Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Puchar ligi

IP: *.tktelekom.pl 26.03.14, 19:03
    Przed tą kolejką byłem w 1/64 pucharu zzapolowy i w 1/32 pucharu ekstaklasa s.a. Dziś wchodzę i patrzę że przegrałem w tych pucharach w poprzednich rundach...Omamy? czy aktualizujecie punkty sprzed 2 kolejek?
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Puchar ligi 27.03.14, 10:06
        @Bart: podaj login, sprawdzę
      • wygrajlige_pomoc Re: Puchar ligi 27.03.14, 11:26
        Sprawdziłem. Mogło się tak zdarzyć, gdyż w 26. kolejce pojawiły się jeszcze zmiany (przeliczenie obrony Podbeskidzia) i stąd zmieniła się klasyfikacja pucharu. Zagrałeś ostatecznie w innej parze.

W pucharach tak, jak we wszystkich klasyfikacjach - ostateczne wyniki są podawane na zakończenie edycji. W tej edycji musimy trzymać się tej zasady.

W kolejnej edycji musimy wprowadzić zmianę, że zamknięcie danej kolejki nie pozwala już na wprowadzanie zmian do niej. [Bartek]
        • Gość: masakra Re: Puchar ligi IP: *.tktelekom.pl 27.03.14, 13:36
          czyli mam rozumieć, ze jak w tej rundzie np pucharu ligi przejdę dalej, a później na koniec gry przeliczy się klasyfikacje i odpadnę w tej np 1/512 to dalej przechodzi moj przeciwnik choć o tym nie wie? jak i ja nie wiem.
          przechodząc dalej ustawiasz skład, kupujesz piłki, a administrator dupa pierniczy wszystko, a tu sie okazuje ze do innej pary idziesz lub przegrywasz haha
          • wygrajlige_pomoc Re: Puchar ligi 27.03.14, 14:48
            Nie do końca jest to dobre, ale sytuacje ze zmianą punktacji wcześniejszych kolejek występują bardzo rzadko. Tu nam się trafiła sytuacja z 26. kolejki.
            One mogą się zdarzać, gdy np. okaże się po jakimś czasie (już po naszym zamknięciu kolejki), że strzelcem gola był ktoś inny
            Chodzi też o to by ostatecznie przechodził dalej rzeczywisty zwycięzca pary.

Od kolejnej edycji będziemy musieli to inaczej rozwiązać. [Bartek]
            • Gość: Bart Re: Puchar ligi IP: *.tktelekom.pl 27.03.14, 15:42
              No trochę dziwna sytuacja. W obydwu pucharach bym przeszedł dalej...a tu klops bo odpadłem wcześniej
              • Gość: Ejszyn Re: Puchar ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.14, 11:10
                To są chyba jakieś jaja, po zakończenie kolejki już nie zmieniajcie klasyfikacji bo to wprowadzi takie zamieszanie że szok. Już lepiej zostawić te małe niedociągnięcia, ale niech przynajmniej każdy wie czy awansował czy nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka