Gość: Witold Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 21:46 Remis na ktory pokazal nam ze nie jestesmy juz mistrzami swiata a tylko przecietna druzyna nie potrafjaca wygrac z bardzo nisko notowana Armenia.Do awansu do mistrzostw jeszcze bardzo daleka droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.obroncow.trzepak.pl 06.06.01, 21:59 Nie zgadzam się, ze Ormianie to chłopaki do bicia. Pokazali już na co ich stać. (patrz mecze z Francją i Ukrainą). Więc nie narzekajmy aż tak... Pewnie, że mogło być lepiej, ale w poprzednich eliminacjach było... sami wiecie jak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.fiber.net.pl 06.06.01, 21:52 nie mamy reprezentacji a jeden zawodnik do tego przyszywany Polak to zdecydowanie za malo. gdy jego zabraknie to koniec! a do tego te idiotyczne slowa ze bylo goraco:)a jak nasi jednak pojada do Japonii i bedzie ciepelko to nam chlopaki popadaja jak muchy:)a w koncu to zawodowcy (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Szczęście sprzyja lepszym... IP: *.obroncow.trzepak.pl 06.06.01, 21:55 W myśl tego powiedzenia wyniki innych meczów naszej grupy dobrze świadczą o reprezentacji Polski :) Jak by nie było - jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 21:56 Polacy udowodnili, że reprezentacja bez Olisadebe traci 80% swojej wartości. A poza tym to chyba pomylili dziś piłkę nożną z rugby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.tele2.pl 06.06.01, 22:20 Zauwazcie ze drugi zespol w grupie czyli bialorus takze zremisowala z armenia. A byl to ich 1 mecz...w drugie polowie podobno nie istnieli. Widze ze po kilku slabszych wystepach reprezentacja straci 90% kibicow...ale coz przeciez narzekanie to nasza narodowa cecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rouen Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:03 Deja vu-tym jednym zdaniem moge skomentować dzisiejsze spotkanie Polaków. Stare nawyki wróciły-gra bez koncepcji,powolna.Efektem remis ze słabiutkim zespołem(co to za reprezentacja,gdzie stoper gra w amatorskim IV-ligowym klubie niemieckim?!!),kończącym mecz w "ósemkę"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwień Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 195.205.43.* 06.06.01, 22:12 Myślę, że trzeba się cieszyć choćby z jednego punktu jaki wywalczyli nasi piłkarze. Armenia udowodniła, że nawet teoretycznie słabsi mogą się pokazać. Dlaczego zremisowaliśmy? Trudno powiedzieć. Może zmęczenie, a może poprostu ta reprezentacja nie umie grać bez Olisadebe. Zastanawiam się tylko co się stanie, jak Oliego zabraknie na finałach MŚ (kontuzja itp.), na które raczej pojedziemy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisiula Re: Co sadzicie o remisie z Armenia? IP: *.mtgmry1.md.home.com 06.06.01, 22:28 Gos´c´ portalu: czerwien´ napisa?(a): > Mys´le˛, z˙e trzeba sie˛ cieszyc´ choc´by z jednego punktu jaki wywalczyli nasi > pi?karze. Armenia udowodni?a, z˙e nawet teoretycznie s?absi moga˛ sie˛ pokazac´. > Dlaczego zremisowalis´my? Trudno powiedziec´. Moz˙e zme˛czenie, a moz˙e poprostu ta > reprezentacja nie umie grac´ bez Olisadebe. Zastanawiam sie˛ tylko co sie˛ stanie, > > jak Oliego zabraknie na fina?ach MS´ (kontuzja itp.), na które raczej pojedziemy > . > Pozdrawiam. Po raz pierwszy od lat moge z duma mowic o naszej reprezentacji. Nie wazne ze potrzebujemy pilkarzy z innych krajow zebysmy byli mocniejsi. Wazne ze graja w bialo-czerwonych koszulkach. Co do dzisiejszego meczu - tak jak mowili inni - nie zawsze sie wszystko udaje. Jest im trudno psychicznie jak i fizycznie. Nie sa przyzwyczajeni do wygrywania jako reprezentacja Polski. To cos nowego, przynajmniej od paru lat. Co za duzo to nie zdrowo. Jestem pewna ze nas nie zawioda na jesieni. Chlopaki - wasze zdrowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisiula Re: Co sadzicie o remisie z Armenia? IP: *.mtgmry1.md.home.com 06.06.01, 22:30 Po raz pierwszy od lat moge z duma mowic o naszej reprezentacji. Nie wazne ze potrzebujemy pilkarzy z innych krajow zebysmy byli mocniejsi. Wazne ze graja w bialo-czerwonych koszulkach. Co do dzisiejszego meczu - tak jak mowili inni - nie zawsze sie wszystko udaje. Jest im trudno psychicznie jak i fizycznie. Nie sa przyzwyczajeni do wygrywania jako reprezentacja Polski. To cos nowego, przynajmniej od paru lat. Co za duzo to nie zdrowo. Jestem pewna ze nas nie zawioda na jesieni. Chlopaki - wasze zdrowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Re: Co sadzicie o remisie z Armenia? IP: 10.129.194.* / *.acn.pl 06.06.01, 23:22 Pozdrawiam, kisiula! Mądrze, kobieto, prawisz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leman Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.man.poznan.pl 07.06.01, 10:07 Bedzie dokladnie tak jak w Hiszpanii (MS 1982) w meczu z Wlochami bez Bonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.nat.tsk.pl 06.06.01, 22:18 No i co Polacy, są cieńcy .Od dawna to pisałem,ale Wy znawcy odsyłaliście mnie do psychologa.Engel wasz pupil w poprzednim meczu wstawił z koniecznosci ,niechcianego A.Bąka ,a ten grał dobrze podobnie jak Kozmiński na innej pozycji.O CZYM TO SWIADCZY ?,że dobierał złych ludzi.W meczu z Armenią,powracający środek pomocy Kałuzny i Świerczewski nic nie pokazali.Jako srodkowi nie umieli (bo nie umią)wyklepac w srodku pomocy , zrobić przewagę liczebną, by potem dograć pilkę napastnikom.A jak to się robi to pokazali Czesi w meczu z Irlandią na tv "NOWA"o godz.17.Drużynę mamy słabą,choć awans w kieszeni do WM,jednak z taką grą nie mamy tam czego szukać.Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo A czy z taką grą jak na Ukrainie czy w Norwegii mamy szanse? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.01, 02:10 No wlasnie. Wielu z was marudzi ,ze z taka gra jak dzisiaj,to nie mamy sie co pokazywac na MŚ. A co z meczami na Ukrainie czy w Norwegii? CZy z taką grą tez nie mamy szans? Slabszy dzien zawsze sie moze przytrafic...Trzymajcie kciuki za Polakow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paton Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:24 Zimny prysznic dobrze nam zrobi przed kampanią wrześniową. Chyba za wcześnie lecieliśmy do Japonii. Teraz znowu kołujemy po Okęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabian ... kołujemy po Okęciu IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.01, 22:35 Nie było najgorzej. I co najwazniejsze, pierwszy raz od lat kołujemy po Okęciu aby polecieć, ... i polecimy do Japoni. Cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.victoria.stores.easyeverything.com 06.06.01, 22:28 Ten mecz pokazal, ile jestesmy warci bez Czarneckiego -niewiele . Ale nie zgodze sie z tymi ,ktorzy zaczna slepo te reprezentacje potepiac .Sa braki,o tym wiemy wszyscy ,ale to nie koniec eliminacji. Remisy rywali sa dla nas wysmienite i wierze, ze w mistrzostwach swiata jednak zagramy.Nie wymagajmy od Engela i pilkarzy zbyt wiele ,sa po meczacym sezonie .Armenia bardzo chciala pomoc swym prawoslawnym braciom.Mam nadzieje ,ze pomoga nam we wrzesniu nasi bracia protestanci -Norwegia .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabairz Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:39 Nawet mnie ludzie nie denerwujcie! JAk widziałem te czrne małpy skaczące na około Polaków i kopiące ich , to to ....nie wiem co powiedzieć! Przecież taka Armenia to zasrana Azja! Gdzie im do Europy!!! Mówili coś o swym honorze, jaki tam honor mogą mieć małpy z buszu?!!!! (Sorry małpy z buszu, bo rzeczywiście przesadziłem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 22:46 Mecz , każdy mecz, można wygrać, przegrać lub zremisować jak mówił pan Trener. Ale nie można dać się sprowokować do takiej gry. Tu moim zdaniem wyszło amatorstwo naszych piłkarzy i o to a nie o wynik można mieć do nich pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.chello.pl 06.06.01, 22:56 Nie tylko z malpami przesadziles. Odpowiedz Link Zgłoś
marcini Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? 06.06.01, 23:12 Po prostu dzis przypomniały się nie tak stare czasy, gdy byliśmy zwykłym przeciętniakiem:((( I Bez Oliego chyba poza ta przecietność nie potrafimy niestety wyjść. Całe szczescie, ze w innych spotkaniach byly tez remisy, bo to najbardziej korzystne dla nas wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Jusko, żewłaki i Szpakowski won, reszta OK IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:37 teraz już wszystko jest jasne. Jedynymi przeszkodami na drodze do mistrzostwa swiata są: Juskowiak, bliźniaki Żewłaki (nie rozumiem milosci Engela do tych ciapciaków), Dariusz Szpakowski oraz brak OLI'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_1 Re: Jusko, żewłaki i Szpakowski won, reszta OK IP: 128.163.239.* 07.06.01, 03:50 Gość portalu: mariusz napisał(a): > teraz już wszystko jest jasne. Jedynymi przeszkodami na drodze do mistrzostwa > swiata są: Juskowiak, bliźniaki Żewłaki (nie rozumiem milosci Engela do tych > ciapciaków), Dariusz Szpakowski oraz brak OLI'ego. Ująłeś sedno sprawy i chyba nawet o nikim nie zapomniales! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:27 Gość portalu: Grabairz napisał(a): > Nawet mnie ludzie nie denerwujcie! JAk widziałem te czrne małpy skaczące na > około Polaków i kopiące ich , to to ....nie wiem co powiedzieć! Przecież taka > Armenia to zasrana Azja! Gdzie im do Europy!!! Mówili coś o swym honorze, jaki > tam honor mogą mieć małpy z buszu?!!!! (Sorry małpy z buszu, bo rzeczywiście > przesadziłem) Rzeczywiście przesadziłeś... Właśnie po takim meczu widać klasę zespołu - zremisować z lepszą drużyną grając w ósemkę. Ciekawa jestem jak nasza reprezentacja zachowałaby się w takich okolicznościach. Ale nie jest źle jesteśmy najlepsi w grupie i to jest najważniejsze:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWEŁ Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 06.06.01, 23:56 Gość portalu: Grabairz napisał(a): > Nawet mnie ludzie nie denerwujcie! JAk widziałem te czrne małpy skaczące na > około Polaków i kopiące ich , to to ....nie wiem co powiedzieć! Przecież taka > Armenia to zasrana Azja! Gdzie im do Europy!!! Mówili coś o swym honorze, jaki > tam honor mogą mieć małpy z buszu?!!!! (Sorry małpy z buszu, bo rzeczywiście > przesadziłem) Rzeczywiscie przesadziles masz takie pojecie o Armenii jak swinia o niebie. Polecam wyprawe do biblioteki i nadrobienie zaleglsci. Wracajac do meczu to graczom z obydwu druzyn puscily nerwy i doszlo do niepotrzebnej bijatyki , ale takie przypadki sie zdarzaja nie tylko w pilce noznej szczegolnie w meczach o wysoka stawke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vahowski Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.pinol1.sfba.home.com 07.06.01, 08:44 Nie zwracam sie do Pana "Grabairz"-a (bo jak widac, przypadek ciezki) tylko do reszty kibicow w czacie. Czy mozna sadzic o calym narodzie po tym, jak zagrala jej pilkarska reprezentacja? Bez przesady... Wiadomo, w kazdym kraju sa swoje degeneraci (przypadek Polski - ludzie typu "Grabairz"-a), w Armenii sa to para pilkarzy co zdecydowali nadrobic brak techniki/wzrostu/wagi/... kopaniem w plecy... Co do Europy: to pozwole sobie zauwazyc, iz taki kraj kojarzony z Europa bardzij niz jakikolwiek inny - nazywa sie Anglia - ma dopiero chuliganskich pilkarzy i kibicow, wiec co, "zasrana Azja"? I na koniec: w czasach gdy reprezentacja Armenii brala udzial w Igrzyskach Olimpijskich w Grecji - na terytorium Polski byl rzeczywiscie "busz", mozliwie, ze nawet skakaly "malpy" (biale?). Sorry, nie wytrzymalem, musialem odpisac... Pozdrawiam! PS. Jak chcecie sie dowiedziec wiecej o Armenii - zajrzyjcie np. pod http://wiem.onet.pl/wiem/006e30.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisiek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:25 Ale o co chodzi?! Przecież to widać czarno na białym! Wszystko było z góry ustalone!! 1:1 w trzech meczach!!! PZPN wydał trochę kasy aby utrzymać ststus quo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.waldenweb.com 06.06.01, 23:32 Panowie! Troche wiecej spokoju. Oczywiscie, ze jestesmy zawiedzeni wynikiem i przebiegiem spotkania. Ale nie mozna zaraz spisywac wszystkich pilkarzy na straty i wieszac na nich psow. Chcialbym zwrocic uwage na fakt, ktory zdaje sie umykac uwagi wiekszosci, ze pilkarze to przede wszystkim ludzie, a nie automaty. A ludzie, nawet zawodowcy, maja dni gorsze i lepsze, ze pomine pogode, zmeczenie, sedziego itd. Chcialbym przypomniec, ze w 1982 kiedy po raz ostatni cos znaczylismy w pilce noznej (trzecie miejsce na MS w Hiszpanii), tez wcale nie mielismy druzyny, ktora ogrywala wszystkich bez wyjatku. Awans do finalow zapewnilismy sobie rzutem na tasme (wygrana 3:2 - jesli dobrze pamietam - z NRD). A poczatek mistrzostw? 0:O z Wlochami i taki sam wynik z lekcewazonym Kamerunem. I bylo narzekanie, ze z ta reprezentacja to nic nie osiagniemy i wieszanie psow i wzruszanie ramionami. A potem przyszlo 5:1 z Peru i 3:0 z Belgia (trzy bramki Bonka), a po przegranej z Wlochami zwyciestwo z Francja w meczu o 3cie miejsce. Wiec nawet druzyna ktora sie naprawde liczy moze miec trudniejsze chwile i mecze slabe. Czy chce przez to powiedziec, ze mamy dzis druzyne taka jak w 1982 albo w 1974? Nie. K. Gorski twierdzi, ze z tym pokoleniem pilkarzy druzyny takiej miec nie bedziemy, a zna sie na pilce na pewno lepiej ode mnie. Chce tylko powiedziec, ze nawet najlepszym moze sie cos nie udac i nie jest to powod do stwierdzenia ze sa slabi. Ze raczej nie bedziemy mistrzami swiata kazdy trzezwo myslacy gosc wie. Nie ma sensu porownywanie nas z Francja, czy nawet Niemcami. Moze w przyszlosci tak, ale jeszcze nie. Polska po raz pierwszy od wielu lat ma druzyne, ktora potrafila zagrac kilka ladnych meczy (z Norwegia i z Walia chocby) i bardzo solidnie wywalczyla 17 punktow w 7 meczach elimacyjnych: i z tego sie trzeba cieszyc. I z tego, ze wszystko wskazuje na to, ze pojedziemy do Japonii i Korei. Lepiej pojechac na mistrzostwa i nawet wszystko przegrac niz nie pojechac w ogole. Jesli nie bedziemy od polskiej reprezentacji oczekiwac zbyt wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimu Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.nat.tsk.pl 07.06.01, 08:30 Gość portalu: adam napisał(a): > Panowie! Troche wiecej spokoju. Oczywiscie, ze jestesmy zawiedzeni wynikiem i > przebiegiem spotkania. Ale nie mozna zaraz spisywac wszystkich pilkarzy na > straty i wieszac na nich psow. Chcialbym zwrocic uwage na fakt, ktory zdaje sie > > umykac uwagi wiekszosci, ze pilkarze to przede wszystkim ludzie, a nie > automaty. A ludzie, nawet zawodowcy, maja dni gorsze i lepsze, ze pomine > pogode, zmeczenie, sedziego itd. Chcialbym przypomniec, ze w 1982 kiedy po raz > ostatni cos znaczylismy w pilce noznej (trzecie miejsce na MS w Hiszpanii), tez > > wcale nie mielismy druzyny, ktora ogrywala wszystkich bez wyjatku. Awans do > finalow zapewnilismy sobie rzutem na tasme (wygrana 3:2 - jesli dobrze pamietam > > - z NRD). A poczatek mistrzostw? 0:O z Wlochami i taki sam wynik z lekcewazonym > > Kamerunem. I bylo narzekanie, ze z ta reprezentacja to nic nie osiagniemy i > wieszanie psow i wzruszanie ramionami. A potem przyszlo 5:1 z Peru i 3:0 z > Belgia (trzy bramki Bonka), a po przegranej z Wlochami zwyciestwo z Francja w > meczu o 3cie miejsce. Wiec nawet druzyna ktora sie naprawde liczy moze miec > trudniejsze chwile i mecze slabe. > > Czy chce przez to powiedziec, ze mamy dzis druzyne taka jak w 1982 albo w 1974? > Nie. K. Gorski twierdzi, ze z tym pokoleniem pilkarzy druzyny takiej miec nie > bedziemy, a zna sie na pilce na pewno lepiej ode mnie. Chce tylko powiedziec, > ze nawet najlepszym moze sie cos nie udac i nie jest to powod do stwierdzenia > ze sa slabi. > > Ze raczej nie bedziemy mistrzami swiata kazdy trzezwo myslacy gosc wie. Nie ma > sensu porownywanie nas z Francja, czy nawet Niemcami. Moze w przyszlosci tak, > ale jeszcze nie. Polska po raz pierwszy od wielu lat ma druzyne, ktora > potrafila zagrac kilka ladnych meczy (z Norwegia i z Walia chocby) i bardzo > solidnie wywalczyla 17 punktow w 7 meczach elimacyjnych: i z tego sie trzeba > cieszyc. I z tego, ze wszystko wskazuje na to, ze pojedziemy do Japonii i > Korei. Lepiej pojechac na mistrzostwa i nawet wszystko przegrac niz nie > pojechac w ogole. > > > Jesli nie bedziemy od polskiej reprezentacji oczekiwac zbyt wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Wynik nie jest zly, ale... IP: *.nyc.rr.com 06.06.01, 23:48 Wydaje mi sie, ze pora przetestowac kolejnych graczy, w lini ataku - Wichniarka i w pomocy Drumlaka. Obrone mamy naprawde jedna z lepszych w Europie, we wrzesniu z Jackiem Zielinskim i Tomaszem Waldochem powinno byc juz wszystko OK. Trener powinien pomyslec o drobnych zmianach w srodku pola i w ataku sprawdzic Wichniarka w meczu z Islandia! Wystarcza nam trzy kolejne remisy (NIE TRZY PUNKTY!) i... jedziemy do Korei i Japoni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tun Kochajmy... Murzynów IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 01:11 Chociaż nasz rodzimy Murzyn - Olisadebe - nie grał, to błogi spokój zapewnił nam inny Murzyn - Norweg Carew, który załatwił remis w meczu Norwegia-Białoruś. Bez tego remisu nie wyglądałoby to tak różowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 02:54 Najgorszy występ naszych orłów w tych eliminacjach. B.słaby świerszcz i jusco. B. widoczny brak Oliego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luks Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.coig.katowice.pl 07.06.01, 03:26 I, jak panowie narodowcy, jak zabrakło "polskiego murzyna" to zaczynacie srać ze strachu że wasza kochana reprezentacja może mieć wkopane. Może jak by w reprezentacji grali "polscy żydzi" to zamiast ich szkalować całowali byście im tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_1 Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 128.163.239.* 07.06.01, 03:58 Gość portalu: luks napisał(a): > I, jak panowie narodowcy, jak zabrakło "polskiego murzyna" to zaczynacie srać > ze strachu że wasza kochana reprezentacja może mieć wkopane. Może jak by w > reprezentacji grali "polscy żydzi" to zamiast ich szkalować całowali byście im > tyłki. Temu to juz niezle sie rzucilo na mozg. Pomyslec tylko ilu jeszcze oswirzało po meczu z Armenia... Ach ten narod... Przezywaja ludziska, nie ma co, emocje robia swoje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aussie Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 202.139.185.* 07.06.01, 04:54 Mecz z Armenia moze nie zakonczyl sie wynikiem o jakim wszyscy mysleli ale remis jest rowniez dobry. Trudno oczekiwac aby reprezentacja wygrywala wszystkie mecze szczegolnie jak gra bez siedmiu podstawowych zawodnikow. Musimy sobie uswiadomic ze poziom pilki noznej na swiecie bardzo sie wyrownal. Nawet taka Albania zremisowala z Niemcami. Wydaje mi sie ze po dlugim sezonie i po ciezkim(twardym) meczu z Walia ten rezultat jest bardzo dobry. Zreszta przeciwnicy rowniez zremisowali wiec cieszmy sie. Jestem optymista i widzac jak Polska zagrala z Wlia(bardzo profesjonalnie) jestem pewny ze pojada do Korei i Japonii. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yale Aby do przodu IP: *.ipt.aol.com 07.06.01, 05:47 Swietnie, mamy pierwsze miejsce!!!. Gdy nasi graja krew sie leje przeciwnik truchleje, nasi sobie padaja a oni czerwien dostaja. Moze kupimy jeszcze sedziego to i bez Olego daamy rade nawet ...... To nic ze rozciete luki brwiowe u przeciwnikow a kosci trzeszczaly. Wazne sa nasze punkty i jazda na final do Japonii. Z taka gra to i rugbisci by przy nas wysiedli a ta silowa uniwersalnosc to prawdziwa sila naszego zespolu. Hurrrrra !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Skandalizujaca gra Polakow IP: *.ipt.aol.com 07.06.01, 05:35 Lubie finezje w grze a nie hamskie odpowiedzi na hamskie zaczepki. I Polacy i Ormianie rozczarowali postawa. Czy jednak polscy zawodnicy nie pokazali ze nie tylko nie sa aniolkami lecz tez potrafia np. rozciac przeciwnikowi luk brwiowy. Po prostu gdy nasi grali krew sie lala. Tak byc nie powinno. Bylo mi smutno gdy to widzialem. Hamscy gospodarze i hamscy goscie. Do tego brak klasy u naszych zawodnikow. Nasi zawodnicy powinni sie rozbiec, uciec na boki a nie szukac konfrontacji. Chyba zbyt bardzo chca wygrac kase od PZPN i FIFA. Oni nie sa godni reprezentowac nasz kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niko Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.56k-4.tserver.ucf.edu 07.06.01, 07:27 Remis Polski nie jest porazka. Mamy kolejny punkt i tylko to sie liczy. Kazdy ma slabsze dni... Pilka to nie scenariusz filmowy, i nie mozna oceniac druzyny na postawie statystyk. Krew sie leje? Hmm, jesli ma to oznaczac 3 punkty dla Polski to niech sie juz leje (tylko nie za duzo Panowie, bo nogi beda potrzebne w Korei :) Prosze chlopaki, nie zawalcie zprawy z MS bo zaplanowalem juz wakacje na nastepny rok :) Innaczej moja bedzie chciala spedzic urop gdzies gdzie nie ma telewizora :(::: Zycze sukcesow w eliminacjach naszej druzynie i szybkiego powrotu do zdrowia wszyskich zawodikow!!! Niko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komix Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.bialystok.computerplus.com.pl 07.06.01, 07:46 Głównym bohaterem meczu był sędzia! 4 czerwone kartki, kilka żółtych... Cieszmy się nie z naszego remisu, a ze zremisowanych innych spotkań w naszej grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.pl 07.06.01, 07:49 Bez murzyna ani rusz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Bobo Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.bauholding.pl 07.06.01, 07:51 Powiem wam coś ludzie. Piłka nożna to najbardziej nudna gra na świecie. Dla mnie mogłoby jej w ogóle nie być, a jeżeli już jest to nie powinno się transmitować meczy na kanałach teleizji publicznej, od tego są specjalne kanały sportowe i tam niech sobie kibole ogladają to co chcą. A propos meczu, taki mecz to wielka radocha dla kibola, można pokrzyczeć, napić się. Kibole z wypiekami na twarzy śledza wszystkie ruchy piłkarzy, ach gdyby ich ktoś wpóscił na boisko to by dopiero pokazali...Piłka nożna, Polska-Armenia 1:1, to całkiem nieźle jak na takich trampkarzy jak polscy "piłkarze". Dajmy kilku obcokrajowcom polskie obywatelstwo i może się polepszy,bo widać piłka nożna to nie jest sport dla nas. Może piłkarzy mamy kiepskich ale kibiców na "najwyzszym" poziomie światowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 217.97.134.* 07.06.01, 08:29 Wydarzenia sportowe na wszystkich stadionach naszej grupy potwierdzają moje słowa, że tym razem pisane nam jest awansować do MŚ. Jestem kibicem i cieszę się z tego. I jeszcze jedno, uważam, że o grze naszych i ogólnie o piłce powinni się wypowiadać ludzie, którzy co kolwiek o tym wiedzą. Pozdrawiam. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 212.244.177.* 07.06.01, 08:29 Szkoda straconych dwóch punktów!Ale nie ma co dramatyzować,dalej mamy 5 pkt. przewagi nad Białorusią i tylko trzy mecze do konca.Hiszpania która przechodzi każde eliminacje jak burza też męczyła się z Izraelem wyciągając remis w 2 polowie.A my narazie nie mamy takiej druzyny jak Hiszpania,wiec nie ma co narzekac na poziom.Wiadomo bylo że macz w Armenii bedzie o niebo trudniejszy niż w Cardiff.I był!W Erewanu nie wygralismy ponieważ na takim wąskim kartoflisku nie da się rozciągnąc gry(to boisko to była tragedia),Juskowiak nie zdał egzaminu już nie wiem który raz i najwazniejsza sprawa za dużo bylo nerwów ze strony Polaków,bo nasi sie niestety dali sprowokować,a to jezt najlepsza taktyka Ormian na wygranie meczu.Tak samo grali w poprzednich meczach u siebie. Na szczescie ostatni mecz wyjazdowy zagramy w bardziej cywilizowanym kraju niż Armenia. Pozdrawiam Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? 07.06.01, 08:33 Zgadzam sie Juzkowiak calkowicie zawiodl, natomiast rosnie nam kolejny filar defensywy - M Kukielka - b. dobry wystep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 10.10.120.* / *.stoen.waw.pl 07.06.01, 08:51 Na szczescie pozostali przeciwnicy z naszej grupy tez stracili punkty. Mecz zenada!!!!! Wielka szkoda, ze dostowalismy sie poziomem gry do tak prymitywnej druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 200.0.0.* 07.06.01, 08:37 Nasi spuchli po kwadransie gry w upale...A przeciez mistrzostwa swiata nie beda w Islandii, a w Japonii i Korei, w czerwcu, olbrzymi upal i wilgoc. Po co wszedzie za kadra jezdzi Lubanski? Moim zdaniem tylko po to zeby terroryzowac Engela co do wystawiania zawodnikow, ktorych agentem jest Lubanski. Wczoraj w komentarzu (watpliwej jakosci, przy okazji zapewne Lubanski kasuje honorarium za komentarz w TVP) stwierdzil ze Zdebel wszedl poniewaz gra w Turcji gdzie sa upaly.... Moim zdanierm wszedl z innego powodu. Jeden mecz w kadrze wiecej, cena rynkowa wzrasta o 10 tys. $, Lubanski zarabia 2 tys. $ To samo jest z bracmi Zewlakow. Obijaja sie przy kadrze, wnoszac niewiele jak na liczbe rozegranych meczow. Zakladam sie o wszystkie pieniadze, ze po odejsciu Engela Zdebel i bracia Zewlakowowie nie zagraja zadnego meczu w eliminacjach mistrzostw swiata lub Europy. Michal Zewlakow w kazdym meczu robi blad klasy pilkarza czwartej ligi belgijskiej (u nas to chyba odpowiednik klasy A) Czy naprawde jest to zawodnik ktory powinien grac w kazdym meczu w wyjsciowce? Wczoraj Kukielka udowodnil, ze jest o 2 klasy lepszym obronca. "Dzieki" Zewlakowowi zremisowalismy wygrany mecz, o maly wlos to samo nie bylo w meczu z Walia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R-20 Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:33 Mecz generalnie nie był zły. Jedynie Ormianie gralibyt ostro. Wydaje mi się że niepotrafili sobie z nami poradzić i chcieli udowodnic brutalną grą, że są bobrą drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:36 Armenia to banda nieokrzesanych dzikósów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rigel Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 213.77.14.* 07.06.01, 09:04 Nie ma co zlamywac rak.Z obliczen wynika, ze decydujace beda dwa mecze: Bialorus - Ukraina: Ukraina jeszcze walczy o drugie miejsce. Doping dla Ukrainy wskazany! Bialorus - Polska: byle nie przegrac, co bedzie trudne, bo gramy 4 dni po meczu z Norwegia i scenariusz moze byc podobny jak w poprzednich "drugich" meczach, tj. brak sil i wyrazne oznaki zmeczenia. No chyba, ze wygramy z Norwegia, a Bialorus straci punkty z Ukraina - bedzie po "pilkarskich ptakach" jak okreslil to jeden z komentatorow kilka lat temu. Pozdrowienia dla Engela i jego (naszych) chlopcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaca Polacy są brutalni IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:57 W dwóch meczach z Walią i Armenią - Polacy pokazali, że są zespołem który będzie budził postrach u wszystkich drużyn na świecie. Jednak wcale nie wspaniałą grą i pięknymi bramkami tylko agresywną grą, faulami, przepychankami. Mecz z Walią można było wytłumaczyć, że to Walijczycy prowokowali, jednak jeśli trzy dni później znów dochodzi do takich zadym, to o czymś świadczy. Nie może być tak, że taki Hajto (gwiazdor bundesligi) po każdym faulu na nim biegnie do przeciwnika tak jakby chciał go powalić na ziemię. Nieprawdą jest, że to Ormianie prowokowali, bo to u nich zawodnik grał ze złamaną ręką i bandażem na głowie. A jak się nie ma umiejętności to nawet sędzia nie pomoże. Bez Olisadebe reprezentacja traci 50% wartości. A Engel robi z tej drużyny drugą Polonię Warszawa, która co prawda zdobyła Mistrzostwo Polski, ale była najbardziej brutalną ekipą w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzes Re: Polacy są brutalni IP: *.proxy.aol.com 09.06.01, 05:20 dzieki za obiektywizm. Zgadzam sie z toba co do joty. Polska pilka nozna niech bedzie fair albo niech nie bedzie jej wcale. Niech bedzie piekna i uczciwa albo niech zniknie jak poranna rosa. Oprocz walki o punkty jest jeszcze czlowieczenstwo, godnosc, szlachetnosc. Prawdziwy Sport jest piekny. Podruba wyglada podobnie ale okazuje sie Golota (ciosy ponizej krytyki). Mamy wiecej Golotow. Jest mi po prostu przykro. Odpowiedz Link Zgłoś