Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Starty Polaków we wtorek

IP: *.marketscore.com / *.ia3.marketscore.com 17.08.04, 13:11
    sledze olimpiade z hiszpanii, gdzie mieszkam od 23 lat. tutaj neduzo mowi
    si4e o polakach, wiec probuje sie dowiedziec czegos za posednictwem
    internetu. dziekuje za informacje. zobaczymy, czy otylia powtorzy sukces po
    poludniu. czekam z niecierpliwoscia na lekkoatletyke.zycze duzo szczescia i
    sukcesow naszym sportowcom.magda aguilar.
    Obserwuj wątek
      • Gość: SEBA Re: Starty Polaków we wtorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:38
        LICZĘ NA MEDAL ROBRTA KRAWCZYKA RACZEJ BĘDZIE ZŁOTO
        • Gość: BR7 wtorek dniem idityzmu Polskich olimpijczyków...... IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.08.04, 03:17
          Najpierw dwóch palantów w żeglarstwie wygrywa pierwszy wyścig ale zostają
          zdyskwalifikowani za brak głupich kamizelek ratumkowych na pokładzie, potem
          Krawczyk w Judo przegrywa walkę o finał (czyli minimum srebrny medal) decydując
          się na idiotyczny atak na przeciwnika na 5 sekund przed kóncem walki mimo iż do
          tego momentu prowadził i wystarczyło mu po prostu dowieźć spokojnie wynik do
          końca walki, a tak dał się skontrować i przegrał sekundę przed końcem walki
          (moim zdaniem totalny brak myślenia w jego wykonaniu) a na koniec jeszcze nasi
          siatkarze zachłuśnięci wygraną z Serbią i wygraniu pierwszego seta z Grecją
          osiedli na laurach i gładko przegrali trzy kolejne sety no spory udział też
          miał trener Gościniak , uparcie do końca trzymający na parkiecie beznadziejnie
          grającego w tym meczu Gabrycha....

Szkoda tylko trochę pływaków spisali się dzisiaj na prawdę świetnie i tylko
          szczęścia zabrakło do medali, ale oni akurat wykonali zakładany plan ponad
          normę czego nie można powiedzieć o pozostałych............
      • Gość: Ajven Re: Starty Polaków we wtorek IP: 213.241.2.* 17.08.04, 15:10
        dzięki Madziu że wirzysz w Polaków. Po tylu latach na emigracji nadal
        kibicujesz naszym. Powiem Ci że w klasyf. medalowej wszechczasóe polacy są
        lepsi od Hiszpanów. pa andajven@icqmail.com
      • Gość: kij Re: Starty Polaków we wtorek IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 15:17
        Madziu nie wiedzialem, że ludzie w twoim wieku, jeszcze interesuja sie sportem,
        jestem takze pod wrażeniem, że potrafisz obslugiwac się komputerem i wiesz co
        to internt. Szczerze gratuluje.
        • Gość: ws bezczelna ta disiejsza mlodziezwtorek IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.04, 17:21
          Synku, ja pewnie jestem w podobnym wieku co Madzia ale internetem potrafie sie
          poslugiwac pewnie nie gorzej ty.
          Ja zarabiam na zycie miedzy innymi projrktowaniem stron internetowych.
          A twoje umiejetnosci pewnie ograniczaja sie pisania glupawych postow na forach.
        • Gość: Ida nie wiesz, co napisać, to NIE PISZ, dobrze? IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 17.08.04, 20:56
          kij - nie wiem, ile masz lat, ale jesteś nie dość, że idiotą, to jeszcze
          bezczelnym. Mam nadzieję, że minie Ci z wiekiem :P
      • Gość: kij Re: Starty Polaków we wtorek IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 15:19
        Madziu zdziwsz sie ale w Polsce też niewiele sie mówi o Hiszpanach, dziwny jest
        ten świat:)
        • Gość: ws Olimpiada narodowych autystow IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.04, 17:18
          Ja sledze olimpiade z Niemiec, gdzie mieszkam od 20 lat.
          W Niemczech nikt sie nie interesuje ani wystepami Polakow ani Hiszpanow.
          Chyba ze akurat ze ci akurat walcza z Niemcami.
          Tak to z tymi olimpiadami jest.
          Ludziom sie wydaje, ze jak ich rodak staje na najwyzszym podium i graja mu
          mazurka abrowskiego to patrzy na to caly swiat.
          Nieprawda! Tylko Polacy patrza na to (no i jeszcze moze rodacy tych sportowcow,
          ktorzy zajeli drugie i trzecie miejsce).
          Chyba ze chodzi o bieg na 100m, maraton i pare innych, najpopularniejszych
          dyscyplin.
          Owszem, zwyciestwa Korzeniowskiego to i w Niemczech pokazywali ale to chyba
          dlatego, ze chody to dlugo trwaja i nadaja sie dobrze do zapychania dziur w
          olimpijskim programie sprawozdawczym, no i paru Niemcow tez startowalo.
          • Gość: blow Re: Olimpiada narodowych autystow IP: *.acn.pl 17.08.04, 22:40
            No tak, jeśli dla ciebie maraton jest jedną z najpopularniejszych dyscyplin, to
            tylko pozazdrościć wyboru. Jeśli grany jest Mazurek Dąbrowskiego, czy
            jakikolwiek inny hymn państwowy, to cały świat na to patrzy, bo jest to element
            igrzysk, powiem więcej, dekoracja jest jednym z ważniejszych momentów na
            igrzyskach... No, chyba, że włącza się telewizor tylko i wyłącznie na
            maraton.... tak na marginesie, to niemcy niewiele pokazują jak na razie na tych
            igrzyskach... pewnie cała nadzieja ichnia w gołodupcu lobbingerze...
            pozdrówki
      • Gość: WIEJSKI GŁUPEK a ja madziu to jestem mocno zdziwiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:26
        a ja madziu to jestem mocno zdziwiony ze po tylu latach wolnych od polskiej
        głupoty i zawisci jeszcze potrafisz mówic po polsku, i ze jeszcze cie ten
        gówniany kraj interesuje, naprawde az dziw bierze..... ja po tylu latach na
        pewno juz zapomniałbym o tym syfie, ba nawet zapomniałbym polskiego jezyka, no
        ale skoro ciebie to podnieca.....
      • Gość: Angol Re: Starty Polaków to jedna wielka nédza... IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.08.04, 17:30
        Dno i wodorosty (z jednym dotychczas wyjtkiem).
        • Gość: Grem Re: Starty Polaków to jedna wielka nédza... IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 18.08.04, 00:10
          a twoj poziom nawet Im nie dorownuje...
      • Gość: David desde el Nor Re: Starty Polaków we wtorek IP: 5.5.* / 80.58.49.* 17.08.04, 17:33
        hola Madzia

hja tez mieszkam w Hiszpanii, prawie od urodzenia. Tak jak ty sledze polski
        sport dzieki informacjiom gazety wyborczej. Szkoda ze eurosport nie bedzie nada
        wal mecz Polski z Grecjia

Que disfrutes de los, esperemos....muchos exitos de los deportistas polacos.

David
        • Gość: Krzysztof Kolumb David Impostor IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.08.04, 20:06
          Lzesz jak najety, Davidzie z Kelc
      • Gość: realista Re: Starty Polaków we wtorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:38
        wedlug ankiety w necie, 50 procent ludzi stawia na 15 medali zdobytych przez
        Polakow na olimpiadzie. chyba ogladam inna olimpiade.stawiam na 5 medali. i tak
        nasi w TVP znajda milion wymowek i wyjdzie na to ze te kilka medali to
        wspanialy sukces. szkoda ze Otylia nie gra w siate, walczy w judo i strzela z
        pistoletu, wtedy bysmy byli na rowni z chinami
        • Gość: blow Re: Starty Polaków we wtorek IP: *.acn.pl 17.08.04, 22:44
          igrzyska się dopiero zaczynają... :) optymizmu trochę... może do dziesięciu uda
          się dociągnąć... w końcu jest jeszcze korzeniowski, kusznierewicz,
          korzeniowski, kusznierewicz, sposób, korzeniowski...
      • Gość: jachu co za dzien.. IP: *.sg.fr.studentenwohnheim-bw.de 17.08.04, 22:46
        ja rozumiem wtope krawczyka w ostatnich 5 sekudnach (pewnie slonce go oslepilo
        i nie zauwazyl przeciwnika), ja rozumiem dwa czwarte miejsca w plywaniu i
        zadnego medalu, rozumiem porazke w siate z przecietnymi grekami (ci hellas
        grali z wiatrem na pewno), ale kurcze to juz mnie polozylo: "Żeglarstwo
        Marcin Czajkowski/Krzysztof Kierkowski wygrali pierwszy wyścig klasy 49-er, ale
        później zostali zdyskwalifikowani za brak kamizelek ratunkowych na pokładzie."
        kurcze, to ja na kajaku na splywie mam zawsze kamilzelki, a oni zapomnieli na
        igrzyskach...smiac sie czy plakac?
      • Gość: guru ji Re: Starty Polaków we wtorek IP: *.client.comcast.net 18.08.04, 01:49
        Kamizelek zeglarzom zabraklo? Co za Tworki!
      • Gość: kajot Re: Starty Polaków we wtorek IP: *.adsl.proxad.net 18.08.04, 09:00
        Powinno raczej byc "Straty" a nie "Starty" ...
        Pozdrawiam
      • grzespelc Krawczyk - najgłupsza porażka świata?? 18.08.04, 09:34
        Jakie znacie najgłupsze porażki?
        JA słyszałem, żę kiedyś jakiś zapaśnik (oczywiście Polak) miał wygraną walkę i
        usłyszał gong na sąsiedniej macie, i mysląc, żę to jego walka się skończyła,
        położył się na plecach na macie, a przeciwnik wywrócił się na niego i zalicono
        mu położenie na łopatki!!
        Piszcie swoje propozycje!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka