qqazz 24.06.18, 22:39 tak jak kiedyś gorącym kubkom. Taki wstyd. Chłopaki z Nawodnej lepiej by się zaprezentowali, a Odra Opole to by rozniosła w puch to kolumbijskie tałatajstwo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inocom Re: Parówkowym skrytorzercom mówimy NIE 24.06.18, 22:43 Ciekawe czy przekażą zyski z reklam na cele charytatywne? Moim zdaniem na nie nie zasłużyli. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Parówkowym skrytorzercom mówimy NIE 24.06.18, 22:54 Mało powiedziane. Jedyne na co zasłużyli to kopanie rowów z batem nad głowami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Wystarczy mi, jak przekażą zyski z reklam 24.06.18, 22:59 qqazz napisał: > Mało powiedziane. > Jedyne na co zasłużyli to kopanie rowów z batem nad głowami. np. na jakiś sierociniec. Ponoć zgarnęli po bańce na łba. Za ponad 11 mln można sierotom stworzyć raj. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Wystarczy mi, jak przekażą zyski z reklam 24.06.18, 23:24 inocom napisał: > Ponoć zgarnęli po bańce na łba. Skoro płacą przedsiębiorstwa państwowe (he, he, "spółki"), forma gospodarki ukochana przez kiboli wyklętych, tę narodowo-patriotyczną, prawdziwopolską opokę jedynie suuusznej partyi PiS, ważną część jej elektoratu, to dlaczego nie brać? Przecież im się należało! Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Wystarczy mi, jak przekażą zyski z reklam 24.06.18, 23:27 ukos napisał: > inocom napisał: > > > Ponoć zgarnęli po bańce na łba. > > Skoro płacą przedsiębiorstwa państwowe Od kiedy to np. Head & Shoulders jest państwowy? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wystarczy mi, jak przekażą zyski z reklam 25.06.18, 01:12 > Od kiedy to np. Head & Shoulders jest państwowy? No paczpan, a PrezesPan nadal ma lupierz na marynarce :) Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Parówkowym skrytorzercom mówimy NIE 24.06.18, 23:41 Na pewno zasłużyli na miejsca na listach PIS do parlamentu UE. Unia jest przez PIS znienawidzona, dlatego PIS tam ich wyśle. Z mocy ukazu prezesa trener zajmie miejsce Tuska i będzie tresował Unię. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Parówkowym skrytorzercom mówimy NIE 24.06.18, 23:38 Zasłużyli bardziej, niż Szydło i reszta PIS na nagrody. Nikogo nie napadli, nie zabili (jak słynny PISowski "bokser"), nie spowodowali katastrofy drogowej, nie łamali Konstytucji ani praworządności, nie doprowadzili do zagrożenia życia, jak Szydło i Anton itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Parówkowym skrytorzercom mówimy NIE 25.06.18, 01:14 Chu... z nagrodami. Zagraja w kilku reklamach i siem wyrowna. Odpowiedz Link Zgłoś