Gość: Krzyś IP: *.pke.pl 08.10.04, 07:29 no to zaczynamy zabawę? sport.onet.pl/990781,wiadomosci.html Ciekaw jestem "konsekwencji" pzpn-u, jeśli zarzuty się potwierdzą ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cyfra Re: Korupcja? IP: *.g.pppool.de 08.10.04, 08:44 Ciekawi mnie komu tak przeszkadza Cracovia i za wszelka cene chce ja zniszczyc? Serce w Pasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Korupcja? IP: *.pke.pl 08.10.04, 09:32 no tak, "każda sroczka swój ogon chwali", ale zobacz że Cracovia nie jest samotna: Lubin, Gliwice, i jeszcze ktoś, bo te trzy są NAJBARDZIEJ "zainteresowane". Ale wybory za niedługo, więc ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Korupcja? IP: *.g.pppool.de 08.10.04, 09:52 Cracovia grala z Polarem pierwszy mecz rundy wiosennej.Kto kupuje pierwszy mecz i to w dodatku z najslabszy druzyna 2 ligi?Przedostatni mecz 2 ligi grala z tlokami.Obydwu druzynom remis dawal gwarancje gry w barazach.Pasy mecz przegraly i tylko dzieki sprzyjajacym innym wynikom zachowaly szanse na gra w barazach.Druzyna kupujaca mecze przede wszystkim by kupila mecz z Tlokami! A tak nie bylo i to swiadczy ze Pasy graly czysto.Zreszta my grama caly czas prawie tym samym skladem co w 2 lidze i jak gramy to widac! Zaglebie wymienilo pponad polowe druzyny... Poza tym mowi sie przeciw Cracovii nie podajac zadnych faktow ani nazwisk.... Bo przy Zaglebiu czy Piascie sa konkretne nazwiska pilkarzy i okolicznosci... Jeszcze raz twiedrdze ze komus Pasy przeszkadzaja.... Odpowiedz Link Zgłoś