Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ROTFL z bramkarza Cottbus

IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 19:22
    Jak ktoś widział ostatnią bramkę to wie o co chodzi.Dodam tylko że Kałużny
    strzelił 2 bramki ale to właśnie od jego nogi odbiła się piłka i ....
    Dalej nie mogę,pewnie ta sytuacja szybko zagości na stronach z śmiesznymi
    filmikami
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mikołaj Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: *.acn.waw.pl 06.04.02, 20:29
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Jak ktoś widział ostatnią bramkę to wie o co chodzi.Dodam tylko że Kałużny
        > strzelił 2 bramki ale to właśnie od jego nogi odbiła się piłka i ....

Jak?I gdzie widzałeś mecz?Może na polsat?
        Pzdr.Mikołaj

• Gość: M Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: *.chello.pl 06.04.02, 20:42
        Bramka była niesamowita. Witeczek strzelał z woleja z 18m. Piłkę próbował
        zblokować Kałużny. "Poszedł" rykoszet do góry. Piplica stał metr przed bramką i
        czekał na tramwaj - zamiast wyciągnąć ręce do góry to stał i się patrzył na
        lecącą piłkę. W efekcie piłka odbiła mu się od głowy i wpadła do bramki.
        • pixel66 Re: ROTFL z bramkarza Cottbus 07.04.02, 13:11
          Bramkarz zachował się jak totalny palant!!!Na miejscu Kałużnego chyba bym go
          rozszarpał...
          • Gość: gazza Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 13:22
            pixel66 napisał(a):

> Bramkarz zachował się jak totalny palant!!!Na miejscu Kałużnego chyba bym go
            > rozszarpał...

chłopak mial słabszy dzień poprostu ;)))
            • Gość: sebek Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: *.devs.futuro.pl 07.04.02, 14:02
              Przypomina mi się od razu wpadka bramkarza gości w meczu Legia - Rosenborg
              ładnych pare lat temu. Staniek sam chyba nie wierzył,że to wpadnie...
              • Gość: aimarek Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 16:04
                Gość portalu: sebek napisał(a):

> Przypomina mi się od razu wpadka bramkarza gości w meczu Legia - Rosenborg
                > ładnych pare lat temu. Staniek sam chyba nie wierzył,że to wpadnie...

Nooo to było coś :)) A bramkarz nazywał się Jamtfall. Do dziś nie mogę zrozumieć
                co powodowało tym bramarzem, że zachował się tak a nie inaczej. Ale bramka była
                przecudna :))))

• Gość: aero Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.02, 17:01
        biedny piplica hehe, wczesniej wykazal sie znakomita interwencja na polu karnym
        jak zrobil dwa wslizgi przy dryblujacym napastniku, a potem mu wygarnal pilke
        spod nog. No a pozniej taka bramka.. hehehe, ciekawe co sobie myslal podczas
        opadania pilki :)
        • Gość: loko Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: *.cafebitone.gdynia.pl 07.04.02, 17:51
          Wydaje mi się ze bramkarz myślał ze nie moze łapać piłki ręką(a mógły bo był to
          rykoszet) i próbował wybijać ją głowa i wyszedł kiks
          • Gość: lalka Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.02, 19:20
            Gos´c´ portalu: loko napisa?(a):

> Wydaje mi sie˛ ze bramkarz mys´la? ze nie moze ?apac´ pi?ki re˛ka˛(a móg?y bo by? to
            >
            > rykoszet) i próbowa? wybijac´ ja˛ g?owa i wyszed? kiks
            Nie wiem, nie znam sie...:-))). Ale to wygladalo po prostu tak, jakby pilka sama trafila w jego glowe...
            Tak czy inaczej wyrazy wspolczucia!
            • Gość: Porter Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: *.orion.pl 08.04.02, 10:26
              Gość portalu: lalka napisał(a):

> Gos´c´ portalu: loko napisa?(a):
              >
              > > Wydaje mi sie˛ ze bramkarz mys´la? ze nie moze ?apac´ pi?ki re˛ka˛(a móg?y
              > bo by? to
              > >
              > > rykoszet) i próbowa? wybijac´ ja˛ g?owa i wyszed? kiks
              > Nie wiem, nie znam sie...:-))). Ale to wygladalo po prostu tak, jakby pilka sam
              > a trafila w jego glowe...
              > Tak czy inaczej wyrazy wspolczucia!

Pare lat temu, na Mistrzostwach Polski w judo, tuz po rozpoczeciu walki, do
              znanego zawodnika zwrocil sie jego przeciwnik z pytaniem: Ty, chyba nie zamknales
              samochodu? A kiedy ten znany zawodnik zglupial - mlody zdolny raz-dwa machnal go
              na ippon.

• Gość: aimarek Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: 212.191.66.* 08.04.02, 10:30
                Moim zdaniem Piplica po prostu się zamyślił. Każdemu może się zdarzyć i nie
                widzę powodu, dla którego powinniśmy to roztrząsać ;)))
                • Gość: Porter Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: *.orion.pl 08.04.02, 10:41
                  Gość portalu: aimarek napisał(a):

> Moim zdaniem Piplica po prostu się zamyślił. Każdemu może się zdarzyć i nie
                  > widzę powodu, dla którego powinniśmy to roztrząsać ;)))

Wlasnie to mialem na mysli.
                  Wlaczylem zelazko, czy nie?
                  Zamknalem samochod?
                  Czy wczoraj nie bylo urodzin mamy?
                  Bezowy. Bezowy sufit w sypialni bedzie odpowiedni...

• un-j Re: ROTFL z bramkarza Cottbus 08.04.02, 10:37
        Gol sezonu :):):):):):)
      • Gość: radziwił Re: ROTFL z bramkarza Cottbus IP: 62.233.151.* 08.04.02, 13:12
        o dżizas, widziałem to wczoraj. przy tym co zrobił piplica interwencja jamtfala
        z meczu legia-rosenborg jest takim sobie drobniutkim błędem. ale kałużny bronił
        bramkarza energie w "supergolu".
      • Gość: robi Piplica czy Jamtfal to małe pikusie ... IP: *.waw.prokom.pl 08.04.02, 13:39
        ... a pamiętacie jaką bramę strzelił (a raczej wrzucił) Jojko?
        • Gość: scheva Re: Piplica czy Jamtfal to małe pikusie ... IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 19:40
          Koleś po prostu ma swój świat i czasami odlatuje. Każdemu może się zdażyć :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka