sienia 21.09.04, 19:37 Z uwagi na to, że prowadzący te rozgrywki (a także mój finałowy rywal z poprzednij edycji PPFP) jutro się broni, chciałbym życzyć powodzenia. Nie takie to straszne :-) Pozdrawiam, Sienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adee Re: DFP- III edycja (powodznia Adee) IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 21.09.04, 23:15 Wielkie dzięki. Wlasnie ostatni raz przejzalem prezentacje i ide lulu. Jutro wielki dzień. Trzymajcie kciukasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: DFP- III edycja (powodznia Adee) 22.09.04, 00:04 Połamania pióra to już nieaktualne...więc zawieszenia PowerPointa--powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maajk79@gazeta.pl Adee brachu dzis bedziesz mgr, potem impra:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:23 Powodzenia Stary, dolaczysz dzis do naszego grona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MGR INŻ. Re: DFP- III edycja (powodznia Adee) IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 22.09.04, 13:03 Jutro bedą wyniki...znaczy ja wytrzeżwieję :) bo od dziś jestem ...............mgr inż. AdeE............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maajk79@gazeta.pl Gratki:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:27 zrobie to osobiscie ale na forum tez nie zawadzi, a wiec Gratki panie MGR witamy w klubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: DFP- III edycja (powodznia Adee) 22.09.04, 13:41 gratuluje i zazdroszcze. z całej obrony to najbardziej pamiętam imprezę po niej... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_ko Re: DFP- III edycja (powodznia Adee) 23.09.04, 18:58 Serdeczne gratulacje. Może teraz zaczniecie gonić pierwsza trójkę Odpowiedz Link Zgłoś
sienia Re: DFP- III edycja (powodznia Adee) 22.09.04, 14:01 Gratuluję!! A z trzeźwieniem się nie spiesz, bo za szybkie źle działa na zdrowie. Wyniki mogą poczekać :-) Pozdrawiam, Sienia Odpowiedz Link Zgłoś
patrax Re: DFP- III edycja (powodznia Adee) 22.09.04, 19:09 GGGGratuluje i sie przyznam ze mi do obrony zabraklo jednego egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicho01 Re: DFP- III edycja (powodznia Adee) 23.09.04, 18:37 Gratuluje, to o wiele przyjemniejsze, pokonać MAGISTRA !!! Prezes zdzicho01 Odpowiedz Link Zgłoś