Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

waska heeelp :-)))

IP: 157.25.192.* 18.04.02, 13:49
    jak przetlumaczyc UP THE RAMS lepiej niz ja to zrobilem last time ? :-))) Pytam
    specjaliste :-)))

pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: hehe Re: waska heeelp :-))) IP: 172.16.2.* 18.04.02, 14:03
        To znaczy: WIĘCEJ PAMIĘCI RAM :-)
        • Gość: Mario29 Re: waska heeelp :-))) IP: 157.25.192.* 18.04.02, 14:09
          Gość portalu: hehe napisał(a):

> To znaczy: WIĘCEJ PAMIĘCI RAM :-)

Ty sie nie znasz... i nie jestes w temacie. . Tu tylko waska mi moze pomoc ...
          WAsienkaaaa, kici kici :-)))
          • Gość: aimarek Re: waska heeelp :-))) IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 18.04.02, 14:13
            Gość portalu: Mario29 napisał(a):

A może ja bym pomógł... Ale najpierw musiałbyś napisać czemu Smolarek nie grał z
            Rumunią.
          • Gość: wasia Help is on the way... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 14:13

> Ty sie nie znasz... i nie jestes w temacie. . Tu tylko waska mi moze pomoc ...
            > WAsienkaaaa, kici kici :-)))

A jak było poprzednim razem?? Nie gwarantuję jednak pomocy: ledwo żyję i nie ma
            nikogo kto by mi nastrój mógł poprawić... :-(((

pzdr, w.
            • Gość: Mario29 Re: Help is on the way... IP: 157.25.192.* 18.04.02, 14:20
              > nikogo kto by mi nastrój mógł poprawić... :-(((

To ja juz nic nie rozumiem ... Chlopaki z LFC rządzili wczoraj z Paragwajem ..
              komandor moze zawezwac lucznikow (nie wspominam juz o mozliwosci zawezwania
              samego komandora .....)....
              • Gość: wasia Help... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 14:23

> To ja juz nic nie rozumiem ... Chlopaki z LFC rządzili wczoraj z Paragwajem ..
                > komandor moze zawezwac lucznikow (nie wspominam juz o mozliwosci zawezwania
                > samego komandora .....)....

Mecz wczoraj oglądałam na pół przytomna... po tej orgii pisania i zero snu
                zauważyłam tylko gola Murphy'ego i widziałam, że Gerrard biegał jak trzeba... A
                komandora niet... <placze>

w.
                • Gość: Mario29 Re: Help... IP: 157.25.192.* 18.04.02, 14:27
                  jestem u siebie w todze ... zapraszam .. na dwa slowa ...
          • Gość: aimarek Re: waska heeelp :-))) IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 18.04.02, 14:15

> Ty sie nie znasz... i nie jestes w temacie. . Tu tylko waska mi moze pomoc ...
            > WAsienkaaaa, kici kici :-)))

Może ja bym pomógł... Ale najpierw musisz napisać czemu z Rumunami nie wystąpił
            Smolarek. ;-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka