Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Robert Korzeniowki na czele!!!

IP: 5.5R4D* / *.delphi.com 27.08.04, 07:51
    Pałny szacunek Panie Robercie, pełny szacunek...
    Obserwuj wątek
      • Gość: penkiel Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.mol.uj.edu.pl 27.08.04, 08:14
        trzymam kciuki!!!
        • Gość: zawiedziony kibic Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.08.04, 08:18
          Pewnie przed metą go zdyskwalifikuja :] .... coś ostatnio pecha mamy pewnie
          zwarzą jego trampki i okarze się że stosował niedozwolone przepustnice :]
          • Gość: kris_33 Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:22
            Czemu jesteś takim pesymistą
          • Gość: elvis PERŁA W MORZU AMATORSZCZYZNY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:50
            Przepraszam za ten nieco przesadny tytuł, ale przyznacie, że na tle całej tej
            naszej sportowej mizerii, Korzeniowski wypada jak ktoś z nie tego świata. Weźmy
            na przykład polskich piłkarzy. Leniwa, pozbawiona ambicji chołota, do tego
            fatalnie trenowana. Natomiast Korzeniowski... Pracowity, zdyscyplinowany, pewny
            siebie profesjonalista. Czapki z głów.
            • Gość: Acomitam Re: PERŁA W MORZU AMATORSZCZYZNY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:53
              Każdy będzie taki jak bardzo poważnie potraktuje to co czyni. Moc braw i
              podziękowań za łzy radości. Gdyby tak inni mieli ten sam charakter? Byłem
              pełen... a szkoda gadać tylko cieszyć się.
          • Gość: Michal Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: 80.72.34.* 27.08.04, 12:29
            Do diabla!!! Jaki pech? Jak ktos nie umie zwazyc sobie kajaka, sprawdzic czy ma
            kapoki w łódce albo zabrac ze soba bata (albo ostrog) na konkurs skokow (brawo
            Panie Piecioboisto (czy raczej 4 i 0.5)) to to nie jest pech tylko denna glupota
            i to nie zawodnikow a trenerow i innych pomagierow. Uczcie sie od Pana
            Korzeniowskiego nieroby póki jest okazja.
          • Gość: Michal Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: 80.72.34.* 27.08.04, 12:29
            Do diabla!!! Jaki pech? Jak ktos nie umie zwazyc sobie kajaka, sprawdzic czy ma
            kapoki w łódce albo zabrac ze soba bata (albo ostrog) na konkurs skokow (brawo
            Panie Piecioboisto (czy raczej 4 i 0.5)) to to nie jest pech tylko denna glupota
            i to nie zawodnikow a trenerow i innych pomagierow. Uczcie sie od Pana
            Korzeniowskiego nieroby puki jest okazja.
            • Gość: Kuku Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:57
              Jakie szczęśćie, że Pan wygrał, bo w tym kraju w innym przypadku to zostałby
              Pan no może nie zlinczowany ale z cała pewnością posądzony o syjonizm, komunizm
              itp. Ale bez względu na wszystko jest Pan Wielki i takim Pan pozostanie.
        • android1 PRECZ Z ZĘBATYM! WYLUZUJCIE TROCHĘ ZĘBATOFANI!!!!! 27.08.04, 10:47
          • Gość: amerykanin Re: PRECZ Z ZĘBATYM! WYLUZUJCIE TROCHĘ ZĘBATOFANI IP: 67.175.52.* 27.08.04, 12:08
            czpki z glow,pelny profesjonalista po prostu mistrz.
            tak sie przygotowuje,walczy bez pomocy pani szewinskiej i choloty
            z pkol.brawo robert.jestecmy z ciebie dumni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Emil Re: PRECZ Z ZĘBATYM! WYLUZUJCIE TROCHĘ ZĘBATOFANI IP: *.torun.mm.pl 27.08.04, 13:52
            A TY JESTES GLUPI I POJEBANY!
            • Gość: Zaratustra Krecidupcem nie podniecac sie IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 27.08.04, 14:55
              to syf sport jest - ja bym dziecku nie pozwolil bo by sie z niego koledzy smiali
              • Gość: joa_sie_dziwi Re: Krecidupcem nie podniecac sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 20:42
                Dziwie sie bardzo,ze mozna krytykowac a nie doceniac. Zapewne robia to ci, co
                sami niczego nie dokonali.Tak najprosciej.Ja pana Roberta podziwiam i
                niekoniecznie ma to zwiazek z dyscyplina sportu - to charakter, osobowosc i
                umiejetnosc swiadomego kierowania swoim zyciem. Bez zwalania na przypadki,
                pechy i zly los. Brawo!
        • Gość: Edmontonian Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.tac.net 27.08.04, 17:22
          Brawo Robert! Pozdro z Edmonton.
          Mam nadzieje, ze jak nas tutaj znowu odwiedzisz, to bede mogl zrobic sobie
          kolejne zdjecie z Toba i zlotym medalem :-)
      • Gość: ml Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.mwkohp / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:18
        na pewno Korzeniowki??
        wstyd
      • Gość: Paula Ludzie, módlmy się, żeby go znowu jakiś "aptekarz" IP: 213.25.91.* 27.08.04, 08:19
        sędzia nie ściągnął z trasy przed wejściem na stadion!
        • Gość: Fredek Kto to jest Korzeniowki? IP: *.cable.mindspring.com 27.08.04, 08:26
          Nie znam takiego, ide spać.
        • Gość: Kagan Modlitwy nie pomoga, ale... IP: *.lib.unimelb.edu.au 27.08.04, 08:40
          ... pan Bog stoi (idzie?) za najlepszym zawodnikiem. Renata mauer podobno byla
          taka pobozna, zydowskiemu Bogu Jehowie swoj medal z Sydney ofiarowala, a w
          Atenach do tarczy nie mogla trafic... Zemsta Zeusa? ;)
          • Gość: elo Re: Modlitwy nie pomoga, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:54
            co ty koles pitolisz...to nie to forum. tu się cieszymy z sukcesu roberta.
            spadaj na bambus.
      • Gość: Marek Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.idea.pl 27.08.04, 08:52
        Ratuj Panie Robert honor tego kraju!!! Już mam dość opowiadań o tym ile kłód
        mają rzucanych polscy sportowcy pod nogi (siatkarze - pożal się boże,
        lekkoatleci, ciężarowcy itd).
      • Gość: p28 Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 27.08.04, 08:55
        brawo!! Korzeń, jesteś niesamowity.
      • Gość: Pretoriax Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:55
        Człowiek pełen podziwu. Zasłużył sobie na to ciężką pracą.Pełny szcunek panie
        Robercie i za razem gratulacje złota choć do mety 18 km. Pozdrawiam
      • Gość: DZEKSON Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:56
        NASZA EKIPA OLIMPIJSKA POWINNA LICZYĆ 10 OSÓB PO CO WIĘCEJ POJECHAŁO BY 10 A
        PRZYWIEŻLI BY 8 MEDALI A NIE POJECHAŁO 201 A MEDALI NIC A NIC WIĘCEJ NO I TA
        KURWA IRENA CO SYNKA JUŻ USTAWIŁA I CHYBA SIEBIE JESZCZE ZAPOMNIAŁA UUSTAWIĆ
        ALE JUŻ ZA BARDZO NA RĘCE PATRZĄ I NIC SKUBNĄĆ NIE MOŻNA TO CHCE ZAROBIĆ NA
        ZAŁATWIANIU SPONSORÓW PO CO NAM SPONSOR JEŻELI KAŻDY ZAWODNIK MA SWOJEGO ALE
        IRENA I CAŁA ŚWITA BY MUSIAŁA W KRAJU ZOSTAĆ A TO JUŻ DLA JEBANEJ ŻYDÓWY BY
        BYŁO ZA DUŻO OLIMPIADA BEZ NIEJ ???????????? TO NIE DO POMYŚLENIA IDŻ ROBERT
        ZDOBĄDZ ZŁOTO A NA PODIUM JAK BY CI SKŁADAŁA ŻYCZENIA WYWAL JEJ GENITALIA NA
        PODIUM DO POCAŁOWANIA ALE BYŚ JĄ KURWĘ ZŁODZIEJA UPOKORZYŁ ALE GDZIE TAM DO
        PEKINU NAPEWNO BY JĄ KTOŚ ZA NASZE PODATKI ZAPROSIŁ RROOBBEEKK MASZ GOLD
      • Gość: zajoncek Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:57
        a Lis Witalis kibicuje...
        • Gość: jan Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:52
          Nie tylko kibicuje, aler przede wszystkim robi SOBIE promocję! Przed chwila
          pojawił sie w Studio Olimpijskim, by promować SIEBIE oraz liczne rekaly,
          którymi Studiio jest zapełnione. Lisie Witalisie - wziąłeś udział znów w czysto
          komercyjnym przedsięwzięciu, a nie wolno!!!
          A PAan Rober na szczęście sie nie dał w to wciągnąć i zbiera nasze szczere
          wyrazy podzimu i gratulacje!! Brawo!!
      • Gość: united33 Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.08.04, 08:59
        DAWAJ KORZEŃ !!! CHORZÓW JEST Z TOBĄ !
      • Gość: zajoncek Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:59
        a kon uporczywie odmawia skoków , wysiadam (TVP)
      • Gość: tom Robercie jesteś Wielki ! Imponujesz wszystkim ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:00
      • Gość: szacunek Re: "NIepełny" szacunek IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 27.08.04, 09:19
        Mam pytanie, piszesz tutaj "pełny szacunek", a czy jest może "niepełny"? Skoro
        kogoś szanuję to to czynię, a jeśli nie, to nie.
        Śmieszy mnie to......."pełny-niepełny" szacunek......
      • hubar Re: Robert Korzeniowki na czele!!! 27.08.04, 09:20
        BRAWO!!!
        3km do końca i tyle przewagi!!
      • Gość: tomga na żywo IP: *.limes.com.pl 27.08.04, 09:25
        nazywo.gazeta.pl//pub/htm/2252/j2252356.htm
        Po 45 km czas Roberta 3:15,48. Drugi Niżegorodow - strata 1,32 min. Rosjanin
        myśli chyba tylko o obronie srebra.
        • Gość: pb No i wygral IP: *.acn.pl 27.08.04, 09:42
          jeden z niewielu Sportowcow w tym kraju na ktorego mozna liczyc. Szkoda ze to
          ostatni Jego wystep. Gratulacje. Szkoda ze to ostatni medal Polakow na tych IO
      • Gość: ja Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:40
        wygral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: flatline Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: 62.233.180.* 27.08.04, 09:41
        brawo brawo brawo!!
        super!!
      • Gość: tomga mamy złoto !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.limes.com.pl 27.08.04, 09:41
        • Gość: z Re: mamy złoto !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:36
          My? Usieklim Bohuna?
      • Gość: Paula ZŁOTO!!! ZŁOTO!!! ZŁOTO!!! Ale się cieszę!!! IP: 213.25.91.* 27.08.04, 09:42
        • Gość: jogi cyborg - wielki szcunek PANIE ROBERCIE !!! IP: 195.85.249.* 27.08.04, 09:45
      • Gość: feelipe miasta gratulują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:46
        sopot
        • Gość: lol kto mi wrzuci szranowicza :))))))) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.08.04, 09:48
          kto mi wrzuci szranowicza :))))))) słysze szaranowicza :))) kto to byl ??
          • Gość: nul Re: kto mi wrzuci szranowicza :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:55
            niezłe jaja z ta transmisja, co?....fajnie od rana można się
            pośmiać ..telewizja polska...
        • Gość: Paula Re: miasta gratulują IP: 213.25.91.* 27.08.04, 09:52
          Gdańsk również. Robert, jeszcze raz - wielki szacunek!
        • Gość: kris_katowice Re: miasta gratulują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:03
          KATOWICE. To najbardziej oczekiwany medal, ale dostarczył najwięcej wzruszeń.
          Korzeniowski latem, Małysz zimą :)
          • Gość: nn Re: miasta gratulują IP: *.cable.ubr01.edin.blueyonder.co.uk 27.08.04, 14:32
            Spoznione, ale szczere GRATULACJE z Edynburga!!!To bylo piekne, Panie Robercie!
        • Gość: J23 Re: miasta gratulują IP: *.com.pl / *.com.pl 27.08.04, 10:22
          Kraków
          • Gość: Elwis WIEDEN gratuluje!!! IP: *.wu / *.wu-wien.ac.at 27.08.04, 11:40
            Dziekujemy Panie Robercie
        • hubar Re: miasta gratulują 27.08.04, 10:33
          Łódź także gratuluje!
          Brawoooo!!!!
        • Gość: z Re: miasta gratulują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:37
          A wsie?
        • Gość: Heniek Re: miasta gratulują IP: 213.241.67.* 27.08.04, 10:42
          UuuuuuuuuuuuRSUS
        • Gość: Sitasi Re: miasta gratulują IP: *.icpnet.pl 27.08.04, 11:23
          Poznań i wszystkie jego Pyry również gratulują!!!!
      • Gość: ap CAŁA POLSKA SIE WPISUJE!POBIMY REKORD!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:47
        GRATULACJE!!!!!!
        • Gość: batman13 Re: CAŁA POLSKA SIE WPISUJE!POBIMY REKORD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:48
          cholera szaranowicza mam na sluchawkach oj boze bende po nim gadal...lol polska
          telewizja....-p
        • Gość: z Re: POBIMY REKORD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:39
          Pobij się sam
      • Gość: ali z Somalii Re: RESPECTA DO SETNEJ POTĘGI !!!! IP: *.police.pl 27.08.04, 09:47
      • Gość: lol kto mi wrzuci szranowicza :))))))) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.08.04, 09:47
        kto mi wrzuci szranowicza :))))))) zajebiste poprostu :))))
      • Gość: Fredek JEEEEEST! MAMY ZŁOTO!!! IP: *.cable.mindspring.com 27.08.04, 09:48
        Czy wie ktoś gdzie moge kupic wielki plakat Roberta Korzeniowskiego? Przykleje
        sobie go na ściane żeby mi przypominał, że ciężką pracą można osiągnąc sukcesy!
        Robert jest niesamowity!
        • Gość: AA Re: JEEEEEST! MAMY ZŁOTO!!! IP: *.edu / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:00
          Słuszne pytanie o ten plakat!!!
          Korzeniowski na prezydenta!!! Poradzi sobie skoro tak umie chodzić z "całą
          Polską na plecach"...
          Brawo panie Robercie...
      • Gość: ? Boguś, kto mi wrzucił Szaranowicza?! IP: *.ppp.tuniv.szczecin.pl 27.08.04, 09:49
        • Gość: Held Re: Boguś, kto mi wrzucił Szaranowicza?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:50
          Dali mi Szaranowicza i zglupialem. :)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka