Gość: drake78 IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.08.04, 02:03 Od hurrapesymizmu do hurraoptymizmu: będzie 3:0 dla Polski! Rogowska górą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert r Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.chello.pl 25.08.04, 09:33 Pozdrawiam pana Dawida i jego kolegów (wszystkich). Pozdrowienia dla trenerów (wszystkich). Nieprzejmujcie się obraźliwymi komentarzami kretynów kompletnie nie znających się na siatkówce (po Olimpiadzie wrócą na stadiony piłkarskie gdzie ich miejsce). Dziękuję za "już" i liczę na "więcej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:10 Jeśli Gościniak nie walnie znowu gafy, a siatkarze zagrają jak by to był mecz o medal to będzie dobrze.Na pewno stać naszych zawodników na miłą niespodziankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm I o to chodzi! Najwyższy czas aby cieszyć się grą IP: *.eportal.pl / *.eportal.pl 25.08.04, 10:17 Najważniejsze to nie przegrać w szatni, bo przecież KAŻDEGO można pokonać. Brazylijczycy to też ludzie. Fakt, że drużynę tworzą świetną, ale jeszcze nie wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:30 Dobrze mówi! Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwinka Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.dmbsk.pl 25.08.04, 10:56 ja myle ze nasi chlopcy naprawde duzo potrafia.tylko ze coraz bardziej utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze moze oni maja schizofremie. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamcia i Madzia Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.teoc.pl / *.teoc.pl 25.08.04, 13:39 Jesteśmy z wami całym sercem napewno wygracie!!!!Nawet gdy wam sie coś nie udaje, to i tak nadal wierzymy , że się zmobilizujecie i wszystko pójdzie dobrze.TRZYMAMY MOCNO KCIUKI ZA WAS!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.dfdstransport.com 25.08.04, 15:28 he he ja wiele rzeczy chce ............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Entuzjasta Chcemy wygrać!!! IP: *.chello.pl 25.08.04, 17:35 Jesli niewiele Ci wychodzi, to nie masz sie czym chwalic. Z postawy Murka widac, ze wie, wie, ze jest to do osiagniecia. Ufff... Nareszcie. Chyba ze plan minimum bedzie okaze sie jedynym ktory uda sie zrealizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:51 Dawid wy tak jak nasi piłkarze oni tez ciagle obiecują że wygrają, a finał u nich i u Was jest zawsze ten sam, porażka. Ile razy zawiedliście, przypomnij sobie. Ja w Was wierzyłem przez kilka lat, ale teraz wybacz mówicie to pod publiczkę. Nie macie po prostu charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:10 oby było tak jak mówi!!!!;) ja jestem optymistką (3:0 dla nas) ale chłopcy sie muszą ostro postarać!!! trzymam kciuki;);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 18:23 I tak trzymać panowie!! Będę ogladac i kibicować!! Dacie radę!! Odpowiedz Link Zgłoś