Gość: dioralop IP: 5.5R4D* / *.delphi.com 27.08.04, 07:51 Pałny szacunek Panie Robercie, pełny szacunek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: penkiel Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.mol.uj.edu.pl 27.08.04, 08:14 trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony kibic Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.08.04, 08:18 Pewnie przed metą go zdyskwalifikuja :] .... coś ostatnio pecha mamy pewnie zwarzą jego trampki i okarze się że stosował niedozwolone przepustnice :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris_33 Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:22 Czemu jesteś takim pesymistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis PERŁA W MORZU AMATORSZCZYZNY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:50 Przepraszam za ten nieco przesadny tytuł, ale przyznacie, że na tle całej tej naszej sportowej mizerii, Korzeniowski wypada jak ktoś z nie tego świata. Weźmy na przykład polskich piłkarzy. Leniwa, pozbawiona ambicji chołota, do tego fatalnie trenowana. Natomiast Korzeniowski... Pracowity, zdyscyplinowany, pewny siebie profesjonalista. Czapki z głów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acomitam Re: PERŁA W MORZU AMATORSZCZYZNY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:53 Każdy będzie taki jak bardzo poważnie potraktuje to co czyni. Moc braw i podziękowań za łzy radości. Gdyby tak inni mieli ten sam charakter? Byłem pełen... a szkoda gadać tylko cieszyć się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: 80.72.34.* 27.08.04, 12:29 Do diabla!!! Jaki pech? Jak ktos nie umie zwazyc sobie kajaka, sprawdzic czy ma kapoki w łódce albo zabrac ze soba bata (albo ostrog) na konkurs skokow (brawo Panie Piecioboisto (czy raczej 4 i 0.5)) to to nie jest pech tylko denna glupota i to nie zawodnikow a trenerow i innych pomagierow. Uczcie sie od Pana Korzeniowskiego nieroby póki jest okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: 80.72.34.* 27.08.04, 12:29 Do diabla!!! Jaki pech? Jak ktos nie umie zwazyc sobie kajaka, sprawdzic czy ma kapoki w łódce albo zabrac ze soba bata (albo ostrog) na konkurs skokow (brawo Panie Piecioboisto (czy raczej 4 i 0.5)) to to nie jest pech tylko denna glupota i to nie zawodnikow a trenerow i innych pomagierow. Uczcie sie od Pana Korzeniowskiego nieroby puki jest okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuku Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:57 Jakie szczęśćie, że Pan wygrał, bo w tym kraju w innym przypadku to zostałby Pan no może nie zlinczowany ale z cała pewnością posądzony o syjonizm, komunizm itp. Ale bez względu na wszystko jest Pan Wielki i takim Pan pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerykanin Re: PRECZ Z ZĘBATYM! WYLUZUJCIE TROCHĘ ZĘBATOFANI IP: 67.175.52.* 27.08.04, 12:08 czpki z glow,pelny profesjonalista po prostu mistrz. tak sie przygotowuje,walczy bez pomocy pani szewinskiej i choloty z pkol.brawo robert.jestecmy z ciebie dumni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: PRECZ Z ZĘBATYM! WYLUZUJCIE TROCHĘ ZĘBATOFANI IP: *.torun.mm.pl 27.08.04, 13:52 A TY JESTES GLUPI I POJEBANY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaratustra Krecidupcem nie podniecac sie IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 27.08.04, 14:55 to syf sport jest - ja bym dziecku nie pozwolil bo by sie z niego koledzy smiali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa_sie_dziwi Re: Krecidupcem nie podniecac sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 20:42 Dziwie sie bardzo,ze mozna krytykowac a nie doceniac. Zapewne robia to ci, co sami niczego nie dokonali.Tak najprosciej.Ja pana Roberta podziwiam i niekoniecznie ma to zwiazek z dyscyplina sportu - to charakter, osobowosc i umiejetnosc swiadomego kierowania swoim zyciem. Bez zwalania na przypadki, pechy i zly los. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmontonian Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.tac.net 27.08.04, 17:22 Brawo Robert! Pozdro z Edmonton. Mam nadzieje, ze jak nas tutaj znowu odwiedzisz, to bede mogl zrobic sobie kolejne zdjecie z Toba i zlotym medalem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.mwkohp / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:18 na pewno Korzeniowki?? wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Ludzie, módlmy się, żeby go znowu jakiś "aptekarz" IP: 213.25.91.* 27.08.04, 08:19 sędzia nie ściągnął z trasy przed wejściem na stadion! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Kto to jest Korzeniowki? IP: *.cable.mindspring.com 27.08.04, 08:26 Nie znam takiego, ide spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Modlitwy nie pomoga, ale... IP: *.lib.unimelb.edu.au 27.08.04, 08:40 ... pan Bog stoi (idzie?) za najlepszym zawodnikiem. Renata mauer podobno byla taka pobozna, zydowskiemu Bogu Jehowie swoj medal z Sydney ofiarowala, a w Atenach do tarczy nie mogla trafic... Zemsta Zeusa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Modlitwy nie pomoga, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:54 co ty koles pitolisz...to nie to forum. tu się cieszymy z sukcesu roberta. spadaj na bambus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.idea.pl 27.08.04, 08:52 Ratuj Panie Robert honor tego kraju!!! Już mam dość opowiadań o tym ile kłód mają rzucanych polscy sportowcy pod nogi (siatkarze - pożal się boże, lekkoatleci, ciężarowcy itd). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p28 Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 27.08.04, 08:55 brawo!! Korzeń, jesteś niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretoriax Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:55 Człowiek pełen podziwu. Zasłużył sobie na to ciężką pracą.Pełny szcunek panie Robercie i za razem gratulacje złota choć do mety 18 km. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZEKSON Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:56 NASZA EKIPA OLIMPIJSKA POWINNA LICZYĆ 10 OSÓB PO CO WIĘCEJ POJECHAŁO BY 10 A PRZYWIEŻLI BY 8 MEDALI A NIE POJECHAŁO 201 A MEDALI NIC A NIC WIĘCEJ NO I TA KURWA IRENA CO SYNKA JUŻ USTAWIŁA I CHYBA SIEBIE JESZCZE ZAPOMNIAŁA UUSTAWIĆ ALE JUŻ ZA BARDZO NA RĘCE PATRZĄ I NIC SKUBNĄĆ NIE MOŻNA TO CHCE ZAROBIĆ NA ZAŁATWIANIU SPONSORÓW PO CO NAM SPONSOR JEŻELI KAŻDY ZAWODNIK MA SWOJEGO ALE IRENA I CAŁA ŚWITA BY MUSIAŁA W KRAJU ZOSTAĆ A TO JUŻ DLA JEBANEJ ŻYDÓWY BY BYŁO ZA DUŻO OLIMPIADA BEZ NIEJ ???????????? TO NIE DO POMYŚLENIA IDŻ ROBERT ZDOBĄDZ ZŁOTO A NA PODIUM JAK BY CI SKŁADAŁA ŻYCZENIA WYWAL JEJ GENITALIA NA PODIUM DO POCAŁOWANIA ALE BYŚ JĄ KURWĘ ZŁODZIEJA UPOKORZYŁ ALE GDZIE TAM DO PEKINU NAPEWNO BY JĄ KTOŚ ZA NASZE PODATKI ZAPROSIŁ RROOBBEEKK MASZ GOLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajoncek Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:57 a Lis Witalis kibicuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:52 Nie tylko kibicuje, aler przede wszystkim robi SOBIE promocję! Przed chwila pojawił sie w Studio Olimpijskim, by promować SIEBIE oraz liczne rekaly, którymi Studiio jest zapełnione. Lisie Witalisie - wziąłeś udział znów w czysto komercyjnym przedsięwzięciu, a nie wolno!!! A PAan Rober na szczęście sie nie dał w to wciągnąć i zbiera nasze szczere wyrazy podzimu i gratulacje!! Brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: united33 Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.08.04, 08:59 DAWAJ KORZEŃ !!! CHORZÓW JEST Z TOBĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajoncek Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:59 a kon uporczywie odmawia skoków , wysiadam (TVP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Robercie jesteś Wielki ! Imponujesz wszystkim ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacunek Re: "NIepełny" szacunek IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 27.08.04, 09:19 Mam pytanie, piszesz tutaj "pełny szacunek", a czy jest może "niepełny"? Skoro kogoś szanuję to to czynię, a jeśli nie, to nie. Śmieszy mnie to......."pełny-niepełny" szacunek...... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Robert Korzeniowki na czele!!! 27.08.04, 09:20 BRAWO!!! 3km do końca i tyle przewagi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomga na żywo IP: *.limes.com.pl 27.08.04, 09:25 nazywo.gazeta.pl//pub/htm/2252/j2252356.htm Po 45 km czas Roberta 3:15,48. Drugi Niżegorodow - strata 1,32 min. Rosjanin myśli chyba tylko o obronie srebra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb No i wygral IP: *.acn.pl 27.08.04, 09:42 jeden z niewielu Sportowcow w tym kraju na ktorego mozna liczyc. Szkoda ze to ostatni Jego wystep. Gratulacje. Szkoda ze to ostatni medal Polakow na tych IO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:40 wygral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flatline Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: 62.233.180.* 27.08.04, 09:41 brawo brawo brawo!! super!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: mamy złoto !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:36 My? Usieklim Bohuna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula ZŁOTO!!! ZŁOTO!!! ZŁOTO!!! Ale się cieszę!!! IP: 213.25.91.* 27.08.04, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi cyborg - wielki szcunek PANIE ROBERCIE !!! IP: 195.85.249.* 27.08.04, 09:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol kto mi wrzuci szranowicza :))))))) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.08.04, 09:48 kto mi wrzuci szranowicza :))))))) słysze szaranowicza :))) kto to byl ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nul Re: kto mi wrzuci szranowicza :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:55 niezłe jaja z ta transmisja, co?....fajnie od rana można się pośmiać ..telewizja polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: miasta gratulują IP: 213.25.91.* 27.08.04, 09:52 Gdańsk również. Robert, jeszcze raz - wielki szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris_katowice Re: miasta gratulują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:03 KATOWICE. To najbardziej oczekiwany medal, ale dostarczył najwięcej wzruszeń. Korzeniowski latem, Małysz zimą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: miasta gratulują IP: *.cable.ubr01.edin.blueyonder.co.uk 27.08.04, 14:32 Spoznione, ale szczere GRATULACJE z Edynburga!!!To bylo piekne, Panie Robercie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwis WIEDEN gratuluje!!! IP: *.wu / *.wu-wien.ac.at 27.08.04, 11:40 Dziekujemy Panie Robercie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: miasta gratulują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:37 A wsie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: miasta gratulują IP: 213.241.67.* 27.08.04, 10:42 UuuuuuuuuuuuRSUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sitasi Re: miasta gratulują IP: *.icpnet.pl 27.08.04, 11:23 Poznań i wszystkie jego Pyry również gratulują!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap CAŁA POLSKA SIE WPISUJE!POBIMY REKORD!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:47 GRATULACJE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman13 Re: CAŁA POLSKA SIE WPISUJE!POBIMY REKORD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:48 cholera szaranowicza mam na sluchawkach oj boze bende po nim gadal...lol polska telewizja....-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: POBIMY REKORD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:39 Pobij się sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali z Somalii Re: RESPECTA DO SETNEJ POTĘGI !!!! IP: *.police.pl 27.08.04, 09:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol kto mi wrzuci szranowicza :))))))) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.08.04, 09:47 kto mi wrzuci szranowicza :))))))) zajebiste poprostu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek JEEEEEST! MAMY ZŁOTO!!! IP: *.cable.mindspring.com 27.08.04, 09:48 Czy wie ktoś gdzie moge kupic wielki plakat Roberta Korzeniowskiego? Przykleje sobie go na ściane żeby mi przypominał, że ciężką pracą można osiągnąc sukcesy! Robert jest niesamowity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: JEEEEEST! MAMY ZŁOTO!!! IP: *.edu / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:00 Słuszne pytanie o ten plakat!!! Korzeniowski na prezydenta!!! Poradzi sobie skoro tak umie chodzić z "całą Polską na plecach"... Brawo panie Robercie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Boguś, kto mi wrzucił Szaranowicza?! IP: *.ppp.tuniv.szczecin.pl 27.08.04, 09:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Held Re: Boguś, kto mi wrzucił Szaranowicza?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:50 Dali mi Szaranowicza i zglupialem. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś