Gość: szymon Siatkarze, piłkarze.. bierzcie przykład IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 11:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi TVP - WSTYD !!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.08.04, 11:22 1. komentarze tragiczne 2. nawet za komunizmu nie dawali wywiadów z sekretarzami podczas sportu, a ja podczas chodu widze Kwacha ... wstyd 3. taki chód jest średnio raz na 2 lata a nasza telewizja uważa że jest mało ważny i nudny i w jego trakcie daje kajaki(to mogę zrozumieć), wywiad z prezydentem, i co gorsza nagrany wuwiad z Korzeniowskim,który można puścić zawsze,ale nie w trakcie chodu na żywo!!! 4. dlaczego komentator mi ten wywiad tłumaczył łopatologicznie??? przecież i Robert i ja mówimy po Polsku 5. dlaczego komentatorzy nie komentowali chodu a opowiadali o butach do kosza... 6. na szczęście są inne stacje....ostatnio podczas mistrzostw świata w ogóle nie dali chodu,więc się przyzwyczaiłem do ARD i TVE Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: Robert Korzeniowski na czele!!! 27.08.04, 11:25 Uff! Gratuluje zwyciestwa panu Robertowi. Zaluje, ze nie slyszalem polskiego komentarza, ale przyjemnie bylo slyszeć, ze Finowie z YLE2 tym razem sie przylozyli i poćwiczyli wymowe polskich nazwisk przed transmisja, w zwiazku z czym byl "Kor-rzeniowski" i "Magdjarczik". Duzy postep w porównaniu ze skokami narciarskim, gdzie zawsze skacze "Malis". Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn "Obaj pozostali Polacy znakomicie: w pierwszej 27.08.04, 11:30 ósemce." Nie možna było po ludzku napisać, že Magdziarczyk był szósty, a Sudoł siódmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajeczka04 Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.303.krakow.pl 27.08.04, 11:32 Dziękujemy za złoty medal!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doping Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: 80.50.28.* 27.08.04, 11:34 Teraz kontrola anydopingowa i mam nadzieję,że nasi dobrze pilnowali aby "ktoś"z życzliwych nie dosypał do napoju lub jedzenia jakiegoś wzmacniacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi sprowadźmy chodziarzy do porównywalności IP: 217.153.53.* 27.08.04, 11:43 Przy pełnym szacunku dla wyczynu naszego geniusza chodu,kazdy kto kiedykolwiek oglądał chociaz fragment tej konkurencji wie, ze wszyscy zawodnicy podbiegają. Problem w tym, kogo zdejmą sędziowie. Ciekawe czemy nikt nie wpadł do tej pory na pomysł, aby postawić chodziarzy na bieżnie / kazdego na osobną, obowk siebie /, każda z odpowiednimi czujnikami pokazującymi kiedy zawodnik będzie miał obie nogi w powietrzu / automatyczna dyskwalifikacja /. Proste? Proste!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz hihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:46 podziwiam tego człowieka, czwarty złoty medal na trzecich z kolei igrzyskach, to dopiero osiągnięcie.... ale biało-czerwonej walki raczej nie porwał....:P to była flaga....:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.08.04, 11:53 Wiedziałam, że nie zawiedzie pokładanej w nim przez wielu nadziei! Poza tym uważam, że chyba nikt, tak jak pan Robert, nie zasłużył na ten medal... Ciesze się, że w naszym sporcie jest (a raczej już teraz BYŁ) ktoś taki jak ON, kto bez wielkiego szumu i rozgłosu robi to, co (najwyraźniej) kocha i robi to tak wspaniale. Najszczersze gratulacje i powodzenia na przyszłość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi_62 Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: 212.33.81.* 27.08.04, 12:02 Panie Robercie! Pełny profesonalizm. Podziwiam i gratuluję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Dzieki wam Sedziowie za 1992 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:02 W 1992 w Barcelonie p Roberta zdyskwalifikowali tuz przed meta gdy szedl po braz, teraz ma 4 zlota, a kto wie co by bylo gdyby......... Mistrz zacisnal zeby i pokazal kto jest najlepszy i kto mial racje. PS GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek JESTES NIESAMOWITY KORZEN! SZACUNECZEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maćko BRAWO BRAWO BRAWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:11 Robert!!!!!!!!! Niesamowity sukces dla Polski i piękne zwięczenie sportowej kariery naszecho chodziarza!!!!! Czy to oznacza ze już nie będziemy odnosić sukcesó w chodzie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol GRATULACJE DLA WSPANIALEGO POLAKA IP: *.dyn.iinet.net.au 27.08.04, 12:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaracz Re: SONDAŻ IP: 62.233.131.* 27.08.04, 12:23 a może powinien zostać prezydentem, albo lepiej papieżem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.mec.kolobrzeg.pl 27.08.04, 12:27 Hip hurra. Gratuluję P. Robercie. Dzieki Panu jak się nie mylę udało się wyrównać naszej reprezentacji ilość medali z Igrzyskami Olimpijskimi w Melbourne 1956 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloo Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:28 heHe! zdobył złoto!wiedziałam,nigdy nas nie zawiedzie,może :PGARTULACJe! Żaden mada facka ne podskoczy do POLAKA!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lestek Dziwny Sport IP: *.usc.gov.pl 27.08.04, 12:34 Oczywiście wyczyn Korzeniowskiego zasługuje na najwyższe uznanie. Odnoszę jednak wrażenie, że jest to "dziwny sport", gdy patrzę na idących zawodników to aż chce mi się krzyknąć, żeby sobie trochę ulżyli i podbiegli (to wydaje się bardziej naturalne). Szkoda, że Polacy nie odnoszą sukcesów także w sportach nieco mniej orientalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.cpe.clix.net.nz 27.08.04, 12:44 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Brawo!!!!!! IP: *.hstl6.put.poznan.pl 27.08.04, 13:08 Gratulacje!!!!!!! Jako jedyny potrafil pokazac klase pare razy z rzedu Tak trzymać!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:13 NARESZCIE KORZENIOWSKI POKAZAŁ PO CO POJECHAŁ NA OLIMPIADĘ!!! PRAWDZIWY MISTRZ. Reszta zjadaczy sportowego chleba niech podziwiają WIELKIEGO MISTRZA. Czapki z głów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.um.opole.pl 27.08.04, 13:17 Podziwiać, podziwiać i jeszcze raz podziwiać. Niedościgniony wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: Dowbor Pany IP: *.ffm.pl 27.08.04, 13:25 Wy wszyscy dziękujcie Bogu i Bożkom że do Aten nie pojechał Maciej "Piękny" Dowbor. Mam nadzieję i głęboką wiarę że jedynym powodem dla którego znalazł się kiedyś w radiowej trójce ( czytane przez niego wiadomości sportowe to był koszmar nad koszmarami i wszystko koszmar ) a później w telewizji, była jego mamusia, a nie umiejętności czy nie daj boże talent, bo jeżeli tak to po prostu szkoda słów... Co do Roberta Korzeniowskiego, to zawsze mam mieszane uczucia. Cały ten chód jest na jakimś strasznym marginesie sportu, właściwie gdyby wycofano go z programu igrzysk, nikt nie mógł by mieć żadnych pretensji. Sport kompletnie niewymierny i wątpliwy w ocenie, nie wiadomo - biegnie czy idzie, odrywa nogi czy nie, sędzia zdyskwalifikuje czy nie... Puszczają ich gdzieś o 6 rano, wchodzą na stadion gdzie witają ich co najwyżej dziennikarze i rodzina, nie sądzę żeby poza Polską tak naprawdę któś w ogóle wiedział że jest taka dyscyplina ( oczywiście to pewna ironia - ale chyba wiecie co mam na myśli ). Ale oddaję pokłon Panu Robertowi, bo to jest ogromny wysiłek , wielki talent i katorżnicza praca. Tylko szkoda że w takiej dyscyplinie. Poza tym mała atrakcyjność tej dyscypliny powoduje że mało osób go uprawia, w związku z tym mała konkurencja, więc i o sukcesy łatwiej. Ale dziękujemy panie Robercie. Póki nie będziemy mieli mistrzów w konkurencjach biegowych, naszymi bohaterami będą chodziaże czy miotacze ( ograniczam sie tu tylko do lekkiej atletyki ). Zyczę Panu jeszcze wielu wspaniałych chwil w życiu i żeby promował Pan nasz kraj na świecie a moze i my kiedyś doczekamy sie złota np w biegu na 400 czy 800 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plażowa Re: Dowbor Pany IP: 80.50.28.* 27.08.04, 14:21 Gość portalu: sebek napisał(a): Tylko szkoda że w takiej dyscyplinie. Poza tym mała > atrakcyjność tej dyscypliny powoduje że mało osób go uprawia ...itp ble ble Dla mnie ta dyscyplina jest sto razy atrakcyjniejsza niż np. siatkówka plażowa czy też gra "w lotki". Jak ktoś umie biegac szybko to ok, a jak umie chodzić szybko to be? Bardzo sprytnie robisz przykrość wielkiemu, NAJWIĘKSZEMU sportowcowi obecnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koper Re: Robert Korzeniowki na czele!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:25 Bardzo dziękuję Panu... Dziękuję też wszystkim naszym medalistom, którzy powiększyli nasz Polski medal, dziękuję też tym, którzy się starali, chcieli, którzy nie szczędząc swych sił i zdrowia pchali polskie sportowe osiągnięcia ku szczytowi. Dziękuję Wam wszystkim i dziękuję Tobie Robercie Korzeniowski. Cieszę się, że nadal możemy oglądać tak niesamowitych sportowców. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś