Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 19:04
    Ja juz naprawdę nie wiem o co chodzi. Jak mozna wybrac na stanowisko prezesa
    człowieka winnego wielomilionowych długów (zeby nie powiedziec oszustw).
    Człowieka który szastał nie swoimi pieniedzmi,zarabiał 21'000 tys złotych
    miesiecznie ,odpowiedzialnego za odejscie głownego sponsora.Czy on nie ma
    wstydu??. ciezko znalezc słowa. Ja dziekuje za taki zwiazek. Chciałbym
    dowiedziec sie kto na niego głosował. Tłumaczenie tego grozbami Acosty nie ma
    sensu.
    Obserwuj wątek
      • brandmaster Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS 15.04.02, 19:11
        to jest qrwa skandal, takie rzeczy sa mozliwe chyba tylko w swiecie polskiego
        sportu-banda skurwieli, pilkarskie obzartuchy to przy tych cwokach glosujacych
        na biesiade niewinne aniolki
        • Gość: Gregor Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 20:09
          Biesiada prezesem hehehe ciekawe jak szybko zatuszuje teraz swoje poprzednie
          bledy i wielkie manko!!! Chyba mu Acosta pare milionikow podrzuci i wszystko
          bedzie klawo. Na odczepne dadza nam pewnie jakas LS w ktorej i tak baty
          dostaniemy. Proponuje w ramach protestow przeciwko Biesiadzie nie isc na LS
          jesli takowa bedzie. Ewentualnie apel do siatkarzy olejcie tego "prezesunia" i
          nie grajcie w LS.
          • Gość: maras Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 20:31
            Przecież to woła o pomstę do nieba !!!
            Kibice - olejmy LS, może wtedy komuś otworzą się oczy ?
            Popieram Ambroziaka z Gazety !

• Gość: Jochen Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.tnt7.b2.uunet.de 15.04.02, 21:04
              A jednak bananowa republika!
            • Gość: Polus Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.ek.univ.gda.pl 16.04.02, 08:33
              Gość portalu: maras napisał(a):

> Przecież to woła o pomstę do nieba !!!
              > Kibice - olejmy LS, może wtedy komuś otworzą się oczy ?

Popieram
              Tylko troche szkoda siatkarzy, ale oni tez w sumie czesciowo sie do tego
              przyczynili nie przylaczajac sie otwarcie do przeciwnikow pana "rwa jego mac"
              Biesiady
          • xyabol Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS 16.04.02, 19:35
            Gość portalu: Gregor napisał(a):

> Biesiada prezesem hehehe ciekawe jak szybko zatuszuje teraz swoje poprzednie
            > bledy i wielkie manko!!! Chyba mu Acosta pare milionikow podrzuci i wszystko
            > bedzie klawo. Na odczepne dadza nam pewnie jakas LS w ktorej i tak baty
            > dostaniemy. Proponuje w ramach protestow przeciwko Biesiadzie nie isc na LS
            > jesli takowa bedzie. Ewentualnie apel do siatkarzy olejcie tego "prezesunia" i
            > nie grajcie w LS.

My już się skompromitowaliśmy, ustępując Acoscie i zgadzając się na jego
            IDIOTYCZNE WARUNKI. Kto to widział, aby kazać nam utrzymywać przy korycie p.
            Biesiadę, bo inaczej nie zostaniemy dopuszczeni do LŚ? Przecież to był zwykły
            szantaż i PZPS nie powinien się na to nigdy zgodzić. Co jest ważniejsze: honor i
            odpowiedzialność czy też "znajomości" i "pozwalanie na przekręty"??? Tak w kraju
            się mówi o walce z korupcją i załatwianiem pracy poprzez "wysoko ustawionych"
            kolegów, a tutaj mamy tego przykład na najwyższym szczeblu.

BTW. Acoste za takie coś powinno się wyrzucić na zbity **** ze stanowiska.

• Gość: Bic Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 21:39
        Gość portalu: thedude napisał(a):

> Ja juz naprawdę nie wiem o co chodzi. Jak mozna wybrac na stanowisko prezesa
        > człowieka winnego wielomilionowych długów (zeby nie powiedziec oszustw).
        > Człowieka który szastał nie swoimi pieniedzmi,zarabiał 21'000 tys złotych
        > miesiecznie ,odpowiedzialnego za odejscie głownego sponsora.Czy on nie ma
        > wstydu??. ciezko znalezc słowa. Ja dziekuje za taki zwiazek. Chciałbym
        > dowiedziec sie kto na niego głosował. Tłumaczenie tego grozbami Acosty nie ma
        > sensu.
        Dawno, dawno temu kanclerz Niemiec powiedział: "Dajcie się Polakom rządzić to się
        sami "załatwią" - pionta chyba się zaczyna sprawdzać.

• Gość: qwerty Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.04.02, 21:49
        przeciez ten biesiada to %$^*(#*@*&$* # !!!
        on do konca dobije i tak lezaca i kwiczoca polska siatkowke
        zatrzymajcie go !!!
      • Gość: kibic Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 22:06
        To proste, głosowali na Biesiadę, żeby jak najdłużej
        biesiadować przy korycie, które zabrałby im nowy
        prezes. Na mecze LS na koszt związku będzie latało co
        najmniej 68 osób (osoby towarzyszące też przecież
        trzeba wliczyć).

Tylko siatkarzy szkoda ....
        • Gość: thedude Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 22:32
          wychodzi na to ze niewazne są długi, sprawa w prokuraturze, brak sponsora.Wazna
          jest liga swiatowa i pieniazki dla pana B. i jego kolesi. A tak prawdę mówiać
          to ciekawy jestem kto bedzie chciał sponsorwać reprezentacje i zwiazek.
          • Gość: Pandora Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: 213.77.4.* 15.04.02, 23:00
            Nic nie rozumiem. Jak mozna bylo wybrac go prezesem drugi raz. To kopanie grobu
            polskiej siatkowki. Nawet jesli pan Biesiada okazalby sie niewinny ma tak
            zniszczona opinie, ze jesli znajdzie sie jakis sponsor to bedzie cud. Nikt
            przeciez nie bedzie, po tych aferach finansowych, chcial ryzykowac tak
            ogromnych pieniedzy. Bo przeciez tak naprawde nie wiadomo co sie z nimi dzieje,
            bo nikt, oprocz p. Biesiady, tego nie kontroluje. Ale w koncu jestesmy w
            Polsce, a tu takie rzeczy sa na pozadku dziennym. Pan Biesiada nawet nie
            probowal wyjasniac sytuacji, odpowiadac na pytania, tylko atakowal i oskarzal.
            Nawytykal wszystkim po kolei, takze naszej kochanej GW. Wiem, ze nikomu nie
            powinno sie zyczyc zle, ale p. Biesiadzie zycze, jak wiekszosc kibicow, jak
            najgorzej. A moze ktos potrzebuje paru groszy za mala robotke? ;)

A tak swoja droga, bardzo podobala mi sie wypowiedz p. Golaszewskiego:
            - Pan Biesiada wydał kiedyś 26 tys. zł na cele kulinarne, na dwie osoby. Ja
            tyle nie wyłożyłem, nawet wybierając się do lokalu z dziewczynami
            Hmmm... ciekawe, czy zona widziala juz GW ;)
            • Gość: Cacy Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 00:07
              nie mogę się oprzeć wrażeniu, że podobną rzecz już widzieliśmy w Polsce. Chodzi
              mi o aferę w PZPN i sprawę tzw. "Dziurolandu". Zadziałał tu chyba podobny
              mechanizm - jest w polskiej siatkówce grupa działaczy dla których osobiste
              korzyści wynikające z popierania nieefektywnego prezesa odpowiedzialnego za
              milionowe długi związku i prawdopodobne wycofanie się sponsorów z łożenia
              pieniędzy na reprezentację narodową, są ważniejsze od dobra dyscypliny w naszym
              kraju. O zgrozo! Nadchodzi "Biesiadoland"!
              • Gość: abc Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: 212.160.114.* 16.04.02, 11:48
                Skandal. Banda idiotow wybrala "swojego" prezesa - kaska bedzie, uklady sa i o
                to chodzi. To co sie dzieje w naszej siatkowce to zgroza. No, ale w naszym
                kraju wszystko przejdzie:)))
      • Gość: TomAsz Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: 111.111.26.* 16.04.02, 11:51
        Facet wyczyści wszystkie obciążające go księgi, a za pół roku poda się do
        dymisji.
        • Gość: Aga Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.olsztynek.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 12:23
          Jedyną rzeczą która mnie pociesza jest to, że Biesiada będzie musiał sobie
          radzić z komornikiem i wszystkimi innymi problemami.Choć pewnie wkrótce
          faktycznie poda się do dymisji.Zdumiewa mnie tupet i bezczelność tego
          człowiekaa także głupota i chciwość tych, którzy na niego głosowali.Hańba
          polskiej siatkówki!
      • Gość: kuba Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.bibl.uni-essen.de 16.04.02, 13:59
        Brak po prostu slow. Rece opadaja...
      • Gość: Lulka Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.02, 16:49
        Przed wojną osoba, która była autorem takich malwersacji strzelała sobie w łeb,
        albo przynajmniej usuwała się w cień i nie uczestniczyła w życiu publicznym.
        Mowa jest o cztero milionowym zadłużeniu, kolacjach za 26 tys. zł itd.
        Pieniądze były na różne poza sportowe cele, ale brakowało np. na wypłacenie
        siatkarzom i siatkarkom za udział w ME. A to przecież zawodnicy są podmiotem
        działania PZPS, a może się mylę?
        • Gość: Jackos Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 18:48
          Co to qrwa ma być!!!
          Człowiek, który zniszczył polską siatkówkę ponownie nią rządzi! jak to się
          stało? PZPS jest teorytycznie bankrutem, a ten !@#$%^@ jeszcze ją dobije,
          wyciśnie do własnej kieszeni to co wartościowego zostało w związku,zadłuzy go
          na 3 razy większą kwotę niż teraz. A ci co go wybrali wcale nie lepsi, w PZPN
          przynajmniej Dziurowicz duużą większością głosów przgrał, a tu? Ciekawe ile
          dostali w łapę za to. Przecież jeden z kandydatów był pewie, że ci co go
          poparli w 1 turze (6 osób), w 2 zagłosują na przeciwniczkę Biesidy, a tu takie
          kurestwo zrobili. Kiedyś bardzo mądry człowiek powiedział : wiem że nic nie
          wiem
          • Gość: jurek Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 17.04.02, 09:47
            Gość portalu: Jackos napisał(a):

> Co to qrwa ma być!!!
            > Człowiek, który zniszczył polską siatkówkę ponownie nią rządzi!

To nie jest nic nowego. Popatrz na rzady SLD-UP a wczesniej na rzady SLD-PSL.
            Ludzie ktorzy przez 45 lat zniszczyli polska gospodarke na maxa, okradli do spodu
            panstwowa kase teraz ponownie wygrali wybory i niestety nieudolnie rzadza
            centralizujac i upolityczniajac cale panstwo. Polacy nie umieja sie uczyc. Sorry
            za ta polityke ale widze kolosalne analogie miedzy sytuacja w polskiej siatkowce
            i w polskiej gospodarce.
            Jak mozna wybrac tego TLUMOKA na prezesa. SKANDAL !!!

pozdrawiam

jurek
      • xyabol Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS 16.04.02, 19:27
        Biesiada ponownie prezesem PZPS?????
        Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahah
        ahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahaha
        hahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahah
        aahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaah
        ahahahahaahaha...
        (no comments)
      • Gość: Andrzej Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.04.02, 13:00
        Z czym mi sie kojarzy siatkówka?
        Treningi w Olsztynie LO z trenerem Panem Markiem Kotulskim i koledzy, którzy
        potem grali w kadrze Polski i drużynach zawodowych na całym świecie,
        Ludzie grający na jeziorem Krzywym w Olsztynie całymi dniami,
        Polscy kibice jakich nie ma nigdzie na świecie,
        Park w Powsinie w Warszawie gdzie mecze siatkówki odbywają się cały rok nawet
        gdy jest mróz,
        pot,trening, radość z pokonywania własnych słabiości,
        atmosfera na ligowych meczach siatkówki
        złoto drużyny Wagnera
        A Biesiada - szkoda słów........

pozdrawiam wszystkich siatkarzy i kibiców
        Andrzej
        • Gość: stach Re: Katastrofa: Biesiada prezesem PZPS IP: *.lewin-brzeski.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 18:01
          Zgadzam sie z Andrzejem.Takich kibicow siatkowki jak w Polsce nie ma na calym
          swiecie.Ale teraz wszyscy sie z nas smieja, ze dalismy sie zastraszyc jakiemus
          Acoscie (nie chce posądzac o niekompetencje regionalnych dzialaczy).Przeciez to
          niepowazne.Siatkowka to piekny sport, ale prowadzona przez takich ludzi
          jak "szanowny" pan B. moze zostac zmieszana z blotem.Najgorsze jest to, ze
          mozemy stracic na tym my wszyscy: kibice, dzialacze, siatkarze.Mozemy stracic
          to,na co tyle lat wszyscy zwiazani z siatkowka pracowali.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka