Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wygraj Mundial

IP: *.play-internet.pl 30.05.14, 10:19
    witam
    Mam pytanie orientujecie sie może czy bedzie ruszał konkurs Wygraj mundial 2014???
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Wygraj Mundial 30.05.14, 11:19
        Witaj,

tak, ruszamy z Wygraj Mundial w przyszłym tygodniu.
        Czekamy jeszcze na potwierdzone składy finalistów.

Gdy odpalimy, będziemy informować więcej.

[Bartek]
        • Gość: aleksander_83 Re: Wygraj Mundial IP: *.play-internet.pl 30.05.14, 12:06
          Dziękuje za info, będę czekał.
          • Gość: mati Re: Wygraj Mundial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.14, 17:41
            Jakie nagrody?
            • Gość: piast78 Re: Wygraj Mundial IP: *.elpos.net 30.05.14, 19:45
              czekam z niecierpliwością bo będzie kilka konkursów tego typu ale prosiłbym tylko nie na ostatnią chwilę...
              • Gość: rodżejro Anuloao Re: Wygraj Mundial IP: *.syrion.pl 30.05.14, 20:56
                Napiszcie jakie konkursy tego typu jeszcze ruszają.
                • Gość: piast78 Re: Wygraj Mundial IP: *.elpos.net 31.05.14, 08:24
                  na menager tvp, moja11, uefa fantasy.... jeszcze pare zagrabanicznych konkursow by sie znalazlo ale skupiam sie na polskich
                  • Gość: ronek Re: Wygraj Mundial IP: *.szczecin.mm.pl 02.06.14, 11:41
                    chyba FIFA a nie UEFA
                    • Gość: piast78 Re: Wygraj Mundial IP: *.elpos.net 02.06.14, 17:47
                      słuszna uwaga:)
      • Gość: smuda Re: Wygraj Mundial IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.14, 00:16
        Nie srajcie ogniem. Po co wam to teraz skoro skład będziecie ustalać w dniu rozpoczęcia meczu jak już bedzie wiadomo kto zagra?
      • wygrajlige_pomoc Re: Wygraj Mundial 04.06.14, 09:58
        Ruszył: wygrajmundial.sport.pl/

Zapraszam do rejestracji czy logowanie (te same loginy co WL).
        Gdyby były problemy - proszę o informację.

Więcej informacji wkrótce. [Bartek]
        • Gość: Gość Re: Wygraj Mundial IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 04.06.14, 11:18
          Podczas kompletowania składu wyrzuca mnie z aplikacji (tak po około 10 minutach) i nie mogę skompletować składu
          • wygrajlige_pomoc Re: Wygraj Mundial 04.06.14, 12:24
            proszę napisz na wygrajlige_pomoc@gazeta.pl podając login, przeglądarkę z której korzystasz i dokładniejsze informacje co znaczy wyrzuca Cię z aplikacji.
            • Gość: Gość Re: Wygraj Mundial IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 04.06.14, 12:34
              Zmieniłem przeglądarkę na Firefox i jest OK.
              • wygrajlige_pomoc Re: Wygraj Mundial 04.06.14, 12:36
                a w której był problem?
                starszych IE nie wspieramy - może to to?
                • Gość: Gość Re: Wygraj Mundial IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 04.06.14, 13:50
                  Wróciłem na IE i jest wporządku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka