Gość: darko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.14, 14:41 Witam. Kiedy zamkniecie możliwość dołączania do lig prywatnych? Już tylko 5 kolejek do końca, więc najwyższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wygrajlige_pomoc Re: Ligi prywatne 08.11.14, 08:38 Witaj. Nie zamykamy tej możliwości. Choć z racji rywalizacji lig prywatnych, pewnie byłoby to dobre rozwiązanie. Sądzisz, że właśnie na ostatnie 5 kolejek powinna być zamknięta możliwość dołączania? A co z opuszczaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darko Re: Ligi prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.14, 14:59 Uważam, że blokada dołączania i opuszczania ligi powinna być wprowadzona. Nie wiem na ile kolejek przed końcem, ale powinna być. Natomiast moje pytanie było bezpośrednio motywowane pewnym punktem w poście Wygraj Ligę - przydatne informacje, czyli: "- w ustalonym przez nas momencie (poinformujemy) wprowadzimy zamknięcie przystępowania do lig prywatnych tak, by nie zmieniać ich składu w końcowych kolejkach." Więc o co tu chodzi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Ligi prywatne 08.11.14, 18:14 To może ja odpowiem, bo jednak nie wszyscy u nas wiedzieli, @darko: wybacz. Mamy taką możliwość i, jak zapowiadaliśmy, skorzystamy z niej. Pierwotnie miało to być na 2 lub 3 ostatnie kolejki. Poinformujemy. Zamknięcie spowoduje brak możliwości dołączania do lig prywatnych. Natomiast wciąż będzie można ligi opuszczać a administrator będzie mógł usuwać drużyny z ligi. [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś