Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ligi prywatne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.14, 14:41
    Witam. Kiedy zamkniecie możliwość dołączania do lig prywatnych? Już tylko 5 kolejek do końca, więc najwyższy czas.
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Ligi prywatne 08.11.14, 08:38
        Witaj. Nie zamykamy tej możliwości. Choć z racji rywalizacji lig prywatnych, pewnie byłoby to dobre rozwiązanie. Sądzisz, że właśnie na ostatnie 5 kolejek powinna być zamknięta możliwość dołączania? A co z opuszczaniem?
        • Gość: darko Re: Ligi prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.14, 14:59
          Uważam, że blokada dołączania i opuszczania ligi powinna być wprowadzona. Nie wiem na ile kolejek przed końcem, ale powinna być.
          Natomiast moje pytanie było bezpośrednio motywowane pewnym punktem w poście Wygraj Ligę - przydatne informacje, czyli:
          "- w ustalonym przez nas momencie (poinformujemy) wprowadzimy zamknięcie przystępowania do lig prywatnych tak, by nie zmieniać ich składu w końcowych kolejkach."
          Więc o co tu chodzi? :-)
          • wygrajlige_pomoc Re: Ligi prywatne 08.11.14, 18:14
            To może ja odpowiem, bo jednak nie wszyscy u nas wiedzieli, @darko: wybacz.
            Mamy taką możliwość i, jak zapowiadaliśmy, skorzystamy z niej.
            Pierwotnie miało to być na 2 lub 3 ostatnie kolejki. Poinformujemy.

Zamknięcie spowoduje brak możliwości dołączania do lig prywatnych. Natomiast wciąż będzie można ligi opuszczać a administrator będzie mógł usuwać drużyny z ligi.

[Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka