • Gość: Laska-grubaska Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 22.08.04, 22:56
                Czy wiecie może czy Thorpe nadal chodzi z Kingš Burzš?

P.S.Ale z niej szczę?ciara.
      • Gość: mallice Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.gryfnet.szczecin.pl 30.09.04, 21:01
        Rafson!!! sam jesteś "nadęty bufon". Nie dosięgasz Ianowi nawet do pięt, więc
        nie komentuj!!! IAN THORPE JEST BOSKI!!!!
      • natalie271 Re: THORPEda na zdjęciach 02.10.04, 07:23
        Gość portalu: RAFSON napisał(a):

> ALE NADĘTY BUFON
      • Gość: muszka_13 Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.chello.pl 04.11.04, 15:34
        on jest boski!!!!!!!!I wcale nie jest nadętym bufonem!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka