Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Janas nie chce Frankowskiego

• Gość: KIBIC POLSKI Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: *.wm.net 17.08.04, 11:27
        JANAS TY CHYBA MASZ COS POD SUFITEM NIE TAK.NAPASTNIKA ROZLICZA SIE ZE
        ZDOBYTYCH GOLI,UWARZASZ ZE NIEDZIELAN ALBO RASIAK SA LEPSI OD FRANKA TO SIE
        GRUBO MYLISZ.I NIE MASZ POJECIA O PILCE.A CO POWIESZ NA TEMAT GOLINSKIEGO TEZ
        BYS TE JEGO SYTUACJE WYKORZYSTAL IDIOTO.
        • Gość: ZIBI Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: *.wm.net 17.08.04, 11:32
          ZGADZAM SIE Z TOBA PANIE KOLEGO,TEN BARAN NIECH POLUJE NA WROBLE A NIE BIERZE
          SIE ZA POWARZNA SPRAWE.JANAS PAKUJ STRZELBY I WYNOCHA.
      • Gość: mody Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:33
        Polska gola
      • Gość: kaczka Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: *.net 17.08.04, 12:58
        to wez czlowieku po wiedz na hu... ci Rasiak?to dopiero patalach
        • Gość: Mr Hankey JANAS, BONIEK, LISTKIEWICZ to blazny IP: *.estec.esa.int 17.08.04, 13:15
          a SZEWINSKA to robot :P
        • Gość: Paweł Janas Re: IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 13:36
          Po uważnym wsłuchaniu się w głosy obecne na tym forum bardzo przepraszam
          wszystkich za moją indolencję oraz oświadczam ,iż w dniu dzisiejszym podaję się
          do dymisji. Wszystkim kibicom dziękuję za owocną współpracę oraz mam
          nadzieję ,że mój następca będzie bardziej rozgarnięty ode mnie.
      • Gość: m_g11 Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:33
        Janas to dupek. Skoro Frankowski strzela bramki to znaczy że wie jak się
        zachować pod bramką.Na pewno więcej zdziała niż inni.
      • Gość: andy Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:42
        Gdyby Janas grał w Wiśle to po 5 min dostałby zadyszki od fajek!!!
      • pyzakov Re: Janas nie chce Frankowskiego 17.08.04, 13:50
        Niestety z Janasem napewno nie zobaczymy naszej kadry w Niemczech(chyba, że na
        sparingach). Po pierwsze tylko durnie graja ustawieniem 1-4-2-3-1. Nawet
        ostatnie ME pokazały, że ten styl gry jest bardzo złym pomysłem, bo tylko
        Holendrzy zagrali przyzoicie, ale oni mają van Nisterlooya. W Polsce nie ma
        napastnika, który sam bby potrafił strzelić kilku bramek!!! Dlatego w ataku
        powini grać Żuraw i Franek.
        Po drugie kadra powina być oparta na graczach Wisly, tylko na Boga niech Janas
        nie każe im się bronić. Niech zagraja podobnie jak z Realem i będzie OK. Jeśli
        w kadrze będzie nawet 5-7 Wislaków to będą grali piłki ćwiczone przez cały rok
        w Wiśle, a nie przez tydzień i to jeszcze pod okiem Janasa. Powołanie Rasiaka
        to paranoja. Jeśli Niedzielan ma chociaż szybkość i to można wykorzystać to
        Rasiak nie ma kompletnie nic bo główek z Anglikami nie wygra!!! :(
        Na koniec moja kadra:
        ustawienie 1-4-4-2
        Dudek
        Baszczyński, Głowacki, Kłos(Bąk), Rząsa
        Gorawski(Smolarek), Szymkowiak, Mila, Krzynówek
        Żurawski, Frankowski
      • Gość: oce Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:58
        Umiejętności Janasa pozwoliłyby strzelić, ale do własnej bramki. Na szczęście
        jest trenerem kadry a już się przyzwyczailiśmy się do takich „trenerów”.
        • Gość: Flu1d Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:40
          szkoda że nie ma Frankowskiego, szkoda że nie ma Smolarka, wierzmy w powołanych
          do kadry, może Niedzielan się przebudzi, może Rasiak nas zaskoczy, wierzę w
          chłopaków bo oni chcą grać i wygrać, chcę zobaczyć naszych w Niemczecj na MŚ, a
          mam nadzieję że po meczu z Danią Janas odejdzie z twarzą i się poda do dymisji,
          nie znam chłopa i nie mam nic do niego osobiście, ale za pracę jaką wykonuje
          bierze pieniądze, a jak się coś robi i nie ma efektu to się takiego człowieka
          zwalania, nie jestem kibicem ani Lecha ani Legii ani Wisły, ale chętnie obejrze
          dobrych piłkarzy z tych klubów w kadrze, mogą przegrać ale niech pokażą wole
          walki i zejdą z boiska z podniesioną głową
        • piotr33k2 Re: Janas nie chce Frankowskiego 17.08.04, 14:40
          jak janas grał w piłke to grało sie "chodzonego" a nie prawdziwą szybka i
          twardą piłke gdzie nie ma nic czasu i na nic miejsca , u nas w lidze już sie
          nawet "chodzonego" nie gra i pod tym wzgledem jest wyrażny postęp.
      • Gość: piok Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: *.crowley.pl 17.08.04, 17:35
        janas ty głupi bucu i chamie. jestes osobą publiczną i powinieneś się
        zastanowić co i o kim mówisz. Jeśli nie franek to kto? - rasiak - chyba
        żartujesz ten gościu tak szybko jak przeszedł do Sieny ( co to za klub) tak
        szybko z niej wyleci, niedzielan - może bo talent ma, ale chyba nie tym razem,
        kiedy on ostanio grał?
        gdzie jest Smolarek.
        KASPERCZAK NA SELEKCJONERA,- JaNAS WON od koryta
        • Gość: cyg@nek Jak to miło wrócić na forum. IP: *.enformatic.pl 17.08.04, 23:22
          Kibicuję Wiśle, ale nie jestem bezkrytyczny w stosunku do jej zawodników.
          Uważam np. że Szymkowiak nie nadaje się do gry z mocnym przeciwnikiem, bo jest
          o półtorej sekundy spóźniony ze swoimi podaniami i przez to rozszyfrowany.
          Dobry jest na San Marino i Odrę Wodzisław, ale na Danię i Anderlecht - to już
          nie.
          Wypowiedzi Janasa nie czytałem, ale po waszych komentarzach czytać nie muszę i
          nie chcę.
          Koniec wstępu. Przechodzę do Franka.
          Logika Janasa jest porażająca. Nie będzie powoływał zawodnika, który
          wykorzystuje podania i strzela bramki. No to lepiej powołać zawodnika, który
          nie otrzymuje podań i nie strzela bramek albo takiego który otrzymuje podania i
          też nie strzela bramek.
          Możnaby powołać takiego, który nie otrzymuje podań i strzela bramki, tylko, że
          takich nie ma. Pozostaje więc tylko jedna możliwość: bramki powinny strzelać
          się same z naszej przewagi w polu. W tym celu najlepiej przekupić obrońców
          przeciwnika-NIECH WALĄ SAMOBÓJE!
          Wywód Janasa jest równie mądry jak logika trenera Portugalczyków na ME: jak
          grał Pauletta-bramki nie padały; jak Paulettę zastępowali inni napastnicy-
          bramki padały; wszystko stało się janasne przed finałem-zagra Pauletta, bo
          wspaniale POMAGA DRUŻYNIE! I dzięki takiej "pomocy" Pauletty Portugalia
          przerżnęła. Na dodatek ten beznadziejny Charisteas nic nie pomagał drużynie,
          tylko strzelał bramki, a Rehagel jest durniem, bo kto by powoływał napastnika,
          który zamiast pomagać drużynie-strzela bramki? Tylko idiota!
          My takich cymbałów jak Rehagel nie mamy. My mamy Janasa!
          Był taki piłkarz-Gerd Mueller. Mówili o nim, że do niczego się nie nadaje. Ani
          techniki, ani dynamiki, ani szybkości. Taki niedźwiedź. On tylko stał w polu
          karnym i strzelał bramki. Cholernie dużo ich nastrzelał, bo Niemcy nie mieli
          Janasa.
          Kryszałowicz jak nastrzelał, to przestał być powoływany, Franek strzela, więc
          precz od reprezentacji. Rasiak pudłuje albo pozwala się wyprzedzać obrońcom
          będąc sam na sam z bramkarzem-O! ten jest w sam raz!
          Nie wiem czy Franek powinien grać w reprezentacji, ale wiem, że Janas powinien
          NATYCHMIAST! zostawić reprezentację w spokoju. Dlaczego? Bo, wbrew pozorom,
          jeszcze wiele jest do spi@rdolenia, a on to potrafi!
          Co by tu jeszcze spieprzyć Panowie? Co by tu jeszcze...?
      • Gość: porter Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: 195.85.209.* 18.08.04, 01:41
        to paranoja
      • Gość: maciek Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: *.client.comcast.net 18.08.04, 03:57
        a coz ten kutas moze madrzejszego wymyslec po miesiecznym chlansku i waleniu
        panienek w Chicago? Cos wiem na tan temat, bo widzialem tego dupka wchodzacego
        do hotelu....A jego usatawienie z 1 napastnikiem na szpicy w postaci takiego
        cieniasa jak Rasiak-onaldo moze przyniesc tylko jedno: 0 punktow w jesiennych
        meczach eliminacji. I TYM SPOSOBEM TEN PALANT - JANAS WYLECI. A MY ZNOW
        BEDZIEMY BUDOWAC KADRE NA ME. ITAK W KOLO MACIEJU....
        • piotr33k2 Re: Janas nie chce Frankowskiego 18.08.04, 10:34
          żeby było jasne nikt tu nie twierdzi że frankowski powinien byc pewniakiem i
          podstawowym napastnikiem reprezentacji ale całkowite pomijanie go i brak nawet
          na ławce rezerwowych jest karygodnym i niedopuszczalnym błędem.
      • Gość: loco JANAS-WRACAJ DO WRONEK, PIJAKU!!! IP: *.chello.pl 20.08.04, 12:45
        Musialem kilka dni odsapnac... ufff, teraz moge komentowac. Tak na chłodno
        wynika, ze Janas promuje zawodnikow z ktorymi kiedys mial cos do czynienia lub
        ma jakis uklad (mozliwe ze finansowy, ale tego nie moge byc pewny). Taki np.
        Lewandowski - co on potrafi? ile razy go widze w skladzie reprezentacji, to sie
        zastanawiam czy nie ma (nawet w polskiej lidze) lepszego, szybszego,
        mądrzejszego (o to nie trudno), lepiej wyszkolonego technicznie i młodszego
        zawodnika?
        Czy nie lepiej zainwestowac czas w młodych, ktorzy w Stanach pokazali jak
        nalezy grac, niz powolywac do kadry starych, ktorzy sie juz dorobili na
        zachodzie, czy w Grecji i za te grosze ktore zarabiaja w kadrze grac po prostu
        nie chca lub nie potrafia sie zmobilizowac.
        Dudek - przereklamowany, jakis zagubiony, trzesacy dupa czy zagra w nastepnym
        meczu Liverpool'u...
        Mozna by tak wyliczać, ale po co! Janas nie ma koncepcji, zaraz okaze sie ze
        winny jest upał albo olimpiada, a reprezentacja jak dostawała w dupę, tak
        będzie dostawać, ale tym razem to juz chyba nawet od Wysp Owczych...
        Co na to Misio Listkiewicz? Jak był pionkiem, tak nim zostanie! Coraz blizej do
        nichlubnych tradycji Dziurowicza seniora i jego kliki...
        Smutne to ale prawdziwe... :(
        • Gość: Cyfra Re: JANAS-WRACAJ DO WRONEK, PIJAKU!!! IP: *.g.pppool.de 20.08.04, 17:58
          Gość portalu: loco napisał(a):
          Co na to Misio Listkiewicz? Jak był pionkiem, tak nim zostanie! Coraz blizej do
          >
          > nichlubnych tradycji Dziurowicza seniora i jego kliki...
          > Smutne to ale prawdziwe... :(

Co Ty piszesz!S.P.Dziurowicz przy Listkiewiczu to aniol i uosobienie
          muczciwosci.
          Listkiewicz idzie na zywca ,bez zadnych skrupulow i z nikim i z niczym sie nie
          liczy!
      • Gość: Grzegorz Re: Janas nie chce Frankowskiego IP: *.158.108.38.Dial1.Chicago1.Level3.net 23.08.04, 17:48
        Bez urazy , sadze ze trener Janas jest zaslepiony lub ma zwiazane rece . Tzw.
        zmiennicy w ostatnich konfrontacjach okazali sie bardziej wartosciowymi
        graczami niz pilkarze z pierwszego skladu. Bylo to bardzo widoczne nawet dla
        laikow.Wiec ile meczow musi trener przegrac aby Go oswiecilo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka