Gość: SDB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 17:05 Jest OK w porzadku jestem zadowolony znow troche szkoda ostatniego wyscigu ale z drugiej strony dobrze ze pamietaja o KSM'ie juz od poczatku. Bo w tabeli chyba male pkty niebeda sie az tak liczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_wl Re: Gorzow- Apator 43:47 14.04.02, 17:34 Ja też wynikiem nie przejąłem się za bardzo, choć typowałem dużo wyższe zwycięstwo Apatora. Zgadzam się z Tobą, co do ostatniego biegu. Oceniając w skrócie postawę naszych jeźdźców, postawę Kłosa i Puszakowskiego można określić tylko jednym słowem - ŻENADA! Na więcej stać Sawinę, który według mnie nie pokaże się w meczu z Polonią. Ricky, Bajer i Mirek raczej w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Gorzow- Apator 43:47 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 17:46 Puszakowskiego az tak zle bym nie ocenial- to jego pierwszy mecz w ekstralidze od dluuuuuuugiego czasu. 5 pkt to przyzwoicie. Szkoda ze za Klosa, dla ktorego juz jest moim zdaniem za pozno(jest w wieku Hampela, Jankowskiego, Kurmanskiego- on chyba nie osiagnal nawet polowy ich poziomu) Zabik nie puszczal Miedzinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Gorzow- Apator 43:47 14.04.02, 19:42 Puszakowskiemu tak naprawdę wyszedł tylko jeden bieg. Te dwa pozostałe punkty zdobył w biegu z najsłabszymi. Zastanawiam się, w jakim meczu Kłos zdobędzie pierwszy punkt w tym sezonie, który nie będzie wynikiem defektu rywala. Chyba dopiero w meczu z Wybrzeżem w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gorzow- Apator 43:47 IP: *.pl / 10.0.1.* 14.04.02, 20:37 Piszecie o swoich młodzieżowcach. Polonia również miała(ma?) problemy z nimi.Liczymy,że Stanislawski z Umińskim będa lepsi . A co w Toruniu? Pamietam w Bydgoszczy bieg "siódmy" - już przed meczem było 1:5 w plecy.To była zgroza. pozdrawiam, oczekując na pierwsze derby Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Gorzow- Apator 43:47 14.04.02, 21:58 Akurat przyszłe derby mogą odwrócić losy rywalizacji juniorów, dotąd niemiłosiernie ogrywani młodzi z Bydgoszczy mogą w końcu okazać wyższość nad Torunianami, a tym samym wydatnie pomóc w wygranej Polonii. Chyba, że znowu zawiedzie jeden z tzw. "liderów" w Bydgoszczy. Bardzo dobrze, że Apator pamięta o KSM, popieram w pełni SDB, nie martwcie się rozmiarami wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gorzow- Apator 43:47 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 14:08 Fakt.Liczy sie zwyciestwo - Sawina znowu najslabszy z czworki. z drugiej strony widac, ze coraz lepiej rozumie sie z Bajerskim i daltego chyba dostanie szanse w meczu z Polonia. Puszakowski beznadziejnie- w wygranym biegu strasznie wolny; dowiozl pierwsze miejsce tylko dzieki twardemu torowi, ktory utrudnial ataki. Dobrze, ze dostal swoja szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Gorzow- Apator 43:47 IP: 158.75.15.* 16.04.02, 15:20 Trudno mieć pretensję do któregokolwiek z 4 czołowych seniorów.Nawet Sawina,który zdobył 8 punktów,nie wypadł jakoś specjalnie słabo.Owszem,akurat w jego przypadku 8 punktów to trochę za mało.Jego zdobycz punktowa która by mnie satysfakcjonowała to powyżej 10 punktów. Co do Kłosa,to on powinen już kończyć swoją karierę albo przenieść się do drugiej ligi.Nie wiem jak można cały czas przegrywać starty,a jeżeli mu się uda wyjść spod taśmy trochę lepiej to i tak upada,jak nie na pierwszym to na drugim wirażu :)))Nie jestem przekonany czy Miedziński jest lepszy od Kłosa (przynajmniej na dzień dzisiejszy).Widziałem na treningu jak obaj ćwiczyli starty i na około 15 prób - 14 razy był lepszy Klos??? Puszakowski ma zbyt słabe motocykle żeby walczyć w ekstralidze.Myślę że jego miejsce już z powodzeniem zajmie Chrzanowski. Co do drugiego obcokrajowca to uważam że to takie "strachy na lachy"dla Chrzanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Gorzow- Apator 43:47 16.04.02, 16:31 Może rzeczywiście Kłos jest lepszy od Miedzińskiego, ale też dużo bardzie doświadczony. W drużynie mistrza Polski, która dodatkowo chce bronić tytuł jedna dziura w składzie to maximum na jakie można sobie pozwolić. Szansę na starty trzeba teraz dać tym, którzy mają większe możliwości rozwoju, a za takich uważam między innymi Miedzińskiego i młodego Jagusia. Trudno, musimy się z tym pogodzić, że tym sezonie Apator nie będzie miał żadnego pożytku z juniorów, ale trzeba myśleć o przyszłości. A co do Chrzanka, to należy mieć razem z nim nadzieję, że sąd nie okaże się dla niego bardzo surowy, bo uderzyłoby to nie tylko w niego, ale w całą drużynę. Oby tylko sędzia był kibicem Apatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Gorzow- Apator 43:47 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 10:00 Otoz to!!! Wszystko co chcialem powiedziec powiedzial juz robert_wl. SEDNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś