Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o remisie z Armenią?

• Gość: Witold Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 21:46
        Remis na ktory pokazal nam ze nie jestesmy juz mistrzami swiata a tylko
        przecietna druzyna nie potrafjaca wygrac z bardzo nisko notowana Armenia.Do
        awansu do mistrzostw jeszcze bardzo daleka droga.
        • Gość: marcin Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.obroncow.trzepak.pl 06.06.01, 21:59
          Nie zgadzam się, ze Ormianie to chłopaki do bicia. Pokazali już na co ich stać.
          (patrz mecze z Francją i Ukrainą). Więc nie narzekajmy aż tak...
          Pewnie, że mogło być lepiej, ale w poprzednich eliminacjach było... sami wiecie
          jak :)))
      • Gość: Tomek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.fiber.net.pl 06.06.01, 21:52
        nie mamy reprezentacji a jeden zawodnik do tego
        przyszywany Polak to zdecydowanie za malo. gdy jego
        zabraknie to koniec! a do tego te idiotyczne slowa ze
        bylo goraco:)a jak nasi jednak pojada do Japonii i
        bedzie ciepelko to nam chlopaki popadaja jak muchy:)a
        w koncu to zawodowcy (chyba)
      • Gość: marcin Szczęście sprzyja lepszym... IP: *.obroncow.trzepak.pl 06.06.01, 21:55
        W myśl tego powiedzenia wyniki innych meczów naszej grupy dobrze świadczą o
        reprezentacji Polski :)
        Jak by nie było - jest dobrze.
      • Gość: szeryf Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 21:56
        Polacy udowodnili, że reprezentacja bez
        Olisadebe traci 80% swojej wartości. A
        poza tym to chyba pomylili dziś piłkę
        nożną z rugby.
        • Gość: Tomek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.tele2.pl 06.06.01, 22:20
          Zauwazcie ze drugi zespol w grupie czyli bialorus takze zremisowala z armenia.
          A byl to ich 1 mecz...w drugie polowie podobno nie istnieli. Widze ze po kilku
          slabszych wystepach reprezentacja straci 90% kibicow...ale coz przeciez
          narzekanie to nasza narodowa cecha.
      • Gość: Rouen Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:03
        Deja vu-tym jednym zdaniem moge skomentować dzisiejsze spotkanie Polaków.
        Stare nawyki wróciły-gra bez koncepcji,powolna.Efektem remis ze słabiutkim
        zespołem(co to za reprezentacja,gdzie stoper gra w amatorskim IV-ligowym klubie
        niemieckim?!!),kończącym mecz w "ósemkę"...
      • Gość: czerwień Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 195.205.43.* 06.06.01, 22:12
        Myślę, że trzeba się cieszyć choćby z jednego punktu jaki wywalczyli nasi
        piłkarze. Armenia udowodniła, że nawet teoretycznie słabsi mogą się pokazać.
        Dlaczego zremisowaliśmy? Trudno powiedzieć. Może zmęczenie, a może poprostu ta
        reprezentacja nie umie grać bez Olisadebe. Zastanawiam się tylko co się stanie,
        jak Oliego zabraknie na finałach MŚ (kontuzja itp.), na które raczej pojedziemy.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Kisiula Re: Co sadzicie o remisie z Armenia? IP: *.mtgmry1.md.home.com 06.06.01, 22:28
          Gos´c´ portalu: czerwien´ napisa?(a):

> Mys´le˛, z˙e trzeba sie˛ cieszyc´ choc´by z jednego punktu jaki wywalczyli nasi
          > pi?karze. Armenia udowodni?a, z˙e nawet teoretycznie s?absi moga˛ sie˛ pokazac´.
          > Dlaczego zremisowalis´my? Trudno powiedziec´. Moz˙e zme˛czenie, a moz˙e poprostu ta
          > reprezentacja nie umie grac´ bez Olisadebe. Zastanawiam sie˛ tylko co sie˛ stanie,
          >
          > jak Oliego zabraknie na fina?ach MS´ (kontuzja itp.), na które raczej pojedziemy
          > .
          > Pozdrawiam.
          Po raz pierwszy od lat moge z duma mowic o naszej reprezentacji. Nie wazne ze potrzebujemy pilkarzy z
          innych krajow zebysmy byli mocniejsi. Wazne ze graja w bialo-czerwonych koszulkach. Co do dzisiejszego
          meczu - tak jak mowili inni - nie zawsze sie wszystko udaje. Jest im trudno psychicznie jak i fizycznie. Nie sa
          przyzwyczajeni do wygrywania jako reprezentacja Polski. To cos nowego, przynajmniej od paru lat. Co za duzo
          to nie zdrowo. Jestem pewna ze nas nie zawioda na jesieni. Chlopaki - wasze zdrowie!!!
          • Gość: Kisiula Re: Co sadzicie o remisie z Armenia? IP: *.mtgmry1.md.home.com 06.06.01, 22:30
            Po raz pierwszy od lat moge z duma mowic o naszej reprezentacji. Nie wazne ze potrzebujemy pilkarzy z
            innych krajow zebysmy byli mocniejsi. Wazne ze graja w bialo-czerwonych koszulkach. Co do dzisiejszego
            meczu - tak jak mowili inni - nie zawsze sie wszystko udaje. Jest im trudno psychicznie jak i fizycznie. Nie sa
            przyzwyczajeni do wygrywania jako reprezentacja Polski. To cos nowego, przynajmniej od paru lat. Co za
            duzo to nie zdrowo. Jestem pewna ze nas nie zawioda na jesieni. Chlopaki - wasze zdrowie!!!
            • Gość: Obi Re: Co sadzicie o remisie z Armenia? IP: 10.129.194.* / *.acn.pl 06.06.01, 23:22
              Pozdrawiam, kisiula! Mądrze, kobieto, prawisz!!!!
        • Gość: leman Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.man.poznan.pl 07.06.01, 10:07
          Bedzie dokladnie tak jak w Hiszpanii (MS 1982) w meczu z Wlochami bez Bonka.
      • Gość: Toja Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.nat.tsk.pl 06.06.01, 22:18
        No i co Polacy, są cieńcy .Od dawna to pisałem,ale Wy znawcy odsyłaliście
        mnie do psychologa.Engel wasz pupil w poprzednim meczu wstawił z
        koniecznosci ,niechcianego A.Bąka ,a ten grał dobrze podobnie jak Kozmiński na
        innej pozycji.O CZYM TO SWIADCZY ?,że dobierał złych ludzi.W meczu z
        Armenią,powracający środek pomocy Kałuzny i Świerczewski nic nie pokazali.Jako
        srodkowi nie umieli (bo nie umią)wyklepac w srodku pomocy , zrobić przewagę
        liczebną, by potem dograć pilkę napastnikom.A jak to się robi to pokazali Czesi
        w meczu z Irlandią na tv "NOWA"o godz.17.Drużynę mamy słabą,choć awans w
        kieszeni do WM,jednak z taką grą nie mamy tam czego szukać.Taka jest prawda.
        • Gość: Lolo A czy z taką grą jak na Ukrainie czy w Norwegii mamy szanse? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.01, 02:10
          No wlasnie. Wielu z was marudzi ,ze z taka gra jak dzisiaj,to nie mamy sie co
          pokazywac na MŚ. A co z meczami na Ukrainie czy w Norwegii? CZy z taką grą tez
          nie mamy szans? Slabszy dzien zawsze sie moze przytrafic...Trzymajcie kciuki za
          Polakow!!!!!
      • Gość: Paton Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:24
        Zimny prysznic dobrze nam zrobi przed kampanią wrześniową. Chyba za wcześnie
        lecieliśmy do Japonii. Teraz znowu kołujemy po Okęciu.
        • Gość: Fabian ... kołujemy po Okęciu IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.01, 22:35
          Nie było najgorzej. I co najwazniejsze, pierwszy raz od lat kołujemy po Okęciu
          aby polecieć, ... i polecimy do Japoni. Cierpliwości.
      • Gość: darek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.victoria.stores.easyeverything.com 06.06.01, 22:28
        Ten mecz pokazal, ile jestesmy warci bez Czarneckiego -niewiele . Ale nie
        zgodze sie z tymi ,ktorzy zaczna slepo te reprezentacje potepiac .Sa braki,o
        tym wiemy wszyscy ,ale to nie koniec eliminacji. Remisy rywali sa dla nas
        wysmienite i wierze, ze w mistrzostwach swiata jednak zagramy.Nie wymagajmy od
        Engela i pilkarzy zbyt wiele ,sa po meczacym sezonie .Armenia bardzo chciala
        pomoc swym prawoslawnym braciom.Mam nadzieje ,ze pomoga nam we wrzesniu nasi
        bracia protestanci -Norwegia .pozdrawiam
      • Gość: Grabairz Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:39
        Nawet mnie ludzie nie denerwujcie! JAk widziałem te czrne małpy skaczące na
        około Polaków i kopiące ich , to to ....nie wiem co powiedzieć! Przecież taka
        Armenia to zasrana Azja! Gdzie im do Europy!!! Mówili coś o swym honorze, jaki
        tam honor mogą mieć małpy z buszu?!!!! (Sorry małpy z buszu, bo rzeczywiście
        przesadziłem)
        • Gość: KT Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 22:46
          Mecz , każdy mecz, można wygrać, przegrać lub zremisować jak mówił pan Trener.
          Ale nie można dać się sprowokować do takiej gry. Tu moim zdaniem wyszło
          amatorstwo naszych piłkarzy i o to a nie o wynik można mieć do nich pretensje.
        • Gość: Paweł Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.chello.pl 06.06.01, 22:56
          Nie tylko z malpami przesadziles.
          • marcini Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? 06.06.01, 23:12
            Po prostu dzis przypomniały się nie tak stare czasy, gdy byliśmy zwykłym
            przeciętniakiem:((( I Bez Oliego chyba poza ta przecietność nie potrafimy
            niestety wyjść. Całe szczescie, ze w innych spotkaniach byly tez remisy, bo to
            najbardziej korzystne dla nas wyniki.
            • Gość: mariusz Re: Jusko, żewłaki i Szpakowski won, reszta OK IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:37
              teraz już wszystko jest jasne. Jedynymi przeszkodami na drodze do mistrzostwa
              swiata są: Juskowiak, bliźniaki Żewłaki (nie rozumiem milosci Engela do tych
              ciapciaków), Dariusz Szpakowski oraz brak OLI'ego.
              • Gość: kibic_1 Re: Jusko, żewłaki i Szpakowski won, reszta OK IP: 128.163.239.* 07.06.01, 03:50
                Gość portalu: mariusz napisał(a):

> teraz już wszystko jest jasne. Jedynymi przeszkodami na drodze do mistrzostwa
                > swiata są: Juskowiak, bliźniaki Żewłaki (nie rozumiem milosci Engela do tych
                > ciapciaków), Dariusz Szpakowski oraz brak OLI'ego.

Ująłeś sedno sprawy i chyba nawet o nikim nie zapomniales!
        • Gość: Joanna Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:27
          Gość portalu: Grabairz napisał(a):

> Nawet mnie ludzie nie denerwujcie! JAk widziałem te czrne małpy skaczące na
          > około Polaków i kopiące ich , to to ....nie wiem co powiedzieć! Przecież taka
          > Armenia to zasrana Azja! Gdzie im do Europy!!! Mówili coś o swym honorze, jaki
          > tam honor mogą mieć małpy z buszu?!!!! (Sorry małpy z buszu, bo rzeczywiście
          > przesadziłem)

Rzeczywiście przesadziłeś...
          Właśnie po takim meczu widać klasę zespołu - zremisować z lepszą drużyną grając w
          ósemkę. Ciekawa jestem jak nasza reprezentacja zachowałaby się w takich
          okolicznościach.
          Ale nie jest źle jesteśmy najlepsi w grupie i to jest najważniejsze:-))

• Gość: PAWEŁ Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 06.06.01, 23:56
          Gość portalu: Grabairz napisał(a):

> Nawet mnie ludzie nie denerwujcie! JAk widziałem te czrne małpy skaczące na
          > około Polaków i kopiące ich , to to ....nie wiem co powiedzieć! Przecież taka
          > Armenia to zasrana Azja! Gdzie im do Europy!!! Mówili coś o swym honorze, jaki
          > tam honor mogą mieć małpy z buszu?!!!! (Sorry małpy z buszu, bo rzeczywiście
          > przesadziłem)

Rzeczywiscie przesadziles masz takie pojecie o Armenii jak swinia o niebie.
          Polecam wyprawe do biblioteki i nadrobienie zaleglsci. Wracajac do meczu to
          graczom z obydwu druzyn puscily nerwy i doszlo do niepotrzebnej bijatyki , ale
          takie przypadki sie zdarzaja nie tylko w pilce noznej szczegolnie w meczach o
          wysoka stawke.
        • Gość: vahowski Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.pinol1.sfba.home.com 07.06.01, 08:44
          Nie zwracam sie do Pana "Grabairz"-a (bo jak widac, przypadek ciezki) tylko do
          reszty kibicow w czacie. Czy mozna sadzic o calym narodzie po tym, jak zagrala
          jej pilkarska reprezentacja? Bez przesady... Wiadomo, w kazdym kraju sa swoje
          degeneraci (przypadek Polski - ludzie typu "Grabairz"-a), w Armenii sa to para
          pilkarzy co zdecydowali nadrobic brak techniki/wzrostu/wagi/... kopaniem w
          plecy...

Co do Europy: to pozwole sobie zauwazyc, iz taki kraj kojarzony z Europa
          bardzij niz jakikolwiek inny - nazywa sie Anglia - ma dopiero chuliganskich
          pilkarzy i kibicow, wiec co, "zasrana Azja"?

I na koniec: w czasach gdy reprezentacja Armenii brala udzial w Igrzyskach
          Olimpijskich w Grecji - na terytorium Polski byl rzeczywiscie "busz", mozliwie,
          ze nawet skakaly "malpy" (biale?).

Sorry, nie wytrzymalem, musialem odpisac...

Pozdrawiam!

PS. Jak chcecie sie dowiedziec wiecej o Armenii - zajrzyjcie np. pod
          http://wiem.onet.pl/wiem/006e30.html

• Gość: Zdzisiek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:25
        Ale o co chodzi?! Przecież to widać czarno na białym! Wszystko było z góry
        ustalone!! 1:1 w trzech meczach!!! PZPN wydał trochę kasy aby utrzymać ststus
        quo.
      • Gość: adam Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.waldenweb.com 06.06.01, 23:32
        Panowie! Troche wiecej spokoju. Oczywiscie, ze jestesmy zawiedzeni wynikiem i
        przebiegiem spotkania. Ale nie mozna zaraz spisywac wszystkich pilkarzy na
        straty i wieszac na nich psow. Chcialbym zwrocic uwage na fakt, ktory zdaje sie
        umykac uwagi wiekszosci, ze pilkarze to przede wszystkim ludzie, a nie
        automaty. A ludzie, nawet zawodowcy, maja dni gorsze i lepsze, ze pomine
        pogode, zmeczenie, sedziego itd. Chcialbym przypomniec, ze w 1982 kiedy po raz
        ostatni cos znaczylismy w pilce noznej (trzecie miejsce na MS w Hiszpanii), tez
        wcale nie mielismy druzyny, ktora ogrywala wszystkich bez wyjatku. Awans do
        finalow zapewnilismy sobie rzutem na tasme (wygrana 3:2 - jesli dobrze pamietam
        - z NRD). A poczatek mistrzostw? 0:O z Wlochami i taki sam wynik z lekcewazonym
        Kamerunem. I bylo narzekanie, ze z ta reprezentacja to nic nie osiagniemy i
        wieszanie psow i wzruszanie ramionami. A potem przyszlo 5:1 z Peru i 3:0 z
        Belgia (trzy bramki Bonka), a po przegranej z Wlochami zwyciestwo z Francja w
        meczu o 3cie miejsce. Wiec nawet druzyna ktora sie naprawde liczy moze miec
        trudniejsze chwile i mecze slabe.

Czy chce przez to powiedziec, ze mamy dzis druzyne taka jak w 1982 albo w 1974?
        Nie. K. Gorski twierdzi, ze z tym pokoleniem pilkarzy druzyny takiej miec nie
        bedziemy, a zna sie na pilce na pewno lepiej ode mnie. Chce tylko powiedziec,
        ze nawet najlepszym moze sie cos nie udac i nie jest to powod do stwierdzenia
        ze sa slabi.

Ze raczej nie bedziemy mistrzami swiata kazdy trzezwo myslacy gosc wie. Nie ma
        sensu porownywanie nas z Francja, czy nawet Niemcami. Moze w przyszlosci tak,
        ale jeszcze nie. Polska po raz pierwszy od wielu lat ma druzyne, ktora
        potrafila zagrac kilka ladnych meczy (z Norwegia i z Walia chocby) i bardzo
        solidnie wywalczyla 17 punktow w 7 meczach elimacyjnych: i z tego sie trzeba
        cieszyc. I z tego, ze wszystko wskazuje na to, ze pojedziemy do Japonii i
        Korei. Lepiej pojechac na mistrzostwa i nawet wszystko przegrac niz nie
        pojechac w ogole.

Jesli nie bedziemy od polskiej reprezentacji oczekiwac zbyt wiele
        • Gość: klimu Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.nat.tsk.pl 07.06.01, 08:30
          Gość portalu: adam napisał(a):

> Panowie! Troche wiecej spokoju. Oczywiscie, ze jestesmy zawiedzeni wynikiem i
          > przebiegiem spotkania. Ale nie mozna zaraz spisywac wszystkich pilkarzy na
          > straty i wieszac na nich psow. Chcialbym zwrocic uwage na fakt, ktory zdaje sie
          >
          > umykac uwagi wiekszosci, ze pilkarze to przede wszystkim ludzie, a nie
          > automaty. A ludzie, nawet zawodowcy, maja dni gorsze i lepsze, ze pomine
          > pogode, zmeczenie, sedziego itd. Chcialbym przypomniec, ze w 1982 kiedy po raz
          > ostatni cos znaczylismy w pilce noznej (trzecie miejsce na MS w Hiszpanii), tez
          >
          > wcale nie mielismy druzyny, ktora ogrywala wszystkich bez wyjatku. Awans do
          > finalow zapewnilismy sobie rzutem na tasme (wygrana 3:2 - jesli dobrze pamietam
          >
          > - z NRD). A poczatek mistrzostw? 0:O z Wlochami i taki sam wynik z lekcewazonym
          >
          > Kamerunem. I bylo narzekanie, ze z ta reprezentacja to nic nie osiagniemy i
          > wieszanie psow i wzruszanie ramionami. A potem przyszlo 5:1 z Peru i 3:0 z
          > Belgia (trzy bramki Bonka), a po przegranej z Wlochami zwyciestwo z Francja w
          > meczu o 3cie miejsce. Wiec nawet druzyna ktora sie naprawde liczy moze miec
          > trudniejsze chwile i mecze slabe.
          >
          > Czy chce przez to powiedziec, ze mamy dzis druzyne taka jak w 1982 albo w 1974?
          > Nie. K. Gorski twierdzi, ze z tym pokoleniem pilkarzy druzyny takiej miec nie
          > bedziemy, a zna sie na pilce na pewno lepiej ode mnie. Chce tylko powiedziec,
          > ze nawet najlepszym moze sie cos nie udac i nie jest to powod do stwierdzenia
          > ze sa slabi.
          >
          > Ze raczej nie bedziemy mistrzami swiata kazdy trzezwo myslacy gosc wie. Nie ma
          > sensu porownywanie nas z Francja, czy nawet Niemcami. Moze w przyszlosci tak,
          > ale jeszcze nie. Polska po raz pierwszy od wielu lat ma druzyne, ktora
          > potrafila zagrac kilka ladnych meczy (z Norwegia i z Walia chocby) i bardzo
          > solidnie wywalczyla 17 punktow w 7 meczach elimacyjnych: i z tego sie trzeba
          > cieszyc. I z tego, ze wszystko wskazuje na to, ze pojedziemy do Japonii i
          > Korei. Lepiej pojechac na mistrzostwa i nawet wszystko przegrac niz nie
          > pojechac w ogole.
          >
          >
          > Jesli nie bedziemy od polskiej reprezentacji oczekiwac zbyt wiele
      • Gość: mk Wynik nie jest zly, ale... IP: *.nyc.rr.com 06.06.01, 23:48
        Wydaje mi sie, ze pora przetestowac kolejnych graczy, w lini ataku - Wichniarka
        i w pomocy Drumlaka. Obrone mamy naprawde jedna z lepszych w Europie, we
        wrzesniu z Jackiem Zielinskim i Tomaszem Waldochem powinno byc juz wszystko OK.
        Trener powinien pomyslec o drobnych zmianach w srodku pola i w ataku sprawdzic
        Wichniarka w meczu z Islandia! Wystarcza nam trzy kolejne remisy (NIE TRZY
        PUNKTY!) i... jedziemy do Korei i Japoni!!
      • Gość: Tun Kochajmy... Murzynów IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 01:11
        Chociaż nasz rodzimy Murzyn - Olisadebe - nie grał, to błogi spokój zapewnił nam inny Murzyn -
        Norweg Carew, który załatwił remis w meczu Norwegia-Białoruś. Bez tego remisu nie wyglądałoby to
        tak różowo.
      • Gość: Ziomek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 02:54
        Najgorszy występ naszych orłów w tych eliminacjach. B.słaby świerszcz i jusco.
        B. widoczny brak Oliego.
      • Gość: luks Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.coig.katowice.pl 07.06.01, 03:26
        I, jak panowie narodowcy, jak zabrakło "polskiego murzyna" to zaczynacie srać
        ze strachu że wasza kochana reprezentacja może mieć wkopane. Może jak by w
        reprezentacji grali "polscy żydzi" to zamiast ich szkalować całowali byście im
        tyłki.
        • Gość: kibic_1 Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 128.163.239.* 07.06.01, 03:58
          Gość portalu: luks napisał(a):

> I, jak panowie narodowcy, jak zabrakło "polskiego murzyna" to zaczynacie srać
          > ze strachu że wasza kochana reprezentacja może mieć wkopane. Może jak by w
          > reprezentacji grali "polscy żydzi" to zamiast ich szkalować całowali byście im
          > tyłki.

Temu to juz niezle sie rzucilo na mozg. Pomyslec tylko ilu jeszcze oswirzało po
          meczu z Armenia... Ach ten narod... Przezywaja ludziska, nie ma co, emocje robia
          swoje....

• Gość: Aussie Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 202.139.185.* 07.06.01, 04:54
        Mecz z Armenia moze nie zakonczyl sie wynikiem o jakim wszyscy mysleli ale
        remis jest rowniez dobry. Trudno oczekiwac aby reprezentacja wygrywala
        wszystkie mecze szczegolnie jak gra bez siedmiu podstawowych zawodnikow. Musimy
        sobie uswiadomic ze poziom pilki noznej na swiecie bardzo sie wyrownal. Nawet
        taka Albania zremisowala z Niemcami. Wydaje mi sie ze po dlugim sezonie i po
        ciezkim(twardym) meczu z Walia ten rezultat jest bardzo dobry. Zreszta
        przeciwnicy rowniez zremisowali wiec cieszmy sie. Jestem optymista i widzac jak
        Polska zagrala z Wlia(bardzo profesjonalnie) jestem pewny ze pojada do Korei i
        Japonii.

Pozdrowienia
        • Gość: Yale Aby do przodu IP: *.ipt.aol.com 07.06.01, 05:47

Swietnie, mamy pierwsze miejsce!!!. Gdy nasi graja krew sie leje przeciwnik
          truchleje, nasi sobie padaja a oni czerwien dostaja. Moze kupimy jeszcze
          sedziego to i bez Olego daamy rade nawet ...... To nic ze rozciete luki
          brwiowe u przeciwnikow a kosci trzeszczaly. Wazne sa nasze punkty i jazda na
          final do Japonii. Z taka gra to i rugbisci by przy nas wysiedli a ta silowa
          uniwersalnosc to prawdziwa sila naszego zespolu. Hurrrrra !!!!
      • Gość: roman Skandalizujaca gra Polakow IP: *.ipt.aol.com 07.06.01, 05:35

Lubie finezje w grze a nie hamskie odpowiedzi na
        hamskie zaczepki. I Polacy i Ormianie rozczarowali
        postawa. Czy jednak polscy zawodnicy nie pokazali ze
        nie tylko nie sa aniolkami lecz tez potrafia np.
        rozciac przeciwnikowi luk brwiowy. Po prostu gdy nasi
        grali krew sie lala. Tak byc nie powinno. Bylo mi
        smutno gdy to widzialem. Hamscy gospodarze i hamscy
        goscie. Do tego brak klasy u naszych zawodnikow. Nasi
        zawodnicy powinni sie rozbiec, uciec na boki a nie
        szukac konfrontacji. Chyba zbyt bardzo chca wygrac
        kase od PZPN i FIFA. Oni nie sa godni reprezentowac
        nasz kraj.
      • Gość: Niko Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.56k-4.tserver.ucf.edu 07.06.01, 07:27
        Remis Polski nie jest porazka. Mamy kolejny punkt i tylko to sie liczy. Kazdy ma slabsze dni...
        Pilka to nie scenariusz filmowy, i nie mozna oceniac druzyny na postawie statystyk. Krew sie leje? Hmm, jesli ma
        to oznaczac 3 punkty dla Polski to niech sie juz leje (tylko nie za duzo Panowie, bo nogi beda potrzebne w Korei :)

Prosze chlopaki, nie zawalcie zprawy z MS bo zaplanowalem juz wakacje na nastepny rok :) Innaczej moja
        bedzie chciala spedzic urop gdzies gdzie nie ma telewizora :(:::

Zycze sukcesow w eliminacjach naszej druzynie i szybkiego powrotu do zdrowia wszyskich zawodikow!!!

Niko
      • Gość: Komix Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.bialystok.computerplus.com.pl 07.06.01, 07:46
        Głównym bohaterem meczu był sędzia! 4 czerwone kartki, kilka żółtych... Cieszmy
        się nie z naszego remisu, a ze zremisowanych innych spotkań w naszej grupie.
      • Gość: bonczek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.pl 07.06.01, 07:49
        Bez murzyna ani rusz!!
      • Gość: DJ Bobo Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.bauholding.pl 07.06.01, 07:51
        Powiem wam coś ludzie. Piłka nożna to najbardziej nudna gra na świecie. Dla
        mnie mogłoby jej w ogóle nie być, a jeżeli już jest to nie powinno się
        transmitować meczy na kanałach teleizji publicznej, od tego są specjalne kanały
        sportowe i tam niech sobie kibole ogladają to co chcą. A propos meczu, taki
        mecz to wielka radocha dla kibola, można pokrzyczeć, napić się. Kibole z
        wypiekami na twarzy śledza wszystkie ruchy piłkarzy, ach gdyby ich ktoś wpóscił
        na boisko to by dopiero pokazali...Piłka nożna, Polska-Armenia 1:1, to całkiem
        nieźle jak na takich trampkarzy jak polscy "piłkarze". Dajmy kilku
        obcokrajowcom polskie obywatelstwo i może się polepszy,bo widać piłka nożna to
        nie jest sport dla nas. Może piłkarzy mamy kiepskich ale kibiców
        na "najwyzszym" poziomie światowym.
        • Gość: Tomek Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 217.97.134.* 07.06.01, 08:29
          Wydarzenia sportowe na wszystkich stadionach naszej grupy potwierdzają moje
          słowa, że tym razem pisane nam jest awansować do MŚ. Jestem kibicem i cieszę
          się z tego. I jeszcze jedno, uważam, że o grze naszych i ogólnie o piłce
          powinni się wypowiadać ludzie, którzy co kolwiek o tym wiedzą.
          Pozdrawiam. Tomek
        • Gość: campo Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 212.244.177.* 07.06.01, 08:29
          Szkoda straconych dwóch punktów!Ale nie ma co dramatyzować,dalej mamy 5 pkt.
          przewagi nad Białorusią i tylko trzy mecze do konca.Hiszpania która przechodzi
          każde eliminacje jak burza też męczyła się z Izraelem wyciągając remis w 2
          polowie.A my narazie nie mamy takiej druzyny jak Hiszpania,wiec nie ma co
          narzekac na poziom.Wiadomo bylo że macz w Armenii bedzie o niebo trudniejszy
          niż w Cardiff.I był!W Erewanu nie wygralismy ponieważ na takim wąskim
          kartoflisku nie da się rozciągnąc gry(to boisko to była tragedia),Juskowiak nie
          zdał egzaminu już nie wiem który raz i najwazniejsza sprawa za dużo bylo nerwów
          ze strony Polaków,bo nasi sie niestety dali sprowokować,a to jezt najlepsza
          taktyka Ormian na wygranie meczu.Tak samo grali w poprzednich meczach u siebie.
          Na szczescie ostatni mecz wyjazdowy zagramy w bardziej cywilizowanym kraju niż
          Armenia.
          Pozdrawiam
          Pozdrawiam.
          • lhp Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? 07.06.01, 08:33
            Zgadzam sie Juzkowiak calkowicie zawiodl, natomiast rosnie nam kolejny filar
            defensywy - M Kukielka - b. dobry wystep
            • Gość: miki Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 10.10.120.* / *.stoen.waw.pl 07.06.01, 08:51
              Na szczescie pozostali przeciwnicy z naszej grupy tez stracili punkty.
              Mecz zenada!!!!!
              Wielka szkoda, ze dostowalismy sie poziomem gry do tak prymitywnej druzyny.
        • Gość: robol Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 200.0.0.* 07.06.01, 08:37
          Nasi spuchli po kwadransie gry w upale...A przeciez mistrzostwa swiata nie beda
          w Islandii, a w Japonii i Korei, w czerwcu, olbrzymi upal i wilgoc.

Po co wszedzie za kadra jezdzi Lubanski? Moim zdaniem tylko po to zeby
          terroryzowac Engela co do wystawiania zawodnikow, ktorych agentem jest
          Lubanski. Wczoraj w komentarzu (watpliwej jakosci, przy okazji zapewne
          Lubanski kasuje honorarium za komentarz w TVP) stwierdzil ze Zdebel wszedl
          poniewaz gra w Turcji gdzie sa upaly.... Moim zdanierm wszedl z innego powodu.
          Jeden mecz w kadrze wiecej, cena rynkowa wzrasta o 10 tys. $, Lubanski zarabia
          2 tys. $ To samo jest z bracmi Zewlakow. Obijaja sie przy kadrze, wnoszac
          niewiele jak na liczbe rozegranych meczow.

Zakladam sie o wszystkie pieniadze, ze po odejsciu Engela Zdebel i bracia
          Zewlakowowie nie zagraja zadnego meczu w eliminacjach mistrzostw swiata lub
          Europy. Michal Zewlakow w kazdym meczu robi blad klasy pilkarza czwartej ligi
          belgijskiej (u nas to chyba odpowiednik klasy A) Czy naprawde jest to zawodnik
          ktory powinien grac w kazdym meczu w wyjsciowce? Wczoraj Kukielka udowodnil,
          ze jest o 2 klasy lepszym obronca. "Dzieki" Zewlakowowi zremisowalismy wygrany
          mecz, o maly wlos to samo nie bylo w meczu z Walia.
      • Gość: R-20 Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:33
        Mecz generalnie nie był zły. Jedynie Ormianie gralibyt ostro. Wydaje mi się że
        niepotrafili sobie z nami poradzić i chcieli udowodnic brutalną grą, że są bobrą
        drużyną.
      • Gość: Dos Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:36
        Armenia to banda nieokrzesanych dzikósów
        • Gość: Rigel Re: Co sądzicie o remisie z Armenią? IP: 213.77.14.* 07.06.01, 09:04
          Nie ma co zlamywac rak.Z obliczen wynika, ze decydujace beda dwa mecze:
          Bialorus - Ukraina: Ukraina jeszcze walczy o drugie miejsce. Doping dla Ukrainy
          wskazany!
          Bialorus - Polska: byle nie przegrac, co bedzie trudne, bo gramy 4 dni po meczu
          z Norwegia i scenariusz moze byc podobny jak w poprzednich "drugich" meczach,
          tj. brak sil i wyrazne oznaki zmeczenia. No chyba, ze wygramy z Norwegia, a
          Bialorus straci punkty z Ukraina - bedzie po "pilkarskich ptakach" jak okreslil
          to jeden z komentatorow kilka lat temu.
          Pozdrowienia dla Engela i jego (naszych) chlopcow.
      • Gość: Yaca Polacy są brutalni IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 08:57
        W dwóch meczach z Walią i Armenią - Polacy pokazali,
        że są zespołem który będzie budził postrach u
        wszystkich drużyn na świecie. Jednak wcale nie
        wspaniałą grą i pięknymi bramkami tylko agresywną grą,
        faulami, przepychankami. Mecz z Walią można było
        wytłumaczyć, że to Walijczycy prowokowali, jednak
        jeśli trzy dni później znów dochodzi do takich zadym,
        to o czymś świadczy. Nie może być tak, że taki Hajto
        (gwiazdor bundesligi) po każdym faulu na nim biegnie
        do przeciwnika tak jakby chciał go powalić na ziemię.
        Nieprawdą jest, że to Ormianie prowokowali, bo to u
        nich zawodnik grał ze złamaną ręką i bandażem na
        głowie. A jak się nie ma umiejętności to nawet sędzia
        nie pomoże. Bez Olisadebe reprezentacja traci 50%
        wartości. A Engel robi z tej drużyny drugą Polonię
        Warszawa, która co prawda zdobyła Mistrzostwo Polski,
        ale była najbardziej brutalną ekipą w lidze.
        • Gość: Ramzes Re: Polacy są brutalni IP: *.proxy.aol.com 09.06.01, 05:20

dzieki za obiektywizm. Zgadzam sie z toba co do joty. Polska pilka nozna niech
          bedzie fair albo niech nie bedzie jej wcale. Niech bedzie piekna i uczciwa albo
          niech zniknie jak poranna rosa. Oprocz walki o punkty jest jeszcze
          czlowieczenstwo, godnosc, szlachetnosc. Prawdziwy Sport jest piekny. Podruba
          wyglada podobnie ale okazuje sie Golota (ciosy ponizej krytyki). Mamy wiecej
          Golotow. Jest mi po prostu przykro.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka