Gość: Korektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:11 Pan redaktor skoro był w Wodzisławiu to może skoryguje błąd! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luksus_KKS 63 a nie 40 kibiców KOLEJORZA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:14 Jeżeli o ten błąd chodzi.... :P W Wodzisławiu na meczu w sektorze dla gości drużynę Lecha dopingowało żywiołowo około 63 fanatyków, a nie jak pan redaktor napisał- 40! Doping- jak na te 63 osoby- całkiem dobry, tym bardziej, że kibice Odry sporadycznie zagrzewali spiewem swoich piłkarzy (szczególny brak dopingu dla MKSu w 1szej połowie, gdy był rezultat 0:1) :Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Piłka nożna n Odra Wodzisław - Lech Poznań 3: IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.04, 20:59 no wojtala powtorka z historii kiedy grales w hamburgu to tez byles 12 zawodnikiem przeciwnikow jak cie nazywano w relacjach meczowych ze spotkan HSV i wczoraj w wodzislawiu tez nim byles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wickedway Z Legią będzie wstyd i kompromitacja IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 21:00 Ludzie zaufają i przyjdą... i zobaczą 0:6......smutne to będzie ale prawdziwe...też pójdę.... Chciałbym się mylić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Re: Z Legią będzie wstyd i kompromitacja IP: *.icpnet.pl 26.09.04, 21:39 Z takim zlamasem jak odra sie nie 'przelamali'... Beda baty z legia... tylko pytanie: do ilu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halski Z Legią nie będzie wstyd i kompromitacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 22:21 pamiętacie mecz sezon lub 2 sezony temu? przed meczem z Legią Lech przegrał z Groclinem 1:4, a w meczu z Legią był remis 0-0 - chyba dobry wynik podałem, ale remis na pewno był. Wtedy także nastroje były niezbyt optymistyczne. Dlatego niech każdy przyjdzie na stadion w niedziele i wszyscy razem poprowadzimy dopingiem Leszka do zwycięstwa. ///////////////// Hej Lech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy kibic Re: Z Legią nie będzie wstyd i kompromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:12 W pełni poperam Ciebie Halski! Sądze, że Lech się spręzy na Legię i ... wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Piłka nożna n Odra Wodzisław - Lech Poznań 3: IP: 204.85.74.* 26.09.04, 23:31 Ja nie moge patrzec na Michniewicza i to co on wyprawia, ten czlowiek nie ma pojecia o trenerce. Wstyd dla Poznania. Michniewicz kto to wogole jest ? Skad on sie wzial ? Wywalic go na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ram Re: Piłka nożna n Odra Wodzisław - Lech Poznań 3: IP: 81.15.215.* 27.09.04, 06:32 A jeszcze niedawno było "nasz Czesiu","dobry trener" itp... :)))))) Może piłkarzom nie chce się grać prawie za darmo, a bez sensu winicie trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy kibic Re: Piłka nożna n Odra Wodzisław - Lech Poznań 3: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:11 Ja wogóle nie mogę patrzeć na gościa o nicku Lechita? Co on wtyprawia, skąd on się wziął? On nie ma pojęcia o miłości do swojego klubu. Wywalić go na zbity pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi do Rama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:47 Ciekawe ile ty zarabiasz,ciekawe czy 1/10 tego co te gnoje co niby graja za grosze,zastanow sie co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś