Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mania na 27. miejscu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:38
    Chciałbym się zapytac kto go wysłał do Aten ???
    Obserwuj wątek
      • Gość: mikolaj Re: Mania na 27. miejscu IP: 195.114.160.* 18.08.04, 10:52
        Misiu sympatyczny , pojechał ponieważ ty się nie zajmujesz sportem i masz 2
        lewe ręce , potrfisz oczywiście tylko narzekać , a on przynjamniej powalczył,

zauważ też że wszyscy sportowcy przyjechali powalczyć !
      • krzys00 Re: Mania na 27. miejscu 18.08.04, 10:55
        Gość portalu: marwi napisał(a):

> Chciałbym się zapytac kto go wysłał do Aten ???

chlopak chcial sie przejechac na olimpiade a ze za cieniutki jest nawet na kadre C amerykanska, wiec przypomnial sobie o polskich korzeniach i zglosil sie do polskiej kadry
      • Gość: CAROL Re: Mania na 27. miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:09
        Chciałam powiedziec,ze tu nikt nikogo do Aten nie wysyła,a Ci którzy tam są to
        tylko efekt bardzo,bardzo cieżkiej pracy,której w szczególności w pływaniu
        trzeba sie całkowicie poświęcić!i CI KTÓRZY POTRAFIA TYLKO KRYTYKOWAĆ TO
        WIDAĆ,ZE CHYBA NIGDY NIE MIELI DO CZYNIENIA Z TYM SPORTEM!bo każdy pływak wie
        jak cieżki to jest sport ,jak trudno o minima olimp. itd. A ŁATWO SIE MÓWI I
        NARZEKA Z PRZED EKRANU TELEWIZORA!!! WTEDY JAKIE TO JEST PROSTE-NO WŁAŚNIE JAK
        TAKIE PROSTE TO CZEMU WY(do krytyków)TAM NIE POJECHALIŚCIE I NIE STAJECIE NA
        OLIMP.PODIUM?
      • Gość: drzewo Re: Mania na 27. miejscu IP: 62.103.117.* 18.08.04, 12:29
        Jak to kto wyslal go do aten. Czy wiesz prosty czlowieku ile meki musial wlozyc
        ten chlopak zeby wystartowac na takiej imprezie ???? Dla ciebie to tylko zwykle
        wyniki zwykla transmisja w tv . Lecz kazdy wystep wymaga wyzeczen wstawania o 6
        rano. A nie siedzenia przed komputerem i cwaniakowania bo komus sie przypadkiem
        nie udalo
        • Gość: marwi Re: Mania na 27. miejscu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:10
          Do wszystkich moich przedmówców. Otóż kiedyś miałem doczynienia ze sportem.
          Trenowałem mimo że nie pływanie i wiem ile potu trzeba wylać by coś osiągnąć.
          Mi się nie udało... Walczył ??? Chciałbym zapytać kiedy ? chyba tylko o to by
          znaleźć się w polskiej ekipie mimo że o Polsce nic nie wie. A my jak te dobre
          wujki przygarniamy kogo popadnie. W obu wyścigach w których startował nie
          zbliżył się nawet do swojej życiówki. I dla mnie nie jest to przypadek - facet
          jest słaby i tego nie da się ukryć. I dlatego pytam kto go wysłał na olimpiade.
          Ktoś przecież ustalił pewne minima kwalifikacyjne. Uważam że na takiej rangi
          impreze powinni jechać tylko Ci którzy coś ze sobą reprezentują a nie
          przegrywają np. z reprezentantem Malezji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka