Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jacek Bąk: Uwierzcie w nas

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:05
    Mam wrazenie, że przed każdym meczem z Anglią czytałem to samo, nie pekniemy, podejmiemy walkę, jeszcze Polska nie zginęła, a kończyło się... jak zwykle tym samym, oby chociaz raz było inaczej, w cuda trzeba wierzyć, nieprawdaż ? :)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: Paul You`ll never walk alone... IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.09.04, 23:07
        Jesteśmy z Wami!... Na dobre i na złe... Ale wiecie. Nic nie cieszy tak
        Polskiego kibica jak skopanie tyłków angolom lub szwabom:D
        • Gość: supahG Re: You`ll never walk alone... IP: *.demon.nl 06.09.04, 23:16
          a jak nie to zawsze mozna zrobic tak jak na lotnisku w Baku gdzie pilkarzom
          walijskim ukradli sprzet i rzeczy osobiste.

• Gość: elvis NIE WIERZYMY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:59
            Gdyż będzie mniejsze rozczarowanie po batach, jakie zbierzecie od Anglii. Ile to
            razy zapewniano nas, że będziecie walczyć z Anglią o zwycięstwo, a
            wychodziliście na mecz z jednym napastnikiem. Czas zrozumieć, że wiara potrzebna
            jest w kościele, a na boisku większe znaczenie od wiary mają umiejętności. A
            tymi - posługując się kościelna terminologią - nie grzeszycie.
            • Gość: gogo Re: NIE WIERZYMY. IP: *.katowice.agora.pl 07.09.04, 12:26
              Spadaj na drzewo,"patrioto".
        • Gość: wwi Re: You`ll never walk alone... IP: *.kolporter.com.pl 07.09.04, 12:37
          Skąd wiesz, że polskiego kibica cieszy skopanie tyłka Szwabom? Przecież
          dotychczas nie mieliśmy okazji tego sprawdzić. NIGDY z nimi nie wygraliśmy.
      • Gość: xsamos Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:10
        Jak widać sam nie wierzy w to co mówi.Przykre
      • Gość: ~Zdzisiek Wierzymy ! IP: *.quarknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:12
        jo ci wierza Jacek, nie wiem jak inne pierony ale jo wierza w noszych chłopaków
        dokopcie tym angielskim pieronom
      • jesster Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas 06.09.04, 23:30
        A co mają mówić, może:
        -"Dokopiemy tym leszczom, nie mają szans, wgnieciemy ich w ziemię."Tak mniej
        więcej mówił Uli Hoeness przed meczem Bayernu z Werdere, przegrany przez
        Bawarczyków dość sromotnie.
        a może:
        -"przegramy na pewno, będzie ze 3:0 jak nie więcej, sramy w gacie ze strachu".
        Dopiero by się posypały gromy, że po co wychodzą na boisko i tak dalej
      • Gość: futrzak77 dokladnie, to jakies pier.. deja vu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:42
        zawsze to samo, im bardziej sobie powtarzaja ze anglicy to tacy sami ludzie jak
        oni tym słabiej grają. W siatkarzy tez mielismy uwierzyc a skonczylo sie jak
        zwykle
      • Gość: cyg@nek Kto to jest kibic? IP: *.enformatic.pl 06.09.04, 23:53
        Jacek! przecież kibic (w przeciwieństwie do widza) to taki człowiek, który
        zawsze wierzy. Ja zrzędzę, ale wierzę.
        Dlaczego Irlandczycy dopingowali do końca? Bo irlandzcy zawodnicy do końca
        biegali jak dziki. Biegajcie i wy do 90 minuty, to nikt nie będzie na was
        gwizdał, nawet jak przegracie.
        Wy tego nie widzicie, ale z trybun widać: jak tracicie bramkę, to
        zaczynacie grać kroczonego, a parę minut poźniej stoicie jak parkometry i na
        zmianę robicie przebieżki. Znacie człowieka, którego nie wkuerwiają parkometry?
        Biegajcie wszyscy przez 90 minut, nie oczekujcie, że pobiec powinien "ten
        drugi, który się jeszcze nie naharował".
        Pamiętacie mecz ze Szwedami, jak Brzęczek stracił piłkę i gonił przez pół
        boiska, bo innym się nie chciało, bo to nie oni stracili piłkę? Było 0:1 i po
        herbacie.
        Pamiętajcie, że Anglikom w Polsce nigdy nie grało się lekko, a Wembley już
        nie ma (więc nie ma gdzie się trząść, jak Łapiński na wyjeździe). W tej grupie
        każdy może wygrać z każdym (Irlandia na Anglików też będzie 3 razy lepsza, bo
        dla nich to jak "święta wojna").
        Na zakończenie: Jacuś zrób mi przyjemność i oddaj 2 strzały z 40 metrów "z
        dużego palca" zwanego "szpicem". Przećwicz to na jutrzejszym treningu. To jest
        najszybszy i najdokładniejszy strzał. Jak przywalisz szpicorem, to piłka wykona
        taki taniec, że sam się zdziwisz jaką piękną bramkę zdobyłeś.
        Bądźcie drużyną, wyplujcie płuca, to kibice was nigdy nie opuszczą.
        • Gość: MarGrabkarz Re: Kto to jest kibic? IP: 80.51.254.* 07.09.04, 00:07
          Piękny tekst...
          • Gość: Sorel Re: Kto to jest kibic? IP: *.nyc.rr.com 07.09.04, 01:29
            Tak, popieram, piekny tekst. Tylko z tym "szpicem" to nie wiem....kiedys
            strzelilem ze "szpica" to pare kostek w paluch mi poszlo, i nie moglem biegac
            przez tydzien.
            • Gość: web Re: Kto to jest kibic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 02:36
              Jak zawsze będzie super atmosfera i to sie liczy. Wynik to sprawa drugorzędna.
              Klimat na Śląskim jest niesamowity i kgog nie będzie niech załuje!
            • Gość: Facet Re: Kto to jest kibic? IP: *.crowley.pl / *.crowley.pl 07.09.04, 09:02
              Bo baba jesteś. (-;
      • Gość: ok! W pilkarz wierzę, w Janasa nie! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 00:05
        To cyba wystarczy, za caly komentzarz.Nie wierzę w Pawla Janasa, ale szanuje i
        moge zawierzyc Smudzie, Kaczmarkowi, Jablonskemu, Wdowczykowi, Kasperczakowi,
        Wieczorkowi...a wiec lista chyba dosc dluga?))))Dlaczego nikt z tej listy nie
        trafia w gust pana Listkiewicza i jego kolesiow z PZPN?Natomiast trafiaja
        showmani typu Engel, czy Boniek?
        • Gość: R.Ch. Re: W pilkarz wierzę, w Janasa nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 08:22
          Showman Engel zaszedł dość daleko, co do reszty zgadzam się w 100%, PANIE PAWLE
          PODAJ SIĘ DO DYMISJI, zrób psikusa Listkiewiczowi. Po co pan Listkiewicz
          windował Bońka na trenera, by pozbyć się konkurencji w PZPN, udało się!
          Wygrana z Irlandią to miłe, szkoda, że woje pana Janasa mogą wygrać z drużyną
          sklasyfikowaną 80 (słownie osiemdziesiąt) miejsc niżej. Pozdrowienia od
          Duńczyków...
      • Gość: Kibic z Wrocławia Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 00:06
        Ja wierze i jade do Chorzowa!!! POLSKA!!!!
      • Gość: Exp Wierzylem nie raz; przed meczem z Dania tez. IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 07.09.04, 00:15
      • Gość: Experyment "JANAS" PRZESTAN SKOMLEC A ZACZNIJ LEPIEJ GRAC. IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 07.09.04, 00:19
        • Gość: bla bla bla bla bla bla IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 07.09.04, 00:48
          bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla 0:3 z Anglia i dalej bla bla bla bla
          bla bla, po 20 latach bla bla bla po prostu przestalem juz wierzyc!
      • Gość: ONE BRAWO JACKU! JESTESMY Z WAMI! POLSKA!!!!!!!!!! IP: *.ramtel.com.pl 07.09.04, 01:46
      • Gość: Niewierny Tomasz Uwierzymy jak zobaczymy IP: *.attu.pl / *.attu.pl 07.09.04, 01:56
        Wiarą w cuda się w sporcie niczego nie zdobywa.
      • Gość: royal Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: *.evrtwa1.dsl-verizon.net 07.09.04, 03:20
        Ja wierze. Zawsze. Nie zawsze wychodzi, ale trzeba zawsze wierzyc. Wierzylem
        przed Chorzowem w 73 kiedy Lubanski pozbawil posad Bobby Moora i Alfa Ramseya .
        Wtedy niewielu wierzylo. Po uslyszeniu hymnu sami pilkarze uwierzyli. Tym razem
        nie moge byc na stadionie . Apeluje jednak do tych co tam beda zeby zdarli
        gardla jak ja 30 lat temu, a pilkarze odplaca sie chwilami ktorych nie
        zapomnicie nigdy. Teraz tam nie wejdzie sto tysiecy ludzi jak wtedy, ale 40 tys
        tez moze zrobic atmosfere zwyciestwa. Wiec nie tracic wiary bo warto.
      • Gość: Laska Monika Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: *.3web.net 07.09.04, 03:27
        Wygramy, przegramy , jebal ich (angoli) pies !!!
        Tak jest , tak jest, tak yes.
        • Gość: Jarek Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: 69.156.142.* 07.09.04, 04:08
          Hej MOniczko kochana ty chyba z Kanady piszesz nieprawda ?
      • Gość: le comte Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 07.09.04, 07:38
        Dokladnie.Takie wywiady sa kibicom serwowane przed kazdym meczem, a rezultat
        najczesciej oplakany! Czy ja dozyje czasow, ze przyjedzie do Polski wicemistrz
        swiata i ogramy go 4:1 (EME'75 z Holandia), albo meczu o 3 miejsce z mistrzem
        swiata (1:0 z Brazylia WM'74)? Zeby przynajmniej nie trzeba drzec o wynik... I
        tak zycze im SZCZESCIA, bo inaczej z Anglia nie wygraja! Polska:Anglia 1:0(0:0)
        89 min. L.King (sam.) :-)
      • Gość: angole angole.... Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: *.349-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 07.09.04, 08:09
        ja was oleole
      • Gość: Lope Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.04, 08:13
        A to dobrze powiedziane, że tylko walcząc o zwycięstwo człowiek daje z siebie
        max (a nigdy nie daje z siebie max gdy walczy o remis)
      • Gość: SKOX KOCHANI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 08:34
        kochani! wierzę w was, ale nie wierzę w zwycięstwo nad Anglią. nie w tym stuleciu
      • Gość: dd Nie tylko przed Anglią IP: 217.153.85.* 07.09.04, 08:45
        Ja to zauważyłem we wszystkich dyscyplinach i przed wieloma meczami (np.
        siatkarze przed meczem z Francją, Wisła przed Real, ......)
        • Gość: nuuuuuuuuuuuuuuuuu Re: Nie tylko przed Anglią IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:25
          kiedyś , zazwyczaj w meczach ost. szansy Polacy ruszali do boju i gnietli,
          gnietli Anglików, ale kończyło się na 0-0 lub 1-1.
      • Gość: Nemo SPOSÓB NA ANGLIE !!!! IP: 80.51.254.* 07.09.04, 09:19
        Po 1. Musimy zagrać ustawieniem 1-4-6. Dudek , przed nim 4 obrońców po 2 na
        każdego napastnika i 6 pomocnikami po 3 na Lamparda i Gerrarda.2 biega po obu
        stronach każdego z nich najdalej 30cm. A 3 asekuruje 1 m z tyłu!!! Bocznymi nie
        trzeba się przejmować...Może pogubia się w tłumie!!!
        I koniecznie nie zapuszczac się dalej niz środkowa linia boiska!
        Po 2. Trzeba zrzucić obornik na oba pola karne - to zmusi i ich zaskoczy i
        zmusi do gry przy linii środkowej całym zespołem! jak się uda, to może nawet
        David james wyskoczy z bramki i bedzie szansa cos wykopnąc tak aby wpadło do
        ich bramki!!!
        Po 3. Chłopaki powinni się wysmarowac gównem. To może dobije Angoli i będą w
        chaosie!!!
        Po 4. Pogadajcie z wojskiem, niech znajdą chociaż 2-3 maski przeciwgazowe w
        dobrym stanie i dajcie Dudkowi, Żurawskiemu i Milii - tylko tych chłopaków mi
        szkoda... no i tylko oni moga cos zdziałać.
        A tak powaznie - to ta 6 w pomocy to nawet nie wiem czy da rade takiej parze
        jak Gerrard i Lampard! To obecnie najlepsza para środkowych pomocników na
        świecie!!! I jak skuteczna!!! Strzelaja ostatnio więcej we dwóch niż pary
        napastników takich potęg jak Hiszpania, Francja czy Brazylia...
        Angole wyciagna wnioski z Austrii i zagraja wysoko...nie cofna się aby nie
        ryzykowac głupiej bramki!
        Kończąc, mam nadzieje szczerą, iz nasi dostaną takiego łupnia, iz wkur...
        kibice otocza w koncu kordonem stadion i wywioza ten cały PZPN na taczkach - tu
        apel do robotników z Chorzowa! Otoczcie stadion taczkami, aby były pod ręką!!!!
        Robotnicy i kibice miast i wsi - łaczcie sie!!! Jeszcze jest czas na zmiany!!!!
        Bo tzw. "inteligencja" PZPN-owska daje dupy od dawna!!!!
        Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców Polski!!!
        • Gość: WszyscyKIBOLE Jeste[cie Pojeb@ni IP: *.k.mcnet.pl 07.09.04, 09:52
          Pierdolita jak pojeby. Jak nie chcecie wierzy nie ogldajcie, nie pisujcie
          siedzcie w domu i pieprzcie te bzdety.
          Po co wam football, jak nie wierzycie w wynik????
          POLSKA, BIALO-CZERWONI!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mirco Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: 217.96.36.* 07.09.04, 10:29
        Wszystko pięknie panie Jacku. Tylko że taką gadaninę czytam przed każdym
        ważnym meczem z mocnym rywalem. Wreszcie to o czym mówicie pokażcie na boisku!
      • Gość: pietia Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: *.mofnet.gov.pl 07.09.04, 10:33
      • Gość: pietia Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: *.mofnet.gov.pl 07.09.04, 10:36
        chłopcy, zróbcie to wreszcie, wygrajcie z anglią. mam 34 lata i pamiętam tylko
        porażki albo remisy.
      • Gość: Jarek Re: Jacek Bąk: Uwierzcie w nas IP: *.nbp.pl 07.09.04, 10:39
        Zgadzam sie - zawsze jest "nie boimy sie", "bojowo nastawieni" a potem 0-0 u
        siebie i 0-3 na wyjezdzie, juz nie wierze w takie "ple, ple, ple"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka