Gość: RAFSON IP: *.eu.org 15.08.04, 17:39 ALE NADĘTY BUFON Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IZUNIA Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:43 JEST REWELACYJNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: THORPEda na zdjęciach IP: 61.1.85.* 15.08.04, 21:29 i chyba lubi polskie dziewczyny...:) meganthorpe.topcities.com/before/files/mi3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super DidżeJ Heniu Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.pl / *.enterpol.pl 17.08.04, 05:56 To chyba jakas Polko-Chinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kan_z_oz Re: jest cudowny mmm... IP: *.mega.tmns.net.au 16.08.04, 13:41 Thorpe byl pod ogromna presja w wyscigu na 400m. Nie byl zakwalifikowany poczatkowo do Ekipy Olimpijskiej ze wzgledu na falstart w eliminacjach. Byla ogromna presja ze strony prasy i telewizji by zawodnik, ktory sie zakwalifikowal ustapil mu miejsca w druzynie. Tak sie tez stalo. Wyobraz sobie jaka mial na sobie presje i co by sie stalo gdyby zdobyl co innego niz zloto? Oz ma w tym roku najsilniejsza ekipe plywakow, jaka kiedykolwiek wystawili. Tak wiec i Thorpe musial walczyc w eliminacjach. Wyglad naprawde nie mial znaczenia i nie ma opinii 'Bufona' w Oz Land. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.netspace.net.au 17.08.04, 03:11 Gdybys zdobyl tyle medali co on tez bys sie nadymal. Poza tym bufonem to on nie jest. Bardzo mily i inteligentny chlopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 08:55 Dla mnie zawsze był wielki !!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:06 moim zdaniem jest rewelacyjny.wygrywa wszystko.niesamowite.nigdy nie ogladalam plywania, a teraz czekam na thorpa:) a poza tym to moim zdaniem nie koniecznie jest bufonem-czytalam na jego str o tym,ze zalozyl jakas fundacje dla dzieci. a ma tylko 22lata(!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:19 On jest boski!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:37 On jest po prostu cudem! Jest piekny, wysportowany ze ho ho! co tu duzo gadac no jest boski i tyle! i jeszcze jaki tors;) mmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
fioletka Uwielbiam go 17.08.04, 22:56 Po Otylii to mój największy idol wśród pływaków i pływaczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.azoty.pulawy.pl 18.08.04, 08:12 Facet ma wspaniałą technikę, dzięki czemu wygrywa. Jak dla mnie jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leelee Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:09 ma cos w sobie... co nie dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka thorpe rzadzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 00:19 THORPE JEST NAJLEPSZYm plywakiem na swiecie, i ma takie cialo mmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Re: THORPEda na zdjęciach IP: 213.17.236.* 18.08.04, 19:43 Sam jesteś nadęty bufon. Co możesz powiedzieć o nim, nawet go nie znając. Jesteś beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:11 tak najlepiej powiedzmy:wszyscy sa beznadziejni...luz ludzie. kazdy moze wyglosic wlasna opinie. osobiscie uwazam,ze thorpe jest niesamowity...szkoda ze wczoraj tylko braz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 20:03 Ian Thorpe jest najlepszy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 20:05 jest słodki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leelee Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:40 hmm ale co w nim takiego jest? normalnie jak wchopdzi to zawsze taki jakby kij polknal..nie rozumiem. mi sie tez podoba i mnie to dziwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K@chen Re: THORPEda na zdjęciach IP: 195.205.76.* 19.08.04, 22:13 Jest boski, bóg powrócił na Olimp, dlaczego mieszkam zdala od takiego przystojniaka? Tak się do niego przytulić, on cię obejmuję... ech, co za uczucie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.petrus.com.pl 20.08.04, 09:23 wydaje mi się, że odkryłam przyczynę faktu, że nikt nie może się oprzeć czarowi australijskiego pływaka. Według mnie całą tajemnicą jest jego strój pływacki. Jego kostium jest oryginalny i przez to Ian na starcie i w wodzie wygląda niezwykle kusząco (mmmm...). Wyobraźcie go sobie w zwykłych kąpielówkach- wygląda jak wszyscy pływacy. Uwielbiam Ian'a Thorpe'a jako doskonałego sportowca, ale nie rozumiem fascynacji jego ciałem (w tej konkurencji zdecydowanie przegrywa z np. pływakami południowoafrykańskimi) Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: THORPEda na zdjęciach 20.08.04, 11:59 Gość portalu: nina napisał(a): > wydaje mi się, że odkryłam przyczynę faktu, że nikt nie może się oprzeć czarowi > > australijskiego pływaka. Według mnie całą tajemnicą jest jego strój pływacki. > Jego kostium jest oryginalny i przez to Ian na starcie i w wodzie wygląda > niezwykle kusząco (mmmm...). Wyobraźcie go sobie w zwykłych kąpielówkach- > wygląda jak wszyscy pływacy. > > Uwielbiam Ian'a Thorpe'a jako doskonałego sportowca, ale nie rozumiem > fascynacji jego ciałem (w tej konkurencji zdecydowanie przegrywa z np. > pływakami południowoafrykańskimi) Fascynacja cialem; ma stope rozmiaru 16. Bardzo go lubie, nie jest bufonem ale plywa w 'pletwach'. To jego 'czuly' punkt i nie lubi mowic na ten temat. Pzd z Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:52 jest ok. szkoda, ze juz koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leelee Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:44 thorpe, we miss you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laska-grubaska Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 22.08.04, 22:56 Czy wiecie może czy Thorpe nadal chodzi z Kingš Burzš? P.S.Ale z niej szczę?ciara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallice Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.gryfnet.szczecin.pl 30.09.04, 21:01 Rafson!!! sam jesteś "nadęty bufon". Nie dosięgasz Ianowi nawet do pięt, więc nie komentuj!!! IAN THORPE JEST BOSKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalie271 Re: THORPEda na zdjęciach 02.10.04, 07:23 Gość portalu: RAFSON napisał(a): > ALE NADĘTY BUFON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszka_13 Re: THORPEda na zdjęciach IP: *.chello.pl 04.11.04, 15:34 on jest boski!!!!!!!!I wcale nie jest nadętym bufonem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś