Gość: Gustaw IP: *.rose2.brandeis.edu 05.10.04, 16:55 A co jest w glowie Listkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maddrake Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: 62.148.86.* 05.10.04, 17:00 Brawo - Janas z synowcem na przedzie i jakoś to będzie :) A bo to pierwszy raz będziem grali bez koncepcji i taktyki? Nam Wielka Improwizacvja niestraszna, szkoda tylko, że zawsze tak jakoś nie w smak nam wychodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok "Myśl taktyczna" ulala poważna sprawa Austria ma p IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 09:46 ełne pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punisher On juz wie ze go odwolaja IP: *.dialin.kamp-dsl.de 05.10.04, 17:11 Co mu pozostalo niz spacer po lesie? Po meczach z Austria media go zniszcza, a po Walii dobija. Tymczasem dobic powinni tego kto powolal taka skamieline! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małyjan przejdzie do Dyrekcji Lasów Państwowych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth jak tu k...wygrać nastepne wybory, jak...??? IP: *.icpnet.pl 05.10.04, 17:19 to jedyne motto działan prezesa pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darry Puszka z Pandora? IP: *.kabel.telenet.be 05.10.04, 17:25 Buhahahahaha, redaktorzyna najpierw by sie zabral za swoj wlasny warsztat, a pozniej dopiero niech krytykuje cudzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Puszka z Pandora? IP: *.eranet.pl 05.10.04, 17:31 To byl dowcip Cwoku, jak nie czujesz blusa to sie nie wychylaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darry Re: Puszka z Pandora? IP: *.kabel.telenet.be 05.10.04, 17:45 Jak to byl taki dowcip, to dlaczego juz poprawili?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cibor Re: Puszka z Pandora? IP: 212.160.172.* 05.10.04, 18:22 Nie poprawili. Dalej jest "puszka z Pandora" zamiast "puszka Pandory". To byla taka pieta z Achillesem redaktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :0 Re: Puszka z Pandora? IP: *.client.comcast.net 06.10.04, 00:35 Buhahahahaha gosciu Darry ale z ciebie BETON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Puszka z Pandora - Stec OK IP: *.dynamic.hinet.net 06.10.04, 10:06 okreslenie "puszka z Pandora" zostalo uzyte przez jakiegos partyjnego kacyka, dawno dawno temu. Stec trafnie przytoczyl to przejezyczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p28 Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 05.10.04, 17:34 JANAS - to brzmi dumnie:) trener godny swojego pracodawcy Listkiewicza. To co tu przeczytałem to niezła szopka. Myślę , że powinni stworzyć kabaret. Ale jaja - jajami, a z piłką to niestety nie ma nic wspólnego, ale przecież nie o piłkę tu chodzi, no nie panowie L i J? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el-nuno Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.watrfd01.mi.comcast.net 05.10.04, 17:42 Panie Stec, te panskie wypociny i wieczny malkontentyzm polaczony z dziennikarskim narcyzmem staje sie juz niedoprzelknniecia. Pana znajomosc pilki wydaje sie rowniez byc problematyczna(choc moze sie myle). Nie wiem czy kiedykolwiek Pan slyszal ze krytyka powinna byc konstruktywna, Pana natomiast potepianie wszystkiego i czepianie sie wszystkiego co zwiazane z Janasem(oraz jak widze wybiorcze i jednostronne manipulowanie cytatami z gazet) przysparza raczej wiecej sympatii selekcjonerowi niz sklania do refleksji nad jego profesjonalizmem.(choc tez uwazam ze nie jest rewelacyjny). Zabierz sie Pan do lepszej roboty!, bo to co Pan raczy uprawiac to dziennikarski gestaposadyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha-kicha Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: 212.160.172.* 05.10.04, 17:51 Nie wiedziałem, że Dudek jest taki stary, skoro wg GW ten po lewej na zdjęciu to Janas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harthausen Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 17:53 do el-nuno może masz i rację, może to są wypociny. Chociaż przeczytaj to jeszcze raz, spróbuj choc troszkę zrozumiec.:-} A to co, odstawia pan Janas to już jest super kabaret. On wcale nie jest aż taki głupi, jak to się nam po jego wypowiedziach wyrwanych z kontekstu wydaje. On sobie po prostu z tego jaja robi, a to co chce powiedziec streściłbym tak : i tak mi nic nie zrobicie he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arty5ta lowca jeleni IP: *.dsl.pipex.com 05.10.04, 17:53 popatrzmy na te dobra strone medalu: co prawda bedziemy mieli dalej 4 punkty za 8 dni, ale jest szansa ze juz janasa nie bedzie...no chyba ze przegramy pechowo po dobrej grze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Do kogo Pan to pisze?! IP: *.acn.waw.pl 05.10.04, 18:53 Do tej dzieciarni, która w ciemno i zawsze Pana popiera(to chyba jakiś prywatny funclub)? A może do najgorszych instynktów, jakie są w "kibicach"?! O co do diabła koledze chodzi! Pracuje kolega w wielkim ogólnopolskim dzienniku, czy nie jest to wielkie szczęście?! A pisze kolega takie frustrackie rzygowiny, pozbawione sensu i ligiki, a przede wszystkim troski o polską piłkę! Po porażce z Anglią była wielka Pańska radość i "brawurowy" występ a właściwie życzenia, żeby polska PN osiągnęła dno! Ładnie prawda?! Pełny sukces, ponad 230 oszołomskich głosów poparcia!Później były mecze pucharowe i okazało się, że już bez Janasa, który ponoć jest najgorszy polskie gwiazdy pokazały klasę!!! Żałoba w redakcji! W piątek tylko jeden ,jedyny z Panów redaktorów niezawodny redaktor Stec, skruszony napisał artykuł! O polskim zawodowstwie, uwierzył,że polskie piłkarstwo to dziadostwo! Jak długo wierzył, całe 3 dni! No i dzisiaj jedziemy z tym koksem! Janas to ,Janas tamto redaktor robi atmosferkę! Nie odniosę się do tego ,bo gdyby to pisał forumowicz(najwyraźniej red. pomyliły się role) dyskutowłbym z takim stawianiem sprawy ale to pisze zawodowy "znawca"! Rany boskie facet, po co to robisz?! To się nigdy nie skończy?! A jak Polska wygra z Austrią(przecież to tylko piłka!) to co wtedy waść zrobisz? Podasz się do dymisji?! Masz wielkie szczęście kochasiu, że redaktor Michnik, nie interesuje się sportem! Bo jeśli przeczyta chociaż parę Pańskich produktów, to wywali Pana z roboty! A na razie ,tak jest pięknie! Tylko komu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG człowieku a tobie o co chodzi??!!! IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 05.10.04, 19:18 ten artukuł tylko pokazuje jak jest, moze i jest trochę stronniczy i w założeniu już miał robić podkopy pod naszego trenera (na całym świecie prasa ma duży wpływ na sport...)ale ludzie czy wy tego nie widzicie??!! ja nie potrzebuję pana Steca by być za dymisją Janasa! Wierzyłem w niego, jak wierzę w każdego nowego trenera, ale to co robi (a raczej czego nie robi bo on w sumie nic nie robi) nasz pseudo selekcjoner woła o pomstę do nieba! wiem,że ma ciężko, że ogólnie żenuący poziom wśród reprezentantów ale on nie ma żadnego pomysłu, żadnej koncepcji, zresztą jak można byc nowoczesnym, wykwalifikowanym trenerem żyjąc na odludziu!? To ja już wolałem Bońka, przynajmniej miał koncepcję gry i jasno mówił na kogo chce postawić (tylko że jemu przeszkadzały kontuzje) a nie rzucał monetą przy powołaniach (tak chyba robi Janas - chiał powołac emerytów Dembińskiego i Skrzypka a powołał Kałużnego - to dopiero szopka!)... Zresztą mniejsza o to kogo powołuje, dobry trener z dowolnej zbieraniny pikarzy potrafi coś wykrzesać a nasz selekcjner nie potrafi nawet nakłonic kopaczy do biegania za piłką~!! ech szkoda gadać polska piłka to bagno nie mam już do niej siły... Jedyna szansa to Kasperczak lub jakiś trener z zagranicy, polscy trenerzy mysowo są nadal w latach 80-tych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: człowieku a tobie o co chodzi??!!! IP: 66.158.35.* 08.10.04, 20:57 Dla mnie smieszny, jak ja czytam artykuly sportowe to chodzi mi o chwile rozrywki, i to bylo w miare dobre, nie biore wszystkiego na serio w tym artykule, traktuje jako dowcip, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja@ Re: Do kogo Pan to pisze?! IP: *.pool.mediaWays.net 05.10.04, 19:36 W pełni popieram to co napisałeś. Ten tekst nie ma żadnej myśli przewodniej, to tylko zwykły paszkwil na Janasa. Wyjęte z kontekstu wypowiedzi bzdurnie skomentowane przez pana Steca. Zeby chociaż jakaś sensowna fachowa polemika. Gdzie tam. Te wypociny wogóle nie mają treści. Pozostaje pytanie po co? Osobiście uważam że Stecowi normalnie popieprzyło się w głowie. Został dziennikarzem w największej polskiej gazecie i wydaje mu się że jest papieżem polskiego sportu. Więc wali na oślep na lewo i prawo, wywołując aplauz frustratów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O Re: Do kogo Pan to pisze?! IP: *.client.comcast.net 06.10.04, 00:48 Myslalem ze tematem jest polska pilka a nie poziom dziennikarki Steca o czym ty bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEZARIO Re: Do kogo Pan to pisze?! IP: 80.51.234.* 06.10.04, 02:14 TRZEBA CHYBA JAKIEJŚ TOTALNEJ KLĘSKI W MECZU Z AUSTRIĄ ( NP. 0:5) ŻEBY LISTKIEWICZ WRESZCIE ODWOŁAŁ JANASA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygada_rr Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 05.10.04, 18:29 Nie jestem zwolennikiem ani p. Janasa ani p. Listkiewicza, którzy już udowodnili, że polskiej piłki z szlamu nie wyciągną. Ba nawet się nie starają. Ale głupoty wypisywane przez p. Steca są godne wyczynów obu dżentelmenów wcześniej wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesnik Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.ath.forthnet.gr 05.10.04, 18:21 Mloty do roboty. Dac mu siekiere i niech idzie do pracy do lasu (a moze najpierw do szkoly, aby sie troche nauczyl poprawnie mowic). A ten Listkiewicz, szkoda mowic, lalunia nad lalunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:29 odezwali się. eksperci od siedmiu boleści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł J. Myślicie że to już dno??? IP: *.aster.pl 05.10.04, 18:31 To ja wam ku... pokażę jak bardzo się mylicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Ale co do Rasiaka to chyba ma pewność IP: *.aster.pl 05.10.04, 18:34 że wyjdzie w pierwszym składzie i "znów" strzeli kilka bramek... Życzę sobie i polskiej piłce wysokiej klęski...Tylko WSTRZĄS I BUDOWA WSZYSTKIEGO OD POCZĄTKU może coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG niestety musze się zgodzić z przedmówcą... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 05.10.04, 19:20 ...więc chyba najwyższy czas zapalić znicz nad polską piłką... [`] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi "puszka Pandory" a nie "puszka z Pandorą", IP: *.chello.pl 05.10.04, 18:45 poza tym świetny tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Janas nie podobał mi sie od początku, kiedy okazał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:07 się tzw. myślywym, tzn chełpil się tym, że zabija zwierzęta dla sportu, wtedy pomyślałem, że taka kreatura nic dobrego nie zdziała, hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maer do Maddrake i wszystkich innych IP: 66.84.204.* 05.10.04, 19:08 Dobre. Ale bardzo smutne. A dzieki Mickiewiczowi(a moze Gustawowi?), bo teraz kazdy go nasladuje, caly ten nasz piekny kraj jest w pewnym sensie wielka improwizacja. A pilka nozna to juz szczegolnie. Proponuje wycofac Dziady cz. III z programu szkol srednich, albo chociaz okroic ten utwor. To moze przyszle pokolenie przestanie tak jak my improwizowac. Ja doskonale pamietam pania od polskiego zachwycajaca sie nad Wielka Improwizacja. Takie sygnaly pozostawiaja duze pietno na umysle mlodego czlowieka. Moze zamiast DZ III powinnismy wprowadzic instrukcje obslugi jakiegos uzadzenia, tam zawsze wszystko jest poukladane i rozplanowane, moze to nam pomoze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.skwer / 217.153.142.* 05.10.04, 19:09 I tradycyjnie belcik pana Steca. Naladowany nienawiscia, zlosliwy, ale dla normalnego czlowieka latwy do przjerzenia. Panie Stec - nie masz Pan misji do spelnienia w polskim sporcie, poza jedna - nie pisz o tym, na czym sie nie znasz. Pry okazji - gdybym chcial moglbym z "felietonow" Steca zrobic jeszcze smiesniejszy srtykul kompromitujacy pana "dziennikarza". To metoda z Trybuny Ludu i to lat 50-ych bo potem byli subtelniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG tępaki odwacacie kota ogonem! IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 05.10.04, 19:26 zapominacie że to nie artukuł o p.Stecu a o p.Janasie! Stec tu jest niewazny, co z tego ze nie jest obiektywny, on nic nie znaczy, tu chodzi o losy naszej reprezentacji! FAKT JEST TAKI ŻE JANAS NIE POWINIEN BYC SELEKCJONEREM!!! poprzez krytykę Steca bronicie Jansa (tak to przynajmniej wygląda) więc podajcie na jego obronę choć jeden sensowny argument przemawiający za Janasem (i nie mówcie tu np. o zwycięstwie z Irandią Płn. bo założe się że ja bym też poprowadził "naszych" do zwycięstwa w tym meczu) Długo dawałem mu szansę, wierzyłem, że jednak ma jakiś pomysł ale nie on ciągle błądzi... nic z niego nie będzie ludzie czy nie widzicie tego??!! ja sie wcale nie dziwię, że p.Stec próbuje w taki dość dramatyczny sposób coś zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja@ Dziecinada IP: *.pool.mediaWays.net 05.10.04, 19:58 A co ty masz mądrego do powiedzenia, poza tym że Janas nie powinien być selekcjonerem i już. Taka pisanina to zwykła dziecinada. Obojętnie kto będzie trenerem to internet zaroi się od wyzwisk ze strony tobie podobnych. Tak było z Engelem, Bońkiem tak będzie z Kasperczakiem i innymi. Bo każdemu się wydaje że jest wielkim futbolowym specem. Tyle tylko że na takie teksty mogą sobie pozwolić domorośli pseudofachowcy. A od dziennikarza w poważnym dzienniku oczekuję fachowej krytyki, a nie rzygowin w najlepszym komunistycznym stylu bez logiki i treści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Stec OK IP: *.chello.pl 05.10.04, 20:29 O co wam chodzi? Że Stec paszkwil napisał? Jaki paszkwil? Wybrał tylko cytaty naszego selekcjonera z innych gazet. Że wybrał stronniczo? Mozliwe. Ale to nie zmienia faktu, że wszystkie zdania zaznaczone kursywą w tym artykule powiedział Janas. Stec przytacza źródła, można do nich siegnąć. Już tylko to co Janas mówi o grze Lewandowskiego z Barceloną czy jego niechęc do Frankowskiego kompromitują go bardziej niż wszystkie jadowite złośliwości Steca razem wzięte. Ludzie, opanujcie się, to są słowa Janasa. On sam siebie kompromituje, nie jest do tego potrzebny żaden dziennikarzyna. A jeśli jeszcze ktoś chce bronić naszego selekcjonera, to przypominam, że przed chwilą powołał na zgrupowanie Kałużnego. Bo widział jeden jego mecz i Kałuzny nieźle zagrał :DDD. Kłopot w tym że w całej jesieni drogi Radek w ogóle zagrał w sumie tylko 104 minuty. Czy trzeba coś jeszcze dodawać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo PYTANIE -CZY BYŁ JESZCZE GORSZY TRENER?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 09:06 Moim zdaniem Janas jest najgorszym trenerem reprezentacji Polski odkąd interesuję się piłką -czyli w historii powojennej Polski!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu fan Re: PYTANIE -CZY BYŁ JESZCZE GORSZY TRENER?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 11:30 był-Boniek:) Tego to nic nie przebije:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludovic Re: PYTANIE -CZY BYŁ JESZCZE GORSZY TRENER?? IP: *.aster.pl 06.10.04, 12:50 no nie, Boniek to chociaz odszedl jakos szybko... po ilu meczach? ja juz nie pamietam, bo to bylo jak taki krociutki koszmar, drobiazg. za to janas... tego to bede pamietal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atos Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.wan.pol.pl 06.10.04, 09:19 " kiedy na Janasa wylały się wszystkie nieszczęścia z puszki z futbolową Pandorą. " Pan Rafał Steć nawet nie wie, że Pandora nie siedziała w żadnej puszce.Żenada. Kogo oni tam zatrudniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: 195.205.132.* 06.10.04, 09:46 A co jest w głowie p. Steca. Sądząc po błyskotliwości tego i innych artykułów – znacznie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hex Listkiewicz to jest gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:37 Ja się pytam (się pytałem już dzień po decyzji PZPN o zwolnieniu trenera, który po 16 latach wprowadził reprezentację do mistrzostw świata) dlaczego Engela zwolniono ! Teraz znowu poczekamy 16 lat, bo Boniek chciał potrenować a PZPN żałuje pieniędzy na porządnego zagranicznego trenera (patrz: Grecja). Niech żyje Listkiewicz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topik ja bym zrobił przegląd kiksów steca nt. calcio,to IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 14:02 dopiero byłby ubaw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucci Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.stacje.agora.pl 06.10.04, 12:15 W listkiewicza głowie jest pustka i to jeszcze jaka. Listkiewicz do domuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larus Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 13:13 Tekst świetnie oddaje klimat panujący w polskiej reprezentacji i oddaje stan świadomości najlepszego polskiego selekcjonera. To je Matrix! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew zostawic janasa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:31 Czego wy chcecie od Janasa?? Miał awansować do EURO 2004?? Co jeszcze?? Nie nasza wina że Szwedzi dogadalki sie z Łotwą, ale nie dziwcie sie ze janas nie wszedł do euro.Eliminacje Mistrzostw swiata: wygrana 3:0 z irlandią i porażka 1:2 z anglią. Czego sie spodziewaliście?? Polska na pewno wcześniej niż za 20 lat nie bedzie lepsza od Anglii i żaden trener tego nie zmieni!!!!A porażka 1:2 po dwóch błędach indywidualnych i wielu zmarnowanych sytuacjach to nie jest powód do zwalania winy na Janasa! Grecja nie gr apieknie ale Mistrzostwo Europy zdobyła... Zobaczymy jak Polska spisze sie w nadchodzących meczach , wtedy bedzie mozna powiedzieć cos o trenerze. A to kogo powołuje to jest tylko i wyłącznie jego sprawa i on za to odpowiada. Osobiście licze na co najmniej 4 punkty i mysle że Polska reprezentacja jest w stanie je zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iglo_wawa Re: zostawic janasa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:29 Coż ,też myślałem "zobaczymy" ,ale po meczach pucharowych Legii ,Wisły ,także Amici wiem jedno ,tu raczej nie pomoże najlepszy selekcjoner... To ,że w kadrze jest większość wiślaków to jedyne rozsądne rozwiązanie ,żeby nie było balamżu (może jednak będzie????) Przynajmniej są jako-tako zgrani. Zdawać by się mogło ,że najlepszym rozwiązaniem byłoby odsunięcie Polskiej piłki od rozgrywek europejskich/światowych mna rok ,może dwa i budowanie jednorodnego składu.. Jak by to nie pomogło ,to już nie wiem ,burzymy stadiony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:17 wam się nudzi dziennikarze - co za problem kogokolwiek złapać na pomyłce słownej. Aż nie mam siły takich marudnych artykułów czytać - tego bym się spodziewał w Fakcie czy Superekspresie, a nie GW. Wiecie jak wprowadzać dobrą atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janietak Re: Inny świat Janasa - przegląd myśli szkoleniow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:25 Zostawcie Janosika w spokoju! Niech prowadzi już sobie ten kabaret pt. "Polska Repra" aż do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Z JANASEM NIE JEST LEPIEJ A:E NAPEWNO SMIESZNIEJ! IP: 62.29.248.* 06.10.04, 15:53 Odpowiedz Link Zgłoś