Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Pocahontas".........!!???!!!

18.03.17, 18:15
    Raz moglo sie udac ale drugi raz to juz zakrawa na jakies czary zeby nie kliknac kunszachty z Mefistofelesem.Zobaczymy co wydarzy sie dalej."El Chapo" juz zorganizowau dochodzenie ktore poprowadzi wielki "Szpec" od wywiadu,kontrwywiadu i destrukcji wszystkiego wokol siebie.wielbiciel "Che" i Tupamaros don Antonoi Macyarevyck.
    Czyli,ze..."El Chapo" zamiast w II rundzie znajdzie sie w CZARNEJ DZIURZE!
    Oby nie "szpeca"!
    Caramba!
    Obserwuj wątek
      • yosemitesam Re: "Pocahontas".........!!???!!! 18.03.17, 19:58
        A propos, jak to się teraz punktują te wysokie wyniki, dalej jest tak, że minimum sześciobramkowy wynik/ rozstrzygnięcie dają ekstra 3 punkciory??
        • bombullo Re: "Pocahontas".........!!???!!! 19.03.17, 19:25
          yoceeee!!! Ja sie chyba samozgwalce przez te Wascine teksty,w morde Hiciora!!
          Przedostatni raz answeruje w tych regulaminowych tematach,paniau joto yosemitesamo?!
          Ekstra 3 pkty dostaje ten TyperNiuchacz ktory w meczu wyniucha 5 lub wiecej bramek i to nie musi byc trafiony wynik czy zwyciestwo. Bo,np.teraz troche lopatologii zwyczajnej zastosujemy,w Waszym mocium panie przypadku mogliscie wytypowac zwyciestwo Wisly Plock takim wynikiem a +3 zaliczone by Wam bylo energicznie! Jasne?!
          "Pocahontas" chyba stanie na podiumie jako 1 ale moze to sie tez Wasci przytraficjak Lechia w klozecie wyladauje
          Kombinujcie wiec oboje HICIORA XXVII kolejki choc wszyscy kukamaci kumaja gdzie Onze bedzie pokazany!No nie?
          yose ogarnij sie lekutko!
          • yosemitesam Re: "Pocahontas".........!!???!!! 19.03.17, 20:49
            Oki doki, dzięki za wyjaśnienie. Na moje usprawiedliwienie - na początku niuchania mnie nie było, nie nadrobiłem czytelniczo wątków z lipca. Czyli jako żem trafił Wisła vs Wisła 3-2 dostaję 3 pkt za wynik plus 3 za 5 bramek, cuzamendokupy 6 pkt?
            Pysznie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka