Gość: Kellner IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.14, 23:29 Kto oprócz Legii wyjdzie z grupy? Ja typuję Trabzonspor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kelllnerr Re: No to sa jaja... IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 11.09.14, 05:09 Dezerter z Rewiru T-N zacheca,dosyc nieudolnie,do typowania wyjscia z grupy,przepraszam ja,kogo? CWKS-wiadomo czym jest-wyjdzie z grupy? Tyem!! Powaznie jednakowoz.A kogoz te arcykopacze maja w tej grupie oprocz tych Bisurmanow? Panie starszy!Rachunek prosze energicznieeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keellnneerrr Re: No to sa jaja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.14, 09:32 Ja stawiam na NIEDŹWIEDZI z Toronto i na LEMINGÓW z W-y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keellnnneeerrr Re: No to sa jajjja... IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 11.09.14, 16:16 Niedzwiedzie w Toronto wyjda na ulice,szczegolnie czarne i kudlate Lemingi wyjda oczywista i wpadna zamiast do oceanu to do PiSuarow ale wtedy dopiro zacznie sie "potancowka" z obatelami V,juz,RzePki. - panie starszy...nie dopisywac dzisiejszej daty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wwaaaiiitttteeerrr Re: Typujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.14, 19:11 Leming zawsze będzie POsłusznym lemingiem tak ma pod berecikiem ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusia Re: Typujemy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.09.14, 17:24 Trabzonspor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juanito Re: magdusia...!!! IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 13.09.14, 00:21 Co nasze piekne niebieskie oczki widzieja?! Typeriada w najlepsze trwa a Wasza figurynka bladzi po rewirze kokietujac "jadlopodawacza" jakims tam "Trabzonem?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciocia Re: Typujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.14, 00:32 A kto jest w grupie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kellner Re: Typujemy IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.14, 22:52 Legia, Lokeren, Trabzonspor i Metalist Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciocia Re: Typujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.14, 03:42 Jak te drużyny to nikt nie wyjdzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No to siup Re: Typujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.14, 23:22 Ao co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: Typujemy 15.09.14, 16:18 Będzie po muzułmańsku - czyli wyjdą Turki i Belgowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kellner Re: Typujemy IP: 5.174.47.* 15.09.14, 17:39 Pytanie było - kto oprócz Legii, więc albo Turki, albo Belgowie (wychodzą tylko dwie drużyny a nie trzy) - zdecyduj się Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: Typujemy 15.09.14, 20:57 Sugerujesz w pytaniu odpowiedz, ktora wcale nie jest pewna - ba, ja smiem twierdzic, ze malo realna. To sa po prostu moje typy, ktore 2 druzyny wyjda z grupy, Legia nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś